Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 42 από 42

Θέμα: κλεψιμο ζελατινας και γενικα...πραγματων

Νέο μέλος
    εμενα μου κλεψαν ενα κρανος πισω απο το δημαρχειο αθηνας που ουτε σκυλος δεν το φορουσε για αυτο το αφηνα πανω στο παπι.ηθελα να ηξερα τι το καναν:wacko:

Εμενα μου εκλεψαν την κουκουλα απο το μηχανακι.Το ωραιο ειναι οτι το κατεγραψαν οι καμερες ασφαλειας που εχω.Δειχνει στις 4.00 το πρωι ενα ταξι να περναει, κατεβαινει ο παπους (καμμια 65αρια θα ηταν) την παιρνει σαν κυριος και φευγει....

Οταν την αλλη μερα ρωτησα εναν πελατη μου που δουλευει στην ασφαλεια μου ειπε να μην κανω τιποτα γιατι μπορει να βρω και τον μπελα μου μιας και οι καμερες κατεγραψαν ενα κομματι του δρομου (εκει που ηταν η μηχανη) και ειναι λεει...(ακουσον ακουσον) ειναι παρανομο γιατι ειναι δημοσιος χωρος!!!!!
    Δηλαδη να εχεις στοιχεια οτι σου κλεβουν την περιουσια σου (και δεν μιλαω για την κουκουλα μονο) και να μην μπορεις να τον κατσεις στο σκαμνι τον αλλο....

Ελλαδαρα!!!!
    Θελω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    ειναι ανγκη να πεις οτι το εγραψε η καμερα?

πες οτι τον ειδε ενας γειτονας!
    If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

ηθελα να 'ξερα....για τις καμερες που ειναι εξω απο τραπεζεςκαι καταγραφουν και αυτες δρομο ισχυει το ιδιο?

Αμφιβαλλω........
    Θελω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

sex beast Μελος Το avatar του/της sabayam

Re: κλεψιμο ζελατινας και γενικα...πραγματων

Αρχικά δημιουργήθηκε από ανωνυμος
    Καλησπέρα παιδιά,
    απόψε ενώ είχα βγει για βόλτα και έχοντας αφήσει τα κράνη για πρώτη φορά στο μηχανάκι με αλυσίδα (βασικά ήξερα ότι θα γίνει μαλακία...ένα κοινωνικό πείραμα μάλλον ήταν..) όταν γύρισα μετά από κανένα 2ωρο είχαν κλέψει την ζελατίνα του ενός και είχαν προσπαθήσει να κλέψουν και του άλλου..Δε σπάστικα τόσο για τη ζημιά,όσο για το ότι πόσο γύφτος μπορεί να είναι κάποιος (που λογικά και αυτός μηχανή καβαλάει) για να κλέψει τη ζελατίνα;
    Τέλος πάντων δημιούργησα το τόπικ για να γράφουμε τι και πως μας έχουν κλέψει ώστε να αποφεύγουμε όσο γίνεται την κλοπή χωρίς να νιώσουμε την δυσάρεστη εμπειρία του θύματος

kala τα λες υπαρχουν αρκετοι γυφτοι..........εδω εχω δει ποσα tdm-fz6-s να κλεφουν ολο το μπροστινο συστημα απο πλαστικα και κοστολογειτε περιπου 3000-4000 ευρω......κοπιαζεις να παρεις μια μηχανη & σκαει ο καθε τσογλανος και σου κανει μια τετοια ζημια.....

αλλαξομηχανακιας....
    φετος μου εκλεψαν το innova κατω απ το σπιτι στο γαλατσι....αφου λειτουργει ετσι το συστημα εχει κανεις σας κανα ιδιο να κλεψω?????? ειναι ωραιο συναισθημα να κατεβαινεις και να λειπει το μηχανακι!!!
    ειμαι απο χωριο......

Το σταυρουδάκι που είχα κρεμάσει στο τιμόνι της μηχανής, οχι ακριβό, απλά ήταν ένα μικρο δώρο για το καλορίζικο μιας και την έιχα πάρει εκείνες τις μέρες!!!

Νέο μέλος
    σήμερα μου έφαγαν την τάπα της εξάτμισης τη να πω έλεος.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    2 κρανη συνολικης αξιας γυρω στα 250ε , τα ειχα κλειδωμενα επανω στην κλειδωνια της μηχανης , απογευματακι κυριακατικο φουλ κοσμο στο μοναστηρακι. Σκεφτηκα, δεν θα γινει μαλακι@ με τοσο κοσμο γυρω ...

Μετα απο κανα 2ωρακι επεστρεψα και βρηκα μονο τους ιμαντες ασφαλειας των κρανων κλειδωμενους ακομα επανω κομμενους χειρουργικα ... τα κρανη αφαντα

κ ρωτω ... τι αξια εχουν κρανη που δεν δενουν ρε γαμτω ? Θα τα ραψουν με κλωστη κ θα τα πουλησουν σε κανενα καρμοιρη περαστικο σαν ευκαιρια, αριστης καταστασης ? και με την πρωτη σαβουρα το κρανος θα εχει κανει φτερα πριν σκασει το κεφαλι στην ασφαλτο ...

για καμμια πορεια (οι αναρχικοι) ?

για καμμια ληστεια ?

Τα τσογλανια που τα εφαγαν, ευχομαι να τα φορανε κ να καβαλανε μηχανες , και να σκασει στουκα κ να τους φυγουν απ τα κεφαλια πριν σκασουν κατω

Και εμενα στο Θησειο μου ειχαν κλεψει κρανος απο την κλειδωνια.Θυμαμαι ειχα γυρισει και ηταν μονο το σιδερενιο λαμακι πανω στην κλειδωνια...Ηθελα να ξερα τι το πηραν κομενο,αχρηστο ηταν αφου δεν ασφαλιζει...ηταν και καλο,ασε μη μου το θυμιζεις με τα τσογκλανια που κυκλοφορουν...

προσέχουμε για να έχουμε!...

Και προχτές φάγανε την βαλίτσα απο την Άφρικα (46 Κάπα)21:00-22:30

τι να πω ρε.... Πρέπει να δένω και την μπαγκαζιέρα με αλυσίδα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Delfian
    Το σταυρουδάκι που είχα κρεμάσει στο τιμόνι της μηχανής, οχι ακριβό, απλά ήταν ένα μικρο δώρο για το καλορίζικο μιας και την έιχα πάρει εκείνες τις μέρες!!!

:rotflmao: :rotflmao: Καμμιά θεούσα θα στο πήρε
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alcapone09
    Πρίν 4-5 χρόνια που είμασταν μικροί και οι άλλοι έκαναν καγκουριές στα παπιά (εγώ ήμουνα καλό παιδάκι με το cbr125 ), φίλος είχε βάψει το καπάκι από το πισοφάναρο του ινοβα του και το έκανε χάλια.

Oπότε μιά ζεστή νύχτα του αυγούστου έξω από στάδιο επαρχιακής πόλης όπου λάμβανε χώρα συναυλία του αοιδού χατζηγιάννη ξεβίδωσε και εκαβάτζωσε πισοφάναρο από έτερο ανυποψίαστο ινοβα (το οποίο θα έβαφε καλύτερα).. μόνο καπάκι.. όχι λάμπες.

Στο γυρισμό απ τη συναυλία προς το χωριό ήμουνα δικάβαλο μαζί του, στουκάραμε και του πήγε κανα 100αρι ζημιά.

Καρμα...

true story :P

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2009, 23:50
  2. Κομπιάζει,ρετάρει και γενικά πάει σκ@τ@
    από TOLISTOLAROS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2009, 19:16
  3. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 11:12
  4. Περί ασύμμετρης απειλής....και συντονισμού γενικά.
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 96
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2007, 00:42
  5. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2006, 23:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ