Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Ζώα !!!!!!

Καλημέρα φίλε Riddle.
    Καλώς ήρθες !!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Νέο μέλος Το avatar του/της riddle
    thanks
    YΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΟΔΗΓΟΙ
    ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΑΡ@@ΔΙΑ ΚΑΙ
    ΑΡ@@ΔΙΑ ΟΔΗΓΟΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από riddle
    Παιδες καλημερα.Διαβαστε και το δικο μου κουλο.Σταματημενος σε φαναρι σε επιπεδο δρομο και δεν παταω φρενα.Ξαφνικα νιωθω την μηχανη να τσουλαει, γυριζω πισω και τι βλεπω;Ο οδηγος του κουτιου πισω μου εχει κολησει το κουτι του στην ροδα μου και με σπρωχνει.Του λεω "τι κανεις εκει ρε" και μου απαντα "δεν βλεπεις που εχω αναμενο φλας για να στριψω;" υποψιν οτι το φαναρι ειναι ακομα κοκκινο.Το τι μπινελικι ακολουθησε δεν περιγραφεται,ευτηχως δυο παιδια με μηχανες που ειδαν το σκηνικο με ηρεμισαν.Το γελοιο ειναι οτι διπλα μου ακριβως ηταν ενας τενεκες με δυο ντυμενους στα μπλε (στρουμφ μου φαινετε πως λεγονται) οι οποιοι δεν ασχοληθηκαν καθολου.

Το ακούσαμε κι' αυτό, τι άλλο θα σκεφτούν ρε οι καραγκιόζηδες;
    Στο τέλος θα μας ρίχνουν και 1 κλωτσιά όταν τους εμποδίζουμε...

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
    Το ακούσαμε κι' αυτό, τι άλλο θα σκεφτούν ρε οι καραγκιόζηδες;
    Στο τέλος θα μας ρίχνουν και 1 κλωτσιά όταν τους εμποδίζουμε...
    το κλασσικό πλέον είναι η κίνηση που κάνουν για να σε χτυπήσουν με το κουτί άμα τους βρίσεις για τη μαλακία που τους δέρνει. έτσι μου έκανε κι ένας προχθες... και όταν τον έκλεισα και κατέβηκα είχε κλειδωθεί μέσα και έλεγε "τώρα παίρνω το 100" και έκανε πως παίρνει τηλέφωνο.

Παιδες καλημερα.Διαβαστε και το δικο μου κουλο.Σταματημενος σε φαναρι σε επιπεδο δρομο και δεν παταω φρενα.Ξαφνικα νιωθω την μηχανη να τσουλαει, γυριζω πισω και τι βλεπω;Ο οδηγος του κουτιου πισω μου εχει κολησει το κουτι του στην ροδα μου και με σπρωχνει.Του λεω "τι κανεις εκει ρε" και μου απαντα "δεν βλεπεις που εχω αναμενο φλας για να στριψω;" υποψιν οτι το φαναρι ειναι ακομα κοκκινο.Το τι μπινελικι ακολουθησε δεν περιγραφεται,ευτηχως δυο παιδια με μηχανες που ειδαν το σκηνικο με ηρεμισαν.Το γελοιο ειναι οτι διπλα μου ακριβως ηταν ενας τενεκες με δυο ντυμενους στα μπλε (στρουμφ μου φαινετε πως λεγονται) οι οποιοι δεν ασχοληθηκαν καθολου.
    Σχεδόν ίδια φάση και με μένα.Σταματημένος στο φανάρι και νιώθω το πίσω μέρος της μηχανής να τραβάει αριστερά.Κοιτάω πίσω μου και βλέπω μια θεία μέσα στο κουτί να προσπαθεί να παρκάρει.
    Όπως έβαζε τον κώλο του αυτοκινήτου,η μούρη με "έσπρωχνε" μέχρι να ολοκληρώσει τη μανούβρα.
    Στην ερώτηση μου "Πας καλά?",η απάντηση ήταν "Ε τι να κάνω,αφού θέλω να παρκάρω".
    Έφαγε τη μούντζα της και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του.
    BRAOU!!!

Ας αγγίξει κανείς τον πωπό της καλλονής μου και θα δει...

Τι ακούμε ρε παιδιά...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x

Εντάξει εγώ το έχω πάθει με μοτοσικλετιστή....
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    το κλασσικό πλέον είναι η κίνηση που κάνουν για να σε χτυπήσουν με το κουτί άμα τους βρίσεις για τη μαλακία που τους δέρνει. έτσι μου έκανε κι ένας προχθες... και όταν τον έκλεισα και κατέβηκα είχε κλειδωθεί μέσα και έλεγε "τώρα παίρνω το 100" και έκανε πως παίρνει τηλέφωνο.

μμμμμμμμμμμ.....το διαβάσαμε σε άλλο post, μην spammαρεις :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. "Είμαστε ζώα"
    από SF στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2005, 00:30
  2. ζώα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2005, 15:25
  3. Τα ζώα μου τα αργά.....
    από Nik0s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 12:47
  4. Για όσους ΔΕΝ αγαπάνε τα ζώα...Ξανασκεφτείτε το!!!
    από LillyFlower στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2004, 01:39
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2004, 19:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ