Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 72

Θέμα: Τελικά τι είναι Ταξιδιωτική photo? (διαχωρισμένο από το αντίστοιχο thread)

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Εδώ είχαμε ενα "βαλτε ταξιδιωτικές φωτό" έτσι αόριστα (πριν την προσθήκη στο πρωτο ποστ) και μετα ενα "ότι να 'ναι βάζετε, δεν ειναι φωτό αυτές"

Έκανες edit με το παρακάτω κομμάτι (πριν την προσθήκη στο πρωτο ποστ) & εδώ να σου πω ότι ότι θα δεις στη συνέχεια, υπήρχε στο πρώτο ποστ πριν τις έξτρα προσθήκες με αυτές που έγραψε ο Γιάννης σήμερα.

==

Ποστάρετε τη καλύτερη Ταξιδιωτική σας photo

Σε αυτό το thread θα ποστάρουμε τη καλύτερη μας Ταξιδιωτική φωτογραφία από ταξίδια που έχουμε πραγματοποιήσει.

Αναφέρουμε τίτλο photo, σημείο που τραβήχτηκε, έτος.

Παρακαλώ μόνο photos & καθόλου σχόλια. Ας φτιάξουμε ένα άλμπουμ το οποίο θα βλέπουμε όποτε θέμε να πάμε μακριά. Σχόλια & οτιδήποτε άλλο χωρίς photo θα κόβεται.

Moto.GR Moderation Team

Παρέμβαση road spirit

να κάνω μια παρέμβαση :

plz περιοριστείτε σε 1, το πολύ 2 φωτός ανα χρήστη!

Διαλέξτε την καλύτερη σας... όχι γενικά και αόριστα φωτογραφίες που σας αρέσουν. Θέλουμε τις φωτογραφίες που όταν τις δει κάποιος να αναφωνήσει "γουάου"... Φωτογραφίες που όχι μόνο να δείχνουν ένα ωραίο τοπίο αλλά να έχουν να "πουν" και κάτι απο άποψη αισθητικής, φωτογραφικής "τέχνης" αν προτιμάτε .... Φωτογραφίες που θα μπορούσαν να μπουν σε έκθεση, σε λεύκωμα...

thnx!

moto.gr moderation team

==

Να'χαμε να λέγαμε, να πούμε κάτι, να ψυχαναλυθούμε, να , να , να

λεπόν αντιπαρέρχομαι τους βρωμοσπάμμερς και συνεχίζω:

Παραδείγματα εφαρμογής των κανόνων 1 (τρίτα) και 2 (αφαίρεση) στο θρεντ με τις ταξιδιωτικές φωτό είναι (ενδεικτικά, δεν σημαίνει ότι δεν έχει και άλλες καλές ) :

η φωτό του blackbusa στο cabo da roca ή του portishead στο Πυλο Μεσσηνιας. Το κράνος εδώ σαφώς παραπέμπει σε μοτο, είναι όμως κομμένο και τοποθετημένο στο δεξί 1/3 του κάδρου. Θα χρειαζόταν να το βλέπαμε ολόκληρο το κράνος? όχι βέβαια! Μια χαρά το καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι εδω έχουμε να κάνουμε με μοτο-βόλτα!

Παραδείγματα του κανόνα του 1/3 χωρίς όμως αφαίρεση:
    η φωτό του TOMASKTM στο ιραν. Η μοτο είναι στο δεξί 1/3, αφήνωντας αριστερά χώρο για το φρούριο. Αν η μοτό ήταν στο κέντρο, στο συγκεκριμένο τοπίο, να είστε σίγουροι ότι η αίσθηση που θα σας μετέδιδε θα ήταν πολύ πιο φτωχή. Η φωτό του ακατανόμαστου στη κρήτη, όπου κάθετε στο δεξί 1/3. Κάθετε δεξιά και αφήνει χώρο στο κέντρο να απλωθεί το τοπίο. Αν ήταν κεντραρισμένος το επιβλητικό της θέας θα χανόταν.

Εξαιρέσεις στο 1/3 που δουλεύουν:
    η φωτό του devil's animal στο muggelo (εδώ έχουμε μια σχεδόν τέλεια συμμετρία) ή η φωτό του Manuel650 γιατί παρόλο που είναι κεντραρισμένη, το background (τανκ) είναι τόσο σπάνιο και ασυνήθιστο που χαρακτηρίζει τη φωτό.

τεσπα, θα μπορούσαμε να γράφουμε τα άπειρα

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Η φωτό του ακατανόμαστου στη κρήτη, όπου κάθετε στο δεξί 1/3. Κάθετε δεξιά και αφήνει χώρο στο κέντρο να απλωθεί το τοπίο. Αν ήταν κεντραρισμένος το επιβλητικό της θέας θα χανόταν.
    θελεις να πεις κατι για τα κιλα μου?

:rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    θελεις να πεις κατι για τα κιλα μου?

:rotflmao:
    με τα κοψίδια που φάγατε τότες, ΝΑΙ !

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    re p pate re karamitroi me ena taxidi sti plati...???

:rotflmao: :rotflmao:

ematha na mastoreyo k gamo to mastora moy leme edomesa..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Όπα ρε Μάρκο Πόλο :rotflmao: :rotflmao:

και δεν μου λες βρε Κάπταιν.....από πότε τα πολλά χλμ καλλιεργούν το αισθητικό κριτήριο?
    Αμα ήταν έτσι φιλαράκο, όλοι οι νταλικιέρηδες στο Μέγαρο Μουσικής θα έσπαγαν πιάτα

"Κουβεντες μεγαλων ανδρων" sticky!

:o

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αν γουστάρεις screening γίνεται εύκολα. Και αν ρωτήσει και κανείς από που κι ως πού, θα του πούμε επειδή έτσι γουστάρουμε. Όπως ακριβώς κάνουν και οι mods στα ξένα forae.
    Δεκάρα δε δίνω εαν θα κάνετε screening ή οχι ρε συ, μαχαίρι και πεπονι ανήκει (και ορθώς) στους εκάστοτε μοντς.

Εάν οι κανόνες του (συγκεκριμένου) θρεντ ειναι απ' την αρχή καλώς ορισμένοι, δεν τίθεται θεμα. Εάν πάλι υπήρχε συγκεκριμενη κριτική σε συγκεκριμένη φωτό πάλι δε θα με ένοιαζε. Θα υπήρχε αντικείμενο for discussion, καλό καδρο, 1/3, βαθος πεδίου, φιλτρα και όλα αυτά τα σέξι που ποστάρουν οι φωτογράφοι στα φορα τους και στις κριτικές τους.

Τη απαξίωση μετά απο 70 ποσταρίσματα "τι ειναι αυτά που βάζετε" (γενικά κι αόριστα) δε μπορώ, γι' αυτό και δεν ποσταρα (big deal θα μου πεις...)

Πιο απλά δε μπορώ να το πω

(ή μάλλον μπορώ)
    Εάν ο σκοπός του θρεντ ειναι η δημιουργία ενός ωραίου ταξιδιωτικου gallery, κάντε screening. Πείτε ποιοι θα το κάνουν (μη βάλετε διανυθεντα χλμ), πείτε 2-3 κανόνες και do your thing. Καλό (αλλά όχι απαραίτητο) να στέλνετε κι ενα πμ στον "απορριφθέντα" με τους λόγους.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    και γαμώ τα θρέντ!

σε λίγο θα αραδιάζετε συγγένειες με ντανταϊσμό και μεταμοντερνισμό! :rotflmao:

Λοιπόν μάγκες θα πώ κ γώ τη παπαριά μου:
    Τραβήξτε ότι θέλετε όπως θέλετε αλλά τη ώρα που θα ανοιγοκλείσει το κλείστρο
    φυσήξτε τον καπνό ενός τσιγάρου μπροστά στο φακό!

Μετά θα βγεί κάποιος και θα πεί:
    πωωωω ρε φίλε,είδα τη φωτό σου και μου διέγειρε τις αισθήσεις!
    τι τόνοι του γκρί είναι αυτοί? τι νατουραλιστικά οπτικά εφέ κατέχεις?
    πωωωω..μπράβο! είναι καλιτεχνική φωτό! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    και γαμώ τα θρέντ!

σε λίγο θα αραδιάζετε συγγένειες με ντανταϊσμό και μεταμοντερνισμό! :rotflmao:

Λοιπόν μάγκες θα πώ κ γώ τη παπαριά μου:
    Τραβήξτε ότι θέλετε όπως θέλετε αλλά τη ώρα που θα ανοιγοκλείσει το κλείστρο
    φυσήξτε τον καπνό ενός τσιγάρου μπροστά στο φακό!

Μετά θα βγεί κάποιος και θα πεί:
    πωωωω ρε φίλε,είδα τη φωτό σου και μου διέγειρε τις αισθήσεις!
    τι τόνοι του γκρί είναι αυτοί? τι νατουραλιστικά οπτικά εφέ κατέχεις?
    πωωωω..μπράβο! είναι καλιτεχνική φωτό! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    xaxaxaxaxa
    εισαι μεγαλος παπαρας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    xaxaxaxaxa
    εισαι μεγαλος παπαρας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εμ με τόσες παπαρίτσες που διαβάζω εδώ, είπα να πετάξω και καμιά μεγάλη!

να δεις που σε λίγο κάποιος θα ανοίξει στις Αναζητήσεις θρεντ με θέμα: "Τι εστί τέχνη;"

εκεί να δεις γέλιο!θα πάει η μαλακία χαλάζι... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εμ με τόσες παπαρίτσες που διαβάζω εδώ, είπα να πετάξω και καμιά μεγάλη!
    επειδή είμαι αρκετά ζαλισμένος αυτή τη στιγμή απο τη δουλειά και αυτό μου έκατσε κάπως στραβά και δεν μπορώ να το αντιληφθώ (με το ζόρι γράφω αυτή τη στιγμή), θα ήθελες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? που αναφέρεσαι?

να δεις που σε λίγο κάποιος θα ανοίξει στις Αναζητήσεις θρεντ με θέμα: "Τι εστί τέχνη;"
    εκεί να δεις γέλιο!θα πάει η μαλακία χαλάζι... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    τς τς τς..

τι αξεστος και χωριατης θεε μου..

γι'αυτο..

ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙς!!!

ΖΕΥΚΑ ΕΛΑ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μάλλον μου φαίνεται ότι θα ξεκινήσουμε από τα βασικά.

Δασκάλα: Παιδάκια τι είναι Τέχνη; (και κατά συνέπεια Καλλιτεχνική Ταξιδιωτική Φωτό που είναι το θέμα μας)

MikeG:Τέχνη κυρία είναι αυτές οι όμορφες εικονίτσες που είδα στο περιοδικό.

Cpt.Haddock:Κυρία κυρία όχι! που να ξέρει ο MikeG που είναι 8 χρονών?

Qspec:κ γω κυρία παίρνω το περιοδικό που παίρνει ο MikeG.Αυτό είναι Τέχνη!

Road spirit:Κυρία εγώ Τέχνη λέω ότι κάνει κάποιος και κάποιος άλλος,τρίτος του αρέσει αυτό που κάνει ο πρώτος

Τέσπα μετά η τάξη γίνεται ένα κωλοχανίο...κάποιοι συμφωνούν με τον Road Spirit που συμφωνεί με τον MikeG,o Cpt.Haddock
    πετάει κάτι ορολογίες που έμαθε στο εξωτερικό ή από τους Times που διαβάζει ο μπαμπάς του τις Κυριακές me earl grey,
    άλλα παιδάκια κατσαδιάζουν τον Cpt μπλα μπλα μπλα και o sniper κάθεται στη γωνιά του και σκέφτεται στ'αρχιδάκια μου...

Ωραία...

Η δασκάλα μετά τους λέει να κάνουν ησυχία και τους εξιστορεί...

Η Τέχνη παιδάκια υπάρχει από την Αρχή του Ανθρώπινου Γένους.Πριν ο Άνθρωπος δημιουργήσει τη Γλώσσα (την Ομιλία
    με συντακτικό,γραμματική και τα ρέστα), πριν σχηματίσει Οργανωμένη Κοινωνία, δημιουργούσε Τέχνη.
    Οι πρωτόγονοι άνθρωποι σκάλιζαν τις σπηλιές,έβαφαν τα τοιχώματα,σκάλιζαν τις πέτρες και έκαναν κάτι χοντροκομμένα
    ανθρωπάκια....Γιατί???

Και εδώ έρχεται ο ορισμός: (ή ένας από τους επικρατέστερους γιατί είναι πολλοί)
    Τέχνη ορίζεται ως η έμφυτη ανάγκη του ανθρώπου να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του
    που έχει σαν αποτέλεσμα τη Δημιουργία με βάση το τι θεωρεί ο καθένας ξεχωριστά σαν Ωραίο.

Οι πρωτόγονοι άνθρωποι παιδάκια δεν ήταν ούτε σπουδαγμένοι ούτε κάναν τη τοιχογραφία επάγγελμα και έκοβαν πέτρινα
    εισητήρια να δουν οι ουγκα-μπουγκα το τι έφτιαξαν.Και ούτε έλεγαν οι ουγκα-μπουγκα: αααα τι ωραίο μαμουθ είναι αυτό?
    τι κεντραρισμένο το κοντάρι στο κώλο του μαμούθ! τι εκφραστικότητα που έχει η κίνηση του κυνηγού?

Μετά βέβαια παιδάκια η συνέχεια είναι ψιλογνωστή...ανα περιόδους και τοπους ο Άνθρωπος δημιουργούσε διάφορα είδη Τέχνης
    με βάση τα ψυχολογικά του,τα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα,το τι του γούσταρε ο εκάστοτε Άρχοντας/Βασιλιάς/Κόμης/Δούκας.

Άρα φίλοι μου μη το πολυψάχνετε τι εστί "Καλλιτεχνική Ταξιδιωτική Φωτογραφία"
    Σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί η φωτό του ΣΥΜΟΦίτη που έχει εντρυφήσει στο θέμα Μηχανή&Φωτό
    με κάποιον που του έκανε δώρο η γκόμενα κινητό από τα Mediamarkt και λέει,κινητό έχω,δε παώ να πάρω
    μια μικρή φωτογραφική με 10 μεγκαπιξελ (λες και η καλή ψηφιακή φαίνεται από τα mp)? να την ανεβάζω
    και στο facebook!

Αλλά στην τελική ποιός νοιάζεται? Άμα αυτός του mediamarkt θεωρεί πως τραβάει καλλιτεχνικές φωτό
    δικαίωμά του! ποιος είμαι εγώ που θα του πώ ότι δεν κάνει Τέχνη?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Μάλλον μου φαίνεται ότι θα ξεκινήσουμε από τα βασικά....Αλλά στην τελική ποιός νοιάζεται? Άμα αυτός του mediamarkt θεωρεί πως τραβάει καλλιτεχνικές φωτό
    δικαίωμά του! ποιος είμαι εγώ που θα του πώ ότι δεν κάνει Τέχνη?

Και πεταχτηκε ο Ζευκακος με ενα copy/paste απο google να δωσει τον ορισμο της Τεεεεεχνης μηπως και κερδισει την ευνοια της κυριααας(moderator)!
    Tεχνη δεν ειναι αυτο???

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc01048.s.jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	95,4 KB 
ID:	183391
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Tεχνη δεν ειναι αυτο???
    για να ακριβολογουμε, αυτο ειναι "μαυρη" διαφημιση
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τί είναι αυτό που μου χάλασε το ταξίδι;
    από bonepeeler στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2013, 19:56
  2. Τελικά τι είναι Καλλιτεχνική μοτοφωτό.. Μια διατριβή.
    από PortisHead στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2011, 08:27
  3. Τι μας δείχνει η κατάσταση από το μπουζί μας?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2007, 14:37
  4. Τελικα Τι Ειναι;;
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2004, 18:14
  5. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 18:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε