Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: ωριμοτητα!

the wolf lives in side me Το avatar του/της wolfman13

ωριμοτητα!

τη συμαινει για εσας ωριμοτητα?
    παντα στη ζωη μου ειμαι ανωριμος στης αποφασησεις σε ολα γουσταρω τρελα γιατι οποτε μπενω στο τρυπακι και αρχιζο να βαζω κατο τα πραγματα και να αρχιζω να τα μετρω χανω τη μπαλα και το μυαλο μου και την ψυχικη μου ηρεμια..τον τελευταιο καιρο ειχα χασει το χαμογελω μου και ειχα στεναχωρισει πολλους ανθρωπους...αγαπημενους και τους εχασα
    μετα το κλεισημο το φωτον ξανα βρηκα το παλιο καλο θοδωρη που χαμογελαγε σε καθε δυσκολια και την αντιμετωπιζε με το γελειο του και το χαμογελω του...
    η σημερινη νυχτα μπορω να πω οτι περασε με νευρα και τελικα μετα απο ωριμη σκεψη (πω πω ωριμοτητα σαν αγγουρο φρουτο)
    καταλαβα οτι η ζωη ειναι πολυ μικρη για να την χαλαμε με νευρα και τσακωμους πρεπει πια να μαθω και να συμβηβαζωμαι εγω ο ασυμβιβαστος...και να δεχωμαι τα πραγματα οπως ειναι.....
    βεβαια ακομα πρεπει να λυσω μια υποθεσει για να πω και να βρω πληρως τον εαυτο μου μολις το κανω και αυτο ολα θα ειναι

ΑΨΟΓΑ
    υγ για εσας τη συμενει ωριμοτητα
    Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.

Banned
    Ωριμότητα είναι να έχεις την ικανότητα να βλέπεις την πραγματική σημασία των πραγμάτων.

Νέο μέλος
    Ανωριμος ισως δεν υπηρξες ποτε φιλε η <<ανωριμοτητα>> σου ισως να ναι μορφη αμυνας για να μην χασεις τη μπαλα οπως λες .
    Σε διακατεχει μια εντυπωση αυτογνωσειας αρα ανωριμος δεν εισαι και να ξερεις ωριμος δεν σημαινει συμβιβασμενος.

ΣΚΕΦΤΩΜΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

ωριμοτητα ειναι να έχεις το αίσθημα της αυτοσυντήρησης
    Δεν μπορώ άλλο την ΘΕΛΩ!!!!!!!!

http://www.3designs.gr

Greek Vfx community!!
    www.vfxartist.gr

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    να αποσύρεσαι απο το παιχνίδι οταν αυτο παραβαραίνει.......

και γίνεται αδιάφορο και ψυχοφθόρο...

και η ζωή συνεχίζεται...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ