Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 72

Θέμα: Τελικά τι είναι Ταξιδιωτική photo? (διαχωρισμένο από το αντίστοιχο thread)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Και πεταχτηκε ο Ζευκακος με ενα copy/paste απο google να δωσει τον ορισμο της Τεεεεεχνης μηπως και κερδισει την ευνοια της κυριααας(moderator)!
    Tεχνη δεν ειναι αυτο???
    είσαι τραγικός τελείως!

εδώ λέω ότι ο MikeG, ο Road Spirit (που είναι μοντερέιτορς) και λοιποί ότι πετάνε παπαριές
    και εσύ μου λες ότι κυνηγώ την εύνοια τους! ότι να΄ναι λέμε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πραγματικά νιώθω σαν μαλάκας τώρα που έκατσα και έγραψα τόσο κατεβατό.

Α και που'σαι: σε προκαλώ να μου βρείς τον όρισμο έτσι όπως στον έθεσα στο Ιντερνετ.

αμα τον βρεις σου χαρίζω τη μηχανή μου! Suzuki DR650 με πινακίδα ........

άμα δεν τον βρεις τι χάνεις εξυπνοπούλι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

Τέχνη ορίζεται ως η έμφυτη ανάγκη του ανθρώπου να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του
    που έχει σαν αποτέλεσμα τη Δημιουργία με βάση το τι θεωρεί ο καθένας ξεχωριστά σαν Ωραίο.

και αλίμονο εαν η τεχνη ήθελε να την εγκρίνουν

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Είναι πασιφανές το τι φανταζόμασταν να είναι αυτό το thread. Αλλά όπως πάντα πρέπει να αρχίσουμε να συζητάμε αναφέροντας ότι μπορεί ο καθένας, έτσι για το γαμώτο ρε παιδί μου..

Θα το ξαναγράψω τελευταία φορά. Μπείτε στο www.advrider.com και θα καταλάβετε. Αν πάλι όχι, μαγκιά σας.

By the way, τέχνη είναι και ο τρόπος που η μάνα μου κάνει τα γεμιστά. Δε μας αφορά όμως αυτό εδώ, ούτε το θέμα είχε ως στόχο να προσδιορίσουμε τι είναι τέχνη και τι ά-τεχνη. Επίσης αν είδατε μέχρι τώρα ο όρος "καλλιτεχνική" φωτογραφία έμπαινε πάντα σε " ".

Αυτά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    είσαι τραγικός τελείως!

εδώ λέω ότι ο MikeG, ο Road Spirit (που είναι μοντερέιτορς) και λοιποί ότι πετάνε παπαριές
    και εσύ μου λες ότι κυνηγώ την εύνοια τους! ότι να΄ναι λέμε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πραγματικά νιώθω σαν μαλάκας τώρα που έκατσα και έγραψα τόσο κατεβατό.

Α και που'σαι: σε προκαλώ να μου βρείς τον όρισμο έτσι όπως στον έθεσα στο Ιντερνετ.

αμα τον βρεις σου χαρίζω τη μηχανή μου! Suzuki DR650 με πινακίδα .....

άμα δεν τον βρεις τι χάνεις εξυπνοπούλι?
    Σορυ φιλε κανω και δουλεια συγχρονως,ισως το΄χασα καπου αλλα οπως το΄γραψες μου θυμησε σκονακι...μπορει να εχεις τη Δομη διπλα σου
    Μια χαρα τα γραφεις,παρεξηγησες φιλος...αμεσως στοιχημα!
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Είναι πασιφανές το τι φανταζόμασταν να είναι αυτό το thread. Αλλά όπως πάντα πρέπει να αρχίσουμε να συζητάμε αναφέροντας ότι μπορεί ο καθένας, έτσι για το γαμώτο ρε παιδί μου..

Θα το ξαναγράψω τελευταία φορά. Μπείτε στο www.advrider.com και θα καταλάβετε. Αν πάλι όχι, μαγκιά σας.

By the way, τέχνη είναι και ο τρόπος που η μάνα μου κάνει τα γεμιστά. Δε μας αφορά όμως αυτό εδώ, ούτε το θέμα είχε ως στόχο να προσδιορίσουμε τι είναι τέχνη και τι ά-τεχνη. Επίσης αν είδατε μέχρι τώρα ο όρος "καλλιτεχνική" φωτογραφία έμπαινε πάντα σε " ".

Αυτά.

Αυτό ας το ξεκαθάριζατε εσύ και ο Γιάννης από την αρχή.

Να πείτε:βάλτε φωτό ετσι ετσι και ετσι σαν του advrider
    (που παρεπιπτόντως αυτό το φόρουμ έχει κάμποσες φωτό μαργαριτάρια που μονο "ψαγμένες" δεν θεωρούνται)

αλλά να μην λέτε καλλιτεχνικές!έστω και σε εισαγωγικά. γιατί εκεί το πράγμα ξεφεύγει!
    γιατί άλλο το τι θεωρείς εσύ καλλιτεχνικό κ άλλο αυτός που φωτογραφιζει τη μηχανή του σ'ένα αμπέλι.

Τέλος,τέχνη δεν είναι η μαγειρική.το φαγητό δεν μπορεί να είναι Ωραίο,αλλά Νόστιμο. έχει διαφορά

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Αυτά.
    χαλάρωσε ρε mike
    εγω με διάθεση χιούμορ το γράφω ( αν και εχω δικιο ) γιατι είσαστε ταμπουρωμένοι εκατέρωθεν για ενα ωραιο θεμα
    Τελος πάντων. Θα μπορούσε να γινει μια προσπάθεια απ' όλους να φτιαχτεί ενα "άλμπουμ", αλλα το τελικό αποτέλεσμα θα προκύψει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ απο το σφάξιμο που θα κάνετε.
    Δεν ειναι δυνατόν να μην "επιλεγούν" μια σειρά απο φωτογραφίες μέσα απο ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ
    Γιαυτο ασε να μπουν χιλιάδες . Μονο ετσι θα μπορείτε να κάνετε επιλογή.
    Μήν στηρίζεστε στο "κριτήριο" του καθ'ενα μας
    και χαλαρώστε ρε γαμω την παρέα μας

Αυτό ας το ξεκαθάριζατε εσύ και ο Γιάννης από την αρχή.

Να πείτε:βάλτε φωτό ετσι ετσι και ετσι σαν του advrider
    (που παρεπιπτόντως αυτό το φόρουμ έχει κάμποσες φωτό μαργαριτάρια που μονο "ψαγμένες" δεν θεωρούνται)

αλλά να μην λέτε καλλιτεχνικές!έστω και σε εισαγωγικά. γιατί εκεί το πράγμα ξεφεύγει!
    γιατί άλλο το τι θεωρείς εσύ καλλιτεχνικό κ άλλο αυτός που φωτογραφιζει τη μηχανή του σ'ένα αμπέλι.

Τέλος,τέχνη δεν είναι η μαγειρική.το φαγητό δεν μπορεί να είναι Ωραίο,αλλά Νόστιμο. έχει διαφορά

Μου τι δίνει όμως όταν μιλάτε χωρίς να έχετε δει τα πάντα.
    Δες & εσύ το πρώτο ποστ του αντίστοιχου thread το οποίο αρχικά σταματούσε στο σημείο πριν τα TIPS.

Συνεχίστε τώρα όλοι τη συνηθισμένη δυστυχώς πραγματικότητα του Moto.gr

Πραγματικά πάει να γίνει (κατά την άποψη μου) μια ωραία κίνηση και στη πορεία το μόνο που καταφέρνουμε είναι να ξενερώνουμε.

Εγώ πάλι, αφού το τι είναι τέχνη ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει, θεωρώ ότι είναι τέχνη το φαγητό. Όπως και η γαμάτη οδήγηση μοτο. Γιατί όταν αυτά τα βλέπω-αισθάνομαι με ευχαριστούν.

Γιατί δε λέτε για παράδειγμα, βάλτε φώτος από ταξίδια - εκδρομές μέχρι πχ 31/12 κ στο τέλος κάντε κ μια ψηφοφορία και βγαίνουν οι 10 πιο...γαμάτες .

Αντε και οι 3 πρώτοι να πάρουν και δωράκι :P

Όλα τα άλλα είναι υποκειμενικά

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Σορυ φιλε κανω και δουλεια συγχρονως,ισως το΄χασα καπου αλλα οπως το΄γραψες μου θυμησε σκονακι...μπορει να εχεις τη Δομη διπλα σου
    Μια χαρα τα γραφεις,παρεξηγησες φιλος...αμεσως στοιχημα!
    δεν παρεξηγούμαι εύκολα Δημήτρη.

εγώ στο κρεβατάκι μου είμαι,με το λάπτοπ μου και την τηλεόραση να παίζει ΘουΒου.
    χαλαρώνω γιατί είχα ζόρικο διήμερο στο βουνό.

Κ αυτά που λέω δεν τα λέω επειδή έχω τη Δομή.
    Αυτά που γράφω είναι το τι έχω καταλάβει από τότε που στη σχολή μου συζητάγαμε τα βασικά περί Τέχνης

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    χαλάρωσε ρε mike
    εγω με διάθεση χιούμορ το γράφω ( αν και εχω δικιο ) γιατι είσαστε ταμπουρωμένοι εκατέρωθεν για ενα ωραιο θεμα
    Τελος πάντων. Θα μπορούσε να γινει μια προσπάθεια απ' όλους να φτιαχτεί ενα "άλμπουμ", αλλα το τελικό αποτέλεσμα θα προκύψει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ απο το σφάξιμο που θα κάνετε.
    Δεν ειναι δυνατόν να μην "επιλεγούν" μια σειρά απο φωτογραφίες μέσα απο ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ
    Γιαυτο ασε να μπουν χιλιάδες . Μονο ετσι θα μπορείτε να κάνετε επιλογή.
    Μήν στηρίζεστε στο "κριτήριο" του καθ'ενα μας
    και χαλαρώστε ρε γαμω την παρέα μας

Το μόνο που προσπαθήσαμε Χρήστο, όταν έγραψα αυτό που κάποιοι ξεσηκώθηκαν ήταν ακριβώς να "ηλεκτρίσω" λίγο όλους μας ώστε να βάλουμε όντως "όμορφες" photos στο concept που είχαμε στο μυαλό μας. Και εν μέρη το καταφέραμε.
    Επίσης δεν έχω καμιά διάθεση να κόψουμε καμιά photo. Αλλά και όλοι όσοι ποστάρουμε, ας καταλαβαίνουμε ρε πούστη μου λίγο.

Anyway, έχω ξενερώσει και απογοητευτεί πλήρως, όσον αφορά το συγκεκριμένο thread.

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Ξεκολλάτε ρεεεε….
    Το πιάσαμε το νόημα. Μην το συνεχίζετε άλλο.

Μιας και ανοίξαμε κουβέντα για το ταξιδιωτικό μέρος του μοτο.γρ και μιας και δεν κατεβαίνω σχεδόν καθόλου κάτω να σας τα πω από κοντά, θέλω να πω στο μοντερέσιον τιμ δυο –τρεις παρατηρήσεις-ιδέες.
    Το πρώτο είναι, να ανοίξει ένα ακόμα τόπικ με κολλημένα στίκερς του μοτό.γρ (από την Καλλιθέα, το αμπέλι μας μέχρι και τα βάθη της ανατολής).

Το Δεύτερο, στο συγκεκριμένο τόπικ που γράφουμε τώρα να παροτρύνουμε τα μέλη να προτείνουν (ποστάροντας ή με λινκ) άλλον μελών φωτογραφίες και μετά με ένα πμ να ζητηθεί από τον πνευματικό τους πατέρα να ποσταρηθεί στο άλλο θρεντ.

Τέλος και αυτό που με καίει πιο πολύ, κάτι πρέπει να κάνουμε με το ποστάρισμα στα ταξιδιωτικά. Το αγαπάω και νομίζω ότι ξέρετε πόσο πολύ νοιάζομαι για το ταξιδιωτικό σέκτιον του μοτο.γρ. Αλλά η διαδικασία ποσταρίσματος είναι ότι πιο απαρχαιωμένο υπάρχει στην αγορά. Δεν με καίει τόσο το μέγεθος (σε κιλομπάιτς) αλλά πιο πολύ η διαδικασία. Όποιος τεχνικός λογισμικού θα μπορούσε να βοηθήσει, ή να προτείνει κάτι, αλλά ρε παιδιά όταν θες να ανεβάσεις ένα ταξιδιωτικό, είναι σαν εκπόνηση διδακτορικής διατριβής… Έχω τις φώτος από το ταξίδι στην Βαλτική από τον Ιούνιο και όποτε ξεκινάω να τις δουλεύω στο φώτοσοπ με πιάνει απελπισία… Ο συνάδελφος με το ταξιδιωτικό στην Τουρκία στο αντβράιντερς (μιας και αναφερθήκαμε σ’ αυτό) ανέβασε καμιά πεντακοσαριά φωτος γι απλάκα, χωρίς κόπο και βάσανα…

Περιμένω τις απόψεις σας.
    Πάντα φιλικά και με πίστη στην πατριδα,
    Παναγιώτης

Και αυτό σωστό!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
    Γιατί δε λέτε για παράδειγμα, βάλτε φώτος από ταξίδια - εκδρομές μέχρι πχ 31/12 κ στο τέλος κάντε κ μια ψηφοφορία και βγαίνουν οι 10 πιο...γαμάτες .

Αντε και οι 3 πρώτοι να πάρουν και δωράκι :P

Όλα τα άλλα είναι υποκειμενικά

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    +599

Και για την φωτό ....
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Μια ιδεα που εχει "παίξει" σε αλλο άσχετο με μηχανές φόρουμ, ηταν το ποσταρισμα φωτογραφιών που μας άρεσαν, μεσα απο το forum, ΑΛΛΆ ΆΛΛΩΝ !!!
    όποιες θέλαμε αλλα ΟΧΙ δικές μας!
    ετσι θα υπάρχει ενα (πιο) αντικειμενικό κριτήριο

Κατόπιν, αφού μαζευτεί ενας μεγάλος όγκος, να ψηφίζουμε απο τις ποσταρισμενες, 3 φωτογραφίες ο καθένας.
    Οι 50 ή 100 που θα έχουν την υψηλότερη βαθμολογία θα γίνουν αντιπροσωπευτικό άλμπουμ του moto.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vulcan

βασικα τι ειναι φωτογραφια?
    κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι η ικανοτητα να σταματας το χρονο.
    καλλιτεχνικη φοτο ειναι αυτη που οι 9 στους 10 που θα την δουν θα πουν ουαου.
    τωρα το να ποσταρεις μια φοτο της μηχανης στο γκαραζ μπορει σε σενα να λεει κατι
    αλλα για ολους τους αλλους ειναι αδιαφορο.Δεν εχει να κανει με διαγωνισμο φοτο η
    χλμ η ταξιδιων.δεν ποσταρουμε για να προβαλουμε το εγω μας.δεν ταξιδευουμε για
    τους αλλους.μεσα απο ενα καλο ταξιδιωτικο βλεπουμε, μαθαινουμε ,<<ζηλευουμε>>.
    τωρα οσον αφορα τα χλμ οι coyriers θα προηγουνται παντα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	59600136 (650 x 431).jpg 
Προβολές:	227 
Μέγεθος:	86,6 KB 
ID:	183415

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τί είναι αυτό που μου χάλασε το ταξίδι;
    από bonepeeler στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2013, 19:56
  2. Τελικά τι είναι Καλλιτεχνική μοτοφωτό.. Μια διατριβή.
    από PortisHead στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2011, 08:27
  3. Τι μας δείχνει η κατάσταση από το μπουζί μας?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2007, 14:37
  4. Τελικα Τι Ειναι;;
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2004, 18:14
  5. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 18:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε