Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Droga

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Μάλλον -εφ'οσον μπορούσες, απ'ότι κατάλαβα- δεν θα έπερεπε να τον αφήσεις να ξαναμπεί στ'αμάξι του...

Τον κράταγες κάτω και μετά καλούσες την αστυνομία να τον μαζέψει. Λέω, τώρα εγώ...
    Δύσκολο...θα μπορούσε η γυναίκα του να ισχυριστεί ακόμα και δική μου επίθεση.
    400-500 μέτρα από το αστυνομικό μέγαρο ήμασταν, σκέφτηκα ότι θα σταματούσε στο φανάρι ο κερατάς ώστε να προλάβουν να έλθουν οι στυνομικοί. Αλλά καβάλησε συρμό 4 αυτοκινήτων, πέρασε με κόκκινο, παραλίγο να τρακάρει με τους απέναντι και έφυγε...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    ΣΤΑΝΤΑΡ κάτι τέτοιο θα παιζόταν.... εδώ μπήκε στο αμάξι μαζί του γνωρίζοντας ό,τι είναι μαστουρωμένος.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    γ@μστα...

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    πάμε κατά διαόλου......

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Ο πιο ελεεινός της υπόθεσης δεν είναι ο Μανώλης ο μαστούρης αλλά η "γυναίκα" του
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    πολυ ωραια πραγματα
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    400-500 μέτρα από το αστυνομικό μέγαρο ήμασταν, σκέφτηκα ότι θα σταματούσε στο φανάρι ο κερατάς ώστε να προλάβουν να έλθουν οι στυνομικοί. Αλλά καβάλησε συρμό 4 αυτοκινήτων, πέρασε με κόκκινο, παραλίγο να τρακάρει με τους απέναντι και έφυγε...
    Ναί ρε συ...έτσι είναι δυστυχώς....ακόμη κι αν του έπαιζες καμία και σοριαζόταν κάτω...πάλι εσύ θα ήσουν ο φταίχτης....και μας έσωσες από έναν μαστουρομένο οδηγό και φταίς....έχει χαθεί η μπάλα....

Ο Χριστός και Η Παναγία....δηλαδή αντί όλοι αυτοί οι δολοφόνοι να είναι εξαφανισμένοι...είναι και τα θύματα...
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    ...έτσι είναι δυστυχώς....ακόμη κι αν του έπαιζες καμία και σοριαζόταν κάτω...πάλι εσύ θα ήσουν ο φταίχτης....
    Μπορούσε να τον μαγγώσει κάτω χωρίς να του παίξει καμία...

Και με το άλλο χέρι να καλέσει 100.

Καλά ρε Εχετλάιος, δεν βλέπεις καθόλου...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	chucknorris.jpg 
Προβολές:	312 
Μέγεθος:	73,2 KB 
ID:	183751

Όι, έχω άλλο δάσκαλο πρότυπο

(βγάζετε ποιός είναι; )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	taos-dojo.jpg 
Προβολές:	238 
Μέγεθος:	11,0 KB 
ID:	183796
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    O steven seagal???
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    O steven seagal???
    Σε νηπιακή ηλικία..
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Ελεγα να ανοίξω καινούριο θέμα, αλλά αφού υπάρχει αυτό ας συνεχίσουμε εδώ μέσα.

Χτες το βράδυ και ενώ κοιμόμαστε όλοι στις 03:30 χτυπάει το κουδούνι της αυλής. Σηκωνόμαστε με την γυναίκα μου πάω στο θυροτηλέφωνο. Είναι ένας Πακιστανός που κλαίει και οδύρεται. Λέει ότι θέλει να πεθάνει, και μου ζητάει να βγω έξω. Από την μια σκέφτομαι να βγω, από την άλλη όμως είναι ερημιές. Αφουγκράζομαι το σκυλί και δεν την ακούω να γαβγίζει. Αυτό σημαίνει πως το σκυλί έχει κάτσει στο σκοτάδι και περιμένει να μπεί μέσα για να το αρπάξει.
    Αρχίζω και μιλάω μαζί του δίνοντας του ιδέες για το πως μπορεί να πεθάνει αφού θέλει να πεθάνει. Αλλά αυτός ζητάει να πεθάνει και να βγω έξω να τον δω. Από τον τρόπο που μιλάει καταλαβαίνω πως είναι πιωμένος. Εχω καλέσει την αστυνομία και περίμενω να έρθουν ενώ του μιλάω στο θυροτηλέφωνο για να μην φυγει. Την ώρα που μιλάμε τον ακούω να χτυπάει και τα υπόλοιπα κουδουνια. Η μικρή εντωμεταξύ εχει τρομάξει. Σκέφτομαι να βγω απο την πίσω πόρτα και να πάω στην πόρτα με το σκύλο. Ακούω τελικά τα περιπολικά να έχουν φτάσει οπότε κλείνω το θυυροτηλέφωνο και βγαινω στην πόρτα περιμένωντας τους αστυνομικούς να με καλέσουν. Κάποια στιγμή ένας αστυνομικός με ρωτάει αν μπορεί να μπει γιατί βλέπει το σήμα με τον σκύλο. Φωνάζω το σκύλι να έρθει σε εμένα και μπαίνει ο αστυνομικός. Με ρωτάει τα τυπικά και τελικά 5:30 τελειώνουμε για να πάμε στο κρεβάτι ξανά. Ο τύπος είχε πιει με τον αδερφό με τον αδερφό του. Τον χτύπησε και ο αδερφός του τα πήρε στο κρανίο, του εβγάλε τα ρούχα και τον εβγαλε έξω στο κρύο και τον κλείδωσε και του είπα να γυρίσει στο Πακιστάν. Ετσι γυμνός μέσα στο κρύο και πιωμένος, ηρθε στην πόρτα μου ζητώντας από εμένα να πεθάνει. Να τον λυπηθείς, να τα πάρεις στο κρανίο...ειναι μερικές φορές που δεν ξέρεις τι να κάνεις τελικά!!!!!
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    ...
    Με νηφάλιους κάτι μπορείς να πεις/κάνεις.
    Προκειμένου για πιωμένους και μαστουρωμένους...άστα-χέστα-βράστα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    ...

τωρα συγνωμη...

αλλα εγραψες ολο αυτο για να δικαιολογησεις εναν γυμνο πακιστανο στις 3 τα χαραματα εξω απο την πορτα σου??

μμμμμμ.......yeah....right....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    τωρα συγνωμη...

αλλα εγραψες ολο αυτο για να δικαιολογησεις εναν γυμνο πακιστανο στις 3 τα χαραματα εξω απο την πορτα σου??

μμμμμμ.......yeah....right....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ....

μα τι μαλακα ειναι, μα τι μαλακα ειναι!!!!!
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF