Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: τσιγάρο στη μάπα...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Σωραιος
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

sex beast Μελος Το avatar του/της sabayam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Μια μέρα που μου πέταξε κάποιος αποτσίγαρο, το έπιασα από τα @@ μου (εκει είχε πεσει... ) το κράτησα μέχρι τα φανάρια και του είπα "σας έπεσε αυτό πάνω μου" και το πέταξα μέσα στο κάρο του...

καλά έκανα?

κανονικα θα επρεπε να του το σβησεις στο ματι για να βλεπει το κοσμο τρυπιο.....
    τεσπα καλα εκανες...........γιατι και τα ρεστα να ζηταγες θα αρχιζε τις μαλακιες και θα ξεκιναγε σιγουρα καβγας

και εμενα μου πεταξαν τσιγαρο και τα ιδα ολα και ηταν μπατσικο

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas9070
    και εμενα μου πεταξαν τσιγαρο και τα ιδα ολα και ηταν μπατσικο

spam-άρω το θέμα αφού δεν πρόκειται για τσιγάρο αλλά θα σας το πω:

κινούμαι δεξιά , μέσα στην πόλη λίγα εκατοστά από το πεζοδρόμιο με 10.
    Με προσπερνάει περιπολικό και ο συνοδηγός πετάει από το παράθυρο το χαρτί από τον πύραυλο που μόλις είχε τελειώσει το γλύψιμο
    Το χαρτί με τα υπολείμματα επάνω μου φυσικά .
    Ανοίγω λίγο το γκάζι, φτάνω ξανά δίπλα του (και τον προσπερνώ "παρανομώντας") κινούμενος από δεξιά του και του την λέω......
    Ο τύπος για δευτερόλεπτα μένει μ@λ@κας αλλά μετά επιταχύνει με φάρο και σειρήνα με προσπερνάει εκ νέου και μου κάνει νόημα να σταματήσω.
    Αγριεμένος μου ζητάει τον λογο (και τα χαρτιά μου φυσικά).

Μερικές εκατοντάδες μέτρα παρακάτω ξέρω πως είναι το ΑΤ, του λέω λοιπόν:
    Ξεκινάω για το Τμήμα και ακολούθα με αν θες.........πάω στον Διοικητή σου να του πω τι έκανες, τι σου είπα, και να του εξηγήσεις γιατί με σταμάτησες.
    τα χαρτιά μου αν θες έλα να τα δεις εκεί.

Πήγα, περίμενα κανένα πεντάλεπτο, δεν ηρθε περιπολικό, ανέβηκα στον Διοικητή, του έδωσα πλήρη αναφορά και τα στοιχεία μου ώστε να μην έχω κάποια έκπληξη στο μέλλον πως αρνηθηκα να σταματήσω σε έλεγχο και γεια σας!!

Από τότε έχει περάσει 1,5 - 2 χρόνια και δεν είχα ποτέ κανένα νέο/εξέλιξη
    "...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".

έλληνα μ@λ@κα δεν θα αλλάξεις ποτέ!!! τσιγάρα, σκουπίδια, μαγκιά κλ@νιά και τίποτα άλλο.. :a31:
    θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:

Διχρονάκιας Το avatar του/της GreddyRx7
    Από την μία διαβάζοντας κανείς όλα αυτά γελάει αλλά από την άλλη ειδικά όταν είναι σαν εμένα κανείς διλαδή ντελιβεράς που δουλεύει 13 ώρες κάθε μέρα στο κέντρο της θεσσαλονίκης όλα αυτά είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Πόσες φασαρίες έχουν γίνει για τσιγάρα που πετάγονται από δεξιά αριστερά από παρτσακλά που μιλάνε με το ένα χέρι στο κινητό και στο άλλο το τσιγάρο να πετάγονται από τα πιο άκυρα σημεία και δέν φτάνει αυτό να σε βρίζουν και από πάνω πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Η μίζα πάει σύννεφο και έχει γεμίσει ο δρόμος Ταλιμπάν!
    RGV-Γ 250, Suzuki FX68mm, Modenas Dinamik 72mm Tuned By Moto Gas.

Ο ασυμβιβαστος Το avatar του/της Priest400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Μια μέρα που μου πέταξε κάποιος αποτσίγαρο, το έπιασα από τα @@ μου (εκει είχε πεσει... ) το κράτησα μέχρι τα φανάρια και του είπα "σας έπεσε αυτό πάνω μου" και το πέταξα μέσα στο κάρο του...

καλά έκανα?
    Εισαι απλα τεραστιος!!!!!!!!!!!!

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
    έλληνα μ@λ@κα δεν θα αλλάξεις ποτέ!!! τσιγάρα, σκουπίδια, μαγκιά κλ@νιά και τίποτα άλλο.. :a31:
    Ουτε θα αλλάξει εχει καταστραφεί το DNA του ευγενικού,πολιτισμένου,καθαρού,ανθρώπου που αγαπάει την χωρα του σέβεται τον συνάνθρωπο του και ολα τα καλα της φυλης και έγινε με μια λεξη ΖΩΟ.

diladi kanenas den to exei kanei apo sas pote ayto?
    Oi parontes panta exerountai e

dystyxos den einai aytoi kai emeis Oloi exoume malakismeni notropia edo,sta panta.

Ο ασυμβιβαστος Το avatar του/της Priest400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από watain

dystyxos den einai aytoi kai emeis Oloi exoume malakismeni notropia edo,sta panta.
    Ετσι δικε μου πεστα!!!!!

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr
    κι εγω εχω πεταξει τσιγαρο απο το αμαξι.Αλλα παντα ελεγχω αν ειναι καποιος πισω μου!ειτε αμαξι ειτε μηχανακι!Ειναι ομως μερικοι που δεν τους ενδιαφερει καθολου!
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr
    Εμενα εκτος απο τσιγαρο μου χει τυχει κι αλλο κουλο (και σε πολλους πιστευω)!
    Εκει που πηγαινω μια στιγμη δροσιζομαι........ΟΧΙ δεν βρεχει!Ειναι ο καγκουρας απο μπροστα που ξαφνικα τον επιασε μανια καθαριοτητας και καθαριζει τα τζαμια του.....
    Και καλα οταν ειμαι με τη μηχανη....φοραω το κρανος...Αλλα οταν ειμαι με το παπακι που δεν φοραω????Ε ρε αθανατε Ελληναρα....!!!:a31:
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manos*gsxr
    Εμενα εκτος απο τσιγαρο μου χει τυχει κι αλλο κουλο (και σε πολλους πιστευω)!
    Εκει που πηγαινω μια στιγμη δροσιζομαι........ΟΧΙ δεν βρεχει!Ειναι ο καγκουρας απο μπροστα που ξαφνικα τον επιασε μανια καθαριοτητας και καθαριζει τα τζαμια του.....
    Και καλα οταν ειμαι με τη μηχανη....φοραω το κρανος...Αλλα οταν ειμαι με το παπακι που δεν φοραω????Ε ρε αθανατε Ελληναρα....!!!:a31:
    φιλικα παντα συναδελφε....αλλα τα παπακια δεν πεφτουν?
    ποτε δεν καταλαβα τη νοοτροπια αγοραζω/φοραω κρανος οσο ανεβαινω σε κυβικα/αλογα/αξια μηχανης
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Αρχικά δημιουργήθηκε από watain

Οχι φιλε μου προσωπικά εγω δεν εχω πετάξει ποτε τιποτα ουτε πρόκειται να το κανω γιατι τέτοιες πράξεις μη πολιτισμού δεν ειναι αποδέκτες απο το ατομο μου προς πληροφόρηση δε εχω φτασει στο αλλο ακρο να κοπανήσω τον μαλάκα τον νεοέλληνα νεαντερταλ που το εκανε και ειμαι σίγουρος οτι μετα απο αυτό θα σκεφτει να το ξανακάνει.

Υγ.Εσυ το κάνεις συχνά;

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
    Οχι φιλε μου προσωπικά εγω δεν εχω πετάξει ποτε τιποτα ουτε πρόκειται να το κανω γιατι τέτοιες πράξεις μη πολιτισμού δεν ειναι αποδέκτες απο το ατομο μου προς πληροφόρηση δε εχω φτασει στο αλλο ακρο να κοπανήσω τον μαλάκα τον νεοέλληνα νεαντερταλ που το εκανε και ειμαι σίγουρος οτι μετα απο αυτό θα σκεφτει να το ξανακάνει.

Υγ.Εσυ το κάνεις συχνά;
    hmm...den exeis petaxei pote e?ok
    koita den to kano syxna alla to exo kanei mhn leme malakies tora,vevaia den to petao en kinisei giati mou exei tyxei kiemena na mou skasei olo to tasaki apo to brostino amaxi sth mouri,einai malakia kai poly epikindino.
    Alla sthn ellada zoume parte to xabari kai ksekoliste me to drama.edo oloi koitane thn parti tous telos.(edo o allos pernaei stegna to stop pas kai tou thn les kai se vrizei kai apo pano ti leme tora)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τσιγαρο στη σελα
    από bentouza στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2011, 17:18
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 17:01
  3. Βόλτα στη Λευκάδα, τη Κυριακή 21/3
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 17:29
  4. Arai RX7-RR4 στη μισή τιμή!!!
    από Wizard13 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2003, 14:50
  5. Πάμε μια βόλτα στη........στη........
    από Capo_Di_Capi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF