Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: SuZuki bandit 400 v

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Πάνο αν δεν κάνω λάθος είχε 400άρι, μετά πήρε 650, μετά GSR και μετά το Χ11.
    :hypnotize και μετα απορει ο παιχτης γιατι τον λεω μπαμια???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω ηξερα μονο το 650 και το ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ-11

h alhtheia einai oti einai ligo mperdema alla edaxei molis akousa bandit 2000 me 12 xiliades klm atrakaristo k mono 600 eyrw apo atomo 35 xronwn to opio to eixe akinhto g 1 xrono k p to poula epidh den to xrhsimopoiei eipa pws htan eykairia vlepeis ta oikonomika s kamia fora se kanoun h na vreis thn eukairia p zhtas h na fwrtotheis kana ereipio kai na travas ta mallia s....
    Ante Geia mas k oi mpatsoi makria mas!!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    :hypnotize και μετα απορει ο παιχτης γιατι τον λεω μπαμια???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω ηξερα μονο το 650 και το ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ-11
    Που να ξερω ρε φιλε?!!!!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Πεινασμένο Μέλος Το avatar του/της RudeOrc
    Δεν διαφωνώ με ότι είπαν τα υπόλοιπα παιδιά...
    Το Bandit 400 είναι το καθημερινό μηχανάκι μου, η μανία μου, το πάθος μου....
    Η ρύθμιση του απλού είναι μανίκι, πόσο μάλλον του V που δεν υπάρχουν μηχανικοι (πιθανόν) που μπορούν να το ρυθμίσουν.
    Για να το ευχαριστηθώ ξόδεψα ένα κάρο χρήματα και άλλαξα 5 μηχανικούς μέχρι να πάρω ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα....
    Για να μην πολυλογώ, κοστίζει πολύ περισσότερο από τα 600? που θα δώσεις στην αρχή και εαν δεν έχεις τη διάθεση και τα χρήματα, καλύτερα να μην μπλέξεις.
    Εμένα πάντως είναι η κ@υλα μου....
    Bandit Rules.... sometimes.... :a13:

Δεν διαφωνώ με ότι είπαν τα υπόλοιπα παιδιά... Το Bandit 400 είναι το καθημερινό μηχανάκι μου, η μανία μου, το πάθος μου.... Η ρύθμιση του απλού είναι μανίκι, πόσο μάλλον του V που δεν υπάρχουν μηχανικοι (πιθανόν) που μπορούν να το ρυθμίσουν. Για να το ευχαριστηθώ ξόδεψα ένα κάρο χρήματα και άλλαξα 5 μηχανικούς μέχρι να πάρω ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.... Για να μην πολυλογώ, κοστίζει πολύ περισσότερο από τα 600? που θα δώσεις στην αρχή και εαν δεν έχεις τη διάθεση και τα χρήματα, καλύτερα να μην μπλέξεις. Εμένα πάντως είναι η κ@υλα μου....
    pera apo thn plaka enas filos m exei ena gsxr 87ari kai tou exei vgalei thn pisth sunexeia me ta carb enas alos xodeue mia periousia g ena vfr 400 me ta ilektrika pisteuw loipon pws to moteri tou den exei k trelh diafora apo ta upoloipa 400aria apla einai @@ ta mastoria,ekei xaneis ta perisotera xrhmata g na taizeis autous...ekmetaleuodai thn agnoia tou pelath edw exw dei mhxanakia xexasmena apo to theo k ta ftiaxnoun pena k den mporoun na ftiaxoun ena bandit tote einai g ta mpaza oloi tous dld

Scr3amzor άραξε φιλλλαράκι... Έλα στη θέση ενός επαγγελματία. Έρχεται με καράβι από Ιαπωνία μιά φουρνιά μοτοσικλετών που επίσημα δεν έγιναν εισαγωγή, με μοτέρ για το οποίο δεν υπάρχουν manual, δεν υπάρχουν ανταλλακτικά από επίσημη εισαγωγή, δεν υπάρχει καμμία βοήθεια και τεχνογνωσία. Ε για πες τι θα κάνεις, θα επενδύσεις σε εξοπλισμό και χρόνο για κάποιους ελάχιστους πελάτες; Τα λεφτά σου θα τα πάρεις πίσω; Ανταλλακτικά που θα βρίσκεις όταν χαλάει κάτι; Άρα λοιπόν γίνονται μαϊμουδιές από τους μάστορες για να καλύψουν τη ζήτηση. Ο πελάτης που το αγόρασε τότε και πολύ περισσότερο τώρα, δεν τα ξέρει αυτά; Τα ξέρει. Άρα όλοι έχουν το κομμάτι της ευθύνης τους.
    Και δες το και αλλιώς. Θα αγόραζες σήμερα οποιοδήποτε ηλεκτρονικό φτιαγμένο 10-12 χρόνια πριν; Mp3, ψηφιακή μηχανή, κινητό τηλέφωνο, φούρνο μικροκυμάτων; Τα ηλεκτρικά του 400V γιατί να διαφέρουν σε ότι αφορά γήρανση, ποιότητα, ευαισθησία; Σκέψου και πόσοι ανεκπαίδευτοι έχουν περάσει από πάνω...
    Και κυρίως σκέψου το εξής: Κάποτε, όντως τα Bandit ήταν συνώνυμα του "φτηνού γκαζιού" και ειδικά στην Αγγλία είχαν τρελλό κάγκουρο-στάτους. ΚΑΠΟΤΕ... Συγκρίνοντας οποιαδήποτε μοντέλα του '80-'90 με τα σύγχρονα, δεν κρύβουν την ηλικία τους.

Οπότε, ΟΚ, καλή η θεωρία, αλλά στην πράξη, εκτός αν αποφασίσεις ότι ερωτεύτηκες και δεν μπορείς χωρίς το "βασανάκι σου" όπως ο RudeOrc, δες αλλού... Το 400άρι είναι τσάμπα, ακριβώς γιατί όποιος το πάρει, για να το κυκλοφορεί θα "αιμορραγεί" λεφτά. Για να γίνει πένα ένα παλιό μηχανάκι, θα σκάσεις όσα για να πάρεις ένα καινούριο. Και όταν είναι από σχεδίαση αναξιόπιστο, τότε όσα και να δώσεις, δεν φταίει ο μάστορας, δεν φταίει ο Θεός... Φταίει ο Ιάπωνας που το σχεδίασε βιαστικά πριν 20 χρόνια.

Το 600/650 γιατί σε χαλάει; Είναι τόσο κακό να πληρώνεις μόνο λάστιχα/λάδια/τακάκια;;;

kala dikio exeis alla den ftaiei pada h mhxanh dld oute h texnognwsia otan o mastoras s leei thelw 80eurw na s ftiaxei th mhxanh k otan pas na thn pareis thelei 130 p profanws s leei oti s eftiaxe kati parapanw klassiko yema g na dikaiologisei ta adikaiologita lefta p zhtaei kai meta s trexoun ta lefta xwris logo...isws k na strafw alou den xerw g na lene kati poloi shmainei pws telika exoun dikio!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki - Bandit 400
    από CMOS στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2014, 23:36
  2. Suzuki Bandit 400
    από Ghostman στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2009, 00:39
  3. Suzuki Bandit 400 ('96): Αξίζει άραγε;
    από billpapad στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2006, 02:18
  4. suzuki bandit 400
    από padelos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2006, 22:46
  5. Suzuki Bandit 400 Razorback(αξιζει να τι δειτε)
    από AFTER στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2006, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ