Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: hotbodies racing για cbr 1000 05

Νέο μέλος Το avatar του/της riddle
    Λογο οτι δεν σκαμπαζω και πολλα απο τετοια και φοβαμαι ο,τι εχει σχεση με τραπεζες (καρτα) θα βρω καποιον που να ξερει (λογικα ο μηχανικος μου θα ξερει γιατι μου ειχε πει οτι εχει παρει απο εξω αλλα δεν ειμαι και απολυτα συγουρος) και θα το φτιαξουμε παρεα.
    YΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΟΔΗΓΟΙ
    ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΑΡ@@ΔΙΑ ΚΑΙ
    ΑΡ@@ΔΙΑ ΟΔΗΓΟΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από riddle
    Λογο οτι δεν σκαμπαζω και πολλα απο τετοια και φοβαμαι ο,τι εχει σχεση με τραπεζες (καρτα) θα βρω καποιον που να ξερει (λογικα ο μηχανικος μου θα ξερει γιατι μου ειχε πει οτι εχει παρει απο εξω αλλα δεν ειμαι και απολυτα συγουρος) και θα το φτιαξουμε παρεα.
    φιλε riddle το θεμα ειναι απλο.οπως προειπατε,πας σε μια τραπεζα κυπρου δινεις 5 ευρω και βγαζεις μια προπληρωμενη καρτα.το καλο με αυτην την καρτα ειναι οτι και μ@λ@κι@ να γινει χανεις μονο τα λεφτα που εχεις βαλει και οχι παραπανω.

οπως ειπε και αλλος συμφουριτης δεν βαζουμε ποτε πιστωτικη γιατι δεν ξερουμε τι παιζει.παιρνουμε απο σαιτακια που ειναι συβεβλιμενη με paypal(ειναι εταιρια του ebay)γιατι το paypal σε αποζιμειωνει σε περιπτωσει που σε εξαπατησει το σαιτ.

οσο για το paypal και την εγγραφη του ειναι πολυ ευκολο.
    1ον-σου λεει χωρα και γλωσσα-και γιατι το θελεις(εαν θελεις μονο να αγοραζεις βαζεις περσοναλ,εαν θες και να πουλας βαζεις πρεμιερ και το μπισνες ειναι εαν εχεις επιχειρηση)
    2ον-μετα σου λεει πρωσοπικα στοιχεια(κοιτα να βαλεις πραγματικα γιατι τα πραγματα ερχονται σε ταχυδρομειο και δεν θα μπορεσεισ να τα παρεις)
    3ον-εφοσον εχεις βγαλει την καρτα, το paypal σου ζηταει κατι κωδικουσ οι οποιοι ειναι(16ψηφιος κωδικος που ειναι μπροστα στην καρτα,μετα σου ζηταει ενα κωδικο που ειναι στο πισω μερος της καρτας στο δειχνει σε εικονα,βαζεις και ποτε ληγει η καρτα το γραφει μπροστα,το μονο που δεν γραφει η καρτα ειναι ενας κωδικος που σου ζηταει και δεν το γραφει πουθενα,τι κανεις??? παιρνεσ τηλεφωνο στο τηλεφωνο που γραφει πισω η καρτα λες τα στοιχεια σου και στον δινουν)

ελπιζω να βοηθησα

κρατα μασ ενημερους....
    Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)

Καλως ή κακως ειχα ενα πεσιμο ( ευτυχως οχι με τη μοτοσυκλετα ) τον Νοεμβριο με αποτελεσμα να παθω ενα καταγμα στον ωμο.Νομιζα οτι ηταν κατι ασυμαντο αλλα με ταλαιπωρει ακομα και δεν εχω καβαλισει καθολου τη μηχανη.Απο οτι μου ειπε ενας γιατρος εχθες το απογευμα ισως να μου παρει και το καλοκαιρι.Απο οτι εχεις καταλαβει δεν εχω ασχοληθει με το θεμα γαιτι τα εξοδα τρεχουν ( ειμαι σε αδεια τοσο καιρο και συνεχιζω , εχω και ενα παιδακι βλεπεις ) και δεν ξερω ποτε τελικα θα το κανω.Κατα πασα πιθανοτητα οταν γινω καλα και οταν στρωσουν λιγο τα οικονομικα.Γι'αυτο δεν υπαρχουν νεα περι του θεματος.Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες και για το ενδιαφερον.
    ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΑΡ@@ΔΙΑ ΚΑΙ
    ΑΡ@@ΔΙΑ ΟΔΗΓΟΙ

κοιτα να εισαι εσυ γερος και ολα τα αλλα ερχονται...

keep tuning..

παντως το τελικο με το αντερτειλ της χοτμποντις ειναι ολα τα λεφτα,και σε εμφανηση και σε ηχο και δυναμη εαν βαλεις και το υπολοιπο χειροποιητο.

ανοιγο γκαζι φαε την σκονη μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)

Σκεφτομαι για Παπαγιαννη.Θα δουμε οταν ερθει η ωρα.Παντως η καταραμενη με εχει στοιχειωσει.Απο οτι ειδα στο site του Τζωρτζοπουλου φερνει πραγματα της hot bodies και σκεφτομαι να δω αν τη φερνει και ποσο.Την εχεις δει και την εχεις ακουσει απο κοντα;
    ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΑΡ@@ΔΙΑ ΚΑΙ
    ΑΡ@@ΔΙΑ ΟΔΗΓΟΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από riddle
    Σκεφτομαι για Παπαγιαννη.Θα δουμε οταν ερθει η ωρα.Παντως η καταραμενη με εχει στοιχειωσει.Απο οτι ειδα στο site του Τζωρτζοπουλου φερνει πραγματα της hot bodies και σκεφτομαι να δω αν τη φερνει και ποσο.Την εχεις δει και την εχεις ακουσει απο κοντα;
    και την εχω δει και την εχω ακουσει.μονη της δεν λεει και πολλα,αλλα με ολοσωμη γ@μει και σπερνει.παντως αν σκεφταισε για παπαγιαννη σου εχω λυση κουκλα και αποδοση 2 σε 1.πας και σου φτιαχνει απο χταποδι και πισω και αντι για εξατμιση στο κενρο βαζεις μια απο αριστερα και μια απο δεξια(στυλ κ7)αυτες που μοιαζουν τα τελικα σαν τις γιοσιμουρα τζι π 2.συνολο ολοα και τοποθετηση 1200 ευρω.

η χοτμποντις δεν το βγαζει πλεον αλλα ρωτα τον τζορτζοπουλο μηπως εχει κανεν στοκ αλλα θα την πληρωσεις στο διπλασιο περιπου με τα σαιτ του εξωτερικου,ξερεις γιατι ???γιατι ημαστε ελλαδα..παντως εαν θες κατι απο εξω στειλε μου σε πμ γιατι φερνω και εγω για το δικο μου...

τσεκαρε και αυτην μηπως σου αρεσει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cw_wh1002_fe.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	23,8 KB 
ID:	189478

Την εχω δει αλλα δεν μου αρεσει και τοσο.Σε ευχαριστω για την προταση σου.
    ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΑΡ@@ΔΙΑ ΚΑΙ
    ΑΡ@@ΔΙΑ ΟΔΗΓΟΙ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ