Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 65

Θέμα: ΚΤΜ Hellas... αλλαγές τοπίου!

ναι ρε παιδιά αλλά ρωτάω το εξής. Το κάθε εξουσιοδοτημένο συνεργείο κατά προέκταση είναι συνεργάτης της ΚΤΜ, από εκεί τρώει ψωμί. Αν ξαφνικά τα σέρβις αντί να πέσουν πάνε στον θεό τότε ποιός θα τα αγοράζει ???? άρα απο πού θα ζούνε αυτοί?? Αν ξαφνικά οι Αυστριακοί δούνε τις πωλήσεις να πιάνουν πάτο τι θα κάνουν?????

Βέβαια στην τελική είναι στο χέρι του κάθε αγοραστή να στείλει ένα γράμμα στην Αυστρία με παράπονα, δεν φαντάζομαι οτι θα το αγνοείσουν.

Συμμορίτης Το avatar του/της Ferro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    Βέβαια οι γνωστοί μου το προσωποποίησαν λίγο περισσότερο για το ποιος ξεκίνησε τις ιστορίες αυτές και απο πότε

Για να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου,μήπως έφυγε νύχτα πριν τρία χρόνια από τη διεύθυνση της BMW ; Οχι τίποτε άλλο αλλά για να μη μας περνάνε για μ#$%^%$ μερικοί και νομίζουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
    Για να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου,μήπως έφυγε νύχτα πριν τρία χρόνια από τη διεύθυνση της BMW ; Οχι τίποτε άλλο αλλά για να μη μας περνάνε για μ#$%^%$ μερικοί και νομίζουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.
    ...και λεω και εγω, αργοτερα αν δεν αποδοσει τα αναμενωμενα η ολη καινουργια
    πολιτικη της εταιρειας να ειναι ο αυτος, ο γνωστος αγνωστος, που θα την πληρωσει
    τρωγοντας ποδι?
    Το ταμειο θα δειξει...
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro

γκουχου γκουχου

Αρχικά δημιουργήθηκε από black mamba
    ...και λεω και εγω, αργοτερα αν δεν αποδοσει τα αναμενωμενα η ολη καινουργια
    πολιτικη της εταιρειας να ειναι ο αυτος, ο γνωστος αγνωστος, που θα την πληρωσει
    τρωγοντας ποδι?
    Το ταμειο θα δειξει...
    αυτός μισθωτός είναι φίλε μου.

Και πόδι να πάρει όπως ξαναπήρε στο παρελθόν δεν λεέι τίποτα. Το βιογραφικό του φτιάχνει. Σιγα μην την πληρώσει αυτός. Άλλοι θα την πληρώσουν

γκούχου γκούχου Νο2

Είναι απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας.Τώρα τι σχέση έχει αυτό με μανατζεριλίκια κλπ κλπ δεν μπορώ να καταλάβω
    Αλλά θα μου πείς τόσοι και τόσοι στην Ελλάδα έχουν σχέση με αυτό που κάνουν,με πρώτους και καλύτερους τους κυβερνώντες

Με λίγο ψάξιμο στο off-road.gr βρήκα αυτό --->Επίσης η συνεργασία περιλαμβάνει την υλοποίηση Προγραμμάτων Εκπαίδευσης & Αναψυχής για τους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών ΚΤΜ και όχι μόνο.

νάτο το τυράκι λοιπόν

http://www.off-road.gr/modules.php?o...ticle&sid=1560

Αν δεν κάνω λάθος η ΚΤΜ έχει και street μοτοσυκλέτες στη γκάμα της ε ;

:a13:

Να υπενθυμισω στους παλιούς και να ενημερωσω τους νεοτερους οτι ειναι και μελος του φορουμ μας!

http://www.moto.gr/forums/member.php...o&userid=19734

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    Να υπενθυμισω στους παλιούς και να ενημερωσω τους νεοτερους οτι ειναι και μελος του φορουμ μας!

http://www.moto.gr/forums/member.php...o&userid=19734

Eπειδη εχει αναφερθει πολλες φορες το ονομα του
    μηπως θα επρεπε να μας γραψει την δικη του αποψη, για να μη λεμε οτι θεμε?

Μπορει να γκρινιαζουμε λιγο, αλλα δεν δαγκωνουμε (ακόμα...)!
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

οχι άλλο κάρβουνο

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Δεν τις παίρνει ο Σπανός αυτές τις αποφάσεις, εκτελεστικό όργανο είναι.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Δεν τις παίρνει ο Σπανός αυτές τις αποφάσεις, εκτελεστικό όργανο είναι.
    +1 , μην λέμε ότι θέλουμε...

μακάρι να σας είχα μαζί για μια συζήτηση περι τουτου μαζι με μια μπυρίτσα και όχι εδω μέσα που ομολογουμένως είναι άκομψο να κατηγορείτε κάποιος απο κάποιους που κρύβονται πισω απο ενα nicname. Επ’ ουδενί δεν θέλω να είμαι σαν το troktiko που σπηλώνει ονοματα ετσι απλά.

Αλλά... (υπάρχει και ένα αλλά)

σε επιχειρηματικό και εταιρικό επίπεδο, το ποιος παίρνει τις αποφάσεις δεν έχει σημασία. Σημασία έχει οτι οταν χαράσσετε μια πολιτική που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις αρμοδιότητες μιας θέσης τότε και τα "μπράβο" αλλά και τα "γιουχαΐσματα" συνδέονται με αυτήν την θέση και μόνο.

Με άλλα λόγια όταν έχεις αλλαγές στην γραμμή παραγωγής ενός προϊόντος τοτε συγχαίρεις τον project manager ειτε τις πήρε τις αποφάσεις αυτός είτε όχι, γιατι υπεύθυνος για τη συγκεκριμένη κίνηση είναι η "θέση" του.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ασχετο αλλά 690 πουλάνε ρε παιδιά καθόλου γιατί δεν έχω προσέξει και πολλά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Ασχετο αλλά 690 πουλάνε ρε παιδιά καθόλου γιατί δεν έχω προσέξει και πολλά.
    Θέλεις τα ακριβή νούμερα ή κατά προσέγγιση?

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Θέλεις τα ακριβή νούμερα ή κατά προσέγγιση?
    Περίπου για να ξέρω να το πάρω η να πάρω χτ.

Στην μικρή μας χώρα πάντα θα υπάρχουν αυτοί οι λίγοι, έτοιμοι να εκμεταλλευτούν το πάθος που εκτρέφουμε εμείς οι πολλοί.Εγώ ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε το ίντερνετ.Σπέσιαλ παρτ και ότι ανταλλακτικό επιτρέπεται το παίρνω απο ίντερνετ.Σέρβις κάνω σε μικρούς και σωστούς εξουσιοδοτημένους και αν ποτέ τους κλείσουν όλους, θα γραφτώ σε νυχτερινά μαθήματα μηχανολογίας :rotflmao: Άμα σταματήσουν να τα οικονομάνε ίσως και να αναρωτηθούν τι γίνεται.Ως τότε όμως θα μα δίνουν λίγα και θα χάνουμε πολλά.

ΥΓ:Την μέρα που θα με σεβαστείτε ως καταναλωτή θα σεβαστώ ανάλογα τις επιχειρήσεις σας!
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2009, 13:12
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2009, 05:08
  3. ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΤΜ Hellas Club
    από DUKASII στο forum KTM
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2006, 21:34
  4. Απαντήσεις: 13