Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 94

Θέμα: Κοπρόσκυλα του κερατά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Κοπρόσκυλα του κερατά...

Δεν είμαι εχθρικός με τα ζώα (εκτός από τα δίποδα...) και γενικά τα αγαπάω - ειδικά τα σκυλιά. Σε διάφορες περιόδους της ζωής μου μαλιστα ήμουνα και ιδιοκτήτης 2 σκυλιών για αρκετά χρόνια...

Κάτι τέτοια όμως μου τη δίνουν...
    Συγκεκριμένα...
    Πρωί Σαβάτου και λέω μετά από κανένα 15νθήμερο να βγάλω την μηχανή για καμμιά κοντινή.... Φεύγω προς την κορφή του Υμηττού μέσω Καλοπούλας για να βρώ έναν φίλο που είχε ξεκινήσει προς τα εκεί 3 λεπτά νωρίτερα... 3-4 στροφές μετά το Δημοτικό περίπτερο της Καλοπούλας συναντάω δε-αρ του δρόμου μια αγέλη 5-6 σκυλιών - συνηθισμένο για την περιοχή....
    Χωρίς να πάει το μυαλό μου στο κακό και για να μην τα τρομάξω κόβω ταχύτητα και περνάω ανάμεσά τους αργά-αργά με 10-15 χιλιόμετρα...Ένα εξ' αυτών είχε αρχίσει ήδη να μου γαυγίζει πριν το φτάσω, αλλά επειδή η εμπειρία μου έλεγε ότι θα μείνει στο γαύγισμα δεν έδωσα σημασία, ούτε το θεώρησα σημαντικό....
    Μόλις φθάνω δίπλα του και χωρίς να το περιμένω ξαφνικά το κοπρόσκυλο παίρνει ανάποδες και με βουτάει από το πόδι... Τρομαγμένος και ξαφνιασμένος τινάζω το πόδι μου για να το απελευθερώσω από τα σαγόνια του...Προς στιγμήν τα καταφέρνω αλλά με 2η προσπάθεια μου το ξαναβουτάει και αρχίζει μανιασμένα να το τραβάει δε-αρ.... Λίγο ακόμα και θα με τσάκιζε κάτω στα καλά καθούμενα...
    Πανικόβλητος και νοιώθοντας τα δόντια του ακόμα και μέσα από το μποτάκι, παλεύω με όλη μου την δύναμη από την μία να κρατήσω την μηχανή να μην σκάσει κάτω και από την άλλη να απελευθερωθώ....Τελικά τα καταφέρνω και ανοίγω το γκάζι για να ξεφύγω...Με πήρε μερικά μέτρα στο κυνήγι και μετά τα παράτησε...
    Ευτυχώς που φορούσα το μοτο-μποτάκι γιατί με κονονικό παπούτσι θα είχα αποκτήσει μερικές ωραίες τρύπες στο πόδι μου....Σαν κι αυτές που απόκτησα στο παντελόνι...
    Και όλα αυτά στα καλά καθούμενα χωρίς καμμία αφορμή εκ μέρους μου... Αφού δεν με έριξε κάτω πάλι καλά...την άλλη φορά θα είμαι προετοιμασμένος ....

Τα νεύρα μου....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p1012087.jpg 
Προβολές:	2092 
Μέγεθος:	88,8 KB 
ID:	183011

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p1012086.jpg 
Προβολές:	2079 
Μέγεθος:	86,1 KB 
ID:	183012

Μέλος, σκέτο
    Μου'χει τύχει κι εμένα αλλά στο κέντρο της Αθήνας, σταματημένος σε φανάρι! Το φουκαριάρικο, δεν μου γαύγισε καν, απλώς κοιταχτήκαμε (...) και μόλις γύρισα απ' την άλλη με δάγκωσε. Ευτυχώς φορούσα τις μπότες και «απελευθερώθηκα» σχετικά εύκολα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    σε ολους εχει τυχει λιγο πολυ παρομοιο σκηνικο.

εγω οποτε την ψυλλιαζομαι σηκωνω το ποδι απ'το μαρσπιε και ετοιμαζομαι για κλωτσια...

Μου έχει τύχει τρεις φορές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Την μία από τις τρεις φορές το πέσιμο το γλίτωσα από θαύμα, ενώ την τρίτη φορά που μου συνεύει υπήρχαν δίπλα ακριβώς δύο ζητάδες οι οποίοι είδαν το σκηνικό αλλά στ Rχίδια τους.

Για εμένα φίλε μου δεν φταιν τα σκυλια, καθώς το θεωρούν παιχνίδι αυτό που κάνουν χωρίς όπως είναι φυσιολογικό να αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο. Φταιν οι ιδιοκτήτες τους (αν έχουν) και αν είναι αδέσποτα φταιν οι δήμοι. Βέβαια όταν κατά καιρούς κάποιοι δήμοι προσπάθησαν να απαλαγούν από αυτά, όρμηξαν οι φιλοζωικές να τους φάνε. Και εγώ είμαι φιλόζωος, αλλά όταν απειλείται η σωματική μου ακεραιότητα, χέστηκα και για τα σκυλιά και για τα γατιά και για όλα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δω και να ακούσω έναν φιλόζωο αν του συνέβαινε κάτι τέτοιο.
    I would rather make history than read about it.

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    3 φορες....ασε....
    την μια δεν με αφηνε και το εσυρα 10 μετρα...
    και το προβλημα δεν ειναι ο πονος αλλα η τυχων μολυνση...
    ενας φιλος ειχε κλωτσησει μια φορα στα μουτρα ενα στην γειτονια μου(αυτο που με εχει δαγκωσει 2 απο τις 3 φορες)δεν τον ξανα γαβγησε εκεινον...θα τρομαξε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    σε ολους εχει τυχει λιγο πολυ παρομοιο σκηνικο.

εγω οποτε την ψυλλιαζομαι σηκωνω το ποδι απ'το μαρσπιε και ετοιμαζομαι για κλωτσια...

Οδηγάω μηχανές πάνω από 20 χρόνια....
    Μου έχουν γαυγίσει άπειρα σκυλιά (αλλά έμειναν εκεί...).
    Άλλες φορές με έχουν απλώς πάρει στο κυνήγι...

Να με βουτήξει όμως έτσι στα ξαφνικά και με τέτοια μανία δεν μου είχε ξανατύχει...

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    Φταιν οι ιδιοκτήτες τους (αν έχουν) και αν είναι αδέσποτα φταιν οι δήμοι. Βέβαια όταν κατά καιρούς κάποιοι δήμοι προσπάθησαν να απαλαγούν από αυτά.
    Συμφωνώ με αυτό που λες για τους δήμους ή τους ιδιοκτήτες...αλλά όταν λες ότι προσπάθησαν να απαλλαγούν από αυτά τι εννοείς?
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    Συμφωνώ με αυτό που λες για τους δήμους ή τους ιδιοκτήτες...αλλά όταν λες ότι προσπάθησαν να απαλλαγούν από αυτά τι εννοείς?
    Εννοώ μάντρωμα, στείρωση για να μην αναπαραχθούν και άλλα τέτοια. Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ θάνατωση, όπως πιθανον να κατάλαβες.
    I would rather make history than read about it.

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Εννοώ μάντρωμα, στείρωση για να μην αναπαραχθούν και άλλα τέτοια. Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ θάνατωση, όπως πιθανον να κατάλαβες.
    Ναι μόνο που ζούμε στην Ελλάδα και για να γίνει κάτι τέτοιο το θεωρώ απίθανο...

Θυμάμαι παλιά είχα δει στην ΤV σε ένα ρεπορτάζ υπήρχε μια γριούλα η οποία ότι σκυλί έβρισκε στο δρόμο το μάζευε και είχε φτιάξει μια μάντρα και τα έβαζε εκεί....ποιος? ένας απλός άνθρωπος...
    Και οι ελεεινοί (ξέρετε για ποιους μιλώ) δεν μπορούν να φτιάξουν έναν οργανισμό
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Να με βουτήξει όμως έτσι στα ξαφνικά και με τέτοια μανία δεν μου είχε ξανατύχει...
    ρε THEOD τα πόδια τα ειχες πλύνει??
    μπας και τον πήρε η ποδαρίλα και στράβωσε?:rotflmao: :rotflmao:

Εννοώ μάντρωμα, στείρωση για να μην αναπαραχθούν και άλλα τέτοια.
    Σωστός
    κλασική συνταγή που την εφαρμόζουν κάποιοι κάπου καπου κάποτε
    αλλα δεν φτάνει αν δεν γενικευτεί

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    παιδια και γω το παθει μερικες φορες αυτο,

η μονη λυση ειναι ή να του κανεις προσποιηση οτι θα το κλωτσησεις ωστε να τραβηχτει,
    και να την φαει δεν θα παθει και τιποτα, απο το να πεσεις ή να σε σκισει καλυτερο

και η αλλη λυση αν εισαι σε ελεγχομενο περιβαλλον, ειναι με το που πλησιασει ανοιγεις γκαζι αποτομα και συγχρονος εχεις σηκωσει και το ποδι..

παντα προσπαθεις να το χεις στο πλαι το σκυλι, και οχι μπροστα σου, αφου αυτο δεν θα χτυπησει γιατι θα προλαβει να ξεφυγει απο τον τροχο, αλλα εσυ θα πεσεις προσπαθωντας να μην το χτυπησεις,

με τζιν συνηθως δεν σου κανει πληγη στο ποδι απλα λιγο σημαδι, οποτε δεν εχεις προβλημα αν πχ ειναι λυσασμενο η δεν ξερω τι αλλο.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

και η αλλη λυση αν εισαι σε ελεγχομενο περιβαλλον, ειναι με το που πλησιασει ανοιγεις γκαζι αποτομα και συγχρονος εχεις σηκωσει και το ποδι..
    φαντασου να εχεις 50αρι παπι και να'σαι σε ανηφορα το'χω παθει

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
    φαντασου να εχεις 50αρι παπι και να'σαι σε ανηφορα το'χω παθει
    εκει ρε φιλε δεν σε σωζει ουτε ο μπόγιας της γειτονιας:rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  3. Προέλευση του... fuck!
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 16:46
  4. Δημοσιογραφοι του κωλου!!!
    από AFTER στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8