Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: λαμπες για να βλεπω....χενον!!!???

λαμπες για να βλεπω....χενον!!!???

Εχω 1 BMW R1100GS για τη δουλεια που βγαινω εκτος αθηνας.......

Τα φωτα ειναι τα διπλα της touratech ........
    τα βραδiα που επιστρεφω, εχω θεμα στα σκοτεινα σημειο την εθνικης οδου.
    Δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος απ το φωτισμο της μηχανης!!!!

Ετσι αποφασισα να αλλαξω λαμπες (οτι ποιο απλο).
    Χωρις πολυ ψαξιμο και χωρις να εχω χομπυ με τα aftermarket ειδα κατι λαμπες στο ebay.........xenon!!!???
    http://cgi.ebay.com/BMW-R1100GS-95-9...item255404cb44

Φτηνες ηταν, δεν το σκεφτηκα πολυ ............και τις πηρα!

Πριν τοποθετησω τις λαμπες την εψαξα στο νετ και ειδα οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τις λαμπες χενον τη λειτουργικοτητα τους με τα καλα και κακα που εχουν.

Εχω ομως 2/3 αποριες.............................

1. οι λαμπες που πηρα μπορουν να μπουν στη μηχανη σκετες χωρις κιτ συσωρευτρες, ρελε κτλ?(η περιγραφη τους αυτο γραφει).
    ειναι χενον, η κατι αλλο που δινει φως τυπου χενον?
    2.Υπαρχει θεμα με τις συγκεκριμενες λαμπες οσο αφορα την τυφλωση των απεναντι???
    3. Εφοσον οι λαμπες αυτες δεν κανουν..........μπορειτε να προτεινετε καμια αλλη λαμπα που να μου δωσει λιγο περισσοτερο φως τις νυχτες για τις εκτος πολης διαδρομες???

1. Ναι μπαινουν γιατι δεν ειναι Ζηνον.

2. Οχι δεν υπαρχει θεμα λογω του 1, στις ζηνον ομως υπαρχει προβλημα λογω της πηγης φωτος (το φως ανοιγει περιεργα και χωρις "γραμμη", πραγμα που σημαινει οτι μπορει να φωτιζουν προς το θεο, ενδεχομενως και τους οδηγους)

3. Κανουν και αυτες, αν βαλεις ζηνον θα γινουν χειροτερα τα πραγματα (100%)...

Κραταω μια επιφυλαξη για το αν ειναι Xenon τωρα που το βλεπω... Αλλα αφου λεει XenonEffect μαλλον τυπου Xenon δεν ειναι ρε παιδια ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    1ον
    απο οτι ξερω οι ξενον θελουν και μετασχηματιστες

2ον
    10 ευρω οι λαμπες ρε παιδια? δηλ οι αλλοι που δινουν 200 και 300 ευρω ειναι μλκες?

μαλλον φιλαρακι ειναι καποια κακη απομιμηση ξενον με καποιο μπλε φωτισμο(τυπου ξενον)
    αν θυμασαι οι πρωτες μερσεντες που ειχαν βγει με ξενον ειχα ενα σχεδον λευκο φως και αυτο το μπλε που εχει το καθε καγκουρι στα πιτσιλιστιρια
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

XENON EFFECT .... το γράφει και στην συσκευασία ... καμία σχέση με πραγματικές Hid Units...

τα watt που καταναλώνουν οι μαμά λάμπες σου να κοιτάξεις γιατί νομίζω είναι 55/60 , ενώ αυτές που πήρες γράφουν 100/90w και τότε δεν κάνουν (αν είναι όντως η πραγματική κατανάλωση και όχι η υποθετική απόδοση )

Ευχαριστω για τις απαντησεις.........

Απ οτι καταλαβα ειναι τυπου ΧΕΝΟΝ...........δηλαδη ακακες!

Υποτιθεται οτι αν και 90/100 watt λογικα θα κανουν, απ τη στιγμη που ο πωλητης τις παρουσιαζει καταλληλες για BMW r1100gs...........

Μαλλον θα τις δοκιμασω να δω αν ειναι καλες και αν οχι θα επανελθω να δεχτω προταση για καμια καλη λαμπα!

Ευχαριστω και παλι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Υποτιθεται οτι αν και 90/100 watt λογικα θα κανουν, απ τη στιγμη που ο πωλητης τις παρουσιαζει καταλληλες για BMW r1100gs...........

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Καλα ντε!
    Θα κοιταξω το μανουαλ.........

Παντως Το αν τα 100βατ ειναι πραγματική κατανάλωση και όχι η υποθετική απόδοση δεν μπορω να το ξερω!
    Δοκιμαζοντας ομως θα το μαθω............το πολυ πολυ να καψω καμια ασφαλεια!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αν είναι 90/100w θα έχεις πιθανότατα πρόβλημα με τα καλώδια σου μιας και υπερθερμαίνονται και πιθανότατα θα λιώσουν. Το έχω δει να συμβαίνει με 90/100 και αλλάχτηκε όλη η πλεξούδα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: λαμπες για να βλεπω....χενον!!!???

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Εχω 1 BMW R1100GS για τη δουλεια που βγαινω εκτος αθηνας.......

Τα φωτα ειναι τα διπλα της touratech ........
    τα βραδiα που επιστρεφω, εχω θεμα στα σκοτεινα σημειο την εθνικης οδου.
    Δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος απ το φωτισμο της μηχανης!!!!

...

Μηπως φταιει το οτι εχεις αυτα τα διπλα της touratech? Ειχες το ιδιο προβλημα και με το μαμα μουτρο?

Εγω παντως με το μαμα δεν εχω κανενα προβλημα με το φωτισμο.

(Ισως ειναι και ενα απο τα μοναδικα πραγματα που ειμαι ευχαριστημενος με το μηχανακι )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Τύπου xenon εντάξει αλλά τύπου 90/100 δεν παίζει, είναι σίγουρα.Οπότε θα έχεις κάποιο πρόβλημα με τις καταναλώσεις και πιθανόν λιγότερο φώς και περισσότερη θερμότητα που ίσως κάνει ζημιά.
    Ισως είδη το κύκλωμα να έιναι παραφορτωμένο απο τα επιπλέον λαμπάκια και δεν ανάβουν οι λάμπες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    να πας να αγορασεις philips blue vision. απιστευτα καλυτερες απο τις κοινες λαμπες αλλα και απο αυτες που πηρες. σιγουρα δεν συγκρινονται απο τις κοινες xenon αλλα ειναι πολυ καλυτερες. το θεμα ειναι πως αν βαλεις τελικα xenon δεν θα θες μετα τιποτα αλλο.
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Osram Night Breaker ή Philips X-treme Power κατά τη γνώμη μου, για να μην πειραματίζεσαι με κινεζιές. Δεν είναι φθηνές όμως.

Οι λάμπες των 90/100w πιθανόν να είναι και παράνομες. Ενώ όλα τα κιτ xenon που βλέπω -πριν με στραβώσουν- κάθε μέρα δεν είναι...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
    Osram Night Breaker ή Philips X-treme Power κατά τη γνώμη μου, για να μην πειραματίζεσαι με κινεζιές. Δεν είναι φθηνές όμως.

Οι λάμπες των 90/100w πιθανόν να είναι και παράνομες. Ενώ όλα τα κιτ xenon που βλέπω -πριν με στραβώσουν- κάθε μέρα δεν είναι...
    Τα κιτ xenon είναι παράνομα, το εχουμε περιγράψει 100 φορές.
    Και οι 90-100 κανονικά παράνομες είναι, αλλά εχουν και πολλες πιθανότητες να λιώσουν καλώδια, ειδικά οταν κάνεις σινιάλο κι εχεις 190 watt
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Τα κιτ xenon είναι παράνομα, το εχουμε περιγράψει 100 φορές.
    Και οι 90-100 κανονικά παράνομες είναι, αλλά εχουν και πολλες πιθανότητες να λιώσουν καλώδια, ειδικά οταν κάνεις σινιάλο κι εχεις 190 watt
    Και στην περίπτωση που είναι πλαστικός ο καθρέπτης λιώνει και αυτός.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. για να βλεπω hi score...
    από kalesin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2005, 17:30
  2. για να βλεπω καμια συμμετοχη για μεγαρα...
    από gixxerpap στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2005, 23:45
  3. Για να μην ξεχνιομαστε μερικοι μερικοι.....
    από YZF-R1 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 23:11
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 16:33
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας