Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Δεν κρατάει ρελαντί, yamaha R6

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Εγγύηση;;;;;;;;
    that's right

Ειναι παρεισαγωγης... δεν νομιζω να παιζει εγγυηση 3/08 το πηρα, και μου εδιναν 12 μηνες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από angel_f
    Ειναι παρεισαγωγης... δεν νομιζω να παιζει εγγυηση 3/08 το πηρα
    ΄

Φίλε μου, την εγγύηση τη δίνει το εργοστάσιο, όχι ο πωλητής.
    Κι εγώ, 3/08 πήρα τη δική μου.
    Άρα έχουμε ακόμα 4 μήνες εγγύηση.

Αν έκανες και τα σέρβις σου σε εξουσιοδοτημένο της Yamaha, πας με το σφραγισμένο βιβλιαράκι σε ένα εξουσιοδοτημένο και σου αντικαθιστούν ότι χρειάζεται.

Ενημέρωσε για ότι νεότερο.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Δεν νομιζω να το δεχτουν στην Yamaha... Τα λαδια-φιλτρο τα κανω εγω και στα 10.000 το πηγα στον μαστορα που ειδικευεται στα yamaha (Πολυγωνο)
    Οποτε εαν συνυπολογισεις οτι δεν ειναι και Ελληνικης εισαγωγης... θα φαω ακοιρο...
    Παιζει κανενα μαγαζι απο ebay - Αμερικη- Αγγλια με ανταλακτικα σε περιπτοση που χρειαστει??

sex beast Μελος Το avatar του/της sabayam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    ασταθες ρελαντι κ σβησιμο & σβησιμο στο κλεισιμο γκαζιου-----> TPS λεμεεεεεεε
    κλασικο yamaha προβλημα

ρε φιλε ελα να δουλεψεις εσυ για μενα στο συνεργειο φαινεται οτι εισαι διαμαντι τελικα....
    σου ειπανπαραπανω οτι τα r6 δεν εχουν εμφανισει ποτε προβλημα στο tps εσυ παρολα αυτα επιμενεις.....και για να μη νομιζεις οτι λεω μαλακιες η yamaha δεν εχει βγαλει ποτε μα ποτε ανακληση σε tps για r6 δεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο αυτο που λεμε....και εκτος απο αυτο τα δειγματα προβληματος δε παραθετουν σε κακη λειτουργια του tps αισθητηρα θεσης γκαζιου.....

το τσοκ ειναι αυτοματο-ηλεκτρονικο αν η μηχανη δεν εχει μπαταρια δε μπορει να δουλεψει σωστα λογω του οτι κατα την εκκινηση του κινητηρα που ειναι παγωμενος-ενα καραβι αισθητηρες-φωτα-κτλ κτλ κτλ χρειαζται αρκετο φορτιο απο τη μπαταρια αν ειναι αδυναμη δε μπορει να δωσει ρευμα σε ολα ετσι δημιουργει διαφορες δυσλειτουργιες......
    μη ξεχνας οτι μια μηχανη σρο ρελαντι δεν ειναι δυνατον να φορτισει μπαταρια γιατι εχει τραβηξει αρκετο φορτιο της απο την εκκινηση και παροχη της σε τοσους αισθητηρες.....

οπως εινια η μπαταρια συνδεμενη βαλε το πολυμετρο σε volt kai αντιστοιχα -/+ στη μπαταρια ανοιξε διακοπτη δες τη καταναλωση και πατα τη μιζα μεχρι να εκκινησει ο κινητηρας υπο φυσιολογικες συνθηκες θα πρεπει να εισαι 12.60+++ και κατα την μιζια θα πεσει στιγμαια στο 10.30-11.00 μολις λειτουργησει θα πρεπει να εισαι με τσοκ ενεργοποιημενο περιπου 13.60+++
    αν δε συμβαινει κατι απο αυτο τοτε κανε μια φορτιση μπαταρια ξανα ελεγξε τη μπαταρια αν υπαρχουν διαφορες στις μετρησεις τοτε προχωρας σε αντικατασταση συσσωρευτη (μπαταρια)

sex beast Μελος Το avatar του/της sabayam
    Δεν νομιζω να το δεχτουν στην Yamaha... Τα λαδια-φιλτρο τα κανω εγω και στα 10.000 το πηγα στον μαστορα που ειδικευεται στα yamaha (Πολυγωνο)
    Οποτε εαν συνυπολογισεις οτι δεν ειναι και Ελληνικης εισαγωγης... θα φαω ακοιρο...
    Παιζει κανενα μαγαζι απο ebay - Αμερικη- Αγγλια με ανταλακτικα σε περιπτοση που χρειαστει??

αν ειναι το tps που λενε οι πιο πολλοι και αν υπηρχε ανακληση σε tps απο yamaha τοτε ειναι γενικη για εισαγωγης και αντιπροσωπειας αλλα καλυτερα αγορασε το απο εδω για να εισαι σιγουρος οτι δουλευει,,κοστος αγορας 130-150 ευρω....

Μολις ελενξα την μπαταρια με το πολυμετρο και ειναι ΟΚ
    Τι κανει...
    Την βαζω μποστα και την ζεστενω... φτανει 80 μετα απο 3 λεπτα και ρελαντι δεν κραταει... διλαδι χαμιλωνο σιγα σιγα το γκαζι και πεφτουν οι στροφες κατο απο το ρελαντι που ειναι 1500 , πανε 500 και πιο κατω εχρι να σβισει...
    Σε καποια φασι εκει στα 3 λεπτα αποφασιζει να κρατισει ρελαντι μια χαρα ! σταθεροτατο ολα τελεια!!
    Την σβηνω, κλεινω και τον κεντρικο διακοπτη, στο καπακι την ξανα ανοιγω, την βαζω μπρωστα , περνει τσακαμκι, με 80c+ παω να κλισω το γκαζι... παλυ σβινει.. δεν κραταει ρελαντι.. ενω οταν την εκλεισα κρατουσε.
    Το κακο ειναι οτι καθε μερα αυξανετε ο χρονος που πρεπει να κραταω το κγαζι ανιχτο μεχρι να δουλεωει το ρελαντι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Μολις ελενξα την μπαταρια με το πολυμετρο και ειναι ΟΚ
    Τι κανει...
    Την βαζω μποστα και την ζεστενω... φτανει 80 μετα απο 3 λεπτα και ρελαντι δεν κραταει... διλαδι χαμιλωνο σιγα σιγα το γκαζι και πεφτουν οι στροφες κατο απο το ρελαντι που ειναι 1500 , πανε 500 και πιο κατω εχρι να σβισει...
    Σε καποια φασι εκει στα 3 λεπτα αποφασιζει να κρατισει ρελαντι μια χαρα ! σταθεροτατο ολα τελεια!!
    Την σβηνω, κλεινω και τον κεντρικο διακοπτη, στο καπακι την ξανα ανοιγω, την βαζω μπρωστα , περνει τσακαμκι, με 80c+ παω να κλισω το γκαζι... παλυ σβινει.. δεν κραταει ρελαντι.. ενω οταν την εκλεισα κρατουσε.
    Το κακο ειναι οτι καθε μερα αυξανετε ο χρονος που πρεπει να κραταω το κγαζι ανιχτο μεχρι να δουλεωει το ρελαντι.

Καλησπέρα!

Το R6 σου είναι το ψακαστό ετσι?? Κάποιος αισθητήρας δυσλειτουργεί και στο κάνει αυτό μάλλον!
    Παίζει να θέλει και απλά μια ρύθμιση με το διαγνωστικό και να είσαι οκ!
    Πάντως πρέπει να πας να το δεις όπως και να έχει και σύντομα!

Υ.Γ. Μήπως κάποια στιγμή αποσύνδεσες τη μπαταρία για να κάνεις κάτι και έγινε αυτό;; Δηλαδή
    να έχασε τις ρυθμίσεις η μονάδα ψεκασμού!!

Καταραμένε! Το avatar του/της VLADx

Γνωμη μου..... μπαταρια. Τα καινουργια μηχανακια ειναι τιγκα στα ηλεκτρικα. Η ζωη τους ειναι η μπαταρια. Και οσο παει θα χειροτερεψει κι αλλο αν ειναι ετσι. Καθε μιζια την γονατιζει ακομη περισσοτερο. Ειχα και εγω αντιστοιχο προβλημα παλιοτερα.

Αλλα γιατι δεν το πας σε κανενα συνεργειο αυριο να σου πουνε σιγουρα? Ο μαστορας θα ξερει σιγουρα καλυτερα. Η και σε εξουσιοδοτημενο. Εστω να σου πουνε τι εχει. Και αν σου πουνε οτι χρειαζεται καποιο ανταλλακτικο η κατι αλλο το παιρνεις μετα μονος σου.

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    σίγουρα μπορεί να έχει ένα σωρό φορτία πάνω (ηλεκτρικά) αλλά αν ζεσταθεί και δε μπορεί να κρατήσει ρελαντί ζεστό τότε δε μπορεί να φταίει το ηλεκτρικό τσοκ. Βέβαια είναι απλουστευμένη η σκέψη μου και μπορεί να πέφτω έξω αλλά δε νομίζω να φταίει η μπαταρία. Ειδικά εφόσον όσο πάει και χειροτερεύει. Ισως ο ψεκασμός, ίσως οι βαλβίδες (αν και με τους ρυθμούς που χειροτερεύει το βρίσκω λιγότερο πιθανό πλέον να είναι βαλβίδες), ίσως κάποιος αισθητήρας. Το σίγουρο είναι ότι δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο μόνος σου και ούτε πρέπει να το εμπιστευτείς στο μαστόρι της γειτονιάς σου.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων.
    Θα το παω στο μάστορα τα Χριστούγεννα λογο του οτι ειναι Αθηνα και εγω μενω Ευβοια, θέλει να το κρατήσει 2 μερες και εγω το χρειάζομαι καθημερινά...
    Εύχομαι να μην χειροτερέψει περισσότερο...

Talking

Εχουμε εξελιξεις!!
    Εχθες το πήγα μια βολτα 60Km για ξεμπουκομα- κόφτες κλπ το γέμισα και με BP ultimate.
    Σημερα το πρωι το βαζω μπροστά, και ως εκ θαυματος κραταει το ρελαντι και κρυο!!!
    Οπότε μάλλον μπαταρια ειναι

Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια! ηταν πολύτιμη!
    Το πρόβλημα λύθηκε! ηταν η μπαταρία... αγόρασα εναν φορτιστη και την φόρτισα για 16 ωρες και τωρα δουλεύει ρολόι!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Dakar - Δεν κρατάει ρελαντί
    από mike1821 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2006, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •