Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 64

Θέμα: Suzuki Bandit 650s ή Honda CBF-600 ?

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Καλό το Bandit βρε παιδιά αλλά πόσο εύκολο είναι να το πουλήσεις φερι πιν σε 5 χρόνια;
    Δεν πουλάει στην Ελλάδα και πρέπει να το παραδεχτούμε. Η τιμή του είναι τόσο χαμηλή
    που συμφέρει να το αγοράσεις μόνο καινούριο. Από την άλλη... σωληνωτό πλαίσιο...
    Το CBF πλέον διαθέτει αλουμινένιο. Από την άλλη ο ληστής προσωπικά μου αρέσει περισσότερο,
    αυτό βέβαια είναι και στην κρίση του καθενός.
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gazer
    Με αυτόν τον παράγοντα, όντως, τι γίνεται?
    Από τιμές ανταλλακτικών, service κλπ?
    Επειδή κι εγώ είχα και έχω; τις επιφυλάξεις μου σχετικά με την αντιπροσωπεία καταθέτω την εμπειρία μου. Καντράν οργάνων ελλατωματικό από καινούριο, αντικαταστάθηκε αμέσως και χωρίς δεύτερη κουβέντα. Έπαθα πλάκα.
    Να πω επίσης πως δεν αγόρασα το mitsubishi colt που μου άρεσε περισσότερο για τη σύζυγο, αλλά το Yaris, κυρίως λόγω των όσων ακούγονται για την αντιπροσωπεία. Όντως είναι ένας παράγοντας που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Καλό το Bandit βρε παιδιά αλλά πόσο εύκολο είναι να το πουλήσεις φερι πιν σε 5 χρόνια;
    Δεν πουλάει στην Ελλάδα και πρέπει να το παραδεχτούμε. Η τιμή του είναι τόσο χαμηλή
    που συμφέρει να το αγοράσεις μόνο καινούριο. Από την άλλη... σωληνωτό πλαίσιο...
    Το CBF πλέον διαθέτει αλουμινένιο. Από την άλλη ο ληστής προσωπικά μου αρέσει περισσότερο,
    αυτό βέβαια είναι και στην κρίση του καθενός.
    Eνα μηχανακι το παιρνεις γιατι σου αρεσει & για την καθημερινη προσωπικη σου ευχαριστηση, δεν το παιρνεις με το σκεπτικο της μεταπωλησης.........
    Προσωπικη μου γνωμη.
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Eνα μηχανακι το παιρνεις γιατι σου αρεσει & για την καθημερινη προσωπικη σου ευχαριστηση, δεν το παιρνεις με το σκεπτικο της μεταπωλησης.........
    Προσωπικη μου γνωμη.
    Αυτό ακριβώς. Προσπάθησα να το δω και από αυτή την οπτική αλλά δεν. Δεν με εξιτάρει η σκέψη της μεταπώλησης, είτε το πουλήσω είτε όχι δεν με ενδιαφέρει. Σιγά μη θυσιάσω το παρόν για μετά από 4-5-6-7...χρόνια που ίσως θέλω να πάρω άλλο. Στην τελική παίρνω καινούριο και έχω και αυτό. Ή το πουλάω πολύ φτηνά.

Αυτό που σκέφτομαι, όσο περνάει ο καιρός το σκέφτομαι και πιο έντονα, είναι το βάρος του bandit. Επειδή δεν έχω εμπειρία, δεν ξέρω πως μπορεί να μου φανεί η μηχανή με τόσα κιλά. Ποια η άποψη σας, σε τι μπορεί να με δυσκολέψει το μεγάλο βάρος (εκτός από το παρκάρισμα και την ώπισθεν δεν με πειράζουν αυτά). Σχετικά με τον τρόπο οδήγησης κυρίως. Έχει μεγάλη διαφορά?

(αυτό θα μπορούσε να μπει σε άλλο τόπικ αλλά εδώ ξεκίνησε η σύγκριση. συγχωρέστε με)

Αυτό ακριβώς. Προσπάθησα να το δω και από αυτή την οπτική αλλά δεν. Δεν με εξιτάρει η σκέψη της μεταπώλησης, είτε το πουλήσω είτε όχι δεν με ενδιαφέρει. Σιγά μη θυσιάσω το παρόν για μετά από 4-5-6-7...χρόνια που ίσως θέλω να πάρω άλλο. Στην τελική παίρνω καινούριο και έχω και αυτό. Ή το πουλάω πολύ φτηνά.

Αυτό που σκέφτομαι, όσο περνάει ο καιρός το σκέφτομαι και πιο έντονα, είναι το βάρος του bandit. Επειδή δεν έχω εμπειρία, δεν ξέρω πως μπορεί να μου φανεί η μηχανή με τόσα κιλά. Ποια η άποψη σας, σε τι μπορεί να με δυσκολέψει το μεγάλο βάρος (εκτός από το παρκάρισμα και την ώπισθεν δεν με πειράζουν αυτά). Σχετικά με τον τρόπο οδήγησης κυρίως. Έχει μεγάλη διαφορά?

(αυτό θα μπορούσε να μπει σε άλλο τόπικ αλλά εδώ ξεκίνησε η σύγκριση. συγχωρέστε με)
    Τον ιδιο προβληματισμο ειχα και εγω πριν καβαλησω το μηχανακι για test ride. Λογω καλου ζυγισματος οταν το μηχανακι κινειται το βαρος του δεν γινεται αντιληπτο και ειναι ιδιαιτερα ευκολο. Σταματημενο ή με πολυ μικρες ταχυτητες το βαρος φαινεται αλλα μην φανταστεις τιποτα τραγικο. Ο μονος τροπος να λυσεις ολες τις αποριες σου ειναι να καβαλησεις τα 2 μηχανακια και να δεις πιο σου ταιριαζει καλυτερα
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Banned Το avatar του/της WebD
    Το βάρος σε προβληματίζει σε σχέση με το CBF ή σε σχέση με κάποιο SS που μπορεί να και 50-60 κιλά πιο ελαφρύ; Γιατί σε σχέση με το CBF δε νομίζω ότι είναι και τόσο τραγική η διαφορά.

Ναι δεν λέω έχει ένα θεματάκι στις επιτόπιες μανούβρες ο ληστής αλλά νομίζω ότι όλες οι μηχανές αυτής της κατηγορίας το έχουν λόγω βάρους. Βέβαια δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο π.χ. να μην την παρκάρεις με τη μούρη προς το πεζοδρόμιο κλπ.

Στο δρόμο δε νομίζω να σου φανούν ποτέ τα κιλά εκτός κι αν μπεις πίστα. Μετά από 2 χρόνια με τον Ληστή και 32000 χλμ θεωρώ ότι με έβγαλε ασπροπρόσωπο! Κι εγώ σκεφτόμουν για το CBF αλλά όταν είδα τη διαφορά της τιμής πήγα κατευθείαν στο Bandit. Αν θέλεις ένα εργαλείο-εργάτη στο προτείνω ανεπιφύλακτα!

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Και γω αγόρασα βαρύ μηχανάκι... εν στάσει, γιατί μόλις τσουλήσει ψάχνεις να βρεις που είναι τα κιλά του. Μην ανησυχείς φίλε μου.
    Όσο για την τιμή μεταπώλησης ΠΑΝΤΑ θα χάνεις πρώτον αν τύχει να βιάζεσαι να αποκτήσεις νέα ερωμένη και δεύτερον γιατί κανείς δεν θα κοιτάξει και εκτιμήσει τη μηχανή σου όσο εσύ.
    Οπότε κάνε ότι σου λέει η καρδούλα σου.
    Να είσαι πάντα καλά να χαρείς την επιλογή σου!
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Champion 2ης Βουνίσιας

Φιλε μου πιστευω δεν θα εχεις προβλημα...Στο δρομο δεν καταλαβαινεις καθολου το βαρος παρα μονο ''στο παρκαρισμα''. Θα το συνηθυσεις,δεν ειναι τιποτα...Παρε οποιο σου αρεσει καλυτερα!

Δεν με εξιτάρει η σκέψη της μεταπώλησης, είτε το πουλήσω είτε όχι δεν με ενδιαφέρει. Σιγά μη θυσιάσω το παρόν για μετά από 4-5-6-7...χρόνια που ίσως θέλω να πάρω άλλο. Στην τελική παίρνω καινούριο και έχω και αυτό. Ή το πουλάω πολύ φτηνά.
    Κανέναν νομίζω δεν εξιτάρει η ιδέα της μεταπώλησης. Όμως ανάλογα με την οικονομική κατάσταση τους καθενός, άλλους ενδιαφέρει να πάρουν πίσω τα λεφτά τους κι άλλους όχι. Η άποψη να μην πουληθεί, είναι ακραία.
    Το να πάρεις το bandit 6.000 και να το "σκοτώσεις" όταν θάρθει η ώρα να το πουλήσεις ή να το "παντρευτείς", είναι το ίδιο με το να πάρεις το CBF 7.500 και να το δώσεις σε μια αξιοπρεπή τιμή. Υπό αυτή τη λογική, η χαμηλή τιμή του bandit είναι εικονική. Συνεπώς αν σου αρέσει το CBF μην κολάς στην τιμή του.
    Με λίγα λόγια (κατά τη γνώμη μου) ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Και για να μην παραξηγηθώ, δεν λέω πως το bandit δεν είναι καλή μηχανή. Είναι πολύ συμφέρουσα αγορά (η τιμή της είναι σκότωμα).

Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stevelo
    Κανέναν νομίζω δεν εξιτάρει η ιδέα της μεταπώλησης. Όμως ανάλογα με την οικονομική κατάσταση τους καθενός, άλλους ενδιαφέρει να πάρουν πίσω τα λεφτά τους κι άλλους όχι. Η άποψη να μην πουληθεί, είναι ακραία.
    Το να πάρεις το bandit 6.000 και να το "σκοτώσεις" όταν θάρθει η ώρα να το πουλήσεις ή να το "παντρευτείς", είναι το ίδιο με το να πάρεις το CBF 7.500 και να το δώσεις σε μια αξιοπρεπή τιμή. Υπό αυτή τη λογική, η χαμηλή τιμή του bandit είναι εικονική. Συνεπώς αν σου αρέσει το CBF μην κολάς στην τιμή του.
    Με λίγα λόγια (κατά τη γνώμη μου) ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Και για να μην παραξηγηθώ, δεν λέω πως το bandit δεν είναι καλή μηχανή. Είναι πολύ συμφέρουσα αγορά (η τιμή της είναι σκότωμα).
    Φιλε μου αναλογα τα χρονια που κρατας την μηχανη,τοσο πεφτει και η τιμη της...Ειτε παρεις honda με 7500ευρω,ειτε παρεις suzuki με 6000ευρω...Ιδια χρηματα χανεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Φιλε μου αναλογα τα χρονια που κρατας την μηχανη,τοσο πεφτει και η τιμη της...Ειτε παρεις honda με 7500ευρω,ειτε παρεις suzuki με 6000ευρω...Ιδια χρηματα χανεις...
    Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Την transalp μου του 2001 την έδωσα 4.000. Πως σου φαίνεται σαν τιμή; Πιο suzuki π.χ v-strom (που κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλό) 8 χρόνων θα δωθεί σε αυτή την τιμή;

Συμμορίτης Το avatar του/της Ferro
    Και οι δύο μηχανές είναι εξαιρετικές.Το δικό μου κριτήριο ήταν καθαρά η τιμή και για αυτό προτίμησα το Bandit.Αυτή η κατηγορία έχει τίμια μηχανάκια απλά ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
    Και οι δύο μηχανές είναι εξαιρετικές.Το δικό μου κριτήριο ήταν καθαρά η τιμή και για αυτό προτίμησα το Bandit.Αυτή η κατηγορία έχει τίμια μηχανάκια απλά ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του.
    Από αυτή τη σκοπιά κι εγώ μαζί σου. Ως προς την τιμή, πράγματι αυτή του bandit είναι "σκότωμα". Όμως προσωπικά διάλεξα τη CBF γιατί μου φάνηκε πιο όμορφη, έχει πιο καλό πλαίσιο (αλουμινένιο), φρένα που από ότι λένε οι ειδικοί είναι τα καλύτερα της κατηγορίας και τέλος όταν σκεφτώ να την αλλάξω, θα πάρω το μάξιμουμ σε σχέση με άλλη μηχανή. Και το πιο βασικό, θα την πουλήσω αμέσως. Το bandit μάλλον το "παντρεύεσαι".
    Και εν πάση περιπτώση ο καθένας έχει το σκεπτικό του και είναι σεβαστό. Η ουσία είναι να νιώθεις πως πήρες αυτό που πράγματι ήθελες και με τα κριτήρια που έθεσες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stevelo
    Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Την transalp μου του 2001 την έδωσα 4.000. Πως σου φαίνεται σαν τιμή; Πιο suzuki π.χ v-strom (που κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλό) 8 χρόνων θα δωθεί σε αυτή την τιμή;
    Απλα βρηκες κοροιδο. Προσφατα φιλος αγορασε Transalp 06 με 19500 χλμ τσεκαρισμενο και σε αριστη κατασταση με 4500 γιουρο.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    Απλα βρηκες κοροιδο. Προσφατα φιλος αγορασε Transalp 06 με 19500 χλμ τσεκαρισμενο και σε αριστη κατασταση με 4500 γιουρο.
    Δε νομίζω. Η μηχανή είχε 22.000 Km πραγματικά και ήταν κυριολεκτικά αγραντζούνιστη. Φυσικά πέρασε και από έλεγχο σε συνεργείο της αρεσκείας του αγοραστή όπου ο μηχανικός αβλεπί του συνέστησε να την πάρει. Το μεταχειρισμένο δεν είναι απλή ιστορία και ούτε μετράει πάντα η ηλικία της μοτο, αλλά η χρήση και η κατάσταση της.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. suzuki bandit s 650 vs honda cbf 600
    από kpv στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2013, 14:55
  2. Z750s ή Bandit 650 ABS ή CBF 600 ABS
    από nicket456 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2012, 10:04
  3. Honda Cbf 600 naked (2004) - Suzuki Gsr 600
    από Makedonia_Greek στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2012, 21:35
  4. Honda CBF 600 vs Suzuki GSF 650 S (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!)
    από tkata στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2012, 15:41
  5. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2009, 10:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ