Τι κριμα.....δεν βλεπω ξεραμενα αυγα πανω στο παρμπριζ.....
Απο μαλακες-ισμενες αλλο τιποτα ειμαστε......
Θα το στρωσω που θα παει..
:a31: :a31: :a31: :a31:
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αφου το λεει και η ταμπελα:P4 ,δλδ παρκαρεις για τεσσερις :rotflmao: :rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Αφου το λεει και η ταμπελα:P4 ,δλδ παρκαρεις για τεσσερις :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Σέργιε στο μεταφέρω, η πρώτη φωτό γεννά ανάμεικτα συναισθήματα, η δεύτερη σε ρίχνει κάτω από τα γέλια και ο Χρήστος παρακάτω σου χτυπάει το κεφάλι στα πλακάκια απ'τα κλάμματα!
Στραβά-Ανέκδοτα 1-2!:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πολυ θα ηθελα να υπηρχε μια παρεα ή να συννενοουνταν 2-3 αγνωστοι και να τον εκλειναν παρκαροντας νομιμα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πολυ θα ηθελα να υπηρχε μια παρεα ή να συννενοουνταν 2-3 αγνωστοι και να τον εκλειναν παρκαροντας νομιμα.![]()
Ειλικρινά τώρα.
Εσύ θα ... ΡΙΣΚΑΡΕΣ να ήσουν ένας από αυτούς τους 2-3;;;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Σέργιε στο μεταφέρω, η πρώτη φωτό γεννά ανάμεικτα συναισθήματα, η δεύτερη σε ρίχνει κάτω από τα γέλια και ο Χρήστος παρακάτω σου χτυπάει το κεφάλι στα πλακάκια απ'τα κλάμματα!
Στραβά-Ανέκδοτα 1-2!:rotflmao:
Τελικά δεν την ... γλύτωσε
![]()
![]()
Α το μλκ..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Αφου το λεει και η ταμπελα:P4 ,δλδ παρκαρεις για τεσσερις :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελεος!!!!!!!
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
ελεος!!!!!!!
Δεν υπάρχει, ότι θέλει ο καθένας κάνει, αυτή είναι η αλήθεια. Βολεύτηκα εγώ;
στα αρχδια μου για τους άλλους.
θα το ανοιξω το θεμα λιγο.Αυτη/αυτος πιστευετε οτι φταιει? ή το συστημα που μας εμαθε να
κανουμε οτι γουσταρουμε χωρις να πληρωνουμε μία και στο τελος να βγαινουμε απο πανω
και οι ρομαντικοι να περιμενουνε την ανθρωπια των αλλων.
Στην Ελλε(λεος)αδα το μονο που ξερουμε ειναι να πειζουμε τυρι και να πηδ@με τις τουριστριες το καλοκαιρι
anashimatismos metashimatismos autin tin prothesi tin berdeuo kai eho kaki prothesi