http://www.madata.gr/index.php/epika...ial/48524.html
Ενταξει...τα πραγματα εχουν ξεφυγει τελειως ομως.
http://www.madata.gr/index.php/epika...ial/48524.html
Ενταξει...τα πραγματα εχουν ξεφυγει τελειως ομως.
Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso»
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Σίγουρα τα πράγματα έχουν ξεφύγει, αλλά η πηγή(espresso) με κάνει να έχω αμφιβολίες για την 100% εγκυρότητα του θέματος. Ίσως να φταέι ό,τι στο μυαλό μου έχω συνηθίσει να πιστεύω ό,τι γενικά τα λαϊκίστικα/κουτσομπολίστικα έντυπα(ανά τον κόσμο) συνήθως παρουσιάζουν μία είδηση κάπως διογκωμένη με σκοπό να 'στοχοποιήσουν' συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, π.χ 'αλλοδαπούς'![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Καλα δεν εχει σημασια απο που εινα ιτο link.
Εγω π.χ. απο το mandata.gr το πηρα.
Σε οποια ειδησεογραφικα και να δεις υπαρχει το θεμα.
Απλα ειναι στεναχωρο....και απο τα πιο εξευτελιστικα πραγματα.
![]()
που εστιαζουμε στο ''δρακος'' η στο ''αλλοδαπος''?![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Εξαρτάται από το ποιος γουστάρεις να ασελγήσει στο - ατελείωτο ομολογουμένως - κορμί σου, γλύκα...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
που εστιαζουμε στο ''δρακος'' η στο ''αλλοδαπος''?![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
κολητε αμα θελω τον δρακο θα πρεπει να παρω πολυ lsd οποτε παμε για κατι φτηνοτερο :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εξαρτάται από το ποιος γουστάρεις να ασελγήσει στο - ατελείωτο ομολογουμένως - κορμί σου, γλύκα...![]()
:rotflmao:
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
το τελευταίο είναι το καλύτερο...
"ο τελευταίος νεαρός έκανε τόπι στο ξύλο έναν απο τους δράκους"...:rotflmao: :rotflmao:
Ηθικό δίδαγμα... γίνετε "κτήνη" σε σωματότυπο, μάθετε 10 πολεμικές τέχνες και έχετε καλού κακού ενα πιστόλι και απο μέσα ενα Kevlar γιλέκο για να είστε και να νιώθετε ασφαλείς.
Με λίγα λόγια μόνο αν είσαι κάτι μεταξύ Dredd και Swargeneger... είσαι οκ.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αν είναι να γίνεις σα μαλάκας, καλύτερα ξενοδοχείο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf
Καλα , καλα...κατσε να τους πιασουν....κιαυτος ο Νταης που τους εδειρε...θα μαει μια ΜΗΝΥΣΑΡΑ....ΝΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
το τελευταίο είναι το καλύτερο...
"ο τελευταίος νεαρός έκανε τόπι στο ξύλο έναν απο τους δράκους"...:rotflmao: :rotflmao:
Ηθικό δίδαγμα... γίνετε "κτήνη" σε σωματότυπο, μάθετε 10 πολεμικές τέχνες και έχετε καλού κακού ενα πιστόλι και απο μέσα ενα Kevlar γιλέκο για να είστε και να νιώθετε ασφαλείς.
Gandalf
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ενταξει , το γυρισαμε στην πλακα (και καλα καναμε απο μια αποψη)
Παντως εγω αναπολω που πηγαινα νυχτιατικα στο Λαιμο στη Βουλιαγμενη και το τελευταιο πραγμα που μας απασχολουσε ηταν να κλειδωσουμε το αυτοκινητο μηπως κιερθει κανενας και μας αρπαξει την γκομενα και την βιάσει.
Ξέχασες το ενδεχόμενο 'σταμπάρισμα' απο τα φιλαράκια των 'Δράκων'.....Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Καλα , καλα...κατσε να τους πιασουν....κιαυτος ο Νταης που τους εδειρε...θα μαει μια ΜΗΝΥΣΑΡΑ....ΝΑ.
![]()
![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
και καλά να πάρουν την γκόμενα... αμά αρπάξουν εσένα;...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Εν μέρη πρέπει, Γιώργο, αλλιώς τη βάψαμε με ψυχιατρικό λαχανί και δε θα τολμάει να κυκλοφορεί κουνούπι πια έξω στο δρόμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ενταξει , το γυρισαμε στην πλακα (και καλα καναμε απο μια αποψη)
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)