Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 97

Θέμα: Έλληνας μικροαπατεώνας έμπορας

σημαίνει βροχή Το avatar του/της baran
    Για να συνεχίσω την ενημέρωσή σας στο φλέγον θέμα των λαμόγιων εμπόρων που μας περιτριγυρίζουν, οφείλω να σας πω πως το χρεος που μου δημιούργησε το μαγαζί Global στην Αλεξάνδρας έχει σχεδόν εξαλειφθεί.
    Μετά απο συνεχόμενα τηλέφωνα/επισκέψεις, αγγλικά/γαλλικά/αμερικάνικα και ελληνικά μπινελίκια βρέθηκαν τα χρήματα που τόσο περιέργως εκεί κάπου το καλοκαίρι "εξαφανίστηκαν". Σε περιβάλλον "bussiness as usual" τελειώνει μία υπόθεση που μου στοίχισε (ευτυχώς μόνο) 6-7 μήνες καθυστέρηση και μου έδωσε ένα σημαντικό μάθημα : να μην εμπιστεύομαι οποιονδήποτε έμπορα και να ζητάω περισσότερα εχέγγυα όταν θα κάνω μια αγορά.
    Για την ιστορία πρέπει να γράψω πως οι λόγοι που οδήγησαν στην δικιά μου αλλά και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις φέτος το καλοκαίρι απο το εν λόγω μαγαζί, υποτίθετε οφείλονταν σε έναν υπάλληλο που πλέον δεν δουλεύει εκεί και απο ότι φαίνετε την έκανε λαμόγιο με διάφορες προκαταβολές για παραγγελίες που δεν ολοκλήρωσε ποτέ αλλά τα έκανε τσεπάτα, (ο κοντός ξανθός...).
    Καλύτερα προς το παρόν να μην γράψω κάτι άλλο καθώς ήμουνα νιός και γέρασα με όλα αυτά.
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

Προσοχή στις αγορές σας και στα μετρητά σας!!!
    (Για μένα ήτανε γραφτό να μην καβαλήσω καινούριο φέτος... να δούμε απο του χρόνου αν θα το ξαναπάρω απόφαση να βγω στα μαγαζιά - μόνο αντιπροσωπείες εννοείτε)

Οι δύο καταγγελίες που έκανα στον συνήγορο του καταναλωτή και την ΓΓ καταναλωτή έστειλαν κανονικά την καταγγελία μου στον έμπορα. Βέβαια δεν έχουν τίποτε να του πουν γιατί ξέρει πως όταν στριμώξουν τα πράματα θα ξεπληρώσει όποιο χρέος έχει και θα τελειώσει εκεί η υπόθεση. Γιαυτό πρόταση μου είναι να μην ανησηχούν όσοι βρίσκονται σε παρόμοια θέση με μένα, θα ξεμπλέξουν κάποια στιγμή ανάλογα με το πόση φασαρία θα κάνουν...
    Καλά χιλιόμετρα μάγκες!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ωραίος...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από baran

Προσοχή στις αγορές σας και στα μετρητά σας!!!
    (Για μένα ήτανε γραφτό να μην καβαλήσω καινούριο φέτος... να δούμε απο του χρόνου αν θα το ξαναπάρω απόφαση να βγω στα μαγαζιά - μόνο αντιπροσωπείες εννοείτε)

Οι δύο καταγγελίες που έκανα στον συνήγορο του καταναλωτή και την ΓΓ καταναλωτή έστειλαν κανονικά την καταγγελία μου στον έμπορα. Βέβαια δεν έχουν τίποτε να του πουν γιατί ξέρει πως όταν στριμώξουν τα πράματα θα ξεπληρώσει όποιο χρέος έχει και θα τελειώσει εκεί η υπόθεση. Γιαυτό πρόταση μου είναι να μην ανησηχούν όσοι βρίσκονται σε παρόμοια θέση με μένα, θα ξεμπλέξουν κάποια στιγμή ανάλογα με το πόση φασαρία θα κάνουν...
    Σωστα τα λες...αλλα επειδη ειμαστε σε δυσκολους καιρους....και βαρανε κανονια πολυ μεγαλυτερα μαγαζια (γενικα) καλο θα ηταν οποιος μπορει (δηλαδη την εχει πατησει κιολλας) να κανει αμεση κινηση για να παρει τα λεφτα του πισω...απο χτες που λεει ο λογος...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΘΩΝ του ιδιου κυριου, με φωνες και καντιλια πηρα τελικα τα λεφτα μου...

ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ...

ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ μέλος ANTOD (ΑΝΤΩΝΗΣ) που πρωτος μου ανοιξε τα ματια με τι λαμογιο πηγα να μπλεξω...του χρωσταω μεγαλη ευγνωμοσυνη...

Κατα τα αλλα, προτιματε τη βολη σας ανταλλασσοντας μηχανες με μεσαζοντες. Επιτελους, τοσα μελη, τοση επικοινωνια..., τι τους θελουμε τους μεσαζοντες?
    Ας μεινουν λιγοι και σωστοι επαγγελματιες...! Για τους υπολοιπους μπορουμε να μαζευομαστε εξω απο το μαγαζακι τους 30~40 ατομα ως συνοδια μεχρι να πληρωσουν τα χρωστουμενα, να δειτε σε 10΄ θα εχουν αναγνωρισει το χρεος τους.

Για την ιστορία πρέπει να γράψω πως οι λόγοι που οδήγησαν στην δικιά μου αλλά και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις φέτος το καλοκαίρι απο το εν λόγω μαγαζί, υποτίθετε οφείλονταν σε έναν υπάλληλο που πλέον δεν δουλεύει εκεί και απο ότι φαίνετε την έκανε λαμόγιο με διάφορες προκαταβολές για παραγγελίες που δεν ολοκλήρωσε ποτέ αλλά τα έκανε τσεπάτα, (ο κοντός ξανθός...).
    Ναι καλα, ο υπαλληλος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexis_tgr

Ναι καλα, ο υπαλληλος...
    Τελικά τον έχουμε αδικήσει τον άνθρωπο! Οι υπάλληλοι φταίνε!!:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Διαβασα ολο το ποστ απο την αρχη.Να πω λοιπον τελος καλο και ολα καλά για τα παιδια που ξεμπερδεψαν και υπομονη σε αυτους που περιμενουν ακομη. Ωστοσο ηθελα να σταθω σε κατι που ειπε ο Byron και να επεκταθω λιγο σε μια σκεψη..
    Ο ειδικος τυπος που πληρωνεται αδρα για διαφημιζει τετοιους επαγγελματιες δεν θα πρεπει καποια στιγμη να αναλαβει τις ευθυνες του και να προστατεψει ολους αυτους που τοσα χρονια ττους πληρωνουμε για να μας ενημερωνουν και σε μεγαλο βαθμο να μας κατευθυνουν??
    Δεν οφειλουν πρωτοι αυτοι εκδοτες και δημοσιογραφοι αν οχι να βγαζουν στην σεντρα τετοια λαμογια τουλαχιστον να παψουν να τους δινουν βημα και κατ επεκταση καινουργια πελατεια?
    Ξερω οτι ειναι ουτοπικο αλλα επισης ξερω οτι και καποιοι απο αυτους διαβαζουν εδω μεσα..
    Quod me nutrit... me destruit.....

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από (Mostra)damoS
    Διαβασα ολο το ποστ απο την αρχη.Να πω λοιπον τελος καλο και ολα καλά για τα παιδια που ξεμπερδεψαν και υπομονη σε αυτους που περιμενουν ακομη. Ωστοσο ηθελα να σταθω σε κατι που ειπε ο Byron και να επεκταθω λιγο σε μια σκεψη..
    Ο ειδικος τυπος που πληρωνεται αδρα για διαφημιζει τετοιους επαγγελματιες δεν θα πρεπει καποια στιγμη να αναλαβει τις ευθυνες του και να προστατεψει ολους αυτους που τοσα χρονια ττους πληρωνουμε για να μας ενημερωνουν και σε μεγαλο βαθμο να μας κατευθυνουν??
    Δεν οφειλουν πρωτοι αυτοι εκδοτες και δημοσιογραφοι αν οχι να βγαζουν στην σεντρα τετοια λαμογια τουλαχιστον να παψουν να τους δινουν βημα και κατ επεκταση καινουργια πελατεια?
    Ξερω οτι ειναι ουτοπικο αλλα επισης ξερω οτι και καποιοι απο αυτους διαβαζουν εδω μεσα..
    Τα περιοδικά, εφημερίδες, ραδιοσταθμοί και κανάλια ΔΕΝ ζουν από το κοινό αλλά από τις διαφημίσεις - καταχωρίσεις !!!
    ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να γίνει αυτό που λες ...........

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Τα περιοδικά, εφημερίδες, ραδιοσταθμοί και κανάλια ΔΕΝ ζουν από το κοινό αλλά από τις διαφημίσεις - καταχωρίσεις !!!
    ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να γίνει αυτό που λες ...........
    δεν μπορεις να πεις οτι δεν ζουν απο το κοινο, αφου προφανως αυτοι που θελουν να διαφημιστουν πανε στα περιοδικα με αναγνωσιμοτητα, και αντιστοιχα τα ραδιο κλπ κλπ

ετσι λοιπον δεν θα βαλει ο αλλος διαφημιση πχ της χρυσης αυγης γιατι ο κοσμος θα ξενερωσει και θα σταματησει να διαβαζει το περιοδικο..

η χρυση αυγη ομως ειναι ενα ακραιο παραδειγμα,
    οταν εχεις να κανεις με εμπορους που δεν ειναι γνωστο της πασι οτι ειναι απατεωνες ειναι ποιο δυσκολα τα πραγματα..

το ποιο χρησιμο που βλεπω εγω, ειναι οσοι απο εσας ξερετε τετοιες περιπτωσεις εμπορων που διαφημιζοντε σε περιοδικα που διαβαζετε, να στειλετε εμαιλ με παραπονο..

να ειστε σιγουροι πως ο εκδοτης αν δει ΜΕΓΑΛΗ δυσαρεσκεια απο το αναγνωστικο του κοινο, και με το φοβο να θεωρηθει αναξιοπιστος και ο ιδιος που προτεινει "κακα" μαγαζια, θα σταματησει να τον διαφημιζει και θα βαλει καποιον αλλον..

Το να "δωσει" καποιο περιοδικο/ραδιο στον "αερα" καποιον κακο εμπορο αποκλειετε γιατι δεν μπορει να το κανει χωρις αποδειξεις, αλλα και αποδειξεις να ειχε, κανεις δεν θελει να μπλεξει σε εναν ανουσιο πολεμο..

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ducpilot
    Απο εκει πηρε φιλος KTM 400 μετα απο 2 μερες εσπασε καδενα και διελυσε μοτερ,μετα απο 3 μηνες που αποκαθιστουσε την βλαβη του εδωσε ενα HUSQ 250 WR που και αυτο μετε απο καμια βδομαδα παπαλα μεχρι σημερα(εχει ενα χρονο τωρα)Αυτοι οι τυποι πρεπει να τελειωνουν καποια στιγμη,μεσω των νομιμων οδων.
    Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    δεν μπορεις να πεις οτι δεν ζουν απο το κοινο, αφου προφανως αυτοι που θελουν να διαφημιστουν πανε στα περιοδικα με αναγνωσιμοτητα, και αντιστοιχα τα ραδιο κλπ κλπ

ετσι λοιπον δεν θα βαλει ο αλλος διαφημιση πχ της χρυσης αυγης γιατι ο κοσμος θα ξενερωσει και θα σταματησει να διαβαζει το περιοδικο..

η χρυση αυγη ομως ειναι ενα ακραιο παραδειγμα,
    οταν εχεις να κανεις με εμπορους που δεν ειναι γνωστο της πασι οτι ειναι απατεωνες ειναι ποιο δυσκολα τα πραγματα..

το ποιο χρησιμο που βλεπω εγω, ειναι οσοι απο εσας ξερετε τετοιες περιπτωσεις εμπορων που διαφημιζοντε σε περιοδικα που διαβαζετε, να στειλετε εμαιλ με παραπονο..

να ειστε σιγουροι πως ο εκδοτης αν δει ΜΕΓΑΛΗ δυσαρεσκεια απο το αναγνωστικο του κοινο, και με το φοβο να θεωρηθει αναξιοπιστος και ο ιδιος που προτεινει "κακα" μαγαζια, θα σταματησει να τον διαφημιζει και θα βαλει καποιον αλλον..

Το να "δωσει" καποιο περιοδικο/ραδιο στον "αερα" καποιον κακο εμπορο αποκλειετε γιατι δεν μπορει να το κανει χωρις αποδειξεις, αλλα και αποδειξεις να ειχε, κανεις δεν θελει να μπλεξει σε εναν ανουσιο πολεμο..
    Λευτέρη ......... τα έσοδα από πωλήσεις του περιοδικού είναι πρακτικά μηδέν ..........
    ο δε εκδότης ΚΑΜΜΙΑ ευθύνη δεν έχει για το ποιος διαφημίζεται !!!
    Το αν πέσει η κυκλοφορία ενός περιοδικού έχει αντίκτυπο στο ότι δεν θα προτιμηθεί από τους διαφημιστές ..............ΟΜΩΣ εάν κάποιο περιοδικό δει πτώση στις πωλήσεις σεβαστή, τότε δημιουργεί "τεχνιτή" ζήτηση ........... με απλά λόγια ........ το να αγοράσει το ίδιο το περιοδικό κάμποσα αντίτυπα .............. στοιχίζει ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ από το να χάσει μιά καταχώρηση !!!

Νέο μέλος
    Παιδια καλη χρονια,ειμαι και εγω παθων με το γνωστο μαγαζι στην λ.αλεξανδρας εδω και 5 μηνες 11000 € μου εχει αρπαξει το λαμογιο,τα γνωστα με το τελωνειο μετα αρρωστησε και καλα, που να ψωφαγε ο π....νας γ.ος.τα ιδια και σε μενα,ενας σπυρος εκτιμησε την μοτο μου μετα εξαφανιστηκε,εχει μεσα τωρα εναν παναγιωτη,ντινα και μια χριστινα. μετα τελωνεια,αρρωστεια,μετα μου ειπε να φτιαξουμε ενα χαρτακι με τον δικηγορο μου μονο που ο δικος του ειναι αφαντος μαζι με τον μαζη...αλλα θα τον ξετρυπωσουν κατι λαγωνικα που εχω 100 η αλεπου 101 τα αλεπουδακια.ερχετε μεγαλο κανονι στην αγορα

11.000 eura?????

ωχ θεε μου... ευχομαι ολα να πανε καλα...

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Εγώ λόγω του ότι είχα ενημερωθεί μέσα από το φόρουμ κράτησα φίλο με την προκαταβολή στο χέρι για το μπούσα. Παιδιά κυριολεκτώ... 1 ώρα πριν πάει μου τηλεφώνησε να μου πει για την φοβερή προσφορά που του έκανε. Του έδειξα τα ποστ και... πάπαλα. Ο φίλος μου χαίρεται το μπούσα του που αγόρασε από σωστό επιχειρηματία
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Απορω πως δεν εχει κλεισει η δεν του εχουν καψει ακομα το καταστημα με τις αλητειες που κανει...

*************** www.motodevils.gr ***************

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο Έλληνας και ο Αιγύπτιος
    από Timberg στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2005, 01:44
  2. Γερμανος-κινεζος-Ελληνας
    από Alx 84 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2005, 03:49
  3. Απαντήσεις: 8