σπυρο να προσεξεις μην παει αχνα στα καπακια στην εδρα που πατανε οι φλαντζες γιατι μετα θα χανει λαδια!
σωστη παρατηρηση.αλλα σκεφτομουν να βαψω με μονωμενα τα καπακια,μετα να τα βγαλω και να τα τριψω,βαψω ξεχωριστα...Αρχικά δημιουργήθηκε από mimakoulinakos
σπυρο να προσεξεις μην παει αχνα στα καπακια στην εδρα που πατανε οι φλαντζες γιατι μετα θα χανει λαδια!
σημερα ειναι η ονομαστικη μου εορτη.να με χαιρομαι λοιπον και εις αλλα με υγεια.κατεβηκα λοιπον πρωι-πρωι στο συνεργειο πριν αρχισουν τηλεφωνα και επισκεψεις.
ξεκινησα λοιπον το βαψιμο του κατω μερους του μοτερ με τη σκεψη να στεγνωσει ως αυριο να το γυρισω κανονικα και να βαψω το υπολοιπο.μαζι με τη βαση εριξα και ενα χερακι στα πλαινα,αλλα αυτα δεν με ενδιαφερουν τωρα...
![]()
Φίλε Σπύρο, πολύχρονος, να σε χαιρόμαστε και να δούμε κι άλλα διαμάντια να βγαίνουν από τα χέρια σου!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
χρονια καλα,πολλα και ευτυχισμενα,νασαι παντα καλα και καλη συνεχεια σε αυτα που κανεις!
Πάλι καλά που είπες ότι είναι του Σπυρίδωνος σήμερα. Έχω να παίρνω τηλέφωνο σε πολύ λαό. Πολύχρονος φίλε μου και πάντα υγειής. Ότι επιθυμείς!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ ολους σας,να στε καλα και πανω απο ολα υγιεις...
Χρόνια πολλά Σπύρο...πολύχρονος και ότι επιθυμείς!![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Σπύρο χρόνια πολλά.
Παρακολουθούμε την εξέλιξη με ενδιαφέρον.
Το χρωματάκι του μοτέρ σου πέτυχε ωραία
![]()