Σελίδα 220 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 120170210215216217218219220221222223224225230 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.286 έως 3.300 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    δεν το θυμασαι καλα το θεμα μαλλον...δεν ειχε φευγω δεν φευγω....απλα ελεγε οτι σε εναν χρονο απο τωρα σταματω...απλα το κλιμα χοντρυνε παρα πολυ με την κακη πορεια με τον Δωνη και το γλυκο εδεσε....και τι να πει ρε μαγε???ολοι μετα γεγονοτων ειμαστε προφητες...να πει οτι θα εκαναν μαλακιες οι αμετοχοι???πως???με τι δεδομενα???και αν τα πηγαιναν καλα θα εβγαινε μαλακας???αυτα δεν γινονται και τα ξερεις...πολλοι για να μην πω οτι τον κατηγορουσαν οτι εκανε την ομαδα μικρη...τι αλλο θα μπορουσε να κανει απο το αποχωρηση ωστε να γινει συσπυρωση (που τελικα δεν)...αληθειες λες???αυτη ειναι μεγαλη κουβεντα....τι σημαινει αληθειες ξαναλεω...η ΑΕΚ δεν ειναι στο χειλος του γκρεμου γιατι χαλασε πολλα....αλλα γιατι αυτα που χαλασε δεν της εφεραν πισω τα λεφτα που περιμενανε...το σεναριο δεν ξερω ποσο φανταστικο μπορει να ειναι... αληθειες γαι τα play off λες ε???και τι να πει???ξερεις ποσους αεκτζηδες ξερω που το 2004 ελεγαν ''οχι δεν θα πεσουμε...ας μας σωσουνε και με λαμογια...δεν θα γινουμε εμεις μαρτυρες''....να πει οτι οι παιχτες ετσι και ετσι...πως που γιατι???η ομαδα πεφτει στον γκρεμο και ενω ειναι ακομα υπο πυροβολισμο ειναι ο μοναδικος που δεν εχει κανει δηλωσεις...η επειδη εχει πολυ χεσμενη την φωλια του....η γιατι δεν χρειαζετε να πει κατι (οπως πιστευω εγω)....δεν υπαρχει % ευθυνης στην κατασταση που επεσε η ομαδα...τι γινετε απο εδω και μπρος ειναι το θεμα....

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ...........

Άς τά πεί καί κανένας άλλος............άντε

Καί πολύ λίγα είπες........ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ....!!!!

oxi paides

100% λαθος ο ντεμης

σε ολα

και απο το ματς με τον ιωνικο και μετα τον εκραζα. ειχε ηδη μεταδωσει την νοοτροπια του κακου δημοσιου υπαλληλου.
    ασχετα με την απολυτα αποτυχημενη οικονομικη αλλα και αγωνιστικη διαχεοριση(πηρε μαθηματα μανατζμεντ στην πλατη μας) ειχε 1 την πιστη οτι ειναι μεγαλυτερο μεγεθος απο την ΑΕΚ 2 περασε στην ομαδα νοοτροπια "δημοσιου υπαλληλου' -ολα καλα- ειναι αθλημα. να θυμισω μπλουζακια "δεν παμε για πρωταθλημα"? "και ο ηρακλης εχει δικαιωμα να κερδιζει την αεκ" (ειχαμε φαει 4). την πληρη ευρωπαικη απαξιωση της μονης ελληνικης ομαδας πουχει φτασει στους 8 και των τριων θεσμων?

για τα οικονομικα δεν το συζητω. απο τις 80.000 φανελες του ριμπο εως τα πολυπληθεστερα των φιλαθλων σεκιουριτι (θυμιζω το ματς με την ααχεν οπου με μηδεν βαθμους και 5000 κοσμο τα σεκιουριτι ηταν 200 ατομα! η εταιρεια σεκιουριτι συμφεροντων ντεμη παρεπιπτοντως)

ακου κει και περα, πηδηξε απο το καραβι οταν βουλιαζε, οι μετοχοι(ανθρωποι ασχετοι με την μπαλλα και χωρις καψουρα ιδιαιτερη απο οτι φαινεται) απλα ειχαν εμπιστευτει τα λεφτα τους σε εναν μπροσταρη που ειχε συσπειρωσει τον κοσμο οντως το 04, με λαικο ερισμα και κυρος. μιλησα με τον ντεμη προσωπικα και τον ροκκα, και τον κουλη 6-7 φορες και παντα με εντυπωσιαζε οτι οι 2 πρωτοι νομιζαν οτι ζουν στην πρεμιερ λιγκ, θαχαμε 40.000 κοσμο σε καθε ματς και ο κοσμος θα καταναλωνε ολα τα προιοντα της μπουτικ. και τουλεγα "ρε μεγαλε τοσα εισητηρια κοβει η λιβερπουλ και η αρσεναλ σε πολεις με πληθυσμο μεγαλυτερο της αθηνας και φθηνοτερο αναλογικα εισητηριο" , "ουτε ο οσφπ δεν κοβει τοσα" και επεμεναν.

και εφυγε ο μορας και ο παπασταθοπουλος για ναρθει ο ασκαρατε και ο ζεραλδο αλβες, εφυγαν χωρις να φερουν δραχμη ο λυμπε και ο δελλας, σκαμε ακομα λεφτα για κλειστο συμβολαιο 4ετιας στον φερερ κλπ κλπ κλπ

υγ και πριν πολυ πολυ καιρο ειχα γραψει εδω οτι δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να γινει γηπεδο στη φυλη κυριως διοτι δεν υπαρχει σοβαρος επιχειρηματιας που θα επενδυε εκει. τα χα πει και στους 3 παραπανω που ανεφερα και σε γ.σ. της ερασιτεχνικης. και επεμεναν οτι εχουν επενδυτες.μονο που ουτε οι νυν μετοχοι δεν ηθελαν-διοτι θεωρουσαν ανεφικτο το γυρισμα των χρηματων σε κεινη την περιοχη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    διαφορα οπαδου με φιλαθλου....εγω ειμαι με τους δευτερους...ασχετα την τρελλα που εχω για την ΑΕΚ...διαβασες???δεν εχει δικαιωμα να μας κερδισει ο Ηρακλης αν παιξει καλυτερα...εγω μουφες δεν γουσταρω...και οπως ειπαμε....μετα Χριστον προφητες ολοι μαγκες γινομαστε...εσυ τα ελεγες...αλλα ο iosif δεν τον εχω διαβασει να βγαινει να κραζει τον Ντεμη....υπομονη μεχρι αυριο που λεγετε θα δωσει συνεντευξη τυπου...

Aν ο Ντεμης ηθελε να βγαλει/φαει λεφτα θα εκανε το ποιο απλο πραγμα..................

Στα 21 του μπορουσε να παει στον ΟΣΦΠ αλλα αυτος προτιμησε με τα μισα λεφτα να παει στην ΑΕΚ!!!!

Στα 24 του που το κασε του ηταν στα υψη θα εφευγε για Αντερλεχτ, Μονακο.......και μετα ποιος τον επιανε!!!!!

Μποσουσε να συνεχισει να παιζει και μετα τα 32 για αλλα 3 τουλαχιστον χρονια και να βαλει 3/4 ακομα εκατομμυρια στην τσεπη.........αλλα προτιμησε να παρει την καταχρεωμενη ΑΕΚ και να την κανει πρωταθλητρια (επι χορτου) μεσα σε μολις 4 χρονια!!!!

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ............
    Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο Νο 1 ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ, ΕΝΙΚ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ κτλ, κτλ, κτλ.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ μαλακια του Ντεμη ειναι οτι θυσιασε μια....... Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α...... ποδοσφαιρικη καριερα, ΠΟΛΛΩΝ εκατομμυριων .........για την καψουρα του!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    διαφορα οπαδου με φιλαθλου....εγω ειμαι με τους δευτερους...ασχετα την τρελλα που εχω για την ΑΕΚ...διαβασες???δεν εχει δικαιωμα να μας κερδισει ο Ηρακλης αν παιξει καλυτερα...εγω μουφες δεν γουσταρω...και οπως ειπαμε....μετα Χριστον προφητες ολοι μαγκες γινομαστε...εσυ τα ελεγες...αλλα ο iosif δεν τον εχω διαβασει να βγαινει να κραζει τον Ντεμη....υπομονη μεχρι αυριο που λεγετε θα δωσει συνεντευξη τυπου...

ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ .............ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ .......ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ

Άπό αύτούς όμως.........πού έπειδή έκανα 10 χρόνια στίβο,πάνω άπ'όλα έχουν τό....
    ΕΥ...........ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.....!!!! έκεί πού ό πρώτος άγκάλιαζε τόν τελευταίο,
    τουλάχιστον...........ΤΟΤΕ....!!!
    ΕΣΥ....... δέν θάπρεπε νά ρωτάς έμένα....ΑΝ έχει δικαίωμα ή Κωλοπετινίτσα νά μάς
    κερδίσει....!!!

Δέν συμφωνώ μέ όλα όσα διάβασα άπό τόν Ίωσήφ..........στό κομμάτι Ντέμης όμως...??
    Σάν τί περιμένεις νά άκούσεις σήμερα δηλαδή...??
    Ότι άκουσες καί όλες τίς άλλες φορές.
    Ό άνθρωπος άσχολείται μέ τήν ύστεροφημία του καί τό image του....!!!
    Γιά νά πάνε καλά τά μανατζαριλίκια τά όποία .....ΑΠΑΙΤΟΥΝ.........καλή μαρτυρία....!!!
    Μή ξεχνάς τί δουλειά κάνει πλέον.....!!!
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ...........
    Ό άνθρωπος ξεκίνησε άπό πολύ χαμηλά,έφτασε στά ύψη καί δέν διέθετε
    τήν κουλτούρα νά τό διαχειριστεί σωστά σεμνά καί όμορφα.
    ΚΑΒΑΛΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.........ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ.......!!!
    Ήταν πολύ λίγος γιά νά διαχειριστεί τίς έλπίδες μας καί τίς προσδοκίες μας....
    Ξέρεις πολλά παιδιά σέ νεαρή ήλικία κάνουν τρέλλες.
    Έ μία τέτοια τρέλλα ήταν καί γιαυτόν ό δικέφαλος στό μπράτσο.
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ......!!!
    Διότι μάς άπέδειξε έπανειλλημένα μέ πράξεις γιά τό άκριβώς άντίθετο...!!!
    Χώρια πού τώρα πλέον θερίζουμε αύτά πού έστησε τό 2004......!!!!
    Οί άνθρωποι χαρακτηρίζονται άπό τίς πράξεις τους καί τά έργα τους....!!!
    Καί δυστυχώς .........ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΙ ΗΜΕΡΑΙ πού έλεγε καί ό Ήσίοδος
    μιλούν γιαυτόν.....!!!
    Όταν έμαθα άπό παιδιά Άεκτσήδες άπό τά Μουδανιά όπου βρέθηκε κάποτε
    άποστολή τής ΑΕΚ πώς φέρθηκε στά παλικαράκια πού θέλησαν νά φωτογραφηθούν
    στό ξενοδοχείο δίπλα του σέ άντίθεση μέ όλους τούς άλλους παίκτες είπα,
    σύμπτωση θάναι,κουρασμένος θάτανε.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ..............ΤΑ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΡΙΒΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ......
    ΜΕ ΖΩΣΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ.....!!!!
    Έ μετά .............μέ προλάβαιναν τά γεγονότα.....
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ............ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ......!!!

Κάτσε λοιπόν τό βράδυ στίς 10...........καί φάτον στή μάπα μία άπό τά ίδια,
    νά βγάζει τήν ούρά του άπ'έξω γιά τό κατάντημα τής όμάδας....
    Ο ΜΙΣΤΕΡ..............8%......!!!
    Τι νά κάνουμε...??
    Τό παλικάρι πήρε έντολή νά φτιάξει τό προφίλ του.........
    Άλλιώς δύσκολο πράμμα νά κουβαλάς Μπιγιονσέ στή χώρα........!!!!

ΞΥΠΝΑ............ΦΙΛΑΘΛΕ ΠΑΝΟ.............ΞΥΠΝΑ......!!!!

Αύτός κέρδισε πολλά άπό τήν ΑΕΚ...........έμείς τόν χρηματοδοτήσαμε καί
    έχουμε κάθε δικαίωμα νά τόν κρίνουμε καί νά τόν.....ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΜΕ....!!!

υγ. Σπάνια .........γράφω καί κανά σοβαρό έδώ μέσα.

ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ .............ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ .......ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ

Άπό αύτούς όμως.........πού έπειδή έκανα 10 χρόνια στίβο,πάνω άπ'όλα έχουν τό....
    ΕΥ...........ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.....!!!! :
    αυτα τα δυο δεν πανε μαζι....

για αυτο αποφασισε....γιατι μια το παιζεις φιλαθλος μια οπαδος

υγ. Σπάνια .........γράφω καί κανά σοβαρό έδώ μέσα.

αυτο ειναι αληθεια :rotflmao:

όπου γης Το avatar του/της iosif
    μαγκες παρεξηγησατε

φυσικα και ο ηρακλης και ο καθε ηρα μπορει και πρεπει να μπορει να κερδισει την ΑΕΚ και την οποια ΑΕΚ.

αλλα οταν εισαι προεδρος της ΑΕΚ και τρως 4 με αθλια εμφανιση (ημουν μεσα) δεν λες στους παιχτες "δεν τρεχει τιποτα". ΤΡΕΧΕΙ.αποκλειομαστε απο το χαιδαρι κα περναμε στην παραταση εθνικο και φωστηρα "ενταξει ετσι ειναι η μπαλλα". Αν επανειλημενα τους αφαιρεις τις ευθυνες απο τους παιχτες τους στερεις ενα απο τα σημαντικοτερα πραγματα : το δημιουργικο αγχος, απαραιτητο εαν θες να πετυχεις στοχους. να θυμισω οτι ο κοκκαλης (που πλεον παραδιδει μαθηματα ποδοσφαιρικου μανατζμεντ) εχασε στην καλαμαρια, και κατεβηκε στο ρεντη και τους ειπε "δεν πληρωνεστε". το 08 η αεκ οχι μονο εχασε τον τιτλο στα χαρτια, τον εχασε και απο την εντας εδρας ηττα απο τον αρη, 3-4 αγωνιστικες πριν το τελος.

η ομαδα παρεπαιε σε πολλα ματς απο το05/06 εως και περσι, και σε πολλα απο αυτα εφταιγαν κατ'αρχην οι παιχτες. μετρημενα τα κρισιμα ματς που πηρε.η ελλειψη τσαμπουκα ηταν ενα απο τα κυρια χαρακτηριστικα της αεκ της πενταετιας -πλην συγκεκριμενων αγωνων οπου ειτε ειχαν κραχτει πριν απο τον κοσμο ειτε επροκειτο για ματς γοητρου. μας εσωζε οτι υπηρχαν παιχτες επιπεδου τυπου κατουρ, μπρουνο αλβες, ασουνσαο,δελλα, ριμπο, λυμπε, ζηκου. να θυμισω οτι ολοι αυτοι εφυγαν για τον ενα ή τον αλλο λογο και οι αντικαταστατες τους ειναι...ας μην πω

ειμαι οπαδος της ΑΕΚ με διαρκειας απο το 93 εως προπερσι (και καθε σ-κ εκτος απο αεκ εβλεπα ιωνικο, ηρακλη στα χρονια τα καλα, δοξα δραμας επι μπαρζωφ,και καθε ομαδα που παιζε καλη μπαλλα) , εκανα 1500 στιβο χρονια, επαιζα μπαλλα στα ερασιτεχνικα του πειραια και τρια χρονια διαιτητης ποδοσφαιρου. κατι κοβει το ματι μου απο τοπι.

ΟΣΟ ΓΙΑ Το ΕΑΝ ΕΚΡΑΖΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ, ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΤΟ 07. ΚΑΙ ΕΑΝ ΨΑΞΕΙ κανεις τα ποστ μου θα δει εαν τον εκραζα η οχι. αλλα ένας που έμμεσα παραδεχεται οτι "ειναι μεγαλο ψαρι για τη λιμνη" ουσιαστικα παραδεχεται οτι ειναι μεγαλυτερο μεγεθος απο το συλλογο που κληθηκε να υπηρετησει.

φυσικα αναγνωριζουμε την προσφορα του στο 04 και αρθρο 44. εννοειται, στηριχθηκε με πρωτοφανη συσπειρωση. και αποδειχθηκε οτι κατα 70% τα εσοδα της ΑΕΚ 5 χρονια προερχονται απο τον κοσμο (εισητηρια, διαρκειας) και οτι φαγωθηκαν σε μεταγραφες 100+ ποδοσφαιριστων, γκλαμουρατες αηδιες και ακομα δεν εχουμε γηπεδο, προπονητικο κλπ. με απιστευτη εμμονη για τη φυλη, σε χωρο οπου δεν υπηρχε ουτε ενας επενδυτης με ονοματεπωνυμο να στηριξει το εγχειρημα.

(για να μην ξεχναμε το ξηλωμα νικολαου, παννταζη κλπ και την αντικατασταση τους με ανθρωπους παναγνωστους. τωρα γιατι καποιος να διωξει εναν απο τους κορυφαιους ορθοπαιδικους ακομα δεν μπορω να το καταλαβω. ή μαλλον μπορω. πολλες ισχυρες προσωπικοτητες δεν χωρανε μαζι)
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

τελικα πλακα μου κανετε και οι 2....ποια υστεροφημια και image???ειχε αναγκη ο Νικολαιδης απο αναγνωριση???τι ηταν δηλαδη???κανας κομητης που φυτρωσε ξαφνικα στο ελληνικο ποδοσφαιρο???απλα ειναι αυτο που ειπε και ο giobazolas...εχει τοσο καβλα με την ΑΕΚ που δεν τον ενοιαζε τιποτα αλλο...να την σωσει απο την καταστροφη...αν καταφερνε κιολλας να μεινει και στην ιστορια ακομα καλυτερα....βεβαια θα μεινει με την κακη εννοια....τωρα το τι κανει στην προσωπικη του ζωη και πως βαφτιζει τα παιδια του δεν με πολυνοιαζει...αλλα και αυτο ειναι αλλο θεμα που θελει μεγαλη αναλυση για οποιον γνωριζει....αλλα ειπαμε αυτο που βλεπαμε ολοι για 2,5 χρονια και ο iosif το εκραζε αν πηγαινε καλα η ομαδα ισως να μπορουσε να συνεχειστει...για το παρτυ εννοω...αλλα με το που εγινε το ρουφιανιλικη/καθαρση ξεκινησε και οι κατρακυλα και κοντρα...και ο κοσμος ξενερωσε....και οι οικογενιαρχες αρχισαν να ανυσηχουν και να μην πατανε ξανα στο γηπεδο...εκει παει το μαναγμεντ των μπουτικ...γιατι ως γνωστων δεν μπορεις να αρνηθεις ποτε στο παιδι σου...ο Κοκκαλης ειναι αρχοντας στο managment???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ναι ρε δικιο εχετε...δωστε μου τα κουμαντα στην διαιτησια ωστε να εχω την βοηθεια που χρειαζομαι οταν παω να κανω γκελα...μαζι με αποκλιστικες συμβασεις του ΟΤΕ και του ΟΠΑΠ (ξυστο,λοττο,παμε στοιχημα κλπ) ωστε να φερνω και καναν καλο παιχτη που και που....χαριστε μου και για 49 χρονια κρατικο οικοπεδο φιλετο να κανω γηπεδο στο ονομα μου και να πουλαω παραμυθι...και να δειτε τι μαγκας θα ειμουνα εγω σαν προεδρος....

αυτα τα βασικα γιατι θα βγει παλι τεραστιο....μονο κατι τελευταιες πινελιες....με τον Αρη δεν εχασες...ηρθες 1-1 με γκολ στο '80 του Τιαγκο σε εναν αγωνα που ο Αρης σε ειχε κανει γιο γιο και επρεπε να σου ριξει 3-4 και απο κολοφαρδια δεν τα εφαγες...α ναι ο βατραχος ως προπονητης των σκουλικιων πανυγηρισε δεοντως...καλα εκανε βρε...επαγγελματιας ειναι και οχι αεκαρας...
    Νικολαου??? ο προεδρος της ΑΕΚ που τον γαμαγαν με ποντικηδες και δημητρακοπουλους και εγινε αρχιατρος του γαυρου για καποια χρονια...
    εφαγα μια 6ετια της ζωης μου στο Γ.Μοσχος μεταξυ προπονησεων μπασκετ και 3 χρονια του νεοσυστατου εφηβικου του βολλευ τοτε...με κανει πιο ΑΕΚαρα απο εσας???εγω δεν το πιστευω...απλα ο καθενας ειπαμε εχει τις αρχες του...

ωπα ρε μεγαλε
    διαγωνισμο αεκοφροσυνης δεν κανουμε

απλα πραματα. δεν μιλω για το ποιον και το ποθεν εσχες του κοκκαλη. αλλα στη μπαλλα πια ειναι μανουλα. πληρωσε και εμαθε.

και οσο για τον αρη ναι 1-1 ηρθαμε και αυτο λεω. οτι η ομαδα πηγαινε για τιτλο και εκανε ΓΚΕΛΑ. και μας ειχαν κανει γιο γιο. θα συνεβαινε αυτο ποτε στον οσφπ στο κροκους σταντιουμ? να πηγαινει για τιτλο και λιγο πριν το τελος να τον κανει γιο γιο ο αρης? μηπως ο οσφπ θα εχανε ποτε απο τον ιωνικο μια αγωνιστικη πριν το τελος και να πηγαινε για πρωταθλημα?

και λυπαμαι που στο λεω ανηκω στους γραφικους που εκραζαν τον ντεμη απο το 06. διοτι απλα βλεπαμε που πηγαινε η ομαδα με 15 μεταγραφες καθε καλοκαιρι αλλα το σημαντικοτερο να ερχονται χειροτεροι απο αυτους που εφευγαν

υγ και οσο για τον νικολαου, σαν προεδρος δεν τα πηγε καλα. σαν γιατρο τον εδιωξε ο ντεμης. μπορεις να μου πεις γιατι?

ο ντεμης ναι αγαπα την αεκ. και γω αγαπω διαφορους αλλα δεν θα τους εγχειρησω. αγαπα την ομαδα αλλα δεν μπορει να την κουμανταρει. μπαλλα κλωτσαγε. μηδεν γνωσεις. και εγινε προεδρος με ελαχιστα λεφτα. οπως ειπε ο κιντης"εκανα το παιδικο μου ονειρο πραγματικοτητα"

Έλα, ποιος στη χάρη σας. Ξαναέρχεται ο Κοζώνης
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Cpt... έχεις χάσει επεισόδια.. (εμ.. σαπουνόπερα το κατήντησαν)..Κοζώνης πάπαλα. Κάτι μέτοχοι απο μέσα μαζί με τον Παππά θέλουν να συνεχίσουν το έργο τους (;;;; ) και να κρατήσουν την ΑΕΚ με 10 εκατομύρια αρχικά με τα ακόλουθα στοιχεία.

Μείωση budget - μετακόμιση σε Ριζούπολη για να γλυτώσουν τα έξοδα αλλά και να έχει έδρα η ΑΕΚ (δίπλα στην Φιλαδέλφεια) - έρευνα για νέους επενδυτές - πιθανή απόλυση Μπάγιεβιτς και πρόσληψη Καραγιάννη-Κωστένογλου (βοήθεια μας).

άσε σου λέω.. περιμένουμε εναγωνίως τώρα το νέο επεισόδιο του "Los.... sorry... της ΑΕΚ εννοούσα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

"άσε σου λέω.. περιμένουμε εναγωνίως τώρα το νέο επεισόδιο του "Los.... sorry... της ΑΕΚ εννοούσα."

την αεκ εννοεις.....
    αεκ

όσο και να το μικρύνουν εμείς έχουμε 20/10 οπτική.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Cpt... έχεις χάσει επεισόδια.. (εμ.. σαπουνόπερα το κατήντησαν)..Κοζώνης πάπαλα. Κάτι μέτοχοι απο μέσα μαζί με τον Παππά θέλουν να συνεχίσουν το έργο τους (;;;; ) και να κρατήσουν την ΑΕΚ με 10 εκατομύρια αρχικά με τα ακόλουθα στοιχεία.

Μείωση budget - μετακόμιση σε Ριζούπολη για να γλυτώσουν τα έξοδα αλλά και να έχει έδρα η ΑΕΚ (δίπλα στην Φιλαδέλφεια) - έρευνα για νέους επενδυτές - πιθανή απόλυση Μπάγιεβιτς και πρόσληψη Καραγιάννη-Κωστένογλου (βοήθεια μας).

άσε σου λέω.. περιμένουμε εναγωνίως τώρα το νέο επεισόδιο του "Los.... sorry... της ΑΕΚ εννοούσα.

Gandalf
    http://www.in.gr/sports/article.asp?...&lngDtrID=1101

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Cpt...είπαμε..

Bob the sponge...& AEK "Lost".

Τους βαρεθήκα και τους δύο... τον μεν γιατί πολύ μπλα μπλα έχει πέσει. Αν πας να κάνεις εξαγορά εταιρίας δεν περιμένεις 3-4 μήνες να το κάνεις. Ούτε βέβαια στην σφύριξε μια βραδιά να το κάνεις. Υποτίθεται οτι έχεις κάνει πρώτα έρευνα.. τα ξέρεις καλύτερα απο μένα αυτά.

Τους δε γιατί δεν έχουν κάνει λέει καν διαχειριστικό έλεγχο τόσα χρόνια ( !!!!!! ) ενώ την ίδια στιγμή κοβόντουσαν όλοι οτι η ΑΕΚ δεν είχε παθητικό και παρουσίαζαν ισολογισμούς!!! Και μόνο απο αυτό τους κόβω τι πίπες έχουν κάνει.

ΡΕ ΟΥΣΤ!

Gandalf

και τώρα που το διάβασα και προσεκτικά...

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ!!!

Όσο για τα βασικά κίνητρα του Κοζώνη, σύμφωνα πάντα με πηγές από το περιβάλλον του, πιο βασικό είναι η προοπτική ανέγερσης γηπέδου με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο ίδιος έχει ήδη μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο του real estate και σχεδιάζει μήνες τώρα την επέκτασή του και στην Ελλάδα.
    όπως και το προπονητικό... όπως και η ιδιοκτησία-χρήση του κάθε λογής ακινήτου που θα έχει σχέση με την ΑΕΚ και τον θυρεό της.

Για "Αμερικανάκια" μας περνάνε;... δεν ξέρουμε τι σημαίνει ενα γήπεδο με κτήσεις-χρήσεις γύρω απο αυτό;.. μέχρι και οι κατοικίες δίπλα του παίρνουν αξία. Καθώς θα έχει εμπορικά κέντρα , Parking κοκ.

Ρε μέχρι και ο Χατζηχρήστος το είδε το τυρί και έβαλε τον Ισραηλινό στο παιχνίδι. Όλοι να αρπάξουν πάνε... και οι δικοί μας βόσκουν υπέρ χαμένων πατρίδων και ρομαντικών χρόνων. Αντί να αρπάξουν τίποτα πέτρες και να τους κάνουν να φύγουν νύχτα...

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...

Gandalf

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607