mpaaaa poy de xalane...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Οχι αλλα μπορω να βρω πολλα που κυκλοφορουν γιατι δεν χαλανε.![]()
2 fores kollise..
mpaaaa poy de xalane...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Οχι αλλα μπορω να βρω πολλα που κυκλοφορουν γιατι δεν χαλανε.![]()
2 fores kollise..
Καθε Τριτη Μαστορα!!!!![]()
:rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
k meta lete toys alloyskomplexikoys..
eida xthes..to rsv4...me akrapa....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
χαλαρααααά.......![]()
to xe enas mikrotsoytsoynidis..![]()
φιλε μην τρελενεσαι,δες την ενοτητα με τα KTM,ολα ειναι πανεμορφα και δεν χαλανε....:rotflmao:
http://www.moto.gr/forums/forumdispl...?s=&forumid=57 εκει ειναι τα aprilia!!!!![]()
xalane eipame..oson den exoyne..Αρχικά δημιουργήθηκε από κουλός
φιλε μην τρελενεσαι,δες την ενοτητα με τα KTM,ολα ειναι πανεμορφα και δεν χαλανε....:rotflmao:
Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι θα παει αντιπαραθεσεις και στο τελος (οπως παντα) θα γινουμε φιλοι και θα συμφωνησουμε σε ολα.
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
ego symfono mazi soy se ola..to xereis..Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι θα παει αντιπαραθεσεις και στο τελος (οπως παντα) θα γινουμε φιλοι και θα συμφωνησουμε σε ολα.
na mpenei o kathenas na leei ti papardela toy kai na blepo apo kato eyge ayta einai etsi eimaste emeis..tis oysias ktl..
:rotflmao:
![]()
tenere ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
perastika reeeeeeeeeeeΑρχικά δημιουργήθηκε από κουλός
tenere ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Κώστα είσαι ο μόνος που δεν είπε κάτι για το τενερέ (καλό ή κακό δεν έχει σημασία...), παρά αναλώθηκες σε "ατερμωνες" κοινωνιολογικές απόψεις...Απόψεις που απλά τσουβαλιάζουν μοτοσυκλετιστές με μεγάλη ευκολία...
Αν με ξαναδιαβάσεις με λίγη περισσότερη προσοχή θα καταλάβεις ότι, ένα κομμάτι από τα κλισέ που γράφεις σχολιάζω και το συνδυάζω με άλλα κλισέ που γράψαν άλλοι πριν από σένα...
To να μένουμε κόντα στο θέμα βοηθάει... αν έχεις κάτι να πεις διαφορετικό και άσχετο είναι πολύ εύκολο να ανοίξεις και εσύ ένα θρεντάκι...
Anyway γυρίζοντας στο θέμα μας και επειδή είχε περάσει και από το δικό μου μυαλό το τενερέ, κατέληξα ότι θα το ήθελα σιγουρα δυνατότερο (60 αλογάκια τροχό), ελαφρύτερο (μέχρι 180 κιλά) και θα εκτιμούσα καλύτερες αναρτήσεις... μου άρεσε η σέλα, το μεγάλο τεπόζιτο, η θέση οδήγησης, το ύψος του, η εργονομία του...με χάλασε λίγο ο θόρυβος που έκανε...![]()
Αυτή την στιγμή δεν κυκλοφορεί κάτι αντίστοιχο που να μπορείς να αγοράσεις κούτα και αν με το καλό κυκλοφορήσει το ΚΤΜ 690 Adv θα είναι σαφώς ανώτερο και ακριβότερο με βασικό του μειονέκτημα πάντα οτι θα είναι ΚΤΜ... (για κάποιους "ειδήμονες" βεβαίος - βεβαίος ....![]()
:hypnotize
)
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια