Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 60

Θέμα: MamaΔΕΣ Vs Moto

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
    Ρε σεις χαλαρωστε. Ενταξει μοτοσυκλετες καβαλαμε και ειμαστε αρκετα μεγαλα παιδια για να αναλαμβανουμε τις ευθυνες των πραξεων μας. Μη γινεστε μακαβριοι, καθε ποστ λεει και για ενα θανατο. Αντε, νεκροταφειο το καναμε. Τουλαχιστον για μενα, για οσο ειμαι ορθιος πανω στη μηχανη μου, δε με νοιαζει πια. Ξερω τι εχω αποφασισει να κανω, ας μη θυμιζουμε ο ενας στον αλλο καθε δυο λεπτα οτι αυριο ισως να μην εχει μεθαυριο... Ελεος!

σωτο τουλαχιστον τη δικη μου αποψη την ξερεις.απλα ειπα πως φαινεται στους γονεις.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    οδηγω απο τα 15-16 φιλων απο τα 20 δικο μου
    και οι 2 γονεις μου οδηγουν μοτοσυκλετα δεν ειπαν τιποτα αλλο εκτος οτι δεν δινουμε ουτε 1 ευρω για αυτο.Και δεν δωσαν ποτε.Αυτα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Καλημέρα !!!!

το πρώτο μου μηΝαΧάκι ***
    μου το πήρε ο πατέρας μου όταν ήμουν 7 με 8 περίπου
    ενα μικρο Pigui crossaki.... κ μετά απο 3 χρόνια πηρα τσαλακι...κ μετά κάθε 2 χρόνια άλλαζα ...
    διάφορα μικρά μεγάλα ...ευτυχώς ποτέ δεν είχα πρόβλημα...απλά η μανούλα με την Ψυχή στο στόμα κ η φράση του πατέρα.... ουφ ουφ πρόσεχε !!! ολα καλά !!!

...........................................

μην ξεχνάμε....

καλό ταξίδι Θοδωρή ****

http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=2

Ignorance is bliss Το avatar του/της apatewnas
    Καλημέρα, να πω και γω την δικιά μου ιστορία με τους γονείς μου στο θέμα αγοράς της μοτό.Είχα αγοράσει μια εβδομάδα νωρίτερα τον βασικό εξοπλισμο που χρειάζεται και δεν είχα τον κρύψει καλά στο σπιτι , φαινόταν το κράνος και κάτι γάντια..:rotflmao: :rotflmao: .Η μητέρα μου με ρωτούσε ωραία γαντάκια για το βουνό ειναι ? και της έλεγα ναι...χααχαχ..

Όταν ήρθε η μηχανη τους λέω πάμε κάτω στο πάρκινγκ να σας δείξω κάτι...Ο πατέρας μου κατάλαβε και δεν είπε τιποτα...Με την μητέρα μου μιλησαμε μετά απο μια εβδομάδα Άλλα όλα καλά τελικά
    All waves,become my shield! All lightning,become my blade! Sougyo no Kotowari!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Τελικα απο τις εμπειριες ολων μας αποκομιζω το εξης:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να ειμαστε και να ειναι καλα,να τους χαιρομαστε και ας ακουμε την γκρινια τους...

Το γαλα μου το πινω
    ποτε δεν το αφηνω,

γιατι η μαμα μαλωνει
    το γαλα μεγαλωνει.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
    Το γαλα μου το πινω
    ποτε δεν το αφηνω,

γιατι η μαμα μαλωνει
    το γαλα μεγαλωνει.
    Μη ξεχάσεις να τραβήξεις video όταν το απαγγείλεις στην σχολική γιορτή.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
    Το γαλα μου το πινω
    ποτε δεν το αφηνω,

γιατι η μαμα μαλωνει
    το γαλα μεγαλωνει.
    Ντου γιου φάιτ χερ;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Εμένα είχε ξεκινήσει η ιστορία απο τα 12 που κάθε μα κάθε μέρα υπήρχε τσακωμός για τις μηχανές.
    Δεν μιλάγαμε για καμία εβδομάδα και μόλις ηρεμουσε λίγο η κατάσταση ...ξανά τα ίδια.Όλο το σόι μου έκανε κυρήγματα σε οικογενειακές συναντήσεις... ήμουν και ο μόνος απο την οικογένεια που είχα πάθει την ίωση της μηχανής οπότε ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα.

Έπερνα φίλων χωρίς κράνος χωρίς τίποτα... και σιγά σιγά στα 16 δέχτηκαν να μου βγάλουν το δίπλωμα για 50cc αλλά ποτέ δεν μου πήραν μηχανάκι οπότε συνέχισα να καβαλάω μεγάλες μηχανές αλλα με δίπλωμα για 50ακι!!

Ε μετα στα 18 το πήραν απόφαση και ψιλο δέχτηκαν να τσοντάρουν λίγα λεφτά και να πάρω το πρώτο μου. Λίγο πρίν τον στρατό πούλησα ότι είχα και πριν 4 χρόνια ξαναμπήκα στον χώρο της μηχανής γιατι ποτέ δεν μου έφυγε η τρέλα. Ε και τώρα κλασσικά να προσέχεις κτλ κτλ κτλ.

ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΣΩΣΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Φοβαμαι να βαλω το βιντεο εδω για να μην το βαλει κανενας κακοβουλος σε τσοντοσελιδες με παιδεραστες. Ετσι ειπε η μαμα. Ασε που δε μου δινουν και την καμερα για να μην τη χαλασω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ναι.. αλλά κι εγώ; Πληρωμένη απάντηση!

Παλαιό μέλος

ναταν τα νιατα δυο φορες.....

honda cb 50 1982,πριν το παρω τους το ανακοινωσα και η απαντηση τους φερτο εδω και θα στο καψω μπροστα σου!μηχανακι σκοτοστρα αποκλειεται να παρεις!!!λιγες μερες αργοτερα εδωσα προκαταβολη μεγαλη στον μπαξεβανη στην λιοσιον την εδειξα στο πατερα μου και πηγαμε παρεα για την παραλαβη.τον ανεβασα μαλιστα και στο μηχανακι για να επιστρεψουμε μπουρναζι!ολα καλα εκτος απο τα σχετικα ναπροσεχεις,μην τρεχεις κλπ!!!
    σαν γονεας πλεον και με την φιλοσοφια οτι ο γιος μου καλητερα να οδηγει το δικο του μηχανακι που θα το ξερει και οχι του φιλου του με δεδομενο οτι σιγουρα θα ανεβει σε μοτο κλεινοντας τα 17και αφου βγαλαμε και διπλωμα[αξιοκρατικα] του πηρα gpr 50 derbi!κρανος μπουφαν με προστατευτικα και με την συμφωνια να τα φορα παντα!!!η συζηγος και μανα ακομα και τωρα δεν μπορει να το ξεπερασει με τιποτα!!!!!ο μικρος παντως στην επαρχια που βρισκομουν απο τα 12του οδηγουσε σε ελεγχομενο χωρο [αυτοματακι στην αρχη,βεσπα 200 αργοτερα και ιχε 2000cc αουντι με αυτοματο σαζμαν].
    Αγορι μου σου ευχομαι παντα ορθιος και να προσεχεις τους μαλακες στο δρομο!!!!!!
    καλαματιανος

Re: ναταν τα νιατα δυο φορες.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    honda cb 50 1982,πριν το παρω τους το ανακοινωσα και η απαντηση τους φερτο εδω και θα στο καψω μπροστα σου!μηχανακι σκοτοστρα αποκλειεται να παρεις!!!λιγες μερες αργοτερα εδωσα προκαταβολη μεγαλη στον μπαξεβανη στην λιοσιον την εδειξα στο πατερα μου και πηγαμε παρεα για την παραλαβη.τον ανεβασα μαλιστα και στο μηχανακι για να επιστρεψουμε μπουρναζι!ολα καλα εκτος απο τα σχετικα ναπροσεχεις,μην τρεχεις κλπ!!!
    σαν γονεας πλεον και με την φιλοσοφια οτι ο γιος μου καλητερα να οδηγει το δικο του μηχανακι που θα το ξερει και οχι του φιλου του με δεδομενο οτι σιγουρα θα ανεβει σε μοτο κλεινοντας τα 17και αφου βγαλαμε και διπλωμα[αξιοκρατικα] του πηρα gpr 50 derbi!κρανος μπουφαν με προστατευτικα και με την συμφωνια να τα φορα παντα!!!η συζηγος και μανα ακομα και τωρα δεν μπορει να το ξεπερασει με τιποτα!!!!!ο μικρος παντως στην επαρχια που βρισκομουν απο τα 12του οδηγουσε σε ελεγχομενο χωρο [αυτοματακι στην αρχη,βεσπα 200 αργοτερα και ιχε 2000cc αουντι με αυτοματο σαζμαν].
    Αγορι μου σου ευχομαι παντα ορθιος και να προσεχεις τους μαλακες στο δρομο!!!!!!

sex beast Μελος Το avatar του/της sabayam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
    η καλυτερη λυση για μενα ειναι να τους φερεις(εννοω και την μαμα και τον μπαμπα) προ τετελεσμενων

παραδεχομαι πως αν το καλοεξετασεις δεν ειναι και οτι καλυτερο,διοτι ειναι σαν να λες οτι δεν μπορεις να κανεις διαλογο μαζι τους οποτε χωρις να τους λαβεις διολου υποψη πας και κανεις αυτο που θες,διχως καν να σου πουν την γνωμη τους

ομως,οταν τους ανακοινωσα πρωτη φορα οτι ειχα ΗΔΗ παρει το παπακι μεταχειρισμενο,δεν μπορουσαν να μου πουνε και πολλα...

μετα βεβαια με κοροιδευε που ηταν "μισιακο",βλεπεις πολλα λεφτα δεν υπηρχαν και ετσι τοχαμε αγορασει μισο-μισο μενα φιλο.ουτε γαιδουρι μισιακο δεν δερω μου ελεγε,οχι μηχανακι...χαχαχαχαχαχαχαχαχ
    η καλυτερη λυση για μενα ειναι να τους φερεις(εννοω και την μαμα και τον μπαμπα) προ τετελεσμενων

καπως ετσι ξεκινησα & εγω την ειχα κρυψη διπλα στο γκαραζ του γειτονα....πλεον δεν εχει προβλημα........δεν ανεβαινει ουτε για τετραγωνο( 43 χρονων ειναι) & οταν ετοιμαζομαι με στολη κτλ για βολτα πρεπει να ακουω πανω απο 1000 φορες ''προσεχε-προσεχε''

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. bike vs moto pt2, Η κόντρα συνεχίστηκε
    από venitof στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2009, 20:49
  2. MOTO 1996 vs MOTO 2008!!!!
    από castor στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2009, 23:52
  3. Bikenet vs Moto
    από Boxer στο forum Off topic