Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: πιστωτικες καρτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack

πιστωτικες καρτες

βρε παιδια...
    για βοηθηστε λιγακι γιατι πηρα τηλεφωνο το τμημα εξυπηρετης πελατων της bita bank (καταλαβατε ποια τραπεζα εννοω) αλλα το παληκαρακι που ηταν εκει, όταν του εκαναν σεμιναριο, ή δεν προσεχε ή τα καταλαβε ολα χωρις να του δημιουργυθουν αποριες, με αποτελεσμα να μην μπορεσε να με βοηθησει καθολου

το θεμα μου λοιπον...

εχω μια πιστωτικη visa

θελω να σηκωσω σημερα, 500€ και θα τα βαλω ξανα παλι μεσα σε 5 μερες, χωρις καν να καβαντζαρει ο μηνας.

στον μηνιαιο λογαριασμο που μου ερχεται και εκδιδεται καθε 25 του τρεχοντος μηνα, θα αναφερεται αναληψη 500 την ταδε του μηνος και πληρωμη 500 πεντε μερες μετα την ταδε του ιδιου μηνος, χωρις επαναλαμβανω να καβαντζαρει η ημερομινια εκδοσης του λογαριασμου του μηνα.

το ερωτημα μου ειναι το προφανες: τι τοκο θα πληρωσω για τα 500 που θα σηκωσω και σε 5 μερες θα τα γυρισω???

ο υπαλληλος μου ειπε 18,25%. ετσι ξερα.

ναι, του λεω. 18,25% την ημερα?τον μηνα? και απο ποτε ξεκιναει αυτο???
    ολο ενα 18,25% μου ελεγε. τιποα αλλο ξεκαθαρο.
    μπορει να βοηθησει κανεις???
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    το 18,25% ειναι το επιτοκιο που θα πληρωσεις αν ειχες σηκωσει το ποσο αυτο για ενα χρονο....δηλαδη στα €500 που θα σηκωσεις θα πληρωσεις ΜΕΤΑ απο ενα χρονο τοκους περιπου €91,25 !

για πεντε μερες λοιπον ο τοκος σου στα €500 θα ειναι περπιπου €1,25 ..

αυτο βεβαια με την απλη λογικη και την απλη μεθοδο α,β,γ !!

τωρα με την λογικη της τραπεζας καπου θα σου βαλουν να πληρωσεις και ενα "πεναλτυ" για αναληψη μετρητων, καπου θα υπαρχει και ενα αλλο "πεναλτυ" για γρηγορη αποπληρωμη, οποτε γυρω στο €10 σε βλεπω πανω-κατω.....

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

βαλε κ τηλεγραφικα εξοδα που πηρες τηλ κ απασχολησες τον υπαλληλο αντι να μπεις στο νετ να ενημερωθεις.....

Dorsoduro 750 & Norton 16H

βολτάδικο μέλος
    η προμήθεια για ανάληψη μετρητών έχει καταργηθεί...

ο τόκος που θα πληρώσεις θα είναι για τις 5 ημέρες νομίζω... δηλαδή αν το ετήσιο επιτόκιο είναι 18,95% τότε ο τόκος που σου αναλογεί είναι ~ 1,26 ευρώ όπως είπε κ ο φίλος παραπάνω...
    αν κ έχω την εντύπωση πως αν πλήρωσεις το υπόλοιπο της κάρτας πριν το τέλος του "λογιστικού μήνα" (πριν την λήξη του λογαριασμού δηλαδή) τότε δεν θα τοκιστεί καθόλου.
    ...

penalty δεν υπαρχουν. Ίσως υπάρξει προμήθεια ανάληψης

Το επιτόκιο ειναι αυτό της ανάληψης μετρητών (το λέει στο statement) και ειναι διαφορετικό απο το επιτόκιο της καρτας και πάντα υψηλότερο.

Ο τύπος είναι Κ*Ε*Χ/36000, όπου Χ ειναι οι μέρες υπολογισμου (Κ, Ε κεφάλαιο κ επιτόκιο).
    Δε γνωρίζω εαν θα σου υπολογίσουν τις μέρες μέχρι να ξαναβάλεις τα 500 ευρώ (το σωστό) ή τις μέρες μέχρι την έκδοη του επόμενου λογαριασμού (πουστιά)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

αρα με λιγα λογια, επειδη θελω καμια 400αρια το πολυ ευρω κατα τις 17 του μηνα και στις 20 παιρνω το δωρο και θα τα βαλω παλι μεσα, ειναι καλυτερα απο το να πω π.χ. στην αδερφη μου να μου δωσει και μετα να μου λεει ο καθενας το οτιδηποτε, ειναι καλυτερα να τα σηκωσω απο την καρτα και ας πληρωσω μετα απο 3 μερες το πολυ 3 ευρω,ε?
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
    αρα με λιγα λογια, επειδη θελω καμια 400αρια το πολυ ευρω κατα τις 17 του μηνα και στις 20 παιρνω το δωρο και θα τα βαλω παλι μεσα, ειναι καλυτερα απο το να πω π.χ. στην αδερφη μου να μου δωσει και μετα να μου λεει ο καθενας το οτιδηποτε, ειναι καλυτερα να τα σηκωσω απο την καρτα και ας πληρωσω μετα απο 3 μερες το πολυ 3 ευρω,ε?
    Κοιτα, δε γνωρίζω τα οικογενειακά σου, αλλά θα προτιμούσα να χρωστάω στην αδελφή μου παρά στην καρτα μου
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

μα φιλε μου δεν προκειται περι χρεους, προκειται περι καποιου εγωισμου και επειδη δεν μου αρεσει να ζηταω απο καποιον και να μου βγαζει την ψυχη για να μου το δωσει, προτιμω να κινηθω ετσι. θα πληρωσω 2-3 ευρω τοκους και κατι εγινε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
    μα φιλε μου δεν προκειται περι χρεους, προκειται περι καποιου εγωισμου και επειδη δεν μου αρεσει να ζηταω απο καποιον και να μου βγαζει την ψυχη για να μου το δωσει, προτιμω να κινηθω ετσι. θα πληρωσω 2-3 ευρω τοκους και κατι εγινε.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    ειχα σηκωσει και εγω παλιοτερα απο visa 500 ευρω και τα ξαναβαλα μετα απο 1 βδομαδα και αν θυμαμαι καλα ειχα πληρωσει και εγω κατι του στυλ 1.5 ευρω.το 18,25 το πληρωνεις αφου κλεισει περιπου εναςμηνας απο τοτε που τα σηκωσες και εκδοθει ο επομενος λογαριασμος σου.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
    ειχα σηκωσει και εγω παλιοτερα απο visa 500 ευρω και τα ξαναβαλα μετα απο 1 βδομαδα και αν θυμαμαι καλα ειχα πληρωσει και εγω κατι του στυλ 1.5 ευρω.το 18,25 το πληρωνεις αφου κλεισει περιπου εναςμηνας απο τοτε που τα σηκωσες και εκδοθει ο επομενος λογαριασμος σου.

κατι τετοιο εχω καταλαβει κι εγω αλλα ηθελα να το επιβεβαιωσω. ετσι θα κανω τελικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Κανε οπως εχεις αποφασισει.
    Καλυτερα να χρεωθεις 3-5 ευρω απο το να δανειστεις απο οποιονδηποτε, ειτε φιλο ειτε αδερφο.
    Να πω οτι δεν γινεται αλλιως κιοτι πνίγεσαι....ΟΚ.

Εισαι και μανιατης αν δεν κανω λαθος....μην χρωσταμε κα ιστις αδερφες μας

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Εισαι και μανιατης αν δεν κανω λαθος....μην χρωσταμε κα ιστις αδερφες μας

οχι αδερφε. στα μανιατικα μενω.
    εγω ειμαι τρεις γενιες γεννημα θρεμμα βερος πειραιωτης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    ε, σαν πειραιωτης τοτε παρε απο την φαμιλια και ασε τις γαμωτραπεζες.

:rotflmao:

εγω παντως απο την οικογενεια μου θα ζητουσα κ θα τα επεστρεφα μετα...

οι τραπεζες ειναι καρχαριες , τοκογλυφοι ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    ε, σαν πειραιωτης τοτε παρε απο την φαμιλια και ασε τις γαμωτραπεζες.

:rotflmao:

εγω παντως απο την οικογενεια μου θα ζητουσα κ θα τα επεστρεφα μετα...

οι τραπεζες ειναι καρχαριες , τοκογλυφοι ...

Θα σθμφωνησω!!!!
    Εγω πρωσοπικα και η οικογενεια μου ετσι κινουμαστε και μαλιστα με ¨μεγαλα¨ποσα (για μενα)
    1000 φορες καλυτερα και το οικογενειακο στοιχειο παιρνει τα πανω του.
    Νιωθεις ρε παιδακι μου οτι ¨υπαρχουν¨ οι γυρω σου!
    οσο για τις τραπεζες........ ασεεεεεεεεεε

:a015: :a015: :a015:

φιλικα ....

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. καρτες συνδεσης internet
    από zolotas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 14:32
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2005, 09:49
  3. Σχετικα Με Τις Πιστωτικες