Σελίδα 143 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 4393133138139140141142143144145146147148153193 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.131 έως 2.145 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Για τις εξατμίσεις έχουμε πει πολλά... Το ζήτημα που μας ενδιαφέρει είναι το εξής: Τα τελικά που φτιάχνουν για το Βandit είναι σωλήνα διάτρητη μέσα, μόνωση, κάλυμμα απ' έξω. Το οποίο σημαίνει πως και το φτηνότερο που υπάρχει να βάλεις και το ακριβότερο να βάλεις, ίδια πράγματα σε ότι αφορά την απόδοση του τελικού. Ο κινητήρας του Bandit είναι "απλός" οι χρήστες ως επί το πλείστον δεν ψάχνονται για την τέλεια απόδοση, οι εταιρίες θεωρούν πιο επικερδές το να επενδύσουν σε έρευνα και εξέλιξη τελικών που απευθύνονται σε αγωνιζόμενους, δηλαδή για SS. Το κάθε ένα μοτέρ SS όμως θέλει τη δική του γιατί δεν δουλεύει με τον ίδιο τρόπο και δεν αποδίδει τη δύναμη με τον ίδιο τρόπο. Αν το τελικό του 750 είναι καλής ποιότητας έχει διαφράγματα μέσα, τα οποία κατά κανόνα δεν θα ταιριάζουν με την κινητικότητα των καυσαερίων του Bandit και αντί να δώσει, πιθανόν να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Αν κοιτώντας μέσα από τη σωλήνα της εξάτμισης δεν βλέπεις την άλλη μεριά, είναι με διαφράγματα. Αυτό είναι ρίσκο γιατί η σειρά ανάφλεξης, ο όγκος των καυσαερίων κλπ δεν είναι ίδιος και άρα οι ταχύτητες εξόδου των καυσαερίων πιθανότατα δεν θα ταιριάξουν με τους όγκους στο εσωτερικό του τελικού. Μπορεί δηλαδή να "μπουκώσει" το μοτέρ από καυσαέρια που αργούν να βγουν ή να στεγνώνει και να μην δουλεύει σωστά από καυσαέρια που βγαίνουν πολύ γρήγορα. Κατά τα άλλα ό,τι τελικό και να πάρεις, πας σε έναν εξατμισά μερακλή και σου φτιάχνει σωλήνα σύνδεσης με το λαιμό και το βάζεις.

Θα σου πρότεινα ως βέλτιστη λύση και οικονομική, ένα Ελληνικό τελικό με 150 ευρώ και να τελειώνεις. Ότι μάρκα και να πάρεις εξάτμιση για Bandit, ίδιο πράγμα είναι, απλά πληρώνεις αυτοκόλλητο.

Παλαιό μέλος
    Υπαρχει ενα σημειο που θελει προσοχη.Τον θορυβο.Καποιες ειναι θορυβοδες αλλες λιγοτερο θορυβοδες.

Thanx for the tips guys!! Η αληθεια ειναι οτι το θεμα εξατμισης με προβληματισε καθαρα και μονο για λογους αισθητικης μιας και το τελικο της μαμας suzuki δεν ειναι του γουστου μου.. Αλλωστε δεν περιμενα σε μια τετοια μηχανη να βαλω ενα τελικο και να μεταμορφωθει σε streetfighter, κατι που βασικα δεν ειναι και ο σκοπος μου! Τη λυση του εξατμισα την σκεφτηκα και γω απλα δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο θα μπορεσει να βγαλει το σχεδιο που θελω (κατι σαν την yoshimura R77).. Εαν υπαρχει καποια παρομοια εμπειρια σε τετοιο σχεδιο απο εξατμισα απο καποιον εδω, θα ημουν υποχρεος εαν το μοιραζοταν μαζι μου..

Είναι δύο καλοί στον Πειραιά αν δεν κάνω λάθος, η Racetech και η Raceguns...

Κανουν καταπληκτικη δουλεια απ'οσο ειδα στο site της Raceguns! Οτι ακριβως σκεφτομουν!! Εστειλα mail και περιμενω νεοτερα απο θεμα τιμων μιας και απο οπτικης πλευρας καλυφθηκα πληρως! Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Spatkle
    Κανουν καταπληκτικη δουλεια απ'οσο ειδα στο site της Raceguns! Οτι ακριβως σκεφτομουν!! Εστειλα mail και περιμενω νεοτερα απο θεμα τιμων μιας και απο οπτικης πλευρας καλυφθηκα πληρως! Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!
    Το bandit που εχει στο σιτε με την εξατμιση με την carbon ταπα ειναι το δικο μου. Οντως το παλικαρι (Διονυσης) κανει πολυ καλη δουλεια και ειναι πολυ συνεργασιμος. Εγω οταν την ειχα βαλει ειχα πληρωσει 300 γιουροπουλα
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    Το bandit που εχει στο σιτε με την εξατμιση με την carbon ταπα ειναι το δικο μου. Οντως το παλικαρι (Διονυσης) κανει πολυ καλη δουλεια και ειναι πολυ συνεργασιμος. Εγω οταν την ειχα βαλει ειχα πληρωσει 300 γιουροπουλα
    Σαν να μου φαινεται οτι βρηκα τον καταλληλο ανθρωπο την καταλληλη στιγμη..!! Απο ηχο πως ειναι; Δεν θελω σε καμια περιπτωση να γινεται ενοχλητικο στα αυτια μου και στα αυτια των γυρω μου.. (Τουλαχιστον χαμηλα! )Οσο αφορα την ποιοτητα κατασκευης; ..Αν και για να ειμαι ειλικρινης φαινεται να ειναι πολυ προσεγμενη δουλεια, αλλα ποτε δεν ξερεις.. Θα ρωτουσα και για διαφορα στην ιπποδυναμη αλλα μαλλον θα ειναι αμελητεα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Spatkle
    Σαν να μου φαινεται οτι βρηκα τον καταλληλο ανθρωπο την καταλληλη στιγμη..!! Απο ηχο πως ειναι; Δεν θελω σε καμια περιπτωση να γινεται ενοχλητικο στα αυτια μου και στα αυτια των γυρω μου.. (Τουλαχιστον χαμηλα! )Οσο αφορα την ποιοτητα κατασκευης; ..Αν και για να ειμαι ειλικρινης φαινεται να ειναι πολυ προσεγμενη δουλεια, αλλα ποτε δεν ξερεις.. Θα ρωτουσα και για διαφορα στην ιπποδυναμη αλλα μαλλον θα ειναι αμελητεα...
    Ηχος εξαιρετικα πορωτικος οχι ενοχλητικος στα χαμηλα και με ωραια σκασιματακια!!! Η δουλεια ειναι ιδιαιτερα προσεγμενη μεχρι την τελευταια λεπτομερεια και θα το διαπιστωσεις ο ιδιος αν περασεις μια βολτα απο το μαγαζι να δεις το παλικαρι πως δουλευει. Οσο αφορα διαφορα στην ιπποδυναμη ειναι πρακτικα αμελητεα αλλα ακρως μετρησιμη σε προσωπικη απολαυση αν με νοεις...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Ριξε και μια ματια εδω γιατι και καποιοι αλλοι ενδιαφερονταν για το ιδιο πραγμα και ισως σας συμφερει να πατε παρεακι

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=92316
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Μια χαρα μου ακουγονται ολα!! Σ'ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! Να'σαι καλα! Θα το κοιταξω και με τα αλλα παλικαρια μηπως κλεισουμε μαζεμενες εξατμισεις..

Έσπασα το προσωπικό μου ρεκόρ κατανάλωσης! Πηγαίνοντας σταθερά πάνω από 200, κατάφερα να κάψω 15 λίτρα σε 130 χιλιόμετρα! Επίσης να πω ότι τα diablo μετά από 15000χλμ είναι "τελειωμένα" και έφαγα κάτι γερά κουνήματα στις παρατεταμένες της ΕΟ (κακάκια μέχρι την μπότα) αλλά που να πάρει, δεν θα με περνάνε στις στροφές οι BMW diesel των Λαρισαίων... Death before dishonor. Στην ευθεία τον κατάπια αμάσητο... Αλλά εκδικήθηκα στις καμπές! Αν δεν παίξεις λίγο (με το χάρο μάλλον) ταξιδεύοντας, δεν έχει περνάει η ώρα.

Επίσης βλαστήμησα Παρασκευή βράδι με το μαλακό μπροστινό ελατήριο. Ενώ παρέχει την τέλεια άνεση, είναι σταθερό κλπ, στον πίσα σκοτάδι επαρχιακό, όταν φρέναρα "γονάτιζε", έριχνε τη δέσμη χαμηλά και "έχανα" τη στροφή. Τρενάκι του τρόμου. Ναι, θα μπορούσα να πηγαίνω λίγο πιο αργά. Δεν θα είχε πλάκα όμως...

Μετά από 3 μέρες στα χωριά γύρω από την Αγιά Λάρισας, (Μελίβοια, Μεταξοχώρι και άλλα) έχω να πω τα εξής: Ζεστοί και φιλότιμοι άνθρωποι στην πλειοψηφία, λίγοι βλαμμένοι που νομίζουν ότι έχουν μαγαζί στο Κολωνάκι, αλλά οι περισσότεροι απλοί άνθρωποι, χωρίς έπαρση, με την καλημέρα αβίαστη και το χαμόγελο στον ξένο, σπάνιο πράγμα πιά. Φαγητό φτηνό και καλό και τα τοπία μαγικά... Ακόμα και η αστυνομία ήταν ευγενική, παρ' όλο το χώσιμο που τους κάνανε λόγω της παράκαμψης των Τεμπών Χριστουγεννιάτικα. Θα ξαναπάω. Τόσα χρόνια περνάω δίπλα, ούτε φανταζόμουν ότι είναι έτσι. Παραλία 24 χιλιόμετρα! Μονοπάτια με άριστη σήμανση, προσεγμένα από τη Νομαρχία, αλλά με μπόλικο σκουπίδι, κυρίως μπουκάλια χλωρίνης και σακούλες λιπασμάτων. Το δέλτα του Πηνειού μας την χάλασε λίγο γιατί φούσκωσε το ποτάμι με τις βροχές και δεν το χαρήκαμε όπως έπρεπε, αλλά δεν πειράζει, να έχω και "επίσημο" λόγο να ξαναπάω. Μήπως να κανονίζαμε καμιά εκδρομούλα... Λέω τώρα.

Στεναχωρημένο μέλος Το avatar του/της olaeinai_dromos
    Τhis is Larsaaaa!!!!
    Νεφοπληκτοι,πυροπληκτοι,σεισμοπληκτοι και γενικως τρελλαμενοι Αθηναιοι!
    Να μας ξαναρθετε ρε............παντα καλοδεχουμενοι!!
    Καλες γιορτες!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	106.jpg 
Προβολές:	204 
Μέγεθος:	90,6 KB 
ID:	184213
    Να περιμενεις δηλητηριο απο το στασιμο νερο.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Μήπως να κανονίζαμε καμιά εκδρομούλα... Λέω τώρα. [/B][/QUOTE]

Κανονησε τιποτα ρε φιλεε!!...Μουχλιασαμε!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Μέσα στις γιορτές δεν νομίζω να ξεκουνηθεί κανείς. Μετά την πρωτοχρονιά, πριν τα φώτα, όσο παίζουν άδειες ακόμα...

Παλαιό μέλος
    άδεια? τι είναι πάλι αυτό....???
    http://boomboomaround.blogspot.com/

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •