τοσο καιρο που διαβαζω ορισμενα ποστ σου, γιατι μετα απο ενα σημειο παραλειπω τελειως τα δικα σου ποστ, ολο βλακειες λες, τωρα θα αλλαξεις;
Μην απαντησεις, δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου.
τοσο καιρο που διαβαζω ορισμενα ποστ σου, γιατι μετα απο ενα σημειο παραλειπω τελειως τα δικα σου ποστ, ολο βλακειες λες, τωρα θα αλλαξεις;
νταξει ρε ουλας μη τον παρεξηγεις ειναι καλο παιδι ο αφρος! δινει ζωη στο φλορουμ ρε φιλε![]()
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
leo vlakies?Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
ime vlakas?
mpas ime ke xazo?
ax orea epitelous ime kati
pedia ime vlakasssssssssssssssssssss
ime xazooooooooooooooooo
xazo xazo!!!!!! ax ti orea![]()
eno meriki pou 8eloun sta mondela site me papakia ine eksipni ke lene mono eksipnades
ke den ine ka8olou ili8ioi
idika otan o arxi admin tous exi dilosi oti den iparxi periptosi na gini kati tetio:rotflmao:
oxiiiiiiiiii afti den ine vlakes oxiiiiiiiiiiiiiiiii
opios ksana pi vlaka enan tetio an8ropo
8a exi sfali anepanor8ota
kalo mou pedi
fae skata ke kserase
pou 8a mas pis ke vlakes
pou an ixe ligo mialo perisotero kako 8a sou ekane....
8a pieze to kranio sou ke 8a ixes ponokefalous
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Φίλε Άφρο.
Όταν μιλάς σοβαρά τα λες πολύ ωραία και σε διαβάζω με προσοχή. Εχεις όμως πολύ καιρό να μιλήσεις σοβαρά. Λες και το κάνεις επίτηδες και ψάχνεις ποιο ποστ μπορείς να κανιβαλίσεις. Καλυτερα να μπαίνεις και με δεύτερο ψευδόνυμο π.χ. Κάφρο, για το σκοπό αυτό.
Πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμη μια κατηγορία για παπιά. Τα παιδιά με παπάκια αν θέλουν μπορούν να μάθουν πολλά από εμάς -ή εσάς- που έχουμε περάσει από το στάδιο "παπάκι" και έχουμε και πιο ώριμη σκέψη. Επίσης δεν θα γεμίζει και τόσο η κατηγορία "Γενικά" αν τα ποστ για πάπιες πάνε σε άλλη κατηγορία, και όποιος δε θέλει δεν τα διαβάζει αν βλέπει πού ανήκουν.
Τώρα αν θες, κανιβαλιζόμαστε, είναι πολύ εύκολο. Ε ναι λοιπόν, είσαι βλαξ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Και εγώ ψηφίζω!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
kitakse imima8i file ston afro den kanoume ipodiksis giati mpori na vre8oume me kameni mixani ke petameni se kana vi8o tsimentomeniΑρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Φίλε Άφρο.
Όταν μιλάς σοβαρά τα λες πολύ ωραία και σε διαβάζω με προσοχή. Εχεις όμως πολύ καιρό να μιλήσεις σοβαρά. Λες και το κάνεις επίτηδες και ψάχνεις ποιο ποστ μπορείς να κανιβαλίσεις. Καλυτερα να μπαίνεις και με δεύτερο ψευδόνυμο π.χ. Κάφρο, για το σκοπό αυτό.
Πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμη μια κατηγορία για παπιά. Τα παιδιά με παπάκια αν θέλουν μπορούν να μάθουν πολλά από εμάς -ή εσάς- που έχουμε περάσει από το στάδιο "παπάκι" και έχουμε και πιο ώριμη σκέψη. Επίσης δεν θα γεμίζει και τόσο η κατηγορία "Γενικά" αν τα ποστ για πάπιες πάνε σε άλλη κατηγορία, και όποιος δε θέλει δεν τα διαβάζει αν βλέπει πού ανήκουν.
Τώρα αν θες, κανιβαλιζόμαστε, είναι πολύ εύκολο. Ε ναι λοιπόν, είσαι βλαξ!!! :
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ke gia papakia apokliete na dis tipota
ego protino de na ta klotsame ke sto dromo gia na min mas ton klinoun ke den mporoume na perasoume me tis mixanes mas
ke ama troi ta moutra tou o ekastote papakias na stamatame na tou rixnoume ke ena katourima
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..... ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΓΙΔΟ.... ΩΞ ΑΠΟ ΄ΔΩ....
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Δε φτάνει που είσαι κάπως βλαξ, είσαι και άσχετος στο θέμα "κάνω τόπο να περάσω" . Απλά πράματα: Πλησιάζεις το παπιδάκι και του σπρώχνεις το τιμονάκι. Αυτός πέφτει, εσύ έχεις ήδη βγάλει την ψηφιακή και τον τραβάς βιντεάκι, το οποίο πριν φτάσεις στο επόμενο φανάρι έχεις στείλει με τη 3G κάρτα σου από τον φορητό στο moto.gr για να το βλέπουμε και να γελάμε. Μετά μπαίνουμε όλοι στο ποστ και λέμε τι βλάκας που ήταν και πόσο γελοία έπεσε. Και όσοι μπαίνουν για ποστ με παπί, τους παραπέμπουμε στα ποστ με τα βιντεάκια. Ετσι αποκτούμε όνομα και όλα τα παπάκια μας αποφεύγουν στο δρόμο και έτσι δε μας κλείνουν πια. Επίσης μπορούμε να πουλάμε και προστασία σε παπάκια που καλοπληρώνουν, και να τους έχουμε για πληροφοριοδότες!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλλά πού μυαλό να τα σκεφτείς εσύ αυτά!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re si kala ta leei dikio exiΑρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Δε φτάνει που είσαι κάπως βλαξ, είσαι και άσχετος στο θέμα "κάνω τόπο να περάσω" . Απλά πράματα: Πλησιάζεις το παπιδάκι και του σπρώχνεις το τιμονάκι. Αυτός πέφτει, εσύ έχεις ήδη βγάλει την ψηφιακή και τον τραβάς βιντεάκι, το οποίο πριν φτάσεις στο επόμενο φανάρι έχεις στείλει με τη 3G κάρτα σου από τον φορητό στο moto.gr για να το βλέπουμε και να γελάμε. Μετά μπαίνουμε όλοι στο ποστ και λέμε τι βλάκας που ήταν και πόσο γελοία έπεσε. Και όσοι μπαίνουν για ποστ με παπί, τους παραπέμπουμε στα ποστ με τα βιντεάκια. Ετσι αποκτούμε όνομα και όλα τα παπάκια μας αποφεύγουν στο δρόμο και έτσι δε μας κλείνουν πια. Επίσης μπορούμε να πουλάμε και προστασία σε παπάκια που καλοπληρώνουν, και να τους έχουμε για πληροφοριοδότες!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλλά πού μυαλό να τα σκεφτείς εσύ αυτά!! ::
pos den to ixa skefti exo ksepesi teleftea....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλά ε, η φαντασία σας οργιάζει λέμεεεεεεε![]()
![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
me 2Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Και εγώ ψηφίζω!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
δεν έχω κανένα προβλημα στο να κάνουμε και μια κατηγορία για τα παπάκια και τα σκουτεράκια!
ετσι και αλιώς οι πιτσιρικάδες που έχουνε τα μηχανάκια αυτα..ειναι οι αυριανοι αλήτες μηχανόβιοι!
γιατι να μην έχουμε και μια κατηγορία και για αυτούς??μονο καλό θα κάνει και δεν θα τους έχει και κανεις στη πλατη τους,ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ MOD ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ..ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
τωρα...ποιος κάνει στη άκρη για να περασει ποιος στους δρόμους της Αθήνας..ας μην το κουβεντιάσουμε καλύτερα..δε συμφερει ολους εσάς με τις φρεγάτες...ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ...ΝΟΥΜΕΡΑ.!
Oλοι εδω μεσα απο τα 18 τους χρονια εγιναν στριταδες εντουραδες κτλ κτλ...δεν περασαν απο το μεγαλο "σχολειο" Παπια!
Οταν ειχαμε παπιες δεν νιωθαμε δηλαδη αυτα που νιωθουμε τωρα για τα δικυκλα?Απλα δεν ειχαν ολοι την ευκαιρια να αποκτησουν την "καλη" τους.Γιατι να μην εχουν λοιπον ενα χωρο δικο τους εδω μεσα? ? ?Εκτος και αν υπαρχει καποιος λογος που δεν γνωριζουμε
Καλα ειναι αυτα που γραφετε γελασα και εγω με την ψυχη μου αλλα να μην κοιταμε μονο το post count.
Ναι λοιπον . . .
![]()
![]()
το οτι οι mods δεν θελουν κατηγορια για παπακια-σκουτερ κτλ δεν θ το σχολιασω...mods ειναι αυτοι ξερουν.
αλλα το οτι μερικοι δεν καταδεχονται τετοια κατηγορια (τουλχ. αυτο εχω καταλαβει) μου κανει λιγω σε σνομπισμο.. γιατι ρε σε r1 πανω γεννηθικατε???!!!. (i wish i was) τεσπα. εγω δεν θα ειχα προβλημα με μια τετοια κατηγορια μιας και δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα τα παπιοσκουτεροιδοι διδκυκλα.
α μιας και μαμησεμε το ποστ.......
η γυναικα μου εχει περιοδο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Kαι εγω συμφωνω με την δημιουργια κατηγοριας...
Τι παραπανω εχουν δηλαδη τα CBF :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: