θα παω ρωμη στις γιορτες.μηπως ξερει καποιος κανα καλο και φτηνο μαγαζι για αγορα καινουργιου
μοντελου μπουφαν goretex ?αποκλειστικα dainese ψαχνω
θα παω ρωμη στις γιορτες.μηπως ξερει καποιος κανα καλο και φτηνο μαγαζι για αγορα καινουργιου
μοντελου μπουφαν goretex ?αποκλειστικα dainese ψαχνω
ψάξε λίγο εδω http://www.dainese.com/eu_en/storelocator/
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
μην πας στο dainese store.τιμες ακριβες και καποιοι υπαλληλοι εχουν τουπε οπως οι εδω.ψαξε για ενα μαγαζι (δεν θυμαμαι πως το λενε) στην tiburtina.εχει πολλα μαζεμενα και στην porta portese![]()
V POWER
ναι τα dainese store ειναι φαρμακεια οπως εδωΑρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
μην πας στο dainese store.τιμες ακριβες και καποιοι υπαλληλοι εχουν τουπε οπως οι εδω.ψαξε για ενα μαγαζι (δεν θυμαμαι πως το λενε) στην tiburtina.εχει πολλα μαζεμενα και στην porta portese![]()
![]()
η tubirtina και porta portese ειναι οδοι η πλατειες?![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
ευχαριστω φιλε αλλα τα εχω ηδη δει.στα 90% απο αυτα εχουν παλια μοντελα απο τζακετ
Tiburtina ειναι περιοχη...τωρα για το μαγαζι που λεει δεν μπορω να σε βοηθησω...Porta Portese ειναι μια πλατεια απο οπου ξεκιναει ενα απο τα μεγαλυτερα παζαρια που γινονται στην Ρωμη καθε κυριακη...απο τις 06.00 το πρωι μεχρι τις 14.00...δεν εχω παει για να σου πω αλλα λενε εχει τα παντα....ο πιο ευκολος τροπος που μπορω να σου πω να πας ειναι μετρο "Linea B'' σταση '' Piramide''...απο εκει ειναι κανα χλμ με τα ποδια...εκτος αν παρεις το λεωφορειο ''280'' η το ''23'' για λιγες στασεις...ΠΡΟΣΟΧΗ στους τσαντακιδες που σε σουφριζουν χωρις να παρεις χαμπαρι τιποτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από psileas
ναι τα dainese store ειναι φαρμακεια οπως εδω
![]()
η tubirtina και porta portese ειναι οδοι η πλατειες?![]()
![]()
κατατοπιστικοτατος.ευχαριστω
Και στις μαιμούδες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Tiburtina ειναι περιοχη...τωρα για το μαγαζι που λεει δεν μπορω να σε βοηθησω...Porta Portese ειναι μια πλατεια απο οπου ξεκιναει ενα απο τα μεγαλυτερα παζαρια που γινονται στην Ρωμη καθε κυριακη...απο τις 06.00 το πρωι μεχρι τις 14.00...δεν εχω παει για να σου πω αλλα λενε εχει τα παντα....ο πιο ευκολος τροπος που μπορω να σου πω να πας ειναι μετρο "Linea B'' σταση '' Piramide''...απο εκει ειναι κανα χλμ με τα ποδια...εκτος αν παρεις το λεωφορειο ''280'' η το ''23'' για λιγες στασεις...ΠΡΟΣΟΧΗ στους τσαντακιδες που σε σουφριζουν χωρις να παρεις χαμπαρι τιποτα...
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
γιατι το λες σε εμενα???δεν θα παω εγω στην Ρωμη....λαθος παραθεση εκανες....Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Και στις μαιμούδες.....![]()
![]()