λεω να παρω μια cb 400SF θα ειναι η πρωτη μου μηχανη,και θελω να μου πειτε την γνωμη σας,τι πρεπει να προσεξω,και αν βρισκω ευκολα ανταλλακτικα γιατι εχω ακουσει οτι δεν υπαρχουν πλεων επειδη ειναι παλιο μοντελο!
λεω να παρω μια cb 400SF θα ειναι η πρωτη μου μηχανη,και θελω να μου πειτε την γνωμη σας,τι πρεπει να προσεξω,και αν βρισκω ευκολα ανταλλακτικα γιατι εχω ακουσει οτι δεν υπαρχουν πλεων επειδη ειναι παλιο μοντελο!
Καλύτερα CB500, τουλάχιστον σε πλαίσιο πιο ''φρέσκο'' και όχι τόσο ξεσκισμένα όσο τα σουπερφοράκια![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Πάρτο... Θα το ερωτευθείς ακομα και με τις παραξενιές του. Προσοχή όμως υπάρχουν πολλά σκισμένα όντως... Απλά θέλει να ξέρεις 5 πράγματα και να μη βιαστείς... Εγώ να δω πότε θα το ξεπονέσω να το δώσω...![]()
![]()
![]()
![]()
Reggae will save us...
προσεχε στις αδειες και στα μοντελα...
εννοω οτι σαν 400αρι ειναι παραεισαγωγη και το μοντελο δεν ειναι σιγουρα η 1η αδεια κυκλοφοριας.
τα ανταλλακτικα δεν ειναι δυσκολο να τα βρεις αλλα ειναι λιγο τσιμπημενα.
για παλιο μοντελο, δηλαδη για 1η αδεια πριν το 2000 μη δωσεις πανω απο 1500 γιατι θα ειναι ληστεια....
![]()
If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....
Α και στην τιμή που θα σου πούνε βάλε +300 ευρώ για τακάκια, αλυσσίδα γρανάζια κλπ κλπ άλο κ κάτι θα χρειάζεται. Πιστεύω με 2 χιλιαρικα βρίσκεις ένα καλοδιατηρημένο μηχανακι.![]()
Reggae will save us...
με 2.000 να βρει το καλυτερο στην ελλαδα πρεπει παιδια. για μενα 1.500 ευρω ειναι ΥΠΕΡαρκετα για αυτη τη μηχανη. Δεδομενου οτι η αδεια κυκλοφοριας ΔΕΝ ειναι η πρωτη ημερομηνια που κυκλοφορησε η μηχανη , οπως επισης και και ΑΓΝΩΣΤΟ παρελθον της!!! και ΜΗΝ κοιτας χιλιομετρα σαν παραγοντα της αγορας σου. ΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ. ΕΛΕΟΣ. 15 ΕΤΩΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 100.00 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ??? ΚΟΡΟΙΔΙΑ....
Φιλαρακι δεν ξερω εαν το πηρες τελικα ή αγορασες κατι άλλο, εχω να σου πω τις καλυτερες εντυπωσεις, το εχω στα χερια μου 3 μηνες τωρα. Υπολογισε οντως +300ευρω για ενα καλο σερβακι στα χερια σου, μπουζι-λαδια-φιλτρα-τακακια-, πιστευω στα 1700 ευρω βρισκεις καλο μηχανακι. Και θα δεις οτι ειναι πολυ φθηνο διοτι ειναι ασπαστο, ακουραστο, αδιαφορο για ογκο χιλιομετρων, ανεξοδο, με σιδερο πλαισιο και πολυ καλο κεντρο βαρους. Ποδηλατο στην πολη. Αυτα, καλη επιτυχια.
Ξερει κανεις να μου πει ποσο κανει μια αλλαγη δισκακια συμπλεκτη σε σουπερφορ. Ανταλλακτικα και εργασια κομπλε;
Ο μονος θεος στον οποιο πιστευω ειναι τρεις. Το μυαλο μου , τα μπρατσα μου και τα ποδια μου. Σε κανενα αλλο!
BEST VALUE FOR THE MONEY ΣΤΑ 2.000 €
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
+660Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Καλύτερα CB500, τουλάχιστον σε πλαίσιο πιο ''φρέσκο'' και όχι τόσο ξεσκισμένα όσο τα σουπερφοράκια![]()
Δικύλινδρη, πανέμορφη, υγρόψυκτη ΚΑΙ με ABS-CBS![]()
Φοβερές οι SF, καλές, άσπαστες αλλά ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ για την ηλικία τους και την κατάστασή τους...
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Το έγραψα και σε άλλο θρεντ και θα το ξαναγράψω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Το 500άρι δε μου ερέσει καθόλου...
Σκέτη πλαστικούρα...
Ένα καλοσυντηριμένο SF είναι όλα τα λεφτά!
Και η μηχανή του ξυρίζει...
...Όντως πρέπει να φανείς τυχερός για να βρεις κάτι που να μην έχει χάσει τα μισά του άλογα!
Honda CB 400 Super Four
Honda CBR 400 RR
Honda CB 250 Classic
Yamaha Super Tennere
Kawasaki ZZR 600
Yamaha TDM 850
Honda Bros 400
Honda Transalp 650
Yamaha TDM 850
...and So Must Go On...
μαζι σου. καλοσυντηρημενο που σκοπευεις να βρεις? ποιος απο τους προηγουμενους 10 ιδιοκτητες λες να εκανε την καλυτερη συντηρηση?![]()
ενταξει πλακα κανω, σε καλη κατασταη θα βρεις...αλλα να εισαι ετοιμος να κανεις υποχωτησεις αφου θελεις να παρεις μηχανη 15ετιας.... αλλα μην νομιζεις οτι θα βρεις μαμα, παιζει να μην υπαρχει καν, ριγμενα χλμ καμια αλλαγμενη εξατμηση και οργνανα ειναι στανταρ.... θελει πολυ ψαξιμο. πολυ ομορφη μηχανη , κ εγω για 400 ηθελα αλλα αφου ειδα κανα δυο αλλαξα γνωμη....... αμα παρεις το 400 θα βλεπεις το cbf250 στο δρομο και θα λες τι παπι ειναι αυτο ... κανα ninja χτυπα αν θελεις 250αρι, αλλη φαση εντελως γιατι μαλλον θελεις στρογγυλοφαναρες καταστασεις αλλα ειναι καλο 250 το ninjaκ
Δε ξέρω αν γνωρίζεις το Honda Bros...είναι λίγο πιο μικρό από τη CB 400 SF, είναι γύρω στα 35 άλογα, έχει πολύ καλό και στιβαρό πλαίσιο, που σημαίνει ότι μπαίνει πιό εύκολα στη στροφή από την CB και είναι και πολύ ευκολο για την πόλη. Συν ότι θα δώσεις λιγότερα χρήματα για αρχή και αργότερα ανεβαίνεις...
Άν σε ενδιαφέρει, πάτησε εδώ για να δεις την αγγελία μου.
Honda CB 400 Super Four
Honda CBR 400 RR
Honda CB 250 Classic
Yamaha Super Tennere
Kawasaki ZZR 600
Yamaha TDM 850
Honda Bros 400
Honda Transalp 650
Yamaha TDM 850
...and So Must Go On...
ευχαριστω φιλε αλλα ειμαι κατοχος του cb500!
ΚΑΙ bros ειχα κοιταξει πριν παρω το 500 ... πολυ ομορφο μηχανακι, αλλα δυστυχως πολυ παλιο... δεν θελω να μεινει στα δικα μου χερια ακομα και αν το εβρισκα 800 ευρω τοτε.
αλλα αν ειναι για ενα χιλιαρικο παραπανω(οσο περιπου εδωσα εγω) να παρω μια μηχανη με ΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΛΕΕΙ , να εχει τις φθορες ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ και οχι αλλες που δεν φαινονται, και να ειναι 10 χρονια νεοτερη τοτε το προτιμω το 500 και ας υπολειπεται σε εμφανιση και στα δικα μου ματια , αν και πλεον.... μ αρεσει πολυ!
ευχαριστω παντως
![]()