Αχχχχχ αυτή η Κρήτη γαμώτο δεν υπάρχει ρε φούστη μου!!!11 σχεδόν μήνες το χρόνο καλοκαίριΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εδώ είναι καλοκαίρι.....
http://www.moto.gr/forums/showthread...DF%F1%E9+mikeg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αχχχχχ αυτή η Κρήτη γαμώτο δεν υπάρχει ρε φούστη μου!!!11 σχεδόν μήνες το χρόνο καλοκαίριΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εδώ είναι καλοκαίρι.....
http://www.moto.gr/forums/showthread...DF%F1%E9+mikeg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Εισαι τυχερος που ερχονται και Χριστουγεννα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
.. ευτυχώς έχω και σαπούνι μαζί...
Gandalf![]()
Ρε πακ10, πες ένα "καλό δρόμο νά 'χετε", ένα "καλά να περάσετε", κάτι τέλος πάντων να ξεσπάσει αυτή η μαυρίλα...
Ντάξ με βροχή την παλεύω αλλά χαλάζι σαν καρύδι ... τη τρέλα μου ...![]()
Μάμησε και τα αυτοκίνητα ωραία ωραία το χαλάζι(περπιπτόντως όσοι ήταν στα αυτοκίνητα τους εκείνη την στιγμή πρέπει να χεστήκανε πάνω τους οι άνθρωποι). Αντε τώρα να ψάχνουμε να τα φτιάχνουμε. Η ασφαλιστική πάντως έχει κάνει ένα ωραίο γραφειοκρατικό σύστημα σε αυτό το θέμα μήπως βαρεθείς και πεις "αστο δε μαμιέται".
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Είπε τίποτα ο καπετάνιος;
Έχουν ανοίξει οι ουρανοί...
Eσύ να κρατάς ομπρέλαΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εγώ που μένω 300 μέτρα από τη δουλειά να μιλήσω![]()
![]()
![]()
![]()
...μίλησα εγώ για σένα..![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
έκτακτο δελτίο από το κέντρο της Αθήνας....
Άρχισε η ρήψη σκυλιών και γατιών από τον ουρανό καθώς και σποραδικές ρήψεις καρεκλών και κομοδίνων…
Προσοχή…
Συνεργάστηκε η Pedigree με την ΙΚΕΑ σύντεκνε;Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Άρχισε η ρήψη σκυλιών και γατιών από τον ουρανό καθώς και σποραδικές ρήψεις καρεκλών και κομοδίνων…![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Συνεργάστηκε η Pedigree με την ΙΚΕΑ σύντεκνε;![]()
![]()
![]()
Κάτσε μην μπει στην συνεργασία και η ΠΙΤΣΟΣ και αρχίσει να ρίχνει …ψυγειοκαταψυκτες![]()
ανταπόκριση από δάφνη...
ΡΙΧΝΕΙ ΚΟΥΒΑΔΕΣ!!!!![]()
...
Από πολιτεία μέχρι δάφνη κουβάδες, δε λές καλλίτερα...?
Μέχρι και το αδιάβροχο παντελόνι έβαλε νερά -χαλασμένη θερμοκόλληση ίσως- και μούβρεξε τ@Ρχίδι@...![]()
Πάμε για καινούργιο πάλι.
Παντελόνι ή @ρχίδ!;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Πάμε για καινούργιο πάλι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιατί, εσύ όποτε το ''βρέχεις'' το αλλάζεις...?Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Παντελόνι ή @ρχίδ!;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:![]()