Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ZanDark said:
Είναι και ιπτάμενη;;;;
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
![]()
κ ιπταμενη κ με thermal scanner
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ZanDark said:
Είναι και ιπτάμενη;;;;
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
![]()
κ ιπταμενη κ με thermal scanner
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
βρες γκομενο με μηχανη και εισαι κομπλε...και θα γλιτωσουμε κι εμεις τις 25 σελιδες...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
rein είσαι απίστευτος...
:rotflmao: :rotflmao:
ειμαι ειμαι...:rotflmao: :rotflmao:
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
Θωμα...ασε το κοριτσι ησυχο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παντρέμενη....![]()
Λοιπόν θα ξεκινήσω από το τέλος...κι επειδη τους γκόμενους τους βαρέθηκα, κι επειδή η μηχανή είναι δική μου καύλα και επειδή θα την πάρω εγώ για 'μενα, επειδή μπορώ!χεχεχεΆλλωστε αν θες να κάνεις κάτι καλά καλύτερα να το κάνεις μόνος σου! Επιπλέον και κλέινοντας με τα gossip, όντως για κάποιους η αγορά μηχανής κάποιου κυβισμού απο θηλυκό είναι "χ", ευτυχώς για κάποιους άλλους (μη κομπλεξικούς) όχι( είναι "Α") lol!!
Αρχικά η εμπειρία μου με μηχανή ήταν κάποια τζογκάκια, παπάκια και κάποια πιο μεγάλα μοντέλα φίλων στο χωριό μου, ποτέ κάτι δικό μου! Όμως η μητέρα μου έιχε μηχανή από πάντα...μια vespa 200cc με ταχύτητες , την οποία μετά άλλαξε με μια αυτόματη, το point μου είναι οτι έχω αίσθηση της μηχανής και της θέσης της στο δρόμο κι ακόμη περισσότερο τα τελευταία 4 χρόνια που οδηγώ κι εγώ συστηματικά το αυτοκίνητο!
Συνεπώς,έχω ήδη κάποιον εξοπλισμό τον οποίο εμπλούτισα ιδιαίτερα τον τελευταιο καιρό με ωραία δερματινα μποτάκια, γάντια και μπουφάν οχι απλά ειδικά, αλλά special!!!
Δίνω αύριο για το δίπλωμα μου με μια honda cb 400cc, την οποία γουστάρω πολύ και για την οποία μπήκα σε καύλες κι αγόρασα ,σαν γυναίκα κι εγώ, τα απαραίτητα accessories!!χιχιχιχι
Τώρα, εμένα μου αρέσει πολύ , εξ'αυτού και το nick μου, η Lara Croft,οκ οκ ο καθένας δικαιούτε άλλωστε να έχει μια εικόνα στο μυαλό του!lol Η οποία οδηγούσε μια υπέροχη μαύρη ducati φυσικά οικονομικά αυτο για μένα είναι απλησίαστο αυτή τη στιγμή καθ'ότι σπουδάζω και το κύριο ποσό της αγοράς θα δωθεί από δικές μου οικονομίες καθώς δεν θέλω να ζητήσω και να γίνω κολτσίδα στους γονείς για τέτοιο θέμα, τώρα για τη συντήρηση κάτι θα γίνει...lol!
Θα τσεκάρω όλα τα μοντέλα που μου προτάθηκαν κι αυτό το σε ροζάκι καλό ακούγεται....αν κι αυτό το κόκκινο ninjaκι έκανε την καρδιά μου να φτερουγίσει!!!χεχεχε ωραίο!!! Επίσης υπάρχει κλειστός χώρος για την μέγιστη προστασία της τυχερής μου μηχανής...αχ αμήν και πότε!!
Σας ευχαριστώ πολύ για το help ως τώρα και καλώς σας βρήσκω...και πάντα όρθιοι!!!![]()
Καλώς την και.. καλό κουράγιο! Καλή επιτυχία αύριο..![]()
safety doesn't happen by accident
:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Lara_chris
Συνεπώς,έχω ήδη κάποιον εξοπλισμό τον οποίο εμπλούτισα ιδιαίτερα τον τελευταιο καιρό με ωραία δερματινα μποτάκια, γάντια και μπουφάν οχι απλά ειδικά, αλλά special!!!
σαν γυναίκα κι εγώ, τα απαραίτητα accessories!!χιχιχιχι
Τώρα, εμένα μου αρέσει πολύ![]()
![]()
![]()
πΑψε καλε!
για μηχανες δε μιλουσαμε?
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
και για όλους μαζί είναι ένα "Αχ"Αρχικά δημιουργήθηκε από Lara_chris
..., όντως για κάποιους η αγορά μηχανής κάποιου κυβισμού απο θηλυκό είναι "χ", ευτυχώς για κάποιους άλλους (μη κομπλεξικούς) όχι( είναι "Α") lol!!
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ΑΑααααα τα accessoires είναι πάντα accesoires!!!lol
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lara_chris
ΑΑααααα τα accessoires είναι πάντα accesoires!!!lol
(μονο εμένα πήγε εκεί το μυαλό μου;)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το κράνος να μην ξεχάσετε αγαπητή δεσποινίς !!![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(μονο εμένα πήγε εκεί το μυαλό μου;)
μην αγχώνεσαι ρε πρόστυχε άντρα,δεν έκανε κανένα ορθογραφικό λάθος.
παρε κατι ελαφρυ για να ειναι ματζοβολο...
ενα maico 700 που ζυγιζει 100 κιλα μονο θα ειναι οτι πρεπει...
![]()
τι γλυκά που τα λες βρε ζουζουνάκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Lara_chris
μια honda cb 400cc, την οποία γουστάρω πολύ και για την οποία μπήκα σε καύλες κι αγόρασα ,σαν γυναίκα κι εγώ, τα απαραίτητα accessories!!![]()
Καλώς ήλθες, Λάρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Lara_chris
...![]()
![]()
Καλές αγορές και καλή δύναμη εδώ μέσα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(το ''λάρα'' από που βγαίνει είπες, από το ''λαρακρόφτ''...?![]()
)