Σελίδα 214 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 114164204209210211212213214215216217218219224 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.196 έως 3.210 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    μαν εισαι αρκετα μεγαλος, και θα πρεπει να ξερεις οτι η μαγκια και το αντριλικι ειναι η αντικειμενικοτητα, και οταν λες βλακειες να ξερεις να το παραδεχτεις..

επισης να μιλας για αυτα που ξερεις και να μην χωνουν την μυτη σου παντου..

να μην σε λενε Ριζο και οπως θελω τα γυΡιζο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

απαγορεύεται να έχω δική μου άποψη ??δεν καταλαβα??

είπα ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ότι ετσι είναι....

και σου εξήγησα τους λόγους που με κανουν να αμφιβάλλω

αν μη τι άλλο οι λόγοι είναι απολύτως λογικοί.....

εσυ μην κρίνεις καταστασεις μονος σου ποτε....να περιμενεις να σου πουν οι άλλοι τι ισχύει....
    και στην ελλάδα ειδικά ακόμα περισσότερο....

εξαλλου σου είπα...ΑΝ έφαγε σφαιρες τις έφαγε μεταξυ 19:30 και 20:20 που διαρκει το ημίχρονο
    αν πήγαινε Κυριακη βράδυ στον ιατροδικαστή θα ηταν πιο αξιόπιστη η έκθεση και ο Τζόρβας...αλλα γιατι αργησε 2 μερες???

εγω ως τωρα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ιατροδικαστική έκθεση που να προσδιορίζει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τόσο μικρό....2 μερες μετα....
    και θελω πολύ να την διαβασω την έκθεση...
    απλή λογική χρησιμοποιώ....ούτε λεώ τι ισχύει ούτε τπτ....λεω τι πιστεύω και το στηρίζω με καποια λογικά κ ορθα επιχειρήματα....εσυ?

υ.γ για την υπόθεση κεντέρη-Θανου φανταζομαι εσυ πιστεύεις ότι είχαν ατύχημα εεεε

υ.γ2 αν βγει ψευτης ο Τζόρβας φανταζεσαι με τι κατηγορίες κινδυνεύει
    εξαλλου έχει να απολογηθεί και για το "είχαν εντολή".....
    υ.γ και είναι 3 φορες χειρότερο να αποδειχθει οτι χουλιγκανισμος και η καφρίλα περασε απο τις κερκίδες στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστες παρα να κυνηγαν φαντασματα στις κερκίδες...με πιάνεις τι εννοώ με αυτό ε....
    και 100% δεν θα βρεθει στις κάμερες ανθρωπος με αεροβόλο...

υ.γ 4 φυσικά το να υπήρχε αεροβόλο στο γήπεδο δεν θα μου φαινόταν παράξενο....εχουν κουβαλήσει οι βαζελοι στο μπασκετ προ 2ετιας....στο ντερμπυ.....που???ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
    απλά ολες αυτες οι υπεκφυγες και οι καθυστερησεις των βαζελων με βαζουν σε υποψια οτι μουφα η δουλεια και περνας τωρα στα υ.γ 2,3
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

δειτε εδω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τρελα γελια η γκομενα, ρομπα το παοκι

ελληνικη τρελα στα καγκελα ολη η ιστορια:rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ειπε δηλαδη ο μουρινιος μια μαλακια

και την καναμε σημαια στο χωριο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    δεν την κάναμε καθόλου σημαία το ξέρουμε χρόνια τώρα δεν χρειάζεται να μας το πει ο Μουρίνιο που είπε μια Μ@λ@κια όπως λες εσύ καθότι ο άνθρωπος δεν ξέρει από ποδόσφαιρο είναι της πάσης γνωστό αυτό

και εξάλλου εμείς ότι έχουμε να δηλώσουμε σας το δηλώνουμε ξεβρακώνοντας σας ακόμα και με μισή ομάδα μέσα στο γήπεδο όπως πρόσφατα (μπορεί και να το έχεις ξεχάσει γι' αυτό στο θυμίζω) δεν χρειαζόμαστε δηλώσεις για τα αυτονόητα!!!!!!

Μας τα χατε κάνει τσουρέκια τόσα χρόνια με την ευρωπαϊκή σας πορεία και ότι ντε και καλά δε σας νοιάζει το Πρωτάθλημα

αυτά για να δεις ποιοι είναι οι κωλοτούμπες γιατί τώρα έχουμε δηλώσεις ότι τώρα αυτό που μας νοιάζει πιο πολύ από όλα είναι το πρωτάθλημα και δεν αντέχουμε άλλο να το χάνουμε και είναι σε δεύτερο πλάνο η ευρώπη (επειδή τρώτε συνεχώς ψ@λιες τελευταία πάει και το παραμύθι ότι εμάς μας νοιάζει μόνο η ευρώπη), βέβαια αυτό δεν σας εμποδίζει να συνεχίζετε να μας τα πρήζετε λέγοντας για περασμένα μεγαλεία και θυμόντας τα να κλαις αναπολόντας τις καλές μέρες , απλά προς το παρόν απολαύστε τη βόλτα που ο Θρύλος και σας έχει για πλάκα στα μεταξύ μας και πάει καλά στην ευρώπη. Σας χαλάει ε???

Καταλαβαίνω, είναι βαρύς σαν τον πονόδοντο ο πόνος της αγάπης, μα είναι πιο επώδυνο να σε πηδά @@@πης (και να φανταστείς ότι εσείς πήρατε τον Σισέ : )

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    χο χο χο (γενικο γελιο για τις χαριτωμενιες )

το οτι ξερει μπαλα ο μουρινιο δεν το αμφισβητει κανενας..

αλλα επισης αυτο δεν σημαινει οτι δεν πεταει μαλακιες και αυτος, οπως ολοι μας, και οκ
    το συμπερασμα ηταν σαν του λα βιλλα,

ο χ νικαει τον ψ, ο ψ νικαει τον ζ, αρα ο χ νικαει τον ζ..

λα βιλα αγορι μου, σορρυ το ξερω οτι σε μπερδεψα..:rotflmao: :rotflmao:

τεσπα ολα καλα μαγκες, καλη πορεια

Υ.Γ. ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟ.................
    ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...........

:rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

οκ, μπορεί να το παραέκανα με τον κομπλεξισμό καμιά φορά παρασύρομαι όπως γράφω
    σου ζητώ συγνώμη για αυτό.
    τωρα το θυμηθηκα αυτο..

ρε ξεκολα δεν τρεχει τιποτα..

και γω καμια φορα γραφω καπως προκλητικα ειδικως στους γαυρους και τουμπαλιν..

δεν υπαρχει λογος για συγνωμες, ειναι πανω στην κουβεντα..

τωρα οκ, αν ξεφυγουμε καμια μερα και αρχισουμε να βριζουμε μαναδες και σογια, ε μια συγνωμη θα την ζητησουμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

προσπαθώ να καταλάβω και δεν μπορώ ρε γ@μώτο

ο Χ είναι ο Ολυμπιακός οκ μέχρι εδώ, λες νικάει (λέμε τώρα, μπορούμε να αναφέρουμε και άλλα πιασάρικα) τον Υ άρα εννοείς τον Παναθηναικό <<σε αυτό το σημείο υπενθυμίζω το σκορ 2-0>>

ΑΥΤΟΣ Ο Ζ ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ???????????????????????????????????????????????

Υ.Γ.1. Σε παρακαλώ μη με ανακατέβεις στην κόντρα σου με το Λα-βίλα, εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν από τους 2 και απλά πιστεύω ότι και οι 2 σας το έχετε παραξηλώσει με τους χαρακτηρισμούς και καλό είναι να ηρεμήσετε

Υ.Γ.2. εννοείται ότι πλακίτσα κάνουμε εδώ τίποτα παραπάνω, εγώ όταν ξεφεύγω ξέρω να ζητάω και συγνώμη και να μην συνεχίζω τέτοιες καταστάσεις, ελπίζω να είδες λίγες σελίδες ποιο πριν.

πιστεύω ότι και οι 2 σας το έχετε παραξηλώσει με τους χαρακτηρισμούς και καλό είναι να ηρεμήσετε

εγω προσπαθησα πολυυυυυυυυυ καιρο να του μιλαω ανθρωπινα, αλλα επειδη δεν μπορουσαμε αλλιως να συννενοηθουμε, μαζι του επεσα στο επιπεδο του

that's all
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    O MΠΑΓΙΕΒΙΤΣ..............ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ

Κάτω άπό πίεση μεγάλη μέν άλλά τεράστια λάθη...!!!

Έδώ καί πολύ καιρό όμως ,.........ΖΗΤΑΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ..............ότι πιό τίμιο.
    Μερικοί όμως σάν έσένα Πάνο βάζοντας πάνω άπό όλα τόν έγωισμό δέ λένε νά τό δούν καί νά
    τό καταλάβουν....
    Προσπαθούν νά ρίξουν τό σημερινό μας χάλι έπάνω του....
    Είναι δυνατόν νά παίξει μπάλλα μιά όμάδα πού οί παίκτες της κάθε μέρα άπειλούν νά τήν κάνουν...??
    Τί θά έκανε σέ αύτήν ό καλύτερος προπονητής τού κόσμου....??
    Καλώς.......ΚΑΙ..........κακώς ό Μπάγιεβιτς άποτελεί ένα σπουδαίο κομμάτι τής νεώτερης ίστορίας τής ΑΕΚ...
    Τό νά προσπαθεί λοιπόν κάποιος νά άγνοήσει αύτό τό κομμάτι είναι άφελές καί κουτό....!!

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ...........Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 50.......!!!

ΠΑΝΩ ΑΠ'ΌΛΑ....................Η ΑΕΚ.....!!!!

Όνειρο μας νά δούμε ένα γήπεδο καί μιά όμάδα πού θά κερδίζει ξανά τίτλους μέ 40 πόντους διαφορά άπό τόν δεύτερο...
    ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΛΑ.................καί όχι κλέβοντας όπως άλλοι...!!!

ωπα ωπα γιατι μαλλον δεν με διαβαζεις καλα...δεν ειπα ποτε οτι για το χαλι που εχει σημερα η ΑΕΚ φταιει ο βατραχος...η εστω μονο αυτος...λαθη κανουμε ολοι μας αλλα εστω καποιοι εχουν τα @@ να τα παραδεχτουνε και να δεχτουνε τα επακολουθα...εσυ απο την προσφατη συνεντευξη του ειδες να αναλαμαβανει τα δικα του???αν ισχυουν αυτα που ειπε γιατι στην αρχη της χρονιας δηλωσε οτι ειμαστε οκ και πληρεις???θα σου πω εγω γιατι....γιατι εχει παψει πια να εχει της πλατες της original (ναι αυτης οσο και να σου φαινετε περιεργο) και να ασκησει βετο και πιεση...οπως ειχε κανει με Γιδολπουλο και οπως δεν εκανε με Τροχανα βεβαια γιατι ειχε κλεισει κιολλας στον γαυρο...και επειδη δεν εχει πια την ζητηση που ειχε παλια στα ντουζενια του και που αλλου θα βρει να δουλεψει τωρα...

το εμπρακτα που μου λες εμενα δεν μου λεει τιποτα γιατι αν τον φας μια φορα δεν σε κανει λιγο πουστη...οτι και να κανει για εμενα ειναι ξεγραμμενος...το μονο που ισως να με εκανε να πω οτι εστω και τωρα εχει λιγη τσιπα ειναι να πει την αληθεια για το 96...δηλαδη οτι πηγε για τα φραγκα και μας κοροιδευε ολους...γιατι ειχε αναγκη τα (πολλα) φραγκα που του εδωσε ο Κοκκαλης για πολλους και διαφορους λογους...και να παψει να το παιζει επιτελους ΑΕΚΑΡΑΣ...επαγγελματιας ειναι (και καλα κανει) αλλα ας το αποδεικνηει κιολλας....και ο Τσαρτας ΑΕΚΑΡΑΣ ειναι αλλα ξερουμε οτι προπαντως ειναι φραγκοφονιας...

και τελος δεν αρνηθηκα το παρελθον του...μεχρι το 96 βεβαια...απο εκει και περα...παρον και μελλον με αυτον δεν θελω να εχω καμμια σχεση...οσες επιτυχιες και να κανει (μην πεταχτεις εσυ μαλακα και ξερεις ποιος εισαι) εμενα θα με αφησουν αδιαφορο και δεν θα της πανυγηρισω και δεν θα της αναφερω ποτε...και βεβαια πανω απο ολα η ΑΕΚ...αλλα ποια ΑΕΚ...???αυτη του Μαυρου του Παπαιωαννου του θειου Λουκα του του του...ειδες???καθε ΑΕΚ αποτελειτε απο προσωπα...αυτα τα προσωπα που την εκπροσωπουν τωρα δεν μπορουν να εκπροσωπησουν εμενα...

[B]το συμπερασμα ηταν σαν του λα βιλλα,

σοβαρα τωρα και δεν κανω καθολου πλακα

τωρα που μου το θύμησες

επειδη έχεις σοβαρο πρόβλημα κατανόησης των κειμένων που γράφουμε και τα συμπεράσματα σου,και κατα συνέπεια και αυτα που γράφεις ότι γραφουμε, είναι εντελώς διαφορετικά απο αυτα που έχουμε γράψει ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ να γραφεις τι ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι έχω γραψει εγω

εκφράσεις τ΄που ο la_villa είπε το ταδε ή εκεινο, προσωπικά για το ατομο μου ΣΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ να το κανεις....γιατι γραφεις αυτα που εσυ καταλαβες απο το κείμενο μου

ότι θέλεις να γραψεις ότι είπα, θα το μεταφερεις ΑΥΤΟΥΣΙΑ (copy paste), αυτα που ΕΓΩ έχω γραψει

αυτο ήθελα να στο γράψω απο την προηγούμενη βδομαδα που σε μια διαμαχη σου με τον gauro ή με τον cirus, δεν θυμαμαι, χρησιμοποίησες το nick μου και καλα ότι εγω είπα κατι για να ισχυροποιησεις την θεση σου....
    και φυσικά αυτο δεν ίσχυε....ή διαστρεβλωνεις επίτηδες τα γραφόμενα ή δεν μπορείς να συλλάβεις το νόημα των κειμένων
    και μου το θύμισες με αυτο γιατι έλειπα 3~4 μερες και το ειχα ξεχασει

ΑΥΤΑ._ (ότι θελεις copy paste τα τι νομιζεις εσυ ότι γραφουμε κράτα τα για τον εαυτο σου)

y.g τωρα στα υπόλοιπα στα εχουν γράψει κ άλλοι....
    εξαλλου το λεω ξεκάθαρα στην υπογραφη μου...το ξερω...δεν μπορώ να τους ανεχτω πολύ

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

χτυπησου λιγο ακομα ρε..:rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

καραγκιοζακο στο παραπάνω δεν κανω ΚΑΘΟΛΟΥ πλάκα....

μαθε να διακρίνεις τα σοβαρα απο τα αστεία

ότι θελεις copy-paste...τα δικά σου συμπεράσματα κομμένα
    γιατι τα βαζεις και όπως θέλεις για να καλυφθεις

υ.γ ούτε είμαι υποχρεωμένος να σου κανω αναλύσεις επι αναλύσεων για να καταλάβεις μια απλή έννοια...
    καλός ο χαβαλες αλλα την διαστρεβλωση δεν την γουσταρω

δεν μπορω να παρω τιποτα απο οσα λες σοβαρα..

και για την ιστορια, το συμπερασμα κατα λα βιλλα ειναι ΑΚΡΙΒΩς αυτο που εγραψα ποιο πανω και ηρθες εσυ με παραθεση να μου πεις οτι δεν ελεγες αυτο

πραγματικα εισαι αστειος..

α και συνεχισε να βριζεις, να μας δειχνεις το επιπεδο σου..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

και για την ιστορια, το συμπερασμα κατα λα βιλλα ειναι ΑΚΡΙΒΩς αυτο που εγραψα ποιο πανω και ηρθες εσυ με παραθεση να μου πεις οτι δεν ελεγες αυτο

.

κατανοώ ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς τα κείμενα οπότε γραφεις ότι γραφεις

τι πιο απλό απο το να τα βαζεις ΑΥΤΟΥΣΙΑ....

το τι νομίζεις εσύ και γραφεις δεν με απασχολεί....εξαλλου δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τι σου λέω...

οπότε copy-paste...ok?

δεν σε βριζω...προσπαθω να σε κανω να καταλάβεις....γιατι πετας χαρταετους

σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις αυτο που σου ζηταω...πιο ξεκάθαρη πρόταση δεν υπάρχει...την κατάλαβες?

ότι θελεις copy-paste...τα δικά σου συμπεράσματα κομμένα
    γιατι τα βαζεις και όπως θέλεις για να καλυφθεις

υ.γ ούτε είμαι υποχρεωμένος να σου κανω αναλύσεις επι αναλύσεων για να καταλάβεις μια απλή έννοια...
    καλός ο χαβαλες αλλα την διαστρεβλωση δεν την γουσταρω
    κατσε γιατι τα σκεφτεσαι και ενα ενα με πολυ ζορι και κανεις 500 εντιτ, και δε σε προλαβαινω..:rotflmao:

δεν θελουμε αναλυσεις κυριε, αφου τα ιδια λες, μια ετσι μια γιουβετσι..

αστο δεν χρειαζετε..

η διαστρεβλωση σε πειραξε τωρα :rotflmao: :rotflmao:

ο κυριος Ο-Τζορβας-Ειναι-Μ@υνοπανο-Ψευτης που με το που του βαλα την Ιατρικη Γνωματευση εγινε ο κυριος Δεν-Μπορω-Να-Εχω-Αποψη-και-Αμφιβολια?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πραγματικα αστειος..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II