Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Χαιρεκακία;

Χαιρεκακία;

Σίγουρα δε θα πρέπει να είναι κανένας κακεντρεχής ή χαιρέκακος αλλά...υπάρχουν ώρες και στιγμές που εύχεσαι να πάθει ο άλλος τα πάνδεινα!
    Στη δουλειά ερχόμουνα και 300-400 μέτρα πριν μια επικίνδυνη αριστερή στροφή (ποταμός Κοιλιάρης) με περνά ένα παλικάρι με ένα 1000αρι Fazer και αρχίζει να πλαγιάζει για να μπει στη στροφή. Απο το πουθενά και με 800χλμ/ώρα με περνά ένα τάρταλο παλιό Rover γεμμάτο εργάτες που μπαίνει και αυτός στη στροφή και επειδή το Fazer είναι κοντά στη μέση του καταστρώματος καβαλά το απέναντι ρεύμα και περνάει σύριζα από τη μοτοσυκλέτα. Ο αναβάτης που δεν πρόλαβε να τον δει ψιλοπανικοβλήθηκε και φρέναρε, του ψιλοκοσκίνησε το μπροστινό από ότι είδα αλλά το μάζεψε ευτυχώς!
    Ευτυχώς!
    Από το άλλο ρεύμα ερχόταν κονβόι 3 νταλίκες και αυτοκίνητα αλλά για καλή τύχη όλων ήταν ακόμα μακριά από τη στροφή...
    Και λέω: Δε θα ήταν καλύτερα για όλους μας, από το άλλο ρεύμα εκείνη τη στιγμή να ερχόταν ένας τεράστιος τράκτορας με υπερενισχυμένο θώρακα (κάτι σε τρένο ρε παιδί μου) και να έκανε την παλιοσακαράκα σαρδέλα να ξεμπερδεύαμε! Κάτι σαν God's Hand, σαν να άνοιγε ένα σύννεφο και να έβγαινε μια βαριά και να έκανε το σαράβαλο κιμά χωρίς να πάθει κάποιος άλλος το παραμικρό;
    Στο γέρο το διάολο πρωινιάτικα!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Οι εργάτες όμως δεν φταίνε σε κάτι επειδή έτυχε να είναι μέσα σε έναν μαλ@κα...οσο γι'αυτόν να πάει στο διάολο ο κερατάς.... :a015:

Δεν νοιάζεται κανένας ρπστ μου αν έρχεται άλλο όχημα από εκεί και πάρει στο λαιμό του αθώες ζωές....

Για φανταστείτε να ερχόταν μια μηχανή τι θα είχε γίνει??????

Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Τι μου θύμισες....
    Πριν από κάποια χρόνια, μου την είχε δώσει και είχα βγει με τη μηχανή, Γενάρη μήνα, βράδυ με τρελό κρύο και πολλή βροχή...Εμένα όμως δε με ένοιαζε ακόμα και τυφώνα να είχε....

Ξεκίνησα λοιπόν και πήγα από Λούτσα προς Πόρτο-Ράφτη, στη γνωστή σκοτεινή και στριφτερή διαδρομή για όσους γνωρίζουν....

Εκεί που πήγαινα κυριλέ (σχήμα λόγου με τέτοιον καιρό) και όμορφα, πετάγεται ένα κωλοπαίδι με παρέα μέσα τα φιλαράκια και κάτι γκομενίτσες και μου περνάει μέσα στα μαύρα τα σκοτάδια και τις στροφές σύριζα για να μου κάνει και πλάκα με το σκατοτζίπ του....
    Ε, ρε πούστη, λέω, θέλω πιο κάτω να βγεις από το δρόμο και να μου ζητάς και βοήθεια αλλά χωρίς να πάθεις τίποτα....

Όπερ και εγένετο!!! Μέσα στη μούρλα του να πηγαίνει τέζα στις στροφές, σε μία από αυτές δεν υπολόγισε καλά και έπεσε στα δεξιά του δρόμου σε ένα χαντάκι, χωρίς να πάθει κανείς όμως απολύτως τίποτα!
    Η συνέχεια ήταν απολαυστική....Την ώρα που τους πέρναγα, με ελαφρώς μπαταρισμένο στη δεξιά πλευρά του δρόμου το τζιπάκι να έχει βρει από κάτω και να έχει ακινητοποιηθεί, μου κάνανε νόημα όλοι μούσκεμα για να σταματήσω για βοήθεια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αργα ή γρηγορα οτι του αξιζει παιρνει ο καθε ενας μας...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER

Re: Χαιρεκακία;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    επειδή το Fazer είναι κοντά στη μέση του καταστρώματος
    Μάλιστα, καπετάνιε!!
    Life begins at 45°.

Re: Re: Χαιρεκακία;

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Μάλιστα, καπετάνιε!!
    Μαλιά!
    Στην κουζίνα να καθαρίσεις 200 σακιά πατάτες! Και μετά μάπα όλο το βαπόρι, μέσα, έξω!
    Ακόμα;!!!!!!!!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Χαιρεκακία δεν ξέρω αν είναι, αλλα εάν έκανες επώνυμη καταγγελια στην τροχαία θα θεωρούσες εαυτόν χαφιέ;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Χαιρεκακία δεν ξέρω αν είναι, αλλα εάν έκανες επώνυμη καταγγελια στην τροχαία θα θεωρούσες εαυτόν χαφιέ;
    Ξέρεις ότι πάντα κάνω! Δεν είχε πινακίδες ο τρόμπας! (ούτε το fazer εδώ που τα λέμε αλλά...)

Ξέρεις ότι πάντα κάνω! Δεν είχε πινακίδες ο τρόμπας! (ούτε το fazer εδώ που τα λέμε αλλά...)

Ενας λόγος παραπάνω εαν δεν είχε πινακίδες

(κι ας την έτρωγε κι ο τυπος με το φειζερ...)

τεσπα... κουβέντα να γίνεται με τους μαλάκες που κυκλοφορούν
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Δεν ασχολείται κανείς, το έχω δοκιμάσει καπετάνιε.

Κατέβαινα μια μέρα παλιότερα με το Kawasaki την Αλεξάνδρας μεσημέρι, κι είχα ανοιχτό δρόμο μπροστά μου, αλλά ευτυχώς δεν το άνοιξα και πολύ.
    Φτάνοντας στο ύψος της Πανόρμου, ξαφνικά ενα Fabia που ανέβαινε την Αλεξάνδρας στρίβει να μπεί Πανόρμου με όσα ερχόταν, αυτη η στροφή ειχε απαγορευτί κάμποσα χρόνια πριν.
    Για μισό μέτρο την γλύτωσα, θα ηταν πολύ γερό το μπάμ. Η κυρία συνέχισε την πορεία της...
    Εγω νευρίασα τόσο που γύρισα πίσω, και την σταμάτησα. Μια και ειχα πλέον κόψει τις Μ@λ@κίες που έκανα παλιότερα σε τέτοιες περιπτώσεις, πήρα την τροχαία και τους περιέγραψα το συμβάν να ερθουν να την περιλάβουν, εξ άλλ ενας ζητας μπορούσε να έρθει σε 3 λεπτα, 100 μέτρα απο την ΓΑΔΑ ημασταν.
    Μου απάντησαν οτι αφού δεν τρακάραμε δεν τρέχει τίποτα...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Δεν ασχολείται κανείς, το έχω δοκιμάσει καπετάνιε.

[...]
    Δε διαφωνώ, προφανώς δεν ασχολείται κανένας σχεδόν, αλλα δεν ασχολούμαστε κι εμείς όσο πρέπει.

Ακόμα και μια στις 10 περιπτώσεις να πιάσει, κέρδος είναι, απλά όλοι μας λέμε "που να μπλέξεις/τρέχεις τώρα" , ειδικά εαν δε μας αφορά άμεσα.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Μου απάντησαν οτι αφού δεν τρακάραμε δεν τρέχει τίποτα...

Το δημοσιουπαλληλικι τα εχει θερισει ολα σε αυτον τον κοινωνικο σχηματισμο (γιατι χωρα δεν
    ειμαστε) :a31:
    Accipere quam facere praestat injuriam

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Δε διαφωνώ, προφανώς δεν ασχολείται κανένας σχεδόν, αλλα δεν ασχολούμαστε κι εμείς όσο πρέπει.

Ακόμα και μια στις 10 περιπτώσεις να πιάσει, κέρδος είναι, απλά όλοι μας λέμε "που να μπλέξεις/τρέχεις τώρα" , ειδικά εαν δε μας αφορά άμεσα.
    Φαντάσου οτι την εχω σταματήσει, δεν μπορεί να φύγει, και μιλάω με το κεντρο της τροχαίας πιστεύοντας οτι κατι θα κάνουν, αλλά δεν είμαστε στην Γερμανία ρε φίλε...
    Αν με σκότωνε τότε θα ασχολούνταν μάλλον
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS

Re: Χαιρεκακία;

Δε θα ήταν καλύτερα για όλους μας, από το άλλο ρεύμα εκείνη τη στιγμή να ερχόταν ένας τεράστιος τράκτορας με υπερενισχυμένο θώρακα (κάτι σε τρένο ρε παιδί μου) και να έκανε την παλιοσακαράκα σαρδέλα να ξεμπερδεύαμε! Κάτι σαν God's Hand, σαν να άνοιγε ένα σύννεφο και να έβγαινε μια βαριά και να έκανε το σαράβαλο κιμά χωρίς να πάθει κάποιος άλλος το παραμικρό;
    Όχι

Re: Re: Χαιρεκακία;

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Όχι
    Παρακαλώ το concept;
    Διότι αν ήσουν εσύ στο fazer ή σε μηχανάκι από το άλλο ρεύμα και τώρα σε πηγαίνανε για φύτεμα θα υποστήριζες με τόλμη και πείσμα το όχι; Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, συζήτηση κάνουμε

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF