Φέτος έκλεισα 18 χρόνια στη σέλα.
Ενηλικιώθηκα που λένε...
+10 στις σέλες φίλων μου...
Το μόνο σοβαρό μου ατύχημα ήταν φέτος, ένας σπασμένος αστράγαλος.
Άλλος ένας ελεεινός δολοφόνος που "δεν με είδε"...
Χρησιμοποιώ τη μηχανή μου καθημερινά.
Σχεδόν κάθε ΣΚ ανεβάζω τη γυναίκα μου και πάμε βόλτα.
Είμαι αρχι-κουλάδι, δεν το κυνηγάω το πράγμα, ιδιαίτερα και με τη γυναίκα μου επάνω.
Έχω δει, έχω προλάβει και έχω γλυτώσει άπειρες φάσεις.
Αλλά σε κάτι τέτοιο...
http://www.youtube.com/watch?v=I4PvRrmiYA8
Τι να κάνεις? Πως μπορείς να προβλέψεις τα απρόβλεπτα?
Παρολίγο να το πάθω πριν μία ώρα που πετάχτηκα για δουλειά στην Ελευσίνα.
Κινούμενος στην κεντρική οδό της Ελευσίνας, με αμάξια παρκαρισμένα αριστερά, δεξιά.
Σταματημένος, πρώτος στο φανάρι.
"Κυρία" περνάει στο αντίθετο ρεύμα ΕΝ ΨΥΧΡΩ, και κατευθύνεται επάνω μου. Τρώει το προβόλι μου στη μάπα και...
ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ !!!
Δεξιά μου φορτηγό παρκαρισμένο, τραβάω γκαζιά να γλυτώσω, δεν με έπαιρνε.
Πήγα όσο πιο δεξιά μπορούσα, έτοιμος να εγκαταλείψω. Ξεφεύγει ο συμπλέκτης, σβήνει η μηχανή.
Αιφνιδιάστηκα, βρέθηκα μισό μέτρο μακριά της να ισορροπώ την ΧΤ με το ένα πόδι λυγισμένο και η "κυρία" να έχει σηκώσει ψηλά το κεφάλι για να δει αν χωράει να περάσει ξυστά δίπλα μου και να προχωράει σιγά-σιγά. 20 πόντους δίπλα μου!!!
Εκεί, να προσπαθεί...Λίγο ακόμα, λίγο ακόμα...
Ο ντελιβεράς πίσω μου να'χει μείνει κάγκελο...
Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται.![]()
![]()
Το πέλμα της Alpine Stars χαράκτηκε στην πόρτα της, έπεσαν πάνω της όλοι όσοι είδαν τη φάση να τη φάνε την κακούργα. Ελεεινή μέχρι την τελευταία στιγμή.
Ευτυχώς η φάση έμεινε εκεί, γιατί δεν αντέχω άλλο με τόση ασχετίλα που κυκλοφορεί στο δρόμο. Κάποιος θα την πληρώσει κάποτε, και θα πληρώσει όλα τα σπασμένα που έχουν μαζευτεί τόσα χρόνια.
Δεν έχω γονείς, αδέρφια, παιδιά... Η γυναίκα μου είναι όλη μου η οικογένεια.
Πολλές φορές σκέφτομαι τι θα κάνω αν στραμπουλίξει έστω και το δακτυλάκι της από καμιά λακαμεία κανενός λακαμά...
Τα έγραψα να φύγουν απ' το κεφάλι μου γιατί θα σπάσει...
Μαμώ την ψυχολογία μου μέσα... στα διάλα... μεσημεριάτικα...