Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 58

Θέμα: Μηχανοβιος ή ........

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK

Re: Μηχανοβιος ή ........

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Διαβαζω κατα καιρους και ακουω βεβαια και βλεπω εξω οτι ο πραγματικος μηχανοβιος δεν μασαει πουθενα,περνει την μηχανη του με χιονια,με βροχες,με καταιγιδες,και παει βολτα γιατι η μηχανη ειναι παθος και μονο αυτος που δεν κολαει στα καιρικα φαινομενα ειναι αληθινος μηχανοβιος!
    Ολοι οι αλλοι γι αυτον ειναι φλωροι....

Τελικα αυτος που βγαινει με την μηχανη στην βροχη, εφοσον εχει και την ενναλακτικη του αυτοκινητου παντα, ειναι αληθινος μηχανοβιος ή αληθινος ΜΑ@@@ΑΣ! ???
    Είναι ευδιάκριτο ότι τώρα που έπιασαν οι βροχές, εσύ έπιασες το αμάξι και κάποιοι σε χρακτήρισαν γιαλαντζή μηχανόβιο...Οπότε και άρχισες να αμφιβάλεις για τον αδιαμφσβήτητο ανδρισμό σου (μηχανόβιος = ανδρας), τον οποίο ομως σε καμία περίπτωση δεν θες να στον αμφισβητούν... Έρχεσαι λοιπόν και μας ρωτάς μπας και βρεις και άλλους που κάνουν το ίδιο ώστε να νοιώσεις καλύτερα και οχι μειονεκτικά...Λοιπόν... χαλάρωσε, είστε πολλοί (για να μην πω οι περισσότεροι....) που χρησημοποιούν την μηχανή μόνο με λιακάδες. Αυτό δεν θα το θεωρούσα καθόλου υποτιμητικό για τον κάθε μηχανόβιο, αλλά το να θεωρεί "μαλάκα" αυτόν που δεν χρησημοποιεί αυτοκίνητο αντί για μηχανη όταν βρέχει θα το θεωρουσα τουλάχιστον κομπλεξισμό...
    Από εκει και πέρα αν κάποιοι είναι περισσότερο ή λιγότερο μηχανόβιοι ανάλογα με την χρήση που κάνουν στην μηχανή τους, τα χιλιόμετρα που διανύουν μέσα στον χρόνο, τις οδηγικές τους ικανότητες, τις μηχανολογικές τους γνώσεις, τα ταξίδια ή τις κόντρες (όχι στο ξυρισμα...) που κάνουν, την κατηγορία μηχανης που καβαλάνε, είναι μια κουβέντα που πρέπει να πάει κατευθείαν στις αντιπαραθέσεις για πολυ γέλιο, αλλά και πολλα ποπ-κορν...
    Άντε γεια μας

υ.γ. Δεν έχω αυτοκίνητο (επιλογή μου...) και οδηγώ μηχανή 15 χρόνια περίπου με κάθε καιρό καθημερινά...δεν μπορώ να πω αν είμαι μηχανόβιος(...αλήτης, τσαντάκιας κτλ... ) αλλά πιστέυω ότι δεν ειμαι μαλάκας...λίγο μαζόχας είμαι, το παραδέχομαι...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    υπάρχει και η παράμετρος του κινδύνου όμως...Άμα έχεις μηχανάκι με 8 άλογα τροχό τι να φοβηθείς αφού ούτε με βροχή γλιστράει ούτε με χιόνι!
    Άμα έχεις supersport 1000 όμως θα θελα να δω να είσαι με πρώτο ψιλόβροχο-συνεπιβάτη κλπ και να παλεύεις σε δρόμους γλίτσα-γυαλί μεγαλούπολης (βλέπε εκκινήσεις σε φανάρια, διαβάσεις, διαγραμμίσεις)

Ακραία παραδείγματα μπατ γιου γκετ δε πόιντ

Άρα μηχανόβιος παντώς καιρού θέλει κ την ανάλογη μοτό (που μπορεί να μην γουστάρεις κατά βάθος)
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
    υπάρχει και η παράμετρος του κινδύνου όμως...Άμα έχεις μηχανάκι με 8 άλογα τροχό τι να φοβηθείς αφού ούτε με βροχή γλιστράει ούτε με χιόνι!
    Άμα έχεις supersport 1000 όμως θα θελα να δω να είσαι με πρώτο ψιλόβροχο-συνεπιβάτη κλπ και να παλεύεις σε δρόμους γλίτσα-γυαλί μεγαλούπολης (βλέπε εκκινήσεις σε φανάρια, διαβάσεις, διαγραμμίσεις)

Ακραία παραδείγματα μπατ γιου γκετ δε πόιντ

Άρα μηχανόβιος παντώς καιρού θέλει κ την ανάλογη μοτό (που μπορεί να μην γουστάρεις κατά βάθος)

άκυρο.

δεν παίζουν ρόλο τα άλογα στην επικινδυνότητα.

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    άκυρο.

δεν παίζουν ρόλο τα άλογα στην επικινδυνότητα.
    Όχι μόνο τα άλογα, γενικώς το στήσιμο και οι επιδόσεις του μοτοσακού. Βέβαια μπορεί εγώ να μαι κουλός!
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
    Όχι μόνο τα άλογα, γενικώς το στήσιμο και οι επιδόσεις του μοτοσακού. Βέβαια μπορεί εγώ να μαι κουλός!
    στη βροχή (κατά τη ταπεινή μου γνώμη πάντα) πρωταρχικό ρόλο παίζουν τα λάστιχα και η αυτοσυγκράτηση του οδηγού.

όλα τ'άλλα έπονται.

εμενα μου αρεσουν εξισου αυτοκινητο και μηχανακι...

καθε ενα εχει τις δικες του χαρες...

βεβαια σε καθημερινη βαση,ανεξαρτητως καιρικων συνθηκων χρησιμοποιω μηχανακι...αν δεν ετιθετο ομως θεμα κινησης,στανταρ θα χρησιμοποιουσα αυτοκινητο τον χειμωνα...οπως αλλωστε κανω τα χειμωνιατικα βραδυα...

επισης ευχαριστιεμαι εξισου ενα καλο στροφιλικι ειτε με αυτοκινητο ειτε με μηχανακι...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Το να οδηγεις με βροχη ειναι τραγικα επικινδυνο,και εμπειρος αναβατης να εισαι μπορει να φας τα μουτρα σου για πλακα.....

Αν δεν υπαρχει η λυση του αυτοκινητου οκ αλλα με προσοχη, αν υπαρχει ειναι μαλακια να το ρισκαρεις....

Πολυ καλα κανετε κατα καιρους και γκαριζετε για κρανος και το ποσο σημαντικο ειναι για να μαθαινουν και οι νεοτεροι. Για πειτε ομως να μαθαινουν επισης πως αν πατησεις καμια διαγραμμιση με βροχη δεν θα προλαβεις ουτε Α να κανεις...

Ειναι βλακεια να καυχιεται καποιος γιατι ειναι μαγκας μηχανοβιος και παει βολτα με βροχες και πανιγυρια...δεν ειναι μαγκια,ρισκο ειναι!

Ρε Κοκο08 (κατά πολλούς) τραγικά επικίνδυνο είναι να οδηγείς γενικά μηχανή!

Τι μας αραδιάζεις? Στην αρχή αναρωτιέσαι αν είναι μηχανόβιος κάποιος που δεν οδηγάει τη μηχανή του στη βροχή ή απλά μαλάκας όποιος το κάνει,και τώρα μας το παίζεις κατηγορηματικός ότι είμαστε βλάκες που οδηγάμε υπό βροχή?

πες το μας από την αρχή ότι έχεις αυτή την άποψη να σου απαντήσουμε αναλόγως!

Λοιπόν,άμα δεν θες ή δεν μπορείς να οδηγάς στη βροχή σεβαστό, αλλά πρέπει να έχεις σκατά στο κεφάλι σου για να μας λες μαλάκες όλους όσους οδηγάμε μηχανή υπό βροχή!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Ο καθένας πράττει κατά πώς κρίνει και καταλαβαίνει.
    Δεν υπάρχουν σταθερές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Μ@λ@κ@ς ειναι αυτος που οσες εναλακτικες και να εχει κανει αυτο που ΔΕΝ γουσταρει, το οποιο για πολλους "μηχανοβιους" ειναι να παιρνουν το αυτοκινητο.
    μπορεί να μην γουστάρει ΑΛΛΑ μπορεί να αναγκάζεται...άλλος ένας μαλάκας λοιπόν.

ΠΟΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ θα πάψετε να κολλάτε ΤΑΜΠΕΛΕΣ...?

λιγότερο/περισσότερο μηχανόβιοι,
    κουτάκηδες,
    καφετεριάκηδες,
    παντός καιρού,
    παντός καλού καιρού,
    ρίσκο ή μαλακία,
    ορκισμένοι μηχανόβιοι που μισούν κουτάκηδες/και δεν ξεκαβαλάνε ΠΟΤΕ,
    που καβάλλα παν'στην εκκλησιά,
    καβάλα προσκυνάνε.....κλπ,κλπ

Re: Μηχανοβιος ή ........

Τελικα αυτος που βγαινει με την μηχανη στην βροχη, εφοσον εχει και την ενναλακτικη του αυτοκινητου παντα, ειναι αληθινος μηχανοβιος ή αληθινος ΜΑ@@@ΑΣ! ???

Και κάποιο "δίκιο" να είχες (αν κατάλαβα καλά αυτό που πας να πεις), έτσι όπως έθεσες τον προβληματισμό σου, για μένα είσαι φάουλ.

Καταρχάς, το μόνο που σώζει εμένα και κάποιους άλλους που βγαίνουν με τη μηχανή στη βροχή από τον χαρακτηρισμό ΜΑ@@@ΑΣ είναι το ότι δεν έχουμε αυτοκίνητο; Υπάρχουν και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εκεί κόλλησες; Πέστους μαλ@κες όλους..

Το ότι η οδήγηση υπό βροχή είναι επικίνδυνη και ειδικά στους δρόμους εδώ, με τις διαγραμμίσεις που γλιστράνε σαν διάολος, είναι γνωστό. Επίσης, είναι ένας λόγος για να προσέξεις και να προσαρμόσεις την οδήγησή σου στις συνθήκες. Με τη λογική σου, θα έπρεπε να είμαστε ήδη όλοι μαλ@κες που οδηγούμε σε τέτοια άσφαλτο κακής ποιότητας με ένα σωρό λακούβες που παραμονεύουν. Οπότε, η οδήγηση στη βροχή είναι για μαλ@κες.. με περικεφαλαία. :wacko:

Και από πότε το αντιδιαμετρικό του ΜΑ@@@ΑΣ είναι ο "αληθινός μηχανόβιος" (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) και τούμπαλιν;
    safety doesn't happen by accident

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    εμενα μου αρεσουν εξισου αυτοκινητο και μηχανακι...

καθε ενα εχει τις δικες του χαρες...

βεβαια σε καθημερινη βαση,ανεξαρτητως καιρικων συνθηκων χρησιμοποιω μηχανακι...αν δεν ετιθετο ομως θεμα κινησης,στανταρ θα χρησιμοποιουσα αυτοκινητο τον χειμωνα...οπως αλλωστε κανω τα χειμωνιατικα βραδυα...

επισης ευχαριστιεμαι εξισου ενα καλο στροφιλικι ειτε με αυτοκινητο ειτε με μηχανακι...
    +1000 στον αγαπητό Αντουάν...

Βρεξει χιονισει με το σκουτερ ολη μερα....οταν θελω να παω βολτα με την μηχανη θελω να την ευχαριστηθω με λιακαδα η εστω στεγνο οδοστρωμα.
    Στριβω εξισου καλα και με τα δυο 2τροχο και τετρατροχο και το ευχαριστιεμαι το ιδιο.Το τετρατροχο καλως η κακως εχει κι αυτο την χαρη του και την αναγκη πολλες φορεςς να πας καπου σαν ανθρωπος και οχι σαν αστακος.
    Keep spamming!!!:a13:

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Το να οδηγεις με βροχη ειναι τραγικα επικινδυνο,και εμπειρος αναβατης να εισαι μπορει να φας τα μουτρα σου για πλακα.....
    Αν δεν υπαρχει η λυση του αυτοκινητου οκ αλλα με προσοχη, αν υπαρχει ειναι μαλακια να το ρισκαρεις....
    Πολυ καλα κανετε κατα καιρους και γκαριζετε για κρανος και το ποσο σημαντικο ειναι για να μαθαινουν και οι νεοτεροι. Για πειτε ομως να μαθαινουν επισης πως αν πατησεις καμια διαγραμμιση με βροχη δεν θα προλαβεις ουτε Α να κανεις...
    Ειναι βλακεια να καυχιεται καποιος γιατι ειναι μαγκας μηχανοβιος και παει βολτα με βροχες και πανιγυρια...δεν ειναι μαγκια,ρισκο ειναι!

κανείς δεν ισχυρίζεται ότι είναι μαγκιά να οδηγείς με βροχή.... είναι όμως μαγκιά (με την καλή έννοια) να μπορείς (και να ξέρεις) να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες και να συνεχίσεις να οδηγάς με ασφάλεια ότι καιρό και να έχει....

σε τελική ανάλυση, είναι απλά θέμα τι επίπεδο ρίσκου είναι διατεθειμένος να αναλάβει ο καθένας μας και αν έχει την γνώση και την εμπειρία να το διαχειριστεί....

υγ: το πόστ σου, μου κάνει λίγο σε απωθημένο;...σε κόμπλεξ;...δεν ξέρω...
    δεν είναι κακό να ''φοβάσαι'' να κάνεις κάτι....φυσιολογικό είναι... κακό είναι να (κατα)κρίνεις όσους δεν ''φοβούνται'' ως ''βλάκες''....live & let live που λένε...
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

και με βροχη οδηγω μηχανακι πολυ συχνα και εννιοτε γουσταρω και με χιονι εχω οδηγησει και με οτι σκατα συνθηκες θελετε εδω και 20 χρονια...το ιδιο εχω κανει και με το αμαξι,τα ιδια χρονια...κι επισης γουσταρω...

οπως εχω γαμοσταυρισει το μηχανακι οταν εχω κουβαλησει χιλιες δυο μαλακιες(τα της γυναικας) και αντιστοιχως το αμαξι σε κινηση...

χαρακτηριζομαι μηχανοβιος η κουτακιας?

ειλικρινεστατα στ @@ μου...

ποτε δεν με απασχολησε το ζητημα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    και με βροχη οδηγω μηχανακι πολυ συχνα και εννιοτε γουσταρω και με χιονι εχω οδηγησει και με οτι σκατα συνθηκες θελετε εδω και 20 χρονια...το ιδιο εχω κανει και με το αμαξι,τα ιδια χρονια...κι επισης γουσταρω...

οπως εχω γαμοσταυρισει το μηχανακι οταν εχω κουβαλησει χιλιες δυο μαλακιες(τα της γυναικας) και αντιστοιχως το αμαξι σε κινηση...

χαρακτηριζομαι μηχανοβιος η κουτακιας?

ειλικρινεστατα στ @@ μου...

ποτε δεν με απασχολησε το ζητημα...
    Ωραιος .....
    Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιός είναι μηχανόβιος?
    από parji στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2007, 13:38
  2. Ο νέος είναι ωραίος να γίνει και μηχανόβιος???
    από sairous στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2006, 23:49
  3. Αλήτης μηχανόβιος!
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2005, 00:15
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2005, 11:05
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 08:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα