OXIΑρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: xixixxixi μα δεν εχω φοβερο στυλ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
OXIΑρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: xixixxixi μα δεν εχω φοβερο στυλ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ή κερνάς καφέ ή θα γίνω πουτανίτσος και θα πω σε όλους τι έπαθες χθες το βράδι έξω από το ''πωλείται''!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
"Ο Ψηλός χθες βράδυ με 999 και 2 2ΟΝΟ από δίπλα τρομοκρατούν την Αθήνα" !!!
![]()
![]()
:rotflmao:
Παντως φανταστικοι συνφορουμητες παρτε και κανα αδιαβροχο μαζι, εχω απευθειας συνδεση με πεντελη απο το παραθυρο του γραφειου και μα τον τουτατη εχει πολυ βαρια συννεφα και πριν καμμια ωρα εβλεπα και αστραπες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
για λεγε για λεγε....Αρχικά δημιουργήθηκε από HotDog
ή κερνάς καφέ ή θα γίνω πουτανίτσος και θα πω σε όλους τι έπαθες χθες το βράδι έξω από το ''πωλείται''!!![]()
![]()
:rotflmao:![]()
άσε καλύτερα γιατί δέρνει..Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
για λεγε για λεγε....![]()
![]()
Aααα μη με απειλείς εμένα γιατί θα σε φάω ζωντανό μικρό μου φιλέτο από κοτοπουλάκι Μιμίκος!!!
Άσεε... το λέω και μόνος μου!
Πέταξα το 2ΟΝΟ πάνω στη Νοέλα για να ξεπαρκάρει το βλήμα με το Ναζιστικό μηχανάκι και το ηχοσύστημα επάνω!!!![]()
![]()
![]()
Φυσικά δεν πάθαμε τίποτα για άλλη μια φορά και λέω για άλλη μια φορά γιατί όταν είμαστε σταματημένοι συνηθίζουμε να πέφτουμε μονίμως λόγω της αδράνειας, ενώ όταν είμαστε στα 380+ δεν διατρέχουμε κανέναν κίνδυνο!!!
Θες καφέ είπες εεε...καλά έλα πάνω και θα δεις ο κεράσεις τι θα φοράει (εσύ πάντως φόρα κανά ξώπλατο να με φτιάξεις λίγο εεε φφφφανταστικό μου μπιμπινάκι....???)![]()
![]()
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
Πέταξα το 2ΟΝΟ πάνω στη Νοέλα για να ξεπαρκάρει το βλήμα με το Ναζιστικό μηχανάκι και το ηχοσύστημα επάνω!!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Νομίζω οτι πολλά μέλη, μεταξύ τους και εγώ, θα έδιναν κάποια "συνδρομή", για να στεγαζόμαστε σε έναν σταθερό και αξιόπιστο server.Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Μήπως ήρθε η ώρα να πέσει κανένας όβολος για ελληνικό server, να ξέρουμε που να απευθυνθούμε δηλαδή
Όσο για τα αρχεία που χάθηκαν και το backup, τι να πώ...
ΚΡΙΜΑ![]()
Μήτσο
στην ίδια το πέταξα ρε φίλε όχι στο ζωντανό!!!![]()
![]()
![]()
Είμαι και ζωόφιλος :hypnotize
Επειδή είμαι δίπλα (Πλ. Κέννεντυ)
μάλλον θα έρθω και εγώ.![]()
![]()
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
βλέπω μαζεύεστε!
ευκαιρία να δω τι κάνετε κάθε φορά εκει πέρα στην πεντέλη...![]()
ΠΣΙΤ,
τα σημαιάκια - κορδέλες στην διαδρομή, αυτη τη φορα ποιός θα τα βάλει;
Μήπως θα θέλατε κανα χάρτη ;;;;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
OXI
χχμμμμμ.....προσπαθω να θημηθω αν σε ρωτησα.....χχχμμμμ.....μπααα...
το original α-μηχανο™ μελος
Αρχικά δημιουργήθηκε από FOURKA
βλέπω μαζεύεστε!
ευκαιρία να δω τι κάνετε κάθε φορά εκει πέρα στην πεντέλη...![]()
Κάτι κορίτσια made in Ukra μας κάνουνε κανά μασάζ, εσύ τι θες και ανακατεύεσαι σε αντρικές δουλειές....???
Πλήττεις απ' την ανεργία εεε![]()