Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 137

Θέμα: Εντουράδα στον Υμηττό ή όχι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Μια άποψη μπορώ να καταθέσω...

Ελπίζω πλέον οτι με την ιδιότητα του δασοπυροσβέστη (έστω και εθελοντικά) και έχοντας ζήσει απο πρώτο χέρι το τι γίνεται με την καταστροφή δασών το περισυνό καλοκαίρι στην περιοχή της Σταμάτας, Πεντέλης, Μαραθώνα που ήταν το τλεευταίο πράσινο κομμάτι, ίσως να δώσει τροφή για σκέψη το παρακάτω.

1. Το δάσος καταστρέφεται απο την παρουσία του ανθρώπου που έχει επιβουλές πάνω του. Δηλαδή εκείνον που δεν το σέβεται και πετάει σκουπίδια, αλλοιώνει το περιβάλλον (με σκαπτικά/κοπτικά εργαλεία), με δημιουργία μονοπατιών για όλους (απο περιπατητές μέχρι και 4Χ4 track) σε παρθένες περιοχές κοκ.

2. Ο άνθρωπος που πάει στο βουνό (ειδικά εκεί που έχει υψηλή χλωρίδα και πανίδα) οφείλει να ξέρει οτι η παρουσία του εκεί δεν συνιστά πρόβλημα μόνο όταν το σέβεται. Όπου σέβεται βάλτε την απουσία των παραπάνω.

3. Το enduro σε γενικές γραμμές όντως καταστρέφει όπως και το mountai bike ride... όπως και η παρουσία περιπατητών που ξεφεύγουν απο χαραγμένα μονοπάτια μόνο και μόνο για να θαυμάσουν την φύση απο κοντά και την ίδια στιγμή ξεφορτώνονται απο χαρτομάντηλα μέχρι και σκουπίδια γύρω γύρω.

Η μεγαλύτερη καταστροφή γίνεται απο σκουπίδια (που 70% είναι υπαίτια για πυρκαγιές), και απο μπαζώματα.

Δυστυχώς σε αυτό το κομμάτι κανείς απο τους δήθεν οικολόγους δεν υπάρχει... είτε με μηχανή , είτε χωρίς. Η οικολογική παρουσία των περισσότερων περιορίζεται σε αναδασώσεις που γίνονται με δημοσίευση απο ΜΜΕ, που δεν είναι κακό , αλλά είναι η μόνη ενέργεια τους.

Όμως δεν έχει ακουστεί ποτέ κουβέντα για ομάδες περιφρούρησης απο τους περισσότερους (σε εθελοντική βάση , υπάρχουν δεκάδες σύλλογοι να αποτανθεί ο ενδιαφερόμενος έτσι ώστε να βοηθήσει σε αυτό) έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα και ειδικότερα το καλοκαίρι που ο κόσμος είναι αρκετά περισσότερος στο βουνό.

Εδώ έχουμε μαζέψει εκδρομείς που είχαν ξεκινήσει τσιμπούσι σε πυκνόφυτη περιοχή με πεύκα και φουλ πευκοβελόνες στο έδαφος , ενώ είχαν ανάψει και φωτιά ... όπου με μέτρα προστασίας ή άνευ αυτών , απλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να το κάνουν.

Λαθροκυνηγούς που είναι η χειρότερη κατηγορία καθώς δεν θα διστάσουν να πυροβολήουν και επάνω σου, αν νιώσουν οτι απειλούνται...

Και άλλα ωραία ... και δυστυχώς επειδή ακριβώς δεν υπάρχει δασική υπηρεσία προστασίας όπως στο εξωτερικό ο καθείς θεωρεί "κτήμα" του το δάσος στο βουνό και κάνει οτι νομίζει , οπως νομίζει.

Ας φτάσουμε και στον Υμηττό τώρα (αν και θεωρώ πως Πάρνηθα και Πεντέλη λόγω φυσικής τοποθεσίας είναι πιο σημαντικά δασικά βουνά , ώς φίλτρα ατμόσφαιρας)...

- Ο Υμηττός ήδη έχει φοβερή επιβάρρυνση απο κεραίες κινητής τηλεφωνίας και τηλεόρασης. Κανείς δεν λέει ή δεν κάνει τίποτα. Το 90% των κτισμάτων εκεί είναι αυθαίρετα.

- Απο την στιγμή που έχει επιβαρρυνθεί αρκετά (όντως) ο δρόμος είναι ενας.. Ολική απαγόρευση διελεύσεων για όλους και για κάθε τύπου οχήματος. Με μοτέρ ή οχι. Μόνο έτσι το φυσικό περιβάλλον μπορεί να επανέρθει και ταυτόχρονα να ελεγχθεί εν μέρη και το ποιός ανεβαίνει και τι δουλειά κάνει εκεί.

- Τα σκουπίδια κάνουν την μεγαλύτερη ζημιά απο όλους.. τους λόγους τους είπα παραπάνω.

- Το enduro αν και είναι μια πολύ αγαπημένη ασχολία , έτσι όπως είναι η κατάσταση στα βουνά γύρω απο την Αττική θα έπρεπε να περιοριστεί σε πολύ διακριτές διαδρομές .Η ολική απαγόρευση είναι ανόητο τουλάχιστον να λέμε οτι πρέπει να γίνει αφού δεν μπορεί να ελεγχθεί κάτι τέτοιο αρχικά... εκτός αυτού θεωρώ πως αν πραγματοποιείται σε σωστά πλαίσια, προωθεί την αγάπη προς την φύση και δεν κάνει το αντίθετο.. αρκεί βέβαια να γίνεται σε συγκεκριμένες διαδρομές.

- Το παραπάνω ισχύει και για τους ποδηλάτες.. και μην ακούσω τίποτα αστεία οτι δεν κάνουν ζημιά τα ποδήλατα γιατί δεν ισχύει αυτό. Η μόνη διαφορά τους είναι η απουσία θορύβου.. λούκια όμως κάνουν και αυτά... έστω και μικρότερα.. Και μιλώ φυσικά οχι για τον πατέρα με τα παιδιά που με ενα IDEAL θα πάνε απο δασικούς δρόμους, χαραγμένους ήδη... αλλά για τους "δήθεν" επαγγελματίες που πάνε τάπα , με διάφορα ΜΤ , πλησιάζοντας την ταχύτητα μοτοσυκλετών.

- Οι περιπατητές.. χωρίζονται σε δύο κατηγορίες... σε εκεινους που πάνε βόλτα γνωρίζοντας τι και πως θα πρέπει να το κάνουν... και σε εκείνους που πάνε βόλτα "ως μόδα". Και οι δύο είναι αποδεκτοί (αλλοίμονο)... μόνο που οι δεύτεροι είναι οι χειρότεροι λόγω της νοοτροπίας τους, που πετάνε σκουπίδια, πατάνε πάνω σε φωλιές ζώων (χωρίς να το γνωρίζουν), κάνουν μονοπάτια καινούρια περνώντας απο παρθένες περιοχές , κάνοντας ζημιά που και πάλι δεν γνωρίζουν κοκ.

- 4Χ4 .. νέο φρούτο... που κάνει και τεράστια ζημιά. Υπάρχουν κύριοι ειδικά πάρκα για τα θηρία σας... τι σας φταίει το δάσος; Τεράστια ζημιά σε μονοπάτια και ηχορύπανση. Και είναι και οι μόνοι που ήδη έχουν προϋποθέσεις να πάνε να διασκεδάσουν σε οριοθετημένα πάρκα και συγκεκριμένες δυσκολίες.

- Κυνήγι... ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ μέχρι νεωτέρας μετά τις φωτιές του καλοκαιριού. Όποιος θέλει ας ρωτήσει στην ΕΛ.ΑΣ για τα περαιτέρω.. όποιον δείτε να κυνηγάει στα όρια της Αττικής, το κάνει λαθραία.

-Μπαζώματα.. είναι γνωστό σε όλους τι ισχύει...

Πως θα λυθουν αυτά για τον Υμμητό;... με ολική απαγόρευση διελέυσεων και δασική υπηρεσία προστασίας.

Αντέχουμε να το δεχτούμε αυτό; Είμαστε διατεθειμένοι για κάτι τέτοιο;..

Παραπάνω διάβασα κάτι που είχε δόση λογικής. Τσακώνονται οι μισοί για το βουνό και το δάσος του.. και οι άλλοι μισοί για το που θα χτίσουν σε αυτό. Η αλήθεια είναι οτι ο καθένας θέλει το δάσος δικό του και δεν τον ενδιαφέρει τι θέλει ο άλλος. Δυστυχώς σε αυτό το πρόβλημα μόνο μια λύση υπάρχει.. επειδή ακριβώς κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει τα όρια του, χρειάζεται αστυνόμευση, για να κρατάει τα όρια όλων εκεί που πρέπει.

Σε ποιά χώρα κράτος θα μου πείτε τώρα;... αυτό είναι άλλο θέμα.

Gandalf
    τα πε ολα ο μαγος.και οι πεζοι εχουν μεριδιο ευθυνης,ιδιαιτερα με τα σκουπιδια τους.για να παει καποιος στο υπεροχο πευκοδασος του σχοινια να δει το σκουπιδι που αφηνουν...
    ντροπη και ξευτιλα μεχρι σερβιετες και μπειμπιλινο.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Στο παρον θρεντ.... Το προβλημα ειναι τα μονοπατια με τις τρυπες που ανοιγουν τα μηχανακια ταραζοντας την διαδρομη του δημιουργου του θρεντ στις ποδηλαταδες του.....

Αρα εισαι.....

Παρολα αυτα...... Σε ολους μας οσοι ανακατευοναστε με το βουνο αναλογουν ευθυνες .....

Σε αλλους λιγοτερες... Σε αλλους περισσοτερες.....

Και επειδη δεν μου αρεσει να ειναι οικολογος οπου με συμφερει ... Και οπου δεν με συμφερει να κανω την παλαβη.....

Οταν σε ενα βουνο απαγορευτει η καθε δραστηριοτητα οπως συμβαινει στο εξωτερικο τοτε να σεβαστω απολυτα την απαγορευση......

Γιατι οταν ο ποδηλατης ωρυετε εδω μεσα για τρυπες στα μονοπατια ......

Και για το χαλι που εχω βαλει στο παραπανω θρεντ μενει αδιαφορος.....

Οταν ο περιπατητης ενοχλειτε απο εμενα αλλα του πηγε τρεις και μια να παει να σβερκωσει τον οδηγο του μπαζαδικου που αδειαζε στο ρεμα.....

Οταν οι μικρες ζημιες .... Κυνηγιουνται συνεχως

Και οι μεγαλες ( παιδικα επιχειρηματα κατ εσενα ) μενουν στο απυροβλητο.....

Χαιρετισματα και αξιοι της μοιρας μας......

Την τουρτα ξεκινας να την φτιαχνεις απο την βαση.... Και οχι απο τα κερασακια....

1)Μιλαμε για εντουρο στο βουνο, εγω αναφερομαι στο αν επιτρεπεται η οχι και εσυ μου λες οτι ειμαι οφφ τοπικ. Εχεις κι αλλους ασσους στο μανικι σου?

2) Παραδεχεσαι εμμεσα οτι οντως απαγορευεται και λες οτι θα συνεχισεις γιατι αλλες ομαδες που κατα την γνωμη σου καταστρεφουν περισσοτερο δεν βαλονται. Αυτο κι αν ειναι ο ορισμος του 'ελληναρα' . Ευγε.

Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    1)Μιλαμε για εντουρο στο βουνο, εγω αναφερομαι στο αν επιτρεπεται η οχι και εσυ μου λες οτι ειμαι οφφ τοπικ. Εχεις κι αλλους ασσους στο μανικι σου?

2) Παραδεχεσαι εμμεσα οτι οντως απαγορευεται και λες οτι θα συνεχισεις γιατι αλλες ομαδες που κατα την γνωμη σου καταστρεφουν περισσοτερο δεν βαλονται. Αυτο κι αν ειναι ο ορισμος του 'ελληναρα' . Ευγε.

Aυτα ηθελες να καταλαβεις.....

Αυτα καταλαβες.....!!!!

Δεν μπορω να κανω τιποτα παραπανω για αυτο.....

Νέο μέλος
    Επιτέεελους!
    Και μία ερώτηση με «νόημα» (άρα είμαστε μόνο 1 βήμα από... ποιό ρεαλιστικές απειλές. Για να δω ποιό καλόπαιδο θα ξεκινήσει....)
    Το immitos είναι, προφανώς, ένα «πρόχειρο» nickname.
    Σκοπός μου ήταν να δω αν ΟΝΤΩΣ υπάρχουν κάποιοι στον χώρο σας που μπορούν να συζητήσουν (για αυτόν τον λόγο έριξα το επίπεδο στο δικό σας για να είμαι ποιό κατανοητός)
    Αντί όμως η δημοσίευση μου να ξεκινήσει ένα διάλογο μεταξύ σας, αποδεικνύοντας τουλάχιστον ότι μικρή μερίδα σας μπορεί να συζητήσει, εσείς αποτύχατε παταγωδώς!

-Μόλις εμφανίσθηκαν επιχειρήματα, το γυρίσατε στην κοροϊδία.
    -Μόλις εμφανίσθηκε μια ρεαλιστική πρόκληση (επιβεβαίωση αυτών που γραφώ), το χοντρύνατε.
    Και το χειρότερο
    -Το ανανεώνεται μεταξύ σας, επιβεβαιώνοντας αυτό που πολύς κόσμος έχει προσέξει:
    -Ότι δηλαδή όταν σας μιλάνε δεν ακούτε τι σας λένε άλλα ότι σας την λένε!

Μπράβο λεβέντες μου...

Και μπραβο σουςς λιγου (δυσιχως λιγους) που σκεφτικαν με αυτα που διαβασαν. Μι συμβουλη μηνπολυεκδιλωθειτε γιατι θα σας φανε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Aυτα ηθελες να καταλαβεις.....

Αυτα καταλαβες.....!!!!

Δεν μπορω να κανω τιποτα παραπανω για αυτο.....

Θα μπορουσες να ξαναδιαβασεις το ποστ σου και να μου εξηγησεις τι δεν καταλαβα καλα!

Αν και η 'χαρχαλα' μου προτιμαει την Βαρυμπομπη, και οχι βεβαια για εντουρο αλλα για χαλαρη βολτα στο χωμα ( αλλωστε δε σηκωνει και παραπανω) και το Σχοινια για παιχνιδι με την αμμο, παρολα αυτα εχω μερικες αποριες περι του Υμηττου.

Η Φιλοδασικη και η Δασοπροστασια πως οριζονται αυτοκλητα προστατες του βουνου ? Απο ποιον? Γιατι να απευθυνθω σε αυτους τους δυο προκειμενου να κανω βολτα στο βουνο?
    Οι μεν ΝΠΙΔ (?) και οι δε Ενωση Εθελοντων, δηλαδη κατα την ταπεινη μου αποψη , τριχες.

Δε λεω, η Δασοπροστασια , απ οσο ειδα στο λινκ, κανει καποιο εργο αλλα αυτο δε σημαινει οτι το βουνο της ανηκει κιολα.

Εν πασει περιπτωσει να δεχτω οτι αυτοι οι δυο ειναι οι προστατες του Υμηττου. Αντι να 'ξελαρυγγιαζονται' απο δω κι απο κει, γιατι δε φτιαχνουν μια 'ομαδα προστασιας' - αφου το δικαιωμα τους το παρεχει ο νομος (?)- και να εχουν δυο -τρεις περιπολιες τις Κυριακες με σκοπο τη προστασια του βουνου απο οτι αυτοι νομιζουν οτι το βλαπτει. Θα κανουν το κεφι τους στο βουνο που τοσο αγαπουν και ταυτοχρονα θα το προστατευουν?

Εκτος κι αν ξερουν να προστατευουν το βουνο μονο απο τα γραφεια τους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από imittos

Σκοπός μου ήταν να δω αν ΟΝΤΩΣ υπάρχουν κάποιοι στον χώρο σας που μπορούν να συζητήσουν (για αυτόν τον λόγο έριξα το επίπεδο στο δικό σας για να είμαι ποιό κατανοητός)
    :a019:
    ''όσο απαξιωτικό είναι η μη συμπλήρωση αθλητών σε κατηγορίες ή τερματίζοντες στο βάθρο άλλο τόσο είναι το μοίρασμα κυπέλλων στην απονομή σε αθλητές που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα.
    Τώρα αν αυτό είναι στα πλαίσια διατήρησης καλών σχέσεων με τους αθλητές – πελάτες, πάω πάσο!''

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    [B(για αυτόν τον λόγο έριξα το επίπεδο στο δικό σας για να είμαι ποιό κατανοητός)
    [/B]

ααααα!!! ωστε αυτος ειναι ο λογος που
    μπορω και σε καταλαβαινω
    πες το βρε παιδακι μου γιατι νομιζα προς
    στιγμην οτι εγινα διανυα

το ειπα και ποιο πριν κανουμε λαθος
    και χαλαμε το σαλιο μας ασχολουμενοι
    με νουμερα αλλα επεσα στην παγιδα

υ/γ α και που'σαι εσυ με το επιπεδο...
    μαθε πρωτα να ξεχωριζεις το πιο απο
    το ποιο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και ασε εμας του χαμηλου επιπεδου ησυχους

υ/γ2 η καταχρηση μπορει να σε τυφλωσει
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ότι και αν ήθελες να πεις ή να "διδάξεις" το έκαψες με το παραπάνω σχόλιο σου. Σχόλιο που προφανώς μετά βίας το συγκρατούσες προσπαθώντας να "επικοινωνήσεις" με τους βάρβαρους. Δυστυχώς ο βήχας και η μαλακία δεν κρύβεται.

Λυπάμαι που δεν σε υποδέχτηκαν οι συνάδελφοι εντουράδες ως θεό πέφτοντας στα τέσσερα ρίχνοντας φάπες ο ένας στον άλλο για το πως είναι τόσο πεζοί και δεν τους είχαν περάσει καν απ΄το μυαλό οι σοφιστείες σου.
    Μάζεψε την αλαζονεία και την υπεροψία σου γιατι ιαχές του στύλ "Τι είπες ρε ΘΕΕ !!!" δεν θα βρεις εδώ μέσα.

Περιορίσου λοιπόν στα αγαθά καθήκοντα του ρουφιάνου που καλεί το δασαρχείο/αστυνομία όποτε βλέπεις τραμπούκους εντουράδες να καταστρέφουν τις βουνοπλαγιές. Θα σου προσφέρει καλύτερο ύπνο τα βράδια.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

μπραβο εκανες την τυχη σου
    με αγαπη Αννα

http://www.youtube.com/watch?v=TVFpUcHioTU
    τρεις ευχες :rotflmao:
    ''όσο απαξιωτικό είναι η μη συμπλήρωση αθλητών σε κατηγορίες ή τερματίζοντες στο βάθρο άλλο τόσο είναι το μοίρασμα κυπέλλων στην απονομή σε αθλητές που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα.
    Τώρα αν αυτό είναι στα πλαίσια διατήρησης καλών σχέσεων με τους αθλητές – πελάτες, πάω πάσο!''

Εγω παντως παρ'ολο που διαφωνω με τα communication skills του Imittos, νομιζω ο,τι αυτα που λεει εχουν βαση, την οποια οι περισσοτεροι απο εδω μεσα ηθελημενα παραβλεπετε γιατι νοιωθετε οτι σας στερουν το παιχνιδι και περιοριζεστε στο να κριτικαρετε το πως τα λεει. Η ουσια δεν ειναι εκει ομως και κριμα που το θρεντ θα κλεισει με αυτο το τροπο.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Εγω παντως παρ'ολο που διαφωνω με τα communication skills του Imittos, νομιζω ο,τι αυτα που λεει εχουν βαση, την οποια οι περισσοτεροι απο εδω μεσα ηθελημενα παραβλεπετε γιατι νοιωθετε οτι σας στερουν το παιχνιδι και περιοριζεστε στο να κριτικαρετε το πως τα λεει. Η ουσια δεν ειναι εκει ομως και κριμα που το θρεντ θα κλεισει με αυτο το τροπο.
    Κλείνει με τον αναμενόμενο τρόπο όταν ο κάθε επαρμένος αρκείται στο να κουνάει το δάχτυλο καβάλα στο οικολογικό καλάμι του.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Μάλλον μου φαίνεται ότι αγόρι μου ήρθες να γράψεις αυτά που ήθελες και τίποτα άλλο. Διάβασες τι έγραψα στο προηγούμενο μου ποστ? Οι μόνοι νόμιμοι προστάτες του δάσους είναι η Δασική Υπηρεσία. Κανείς άλλος αυτόκλητος που χτίζει μοναστήρια.

Επίσης αν απαγορεύεται η διέλευση γιατί είναι προστατευόμενη περιοχή, το οποίο πρέπει να θεσπιστεί από νόμο, όπως πχ για το Φαράγγι της Σαμαριάς, τότε απαγορεύεται για όλους, και για τους ποδηλατάδες και για τους περιπατητές & για ΟΛΟΥΣ.

Τράβα μάθε να συζητάς και να ανταλλάσσεις επιχειρήματα & μετά έλα να κάνεις κήρυγμα. Επίσης προσπάθησε να μη προσβάλλεις κανένα & αυτό που είπες για το επίπεδο, σε κόβω ότι δε μπορείς να μιλήσεις σοβαρά, χωρίς καφριλίκι και με επιχειρήματα.

Α! Και που'σαι, αν ένα δίκυκλο επιτρέπεται να περάσει από ένα μονοπάτι, τότε αυτό ισχύει και για τα ποδήλατα και για τα μηχανάκια. Αν δεν επιτρέπεται ισχύει και για τα 2 πάλι.
    Τράβα λοιπόν ρώτα τη Δασική Υπηρεσία αν κάνουμε κακό στο δάσος ή ότι άλλο θες...

& στα Link που έβαλες λέει ότι είναι προστατευόμενη περιοχή (που δεν είναι βέβαια γιατί δεν έχει οριστεί με προεδρικό διάταγμα) άρα το μπούλο και οι ποδηλατάδες και όλοι.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    toylaxiston symfonisame se kati oso afora ton ymmito......

oti einai kompleksikos kai karagiozis :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

re admin einai dynato na typakos me tetoio yfos kai me to vrisidi poy rixnei na mhn exei ginei akoma ban ???
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

DrBig βάση έχουν αυτά που λέει ο Gandalf. Τα λέει απλά και ξεκάθαρα.

Ακου κατέβασε το επίπεδο....

:rotflmao:
    ---Dum spiro, spero---

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εντουράδα ΟΧΙ στον Υμηττό (πολύ γέλιο)
    από naked στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2009, 09:46
  2. Εντουράδα στον Υμηττό 5/12/09
    από kordix στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2009, 17:58
  3. On-offάδικη βόλτα στον Υμηττό, άυριο 27-04-07
    από dimzab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2007, 19:40
  4. Απαντήσεις: 13