Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: hotbodies racing για cbr 1000 05

Νέο μέλος Το avatar του/της riddle

hotbodies racing για cbr 1000 05

Εκανα μ@@@@@α και το εβαλα στο γενικες για αυτο το ξαναβαζω εδω.
    Εχει ιδεα κανεις τι παιζει με την συγκεκριμενη εξατμιση;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	b160e637885d89df14ed7c7779ceeecb_rough.jpg 
Προβολές:	526 
Μέγεθος:	52,0 KB 
ID:	182979
    YΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΟΔΗΓΟΙ
    ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΑΡ@@ΔΙΑ ΚΑΙ
    ΑΡ@@ΔΙΑ ΟΔΗΓΟΙ

starship crew member
    Eχω δει και ακουσει ενα gsxr 1000 κ3-4 με κατι παρομοιο. Δεν ξερω αν ειναι ιδια μάρκα αλλα προσωπικη γνωμη, ο ηχος ηταν χαλια, πολυ χαλια. διαπεραστικος και στριγγος. βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αλλα ειχε χασει τον γεματο και μπασο ηχο των κυβικων του

καλησπερα, την εβαλα εγω στο δικο cbr600rr και ηταν ψαρωτικη.... απο θορυβο γαμα τα.. πολυ δυνατος.. στις 12000 στροφες με 4η ταχυτητα και διπλα ενα gsxr1000 k6 με yoshimura και ο τυπος επαθε πλακα!!!!! ουτε που ακουγε το δικο του... κ απο δυναμη.. το τελικο μαζι με power commander κ φιλτρο 7 αλογακια... τωρα ειναι θεμα γουστου...

Βασικα εχω παθει την πλακα μου με αυτην την εξατμιση.εχω ακουσει και στο you tube τον ηχο της και μου αρεσε πολυ.Εχω σκοπο να της βαλω και χειροποιητους λαιμους γιατι απο οτι ξερω ειναι μονο τελικο.Μπορεις να μου πεις την διαδικασια της παραγγελιας και τον τροπο πληρωμης γιατι θα ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω μεσω internet και δεν ξερω που παν τα τεσσερα;
    ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΑΡ@@ΔΙΑ ΚΑΙ
    ΑΡ@@ΔΙΑ ΟΔΗΓΟΙ

Tι γυφτος που ειμαι.Ουτε μια καλησπερα δεν σου ειπα.
    ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΑΡ@@ΔΙΑ ΚΑΙ
    ΑΡ@@ΔΙΑ ΟΔΗΓΟΙ

λοιπον εγω την πηρα απο αμερικη και δεν πληρωσα ουτε τελωνειο.. δες εδω www.solomotopart.com
    η πληρωμη τωρα γινεται μεσω paypall. αν δεν εχεις ανοιγεις εναν λογαριασμο στο www.paypall.com και μια φωτο απο το δικο μου..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	25042009544.jpg 
Προβολές:	474 
Μέγεθος:	50,1 KB 
ID:	183040

εριξα μια γρηγορη ματια στο site που σου εγραψα αλλα δεν ειδα να εχει για 1000αρι, μπορεις βεβαια να τουσ στειλεις μαιλ και να ρωτησεις.... αντε και καλες αγορες......

Εγω εχω κοιταξει στο www.exoticsportbike.com και το εχει.Το μηχανακι σκοτωνει.
    ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΑΡ@@ΔΙΑ ΚΑΙ
    ΑΡ@@ΔΙΑ ΟΔΗΓΟΙ

απο οτι ειδα αυτοι δεν στελνουν εκτος αμερικης.... τσεκαρε το...

Τωρα που μπηκα και το εψαξα ειδα οτι στελνουν παντου απλα δεν ξερω αν υπαρχει στην Ελλαδα καποια απο τις τραπεζες που συνεργαζονται με αυτους.Απο Δευτερα ξεκινω τα τηλεφωνα.Το solomotopart.com δεν μου το βγαζει.
    ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΑΡ@@ΔΙΑ ΚΑΙ
    ΑΡ@@ΔΙΑ ΟΔΗΓΟΙ

λαθος δικο μου. www.solomotoparts.com . εγω θα κοιταζα τον τροπο πληρωμης. μην τουσ κανεις καταθεση τα λεφτα σε τραπεζικο λογαριασμο με τιποτα γιατι δεν σου εγγυατε κανεις οτι θα λαβεις κατι...... τωρα για να δωσεις τον αριθμο της πιστωτικης σου καρτας ????? καλυτερα να το ξανασκεφτεις!!! ο πιο ασφαλης τροπος ειναι το paypall για αγορες στο ιντερνετ. ο λογος ειναι οτι εισαι καλυμμενος επειδη το paypall εχει ελενξει το μαγαζι... τωρα οι επιλογες δικες σου... αλλα σκεψου συνετα γιατ προκειτε για λεφτα.....

Απο οτι εχω ακουσει οι τραπεζες σου βγαζουν μια καρτα στην οποια βαζεις τα λεφτα που θες και τα τραβαν απο εκει.Αυτο κατα ποσο ισχυει ή οχι δεν ξερω.Ετσι ειχα σκοπο να κινηθω.Τωρα με εβαλες σε υποψιες και θα το ψαξω καλυτερα.Σε ευχαριστω πολυ εσενα και τον twat για τον χρονο σας.
    ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΑΡ@@ΔΙΑ ΚΑΙ
    ΑΡ@@ΔΙΑ ΟΔΗΓΟΙ

πας στην τραπεζα Κυπρου και βγαζεις μια προπληρωμενη καρτ για αγορες. ειναι μια καρτα που δουλευει σαν πιστωτικη αλλα με την διαφορα οτι μπορει να χρεωθει με οτι ποσο εχει μεσα. αυτο ειναι το καλυτερο.

Καλησπερα.Κατι τετοιο μου ειχαν πει και σκοπευα να κινηθω καπως ετσι.Στο paypal που ειδα εχθες το βραδι μου το εβγαλα μονο σε ασημι χρωμα και οπου και να εψαξα με πεταγε στο ιδιο site.Δεν καταλαβα και πολλα στο πως δουλευει.
    ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΑΡ@@ΔΙΑ ΚΑΙ
    ΑΡ@@ΔΙΑ ΟΔΗΓΟΙ

στο site που εγραψες διαλεγεις το χρωμα που θες και πατας buy.. στο paypall γραφεσαι (δωρεαν) και μετα βαζεις τα στοιχεια της καρτας σου (προπληρωμενη). βασικα το paypall ειναι διαμεσολαβητης μεταξυ εσενα και του πωλητη... και αυτο για να ειστε και οι δυο καλυμμενοι.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF