Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Κλοπες Moto

Αν το παρκινκ ειναι διπλα απο το σπιτι μου οκ, αν ειναι 2 τετραγωνα μακρια τι να το κανω φιλε...
    Ισως φταιει οτι μεγαλωσα σε επαρχια και εχω μαθει αλλιως...

Κατι αλλο ηθελα να ρωτησω... πηρα στην εταιρια για ασφαλεια κλοπης και μου ειπε οτι θελει με Fax την αδεια κυκλοφοριας και τιμολογιο αγορας, το θεμα ειναι οτι δεν πηρα τιμολογιο αγορας...

Να παω στην αντιπροσωπια να τους το ζητησω ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alcapone09
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    50 ευρωπουλα το μηνα !!! για να την εχεις 2 τετραγωνα μακρια ?
    Ε οχι ρε φιλε... Αν ειναι ετσι την παω στο τμημα και την κουκουλωνω... 300 ευρω το εξαμηνο κανεις και γαμω τις ασφαλειες (και σου μενουν κιολας)...
    Φίλε και γώ στην επαρχία μεγάλωσα αλλά και στο χωριό το 125 το cbr σε γκαράζ το είχα και το έχω ακόμα..

Η ασφάλεια κλοπής είναι μια καλή λύση αλλά καλύπτει μόνο την κλοπή.

Γενικά η γνώμη μου είναι οτι τη μηχανή που την έχω εγώ και την προσέχω σαν τα μάτια μου δεν την αφήνω εκτεθιμένη στο κάθε τι που μπορεί να συμβεί στο πεζοδρόμιο(απ τη στιγμή που έχω την επιλογή του γκαράζ εστω και στα 200μ).. Κανείς δεν θα υπολογίσει την περιουσία σου έξω..
    Βέβαια ο καθένας κρίνει διαφορετικά..:smilea:

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Αν το παρκινκ ειναι διπλα απο το σπιτι μου οκ, αν ειναι 2 τετραγωνα μακρια τι να το κανω φιλε...
    Ισως φταιει οτι μεγαλωσα σε επαρχια και εχω μαθει αλλιως...

Κατι αλλο ηθελα να ρωτησω... πηρα στην εταιρια για ασφαλεια κλοπης και μου ειπε οτι θελει με Fax την αδεια κυκλοφοριας και τιμολογιο αγορας, το θεμα ειναι οτι δεν πηρα τιμολογιο αγορας...

Να παω στην αντιπροσωπια να τους το ζητησω ?
    Και εγώ στην επαρχία είμαι και συμφωνώ με αυτά που λέει ο alcapone09
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
    Φίλε και γώ στην επαρχία μεγάλωσα αλλά και στο χωριό το 125 το cbr σε γκαράζ το είχα και το έχω ακόμα..

Η ασφάλεια κλοπής είναι μια καλή λύση αλλά καλύπτει μόνο την κλοπή.

Γενικά η γνώμη μου είναι οτι τη μηχανή που την έχω εγώ και την προσέχω σαν τα μάτια μου δεν την αφήνω εκτεθιμένη στο κάθε τι που μπορεί να συμβεί στο πεζοδρόμιο(απ τη στιγμή που έχω την επιλογή του γκαράζ εστω και στα 200μ).. Κανείς δεν θα υπολογίσει την περιουσία σου έξω..
    Βέβαια ο καθένας κρίνει διαφορετικά..:smilea:
    Δεκτη η αποψη σου και σε ευχαριστω που την ειπες...

Εγω αν ηθελα να ξοδευω 600 ευρω το χρονο θα εκανα κατι αλλο.
    Δεδομενου οτι προς το παρον την βαζω τη μηχανη στο πισω μερος της πολυκατοικιας. (Απαγορευεται μεν αλλα μεχρι να με κραξουν θα την βαζω).

Στην AIG μου βγαζουν κοστουμι στα 214

Για την Ινκαν δε βρισκω καποιο τηλεφωνο...

Εγώ που ρώτησα για ασφάλεια κλοπής σε καινούρια μηχανή(μόλις την είχα πάρει)
    μου είπαν ότι δεν το παρέχουν γιατί πολύ απλά (απότι μου'πε ο ασφαλιστής) το θεωρούν πολύ
    εύκολο ,άρα και πιθανό, να στη κλέψουν. Όπως μου είπε, "Μηχανή είναι περνάει ενας τη σηκώνει και φεύγει" ..

Βέβαια και οι 3 εταιρείες που μου έδινε να επιλέξω είναι απτις "μικρές" οπότε ίσως παίζει ρόλο αυτό..

Παλαιό μέλος
    Για να έχετετε μια ιδέα πόσο εύκολα κόβονται οι αλυσίδες

http://www.youtube.com/watch?v=VC3hFr8p2ck

Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
    Εγώ που ρώτησα για ασφάλεια κλοπής σε καινούρια μηχανή(μόλις την είχα πάρει)
    μου είπαν ότι δεν το παρέχουν γιατί πολύ απλά (απότι μου'πε ο ασφαλιστής) το θεωρούν πολύ
    εύκολο ,άρα και πιθανό, να στη κλέψουν. Όπως μου είπε, "Μηχανή είναι περνάει ενας τη σηκώνει και φεύγει" ..

Βέβαια και οι 3 εταιρείες που μου έδινε να επιλέξω είναι απτις "μικρές" οπότε ίσως παίζει ρόλο αυτό..
    Ρωτησες σε εταιρια που δεν παρεχει ασφαλεια κλοπης σε μηχανες ομως...

Re: Κλοπες Moto

Παιδια εδω και λιγο καιρο χαιρομαι την καλη μου...

Για να μη σας κουρασω με διαφορα... Ενας συναγερμος spyball, ενα λουκετο δισκοφρενου, μια αλυσιδα, και κουκουλα, (σε δρομο δυστυχως... οχι σε γκαραζ) θεωρουνται αρκετα ή μηπως ειναι υπερβολη...

Θα μου πεις ρολο παιζει και το μερος που μενεις, αλλα κατα καιρους ακουγονται εδω διαρρηξεις αυτοκινητων περισσοτερο... και μια ληστεια ενοπλ σε φαρμακειο :P

Υγ. Το θεμα πιθανον (η μαλλον φανταζομαι...) χιλιοειπωμενο αλλα ψαχνοντας δε βρηκα καποια συζητηση η πληροφοριες... Ευχαριστω.
    Τιποτα δεν ειναι υπερβολη οταν μιλαμε για προστασια της μηχανης μας σε αυτη τη ζουγκλα που ζουμε!

Μην ξεχνας οτι εστω και να μην μπορεσουν να την φανε ολοκληρη, τιποτα δεν τους εμποδιζει να την "γδυσουν"... παραδειγματα χιλιαδες μιας και ο καθενας εδω μεσα θα εχει τουλαχιστον μια περιπτωση να διηγηθει!

Γι' αυτο αν θελεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να κοιμασε σαν πουλακι τα βραδια, να ξερεις οτι πιο αποτελεσματικος τροπος απο το ΚΛΕΙΣΤΟ γκαραζ δεν υπαρχει!

money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    Μπραβο ρε JP....αυτο το videaki εψαχνα!!!

απιστευτο ε;20 secs maximum ολες οι αλυσιδες!!!!

2 ειναι οι λυσεις παιδια....

-ασφαλεια κλοπης (σε καλη εταιρεια που θα αποζημιωσει!!!) και καλυτερα με γνωστο μας ασφαλιστη (να ναι καλα ο θειος )

-κλειστο παρκινγκ

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48
  2. poio einai to palikari me to portokali mavro sakidio moto?
    από psaroulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 18:55
  3. αναρτήσεις moto
    από pit-salonika στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 02:15
  4. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:43
  5. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…