Σειρά μου λοιπόν να γράψω και εδώ....
Κατεβαίνοντας την λεωφ. Πετρουπόλεως (στην Πετρούπολη) κύριος αποφασίζει να κάνει αριστερά για να προλάβει το λεωφορείο που ερχόταν απ'την απέναντι μεριά....
Έλα όμως που ήμουν δίπλα του....Το διάστημα από την ενεργοποίσηση του φλάς του,μέχρι και την στροφή ήταν κάτι msec...
Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα (σημείωση: ΔΕΝ ήμουν πάνω στη διαχωριστική)παρά να πατήσω φρένα. Μπλόκαρε το μπροστινό (έίναι και τα φρένα του Agility δυνατά) και......... κάτω
Τα χλμ ήταν λίγα (30-40 περίπου) και ο εξοπλισμός full... ΚΑΙ παντελόνι Bering με προστασίες, κάτι που αποδήχθηκε σωτήριο, γιατί το δεξί γόνατο χτύπησε ελαφρά στην άσφαλτο. Ευτήχώς το κεφάλι δεν βρήκε πουθενά.
Το Agility εκτός από μια μικρή γραντζουνιά στο καπάκι της εξάτμισης, και στην μπαγκαζίερα δεν έπαθε τίποτα...
Δεν έχω παράπονο από τον άνθρωπο,σταμάτησε (πόσο παράξενο μας φαίνεται έ..?) προσφέρθηκε να με πάει για εξετάσεις, κάναμε φιλική δήλωση κλπ
Ορίστε και μια φώτο απ το παντελόνι, και το γάντι. Μηδαμινές φθορές, αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν φορούσα πχ .τζιν...
Προσοχή παίδες....γλιστράειειειειειειειει
Καλημέρα σε όλους
![]()