...και το εννοω!
Πρεπει βεβαια να παθεις για να μαθεις και εγω την επαθα σημερα, οπου κατα τις 19:00 ξεκινησα απο το πατρικο μου εξω απο την Κορινθο να επιστρεψω στην Αθηνα με το αυτοκινητο...λιγο πριν τους Αγ. Θεοδωρους μας επιασε μπορα δυνατη...τι δυνατη δηλαδη, της πουτ@ν@ς γινοτανε, τουλουμια και καρεκλοποδροα εριχνε!!!
...ηταν μια απο τις πιο στρεσογονες και τρομακτικες εμπειριες της ζωης μου...Ε.Ο. χωρις φωτα και χωρις διαγραμμιση, ορατοτητα γ.τ.π. και δεκαδες Ι.Χ. & φορτηγα να πηγαινουν στο περιπου...εργα με σημανση της τελευταιας στιγμης, λωριδες (οτι καταλαβαινε κανενας δηλαδη απο λωριδες) που απο 3 γινοντουσαν 2 και ξανα 3 και ξανα 2 κ.ο.κ., ξεθωριασμενη κιτρινη προσωρινη διαγραμμιση που σε οδηγουσε απευθειας στις μπαριερες (την ειχαν ξεχασει απο παλιοτερα εργα...)...
ο ορισμος της καρμανιολας!!!
και πρεπει εγω να πληρωσω 2,90? για να απολαυσω αυτον τον υπεροχο δρομο!!!
ΤΑ @@ΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ Γ@ΜΙΟΛΙΔΕΣ!!!
Σε μια εβδομαδα θα χρειαστει να ξαναπαω κατω...θα συνταξω μια επιστολη και θα την παραδοσω σε οποιον μ@λ@κ@ εκτελη χρεη υπευθυνου...στα παπαρια μου τι θα κανουν, ας με κλεισουν μεσα, εγω λεφτα για αυτο το κολοδρομο δεν ξαναδινω!!!!