Σελίδα 215 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 115165205210211212213214215216217218219220225 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.211 έως 3.225 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    δεν σε βριζω...προσπαθω να σε κανω να καταλάβεις....γιατι πετας χαρταετους

σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις αυτο που σου ζηταω...πιο ξεκάθαρη πρόταση δεν υπάρχει...την κατάλαβες?
    ναι ναι δεν με βριζεις..παλι μαλλον καταλαβα λαθος:rotflmao:

αλλα ξερεις που σε γραφω, εκει που πιανει το μελανι

και ξερεις ε, μαλακιες λενε, πιανει σχεδον παντου:rotflmao:

και στο τελος το παιζει κλαμμενο .....

ενταξυ δεν θα διαστρεβλωνω τις επιστημονικες γνωματευσεις σου..

ποιος ειμαι αλλωστε εγω να αμφισβητω εναν ΠΑΝεπιστημονα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ο κυριος Ο-Τζορβας-Ειναι-Μ@υνοπανο-Ψευτης που με το που του βαλα την Ιατρικη Γνωματευση εγινε ο κυριος Δεν-Μπορω-Να-Εχω-Αποψη-και-Αμφιβολια?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αμα τα διαβαζες απο την αρχη και τα καταλάβαινες

θα εβλεπες ότι έλεγα....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ γιατι μπλα μπλα μπλα

αρα θεωρω τον τζόρβα μπλα μπλα μπλα για τα παραπάνω....

την ιατρικη γνωμάτευση θυμασαι τι σου εγραφα....απλά γέλαγα με αυτην την φωτογραφικη γνωματευση

μηπως τωρα σ φαίνονται πιο απλά?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

αλλα ξερεις που σε γραφω, εκει που πιανει το μελανι

και ξερεις ε, μαλακιες λενε, πιανει σχεδον παντου:rotflmao:
    τι να σου πω

δεν ξερω.....δεν συνηθιζω να μουτζουρώνομαι με μελάνια εδω και πολλάαααα χρόνια (απο παιδι)

για να το λες...κατι θα ξερεις

συνεννοηθήκαμε όμως...εσυ copy paste

την ιατρικη γνωμάτευση θυμασαι τι σου εγραφα....απλά γέλαγα με αυτην την φωτογραφικη γνωματευση

ναι γελαγες, αλλα παρολαυτα, επειδη τα μετρα που ελεγε ο γιατρος σε βολευαν, προσπαθουσες να μας πεισεις οτι ηταν εξω απο το γηπεδο..

Δηλαδη, για να στο κανω νιανια, ναι μεν ειναι για τον πεο η γνωματευση, αλλα τα σημεια που μας κανουν τα χρησιμοποιουμε..

οταν βεβαια το ειπα αυτο και σε σενα και στον αλλον τον ομοιο σου κανατε κωλοτουμπες και απαντηση δεν ειδα..

λεπον σε χαιρετιζω προς το παρον γιατι πνιγομαι, φιλακια..:rotflmao:

υ.γ. ρε μλκ, αυτο με τις υπογραφες σου εχει καταντησει δημοτικο να πουμε, και καλα μυνηματακια γενικα, που ολα απευθηνοντε σε μενα:rotflmao:

συνεχιζεις να εισαι αστειος..:rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ποιος ειμαι αλλωστε εγω να αμφισβητω εναν ΠΑΝεπιστημονα..
    αμα αμφισβητεις αυτα που γραφω κανενα πρόβλημα

αν όμως απαντας σε αυτα που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι γραφω υπάρχει πρόβλημα

λογικο δεν ειναι?

αυτα και τελος

υ.γ. ρε μλκ, αυτο με τις υπογραφες σου εχει καταντησει δημοτικο να πουμε, και καλα μυνηματακια γενικα, που ολα απευθηνοντε σε μενα:rotflmao:
    τι σε κανει να πιστεύεις κατι τέτοιο?????????

εκτος αν αναγνωρίζεις κατι σε αυτην...ψαρωτική είναι....μην βλέπεις τον εαυτο σου σε αυτην

λες να σε βλέπω και στον υπνο μου????

ημαρτον..

οπως σου εγραφα πριν...
    συ είπες εγω δεν είπα....

τι σε κανει να πιστεύεις κατι τέτοιο?????????

εκτος αν αναγνωρίζεις κατι σε αυτην...ψαρωτική είναι....μην βλέπεις τον εαυτο σου σε αυτην

λες να σε βλέπω και στον υπνο μου????

ημαρτον..

οπως σου εγραφα πριν...
    συ είπες εγω δεν είπα....
    ρε ομορφουλη:rotflmao:

αστα αυτα ρε, πες τα σε κανα γαυρο να σου λεει ναι ναι εχεις δικιο, ουγκ!

πουλα αλλου την εξυπναδα δημοτικου..δοξα το θεο(?) εχω τουλαχιστον απο αυτην..

εξαλλου το λεω ξεκάθαρα στην υπογραφη μου...το ξερω...δεν μπορώ να τους ανεχτω πολύ
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ωπα ωπα γιατι μαλλον δεν με διαβαζεις καλα...δεν ειπα ποτε οτι για το χαλι που εχει σημερα η ΑΕΚ φταιει ο βατραχος...η εστω μονο αυτος...λαθη κανουμε ολοι μας αλλα εστω καποιοι εχουν τα @@ να τα παραδεχτουνε και να δεχτουνε τα επακολουθα...εσυ απο την προσφατη συνεντευξη του ειδες να αναλαμαβανει τα δικα του???αν ισχυουν αυτα που ειπε γιατι στην αρχη της χρονιας δηλωσε οτι ειμαστε οκ και πληρεις???θα σου πω εγω γιατι....γιατι εχει παψει πια να εχει της πλατες της original (ναι αυτης οσο και να σου φαινετε περιεργο) και να ασκησει βετο και πιεση...οπως ειχε κανει με Γιδολπουλο και οπως δεν εκανε με Τροχανα βεβαια γιατι ειχε κλεισει κιολλας στον γαυρο...και επειδη δεν εχει πια την ζητηση που ειχε παλια στα ντουζενια του και που αλλου θα βρει να δουλεψει τωρα...

το εμπρακτα που μου λες εμενα δεν μου λεει τιποτα γιατι αν τον φας μια φορα δεν σε κανει λιγο πουστη...οτι και να κανει για εμενα ειναι ξεγραμμενος...το μονο που ισως να με εκανε να πω οτι εστω και τωρα εχει λιγη τσιπα ειναι να πει την αληθεια για το 96...δηλαδη οτι πηγε για τα φραγκα και μας κοροιδευε ολους...γιατι ειχε αναγκη τα (πολλα) φραγκα που του εδωσε ο Κοκκαλης για πολλους και διαφορους λογους...και να παψει να το παιζει επιτελους ΑΕΚΑΡΑΣ...επαγγελματιας ειναι (και καλα κανει) αλλα ας το αποδεικνηει κιολλας....και ο Τσαρτας ΑΕΚΑΡΑΣ ειναι αλλα ξερουμε οτι προπαντως ειναι φραγκοφονιας...

και τελος δεν αρνηθηκα το παρελθον του...μεχρι το 96 βεβαια...απο εκει και περα...παρον και μελλον με αυτον δεν θελω να εχω καμμια σχεση...οσες επιτυχιες και να κανει (μην πεταχτεις εσυ μαλακα και ξερεις ποιος εισαι) εμενα θα με αφησουν αδιαφορο και δεν θα της πανυγηρισω και δεν θα της αναφερω ποτε...και βεβαια πανω απο ολα η ΑΕΚ...αλλα ποια ΑΕΚ...???αυτη του Μαυρου του Παπαιωαννου του θειου Λουκα του του του...ειδες???καθε ΑΕΚ αποτελειτε απο προσωπα...αυτα τα προσωπα που την εκπροσωπουν τωρα δεν μπορουν να εκπροσωπησουν εμενα...

ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΝΟ.............ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΑ....??

Κατάλαβε το ή ΑΕΚ είναι ίδέα.........μόνο έτσι θά ήρεμήσεις.
    Σταμάτα νά βλέπεις τά πρόσωπα.
    Χίλια λαμόγια πέρασαν άπό τήν όμάδα...
    ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ......!!!!
    Προσπάθησε νά άπομονώσεις τά πρόσωπα καί ότι αύτά σημαίνουν γιά σένα....
    ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ............
    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑΣΑΙ ΑΕΚΑΡΑ..........όποιος μαλάκας καί νάναι στήν όμάδα....!!!

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ...........ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ.........
    ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ..........ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥΣ...........καί όποιον άλλον σέ πλήγωσε ,σέ πρόσβαλλε,
    σέ κορόιδεψε,σέ ταπείνωσε........!!!!

Σταμάτα νά άσχολείσαι μέ πρόσωπα.
    Θά περάσουν καί άλλοι ,πάρα πολλοί ,πιθανόν χειρότεροι άπό τόν Μπάγιεβιτς...

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ...........ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ

ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ............

ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..............

καί...........

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ...........ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΣΤΗ ΓΗ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΙΛΙΕΤΙΑ........!!!!!

Κοίτα λοιπόν νάσαι περήφανος πού είσαι.....ΑΕΚΑΡΑ......!!!!!
    Όσα καθίκια καί νά περάσουν ......αύτό τό σύμβολο
    θάναι πολύ ψηλά.....!!!!

ΑΝΑΔΕΛΦΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ..............ΑΝΑΔΕΛΦΗ ΟΜΑΔΑ.......!!!!!

ΑΕΚΑΡΑ...........καί πρώτοι............ΑΕΚΑΡΑ...........καί τελευταίοι...........

ΑΕΚΑΡΑ...........καί μέ βατράχους...........ΑΕΚΑΡΑ..........καί μέ ψάρια,μέ τρωκτικά,μέ τά πάντα......!!!

ΑΕΚΑΡΑ................ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ........ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ..........ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ...!!!!

http://www.youtube.com/user/teosstra.../1/MACT8k80B1w

Πές μου λοιπόν........... 'Αχ πώς άντέχεις

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ..........

ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ Ν' ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ....!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    [...]

sory, αλλα έτσι δε θα γινετε ποτέ ομάδα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

[/B]
    εσυ το λες κολλημα...εγω το λεω αρχες και ηθικες αξιες...βεβαια δεν εννοω οτι εσυ δεν εχεις (μιας και γνωριζωμαστε και προσωπικα) αλλα ο καθενας εχει τις ανοχες του...την ιδεα της ΑΕΚ που μου εμαθε ο παππους μου δεν εχει σημασια να την εξηγησω...το θεμα ειναι οτι και τις ιδεες καποιοι ανθρωποι τις δημιουργουνε η καποια γεγονοτα...οντως εχουν περασει πολλα λαμογια γιαυτο και εποχη Enic και ΒigMac δεν παταγα γηπεδο....για να μην σου πω οτι δεν με ενοιαζε να πολυβλεπω κιολλας...το οτι ειμαι εναντιον σε μια κατασταση δεν σημαινει οτι δεν αγαπαω την ομαδα μου...σημαινει οτι ουστ λαμογια...και αν το εκαναν ολοι σαν και εμενα και δεν κονομαγαν τα λαμογια να δεις πως θα εφευγαν και ισως να ερχοντουσαν καποιοι σοβαροι ανθρωποι...αλλα αυτο ειναι ουτοπια...χειροτεροι απο τον βατραχο εχουν περασει (Πετρος Σταθης πχ.) αλλα αυτοι δεν μου πουλησαν ποτε τιποτα...οπως αεκοφροσυνη και πρασινες κορδελες...αυτους τους ξερω και δεν με ενοχλουν γιατι ξερω τι ειναι...και βεβαια δεν ντρεπομαι που ειμαι ΑΕΚ...και ειπα (και το εννοω βεβαια) οτι αν πεσουμε Δ' εθνικη θα ειμαι ο πρωτος που θα παω να παρω διαρκειας η θα πηγαινω σε καθε αγωνα....το πως αντεχω να κανω τι???μα σου ξαναειπα...την γουσταρω την ΑΕΚ...διαβαζω τα νεα της...αλλα οταν βλεπω αγωνα δεν μου βγαινει τιποτα οταν κοιταω βατραχια...το ειδες και με τα ματια σου αυτο...τεσπα...πολυ το κουραζουμε....ο καθενας με το κολλημα του...

α...ναι...και ο σωστος και μοναδικος ειναι αυτος....http://www.youtube.com/watch?v=fdnyyZqlsxs

<--- press button
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    " Αυτούς έχουμε ........ με αυτούς πορευόμαστε !!!"

Τώρα χτυπάνε ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!!

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=114692

ρε παιδια μια διευκρινηση για κατι που διαβασα, οποιος ξερει..

λενε οτι ο νιοπλιας "αποφασισε να μενει στην παιανια"

εγω καταλαβα οτι μενει εκει, αλλα δηλαδη τι εκανε, μετακομισε μεσα στο προπονητικο κεντρο? εχει σπιτι εκει και του το δωσαν?

μετακομισε σε σπιτι της ευρητερης περιοχης παιανιας?

εχει οικογενεια ο νικος? και αν ναι, ξεσηκωσε ολη την οικογενεια και πηγε να μεινει στην παιανια?

για ριχτε καμια εξηγα

οπως και να χει παντως δειχνει αφοσιωση στην ομαδα
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Στη Παιανία υπάρχει ξενοδοχείο κανονικό μεσα στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟ.

Τώρα για τα οικογενειακά του Νιοπλια θα σε γελάσω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Στη Παιανία υπάρχει ξενοδοχείο κανονικό μεσα στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟ.

Τώρα για τα οικογενειακά του Νιοπλια θα σε γελάσω
    και δηλαδη μενει σε ξενοδοχειο?
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II