Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 94

Θέμα: Κοπρόσκυλα του κερατά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Μου εχουν επιτεθει απειρες φορες σκυλια και ποτε δεν με δαγκωσε κανενα...

Αυτο που κανω ειναι, δεν δινω σημασια στο σκυλι , το αφηνω να γαυγιζει, κοβω λιγο ταχυτητα - αλλα οχι παρα πολυ , οταν ερθει στο πλαι ανοιγω το γκαζι αποτομα κ φευγω ...

Αν ειναι πολλα τα σκυλια κ με κλεισουν κ αναγκαστω να σταματησω , κοιταω τον σκυλο στα ματια, κουναω κ το χερι προς το μερος του απειλητικα και το μαλωνω με βροντερη(!) φωνη . Συνηθως κραταει μια μικρη αποσταση κ συνεχιζει κ γαυγηζει. Μετα ανοιγω γκαζι κ φευγω ... κιαυτο με κυνηγαει απο πισω

ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν σηκωνω το ποδι για να το κλωτσησω, ή εστω να προσποιηθω οτι το κλωτσαω ειδηκα αν πηγαινω με χαμηλη ταχυτητα...

το περνει σαν απειλη επιθεσης, και κατα δευτερον του δινει την ευκολια να στο δαγκωσει χωρις να χτυπησει σε καποιο σημειο της μηχανης, αρα θα το κανει πιο ευκολα.

και η πρωην κοπελα μου, και ο αδερφος μου, ετσι την φαγανε την δαγκωματια στο ποδι, με δηθεν κλωτσια ...

κοντα τα ποδια στην μηχανη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    οσες φορες μου εχει τυχει,τα ποδια σηκωμενα μπροστα στο υψος του ντεποζιτου γκαζι και φυγαμεεε!!!
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

βολτάδικο μέλος
    1. τα πλησιάζω σιγά-σιγά κ ανοίγω απότομα όταν με πλησιάσουν
    2. πάντα σηκωμένα τα πόδια

αυτά είναι τα στάνταρ...

το κακό είναι όταν σου πετάγονται εκεί που δεν τα περιμένεις! ήμουν σταματημένος κ περιμένα κάποιον να κατέβει κ σκάει ο σκύλος με απειλητικές διαθέσεις απ το πουθενα. εγώ με αναμένο το μοτόρι, αλλά με βγαλμένο κράνος-γάντια, μιας κ περίμενα, οπότε δεν μπορούσα να γκαζώσω κ να φύγω. οπότε με το που πλησίασε του βάζω μια φωνή κ έφυγε αμέσως

άλλο περιστατικό που μου έχει συμβεί πολλές φορές είναι όταν βρίσκω πολλά σκυλιά κοντά στην παρκαρισμένη μου μηχανή κ να πρέπει να φύγω! εκεί συνήθως την τσουλάω σβηστή για 5-6 μέτρα κ μετά μιζιά, συμπεκτιά, γκαζιά, τα λέγαμε παλιοσκυλάκια
    ...

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    από όσο γνωρίζω το να τρέξεις προκαλεί το κυνηγητικό ένστικτο του σκύλου. Η δυνατή φωνή έχει περισσότερες πιθανότητες να το τρομάξει παρά μια άστοχη κλωτσιά. Κανονικά έπρεπε να έχουμε video από αυτά τα σκηνικά, γόνατα να ξύνουν έχω βαρεθεί να βλέπω..
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    απο οτι εχω ακουσει οι σκυλοι κυνηγανε αυτοκινητα και μηχανες γιατι κατι παθαινουν βλεποντας τους τροχους να γυριζουν.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Σχεδόν κάθε πρωί την ώρα που περνώ απ τον δρόμο για την δουλειά εβερι ντέι τυγχάνει να καθαρίζει οδοκαθαριστής του Δήμου.
    Αυτός έχει 2 αδέσποτους κόπρους(ίσως για παρέα,ή για προστασία :wacko: ) μόνιμα να τον ακολουθούν.
    Βλέποντας με (μυρίζοντας με,κοιτάζοντας την ώρα δε ξέρω)απο κάποια απόσταση να έρχομαι με το παπί ο ένας απ αυτούς,
    ο κανέλος έρχεται με τα όσα καταπάνω μου γαβγίζοντας.

Κάθε φορά κάνω το ίδιο πράγμα όταν τον βλέπω να μου χυμάει :
    Κατεβάζω σταντ,κατεβαίνω κάτω και τον αρχίζω στο κυνήγι.Απο κυνηγός θήραμα.
    Για 20-30 μέτρα όχι παραπάνω.Ότι πρέπει για πρωινή γυμναστική. :rotflmao:
    Βάζει την ουρά στα σκέλια και τρέχει να κρυφτεί.Ο κολλητός του στο μεταξύ κάθεται και παρατηρεί απο απόσταση ασφαλείας.
    Αφου του ρίξω και μερικά μπινελίκια,ανεβαίνω στο ργαλείο και ξεκινάω με το βλέμα πάντα καρφωμένο στον κανέλο.

Αφου απομακρυνθώ,τον βλέπω απ τις καθρέπτε να ξεκινάει το κατόπι αλλά απο απόσταση ασφαλείας πλέον.

Κάθε μέρα το ίδιο.Γαβ,σταντ,σκέλια,γαβ.
    Ο μαυρούλης δεν μετέχει στην ιεροτελεστία,
    ίσως να συνδέεται η αποχή του απ το παιχνίδι με την στραπατσαρισμένη (απο παλαιότερη μάχη ίσως)μουσούδα του.
    Μόνο ο φίλος μου ο κανέλος με περιμένει πως και πως να με δαγκάσει.

Έχει αρχίσει να γίνεται ρουτίνα η καθημερινή αθλοπαιδιά σε σημείο που,όταν δεν τυχαίνει να τον συναντήσω,
    περιμένω κάτι να μου πεταχτεί ανάμεσα απ τα κουτάκια.

Για τα σκυλιά το κυνήγι είναι ενα παιχνίδι,επικύνδυνο μεν και για τους δύο,αλλά εάν δεν εκπαιδευτούν δεν μπορούν να το κόψουν.
    Πόσο μάλλον τα αδέσποτα.
    Και συνήθως το κόβουν μια και καλή.
    Ελάτε όμως και στην θέση τους.Περνάει ο τούμπανος με το παπί και την καραμούζα για εξάτμιση,κόρνες φασαρία κουτάκια κτλ.

Δεν φταίνε τα δόλια τα σκυλιά,εμείς τα ΖΩΑ φταίμε.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

αφηστε....καποιοι αν8ρωποι ειναι ποοολυ μαλακες δεν εχουν το 8εο τους γενικα εχουν βλαβη στον εγκεφαλο

σημερα το πρωι ο διευ8υντης του σχολιου μου βαρεσε 3ις φορες 2 στο κεφαλι και 1στη πλατη ενα σκυλακι το οποιο ειναι αδεσποτο και ερχετε που και που στο προαυλιο του σχολειου μου..παιζουμε μαζι του,το χαιδευουμαι και τετοια. υποψην οτι ουτε καν εχει γαυγισει σε κανενα απο τα παιδια και ποτε δεν εχει διμιουργησει το παραμικρο επειδοδιο...ενα παιδι φρικαρε οταν ειδε τι εγινε και αντεδρασε πολυ ιπια μπορω να πω..(δεδομενου οτι οταν δουμε μια τετοια εικονα δε μπορουμε να ξερουμε πωσ 8α αντιδρασουμε) και του ειπε πας καλα?εκεινοσ πηγε στο μερος του,του βαρεκξε το καπελο και τ ειπε οτι 8α τον διωξει απο το σχολειο.Απο οτι ακουγετε 8α κανουν αυριο συμβουλιο για τον αν διωξουν (οχι οχι λα8ος μαντεψατε οχι το διευ8υντη)το συμμα8ητη μου απο το σχολειο...

και ετσι μια γενικη εικονα για τον Κυριο διευ8υντη μας...ανοιγει το σχολιο στισ 8 και 20 μετα φευγει παει για ψαρεμα παει γυμναστηριο κανει ψωνια και γενικα τισ δουλειες του και κατα τις 2 επιστρεφει σχολειο με τη συζηγο την οποια εχει διορισει ως κα8αριστρια..... τα σχολια δικα σας
    einai wraio na zeis gia ena oneiro

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑΣ ΔΙΑΟΛΟΣ!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ε ?
    einai wraio na zeis gia ena oneiro

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    Μου έχει τύχει τρεις φορές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Την μία από τις τρεις φορές το πέσιμο το γλίτωσα από θαύμα, ενώ την τρίτη φορά που μου συνεύει υπήρχαν δίπλα ακριβώς δύο ζητάδες οι οποίοι είδαν το σκηνικό αλλά στ Rχίδια τους.

δηλαδη τι ακριβως επρεπε να κανουν οι ζηταδες?

να περασουν χειροπεδες στο σκυλο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από m@stermind
    Ε ?
    Ti ε?

Ο trooper είναι ΑΤΡΙΧΟΣ!!!!!!

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Ti ε?

Ο trooper είναι ΑΤΡΙΧΟΣ!!!!!!

Ε ?
    ξερουν αυτοι φιλαρακι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    σημερα το πρωι ο διευ8υντης του σχολιου μου βαρεσε 3ις φορες 2 στο κεφαλι και 1στη πλατη ενα σκυλακι το οποιο ειναι αδεσποτο και ερχετε που και που στο προαυλιο του σχολειου μου..παιζουμε μαζι του,το χαιδευουμαι και τετοια.
    Φίλε δεν χαϊδεύεις κανένα αδέσποτο.Δεν ξέρεις αν έχει τσιμπούρια ή και γω δεν ξέρω τί άλλο.
    Το ξέρεις ότι αν το σκυλάκι κολλήσει κάποιον από σας τσιμπούρια και οι γονείς του ζητάνε τα ρέστα ο διευθυντής θα τρέχει;

και του ειπε πας καλα?
    Κουβέντα είναι αυτή που του είπε;Είναι δυνατόν να μιλάει έτσι;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Φίλε δεν χαϊδεύεις κανένα αδέσποτο.Δεν ξέρεις αν έχει τσιμπούρια ή και γω δεν ξέρω τί άλλο.
    Το ξέρεις ότι αν το σκυλάκι κολλήσει κάποιον από σας τσιμπούρια και οι γονείς του ζητάνε τα ρέστα ο διευθυντής θα τρέχει;

Κουβέντα είναι αυτή που του είπε;Είναι δυνατόν να μιλάει έτσι;

Γιατί;Πρέπει να σέβεται έναν άνθρωπο που χτύπησε ένα ζώο;Άσε που όλοι δηλαδή αυτό θα σκεφτήκανε αλλά δέν μιλήσανε.
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  3. Προέλευση του... fuck!
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 16:46
  4. Δημοσιογραφοι του κωλου!!!
    από AFTER στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8