Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 69

Θέμα: Άμα οι ζητάδες δέ νοιάζονται για την πάρτη τους...

Re: Άμα οι ζητάδες δέ νοιάζονται για την πάρτη τους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Πρίν απο καμιά ώρα περπατούσα κοντά στον Ευαγγελισμό(ο δρόμος που περνάει μπροστά απο το Γεννάδειο, πάνω απο τον Ευαγγελισμό). Όπως περπατούσα, απο το δρόμο περνάνε δύο ζητάδες, και ξαφνικά ένα ασημί αυτοκίνητο(μάλλον ford) παραβιάζει στόπ από αριστερά την ώρα που πλησιάζανε. Πλακώνονται στα φρένα και στις κόρνες και ευτυχώς προλαβαίνουν. Τί του κάνανε; Του κλάσανε. Δηλαδή ένας τύπος που καρασκότωσε στόπ και μάλιστα παραλίγο να τους σκοτώσει/τραυματίσει, έφυγε χωρίς να του κάνουν τίποτα. Άν οι ζητάδες δέν ενδιαφέρονται για πάρτη τους, πώς να ενδιαφερθούν για μάς και πόσο μάλλον για την πάταξη τροχαίων παρανομιών;

Άμα ήταν με τα πόδια και κρατούσε και κανένα πανό , τότε θα πεφτενε με τις μηχανές επάνω του…

Παλαιό μέλος
    οσο για το να μην σας δωσουμε τον μισθο σας,εννοια σου και αν γινοταν ερευνα παραγωγικοτητας τουλαχιστον οι μισοι θα επρεπε να ειχαν απολυθει και να κοπει ο μισθος..
    Το προβλημα ειναι πως θα μετρησεις την παραγωγικοτητα αυτη?

Θελω να πω δεν ειναι οτι μαζευουν πορτοκαλια να πεις ο ενας εμασε 100 ο αλλος 200 αρα ειναι πιο παραγωγικος.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46

Θελω να πω δεν ειναι οτι μαζευουν πορτοκαλια να πεις ο ενας εμασε 100 ο αλλος 200 αρα ειναι πιο παραγωγικος.
    Με τον νεοέλληνα που έχει ξεφύγει σε θέματα οδηγικής παιδείας, υπάρχουν πολλά ΄πορτοκάλια' για 'μάζεμα' οπότε η παραγωγικότητα φαίνεται.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Re: Re: Άμα οι ζητάδες δέ νοιάζονται για την πάρτη τους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Άμα ήταν με τα πόδια και κρατούσε και κανένα πανό , τότε θα πεφτενε με τις μηχανές επάνω του…
    Νομίζω ότι αυτό το έργο "προστασίας του πολίτη" το έχει αναλάβει εργολαβία η "Δ". Η "Ζ" είναι πιο μετά στην αλφάβητο, θα έχει δυσκολότερες δουλειές...:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46

ερευνα "παραγωγικοτητας" υπαρχει αλλα ειναι λανθασμενη.

διοικητης: "ελα εδω παιδι μου, ποσες κλησεις εκοψες σημερα?"
    οργανο: "10 παπακια για παρανομο παρκαρισμα στην πανεπιστημιου, 1 ενος αλητη με ξεταπωτη εξατμιση και αλλοι 20 επειδη ειχαν κοτσαδορο"
    διοικητης: "μπραβο παιδι μου.αξιος":a31:

ΙΣΩΣ ενας πιο σωστος τροπος:

οργανο: "βγηκε ενας μ@λακας απο stop, 2 αλλοι παραβιασαν κοκκινο, 3 με καμια 150 στην συγγρου, 10 κ@ργιολες με κινητα και ενας αλλος κατεστραμμενος κουβαλαγε 2 πορτες και 5 τραπεζια με το παπι του."
    διοικητης: "μπραβο παιδι μου.αξιος"

Μάλλον έχουμε συζητήσει για ολα τα άλλα εκτος απο αυτο που ειπωθηκε!

Η παραβιαση ΣΤΟΠ πινακιδας δεν εχει νομικη υποσταση οταν δεν υπαρχει συγκρουση ,οι ζηταδες ΔΕΝ ειναι οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΤΡΕΝΤ απο το περιοδικο ΑΓΟΡΙ '' οποιος θυμαται ,και δεν εχουν δικαιωμα να του κοψουν κληση ,παρα να γινει συσταση .

Εχων επαγγελματικο Β,Γ, Δ κατηγοριας και το πηρα χωρις λαδι και φετα απο το χωριο και εκτος στρατου

Δεν δουλευω οδηγος αλλα κινουμε αποκλειστικα στον δρομο και εγω τα εχω με τους ζηταδες ,ομως στην προκειμενη να ειμαστε δικαιοι και αντικειμενικοι !

Παλαιό μέλος

τους γαζωσαν με καλασνικοφ

τους γαζωσαν με καλασνικοφ την στιγμη ελεγχου για συναγερμο σε τραπεζα!!!!!
    οι αστυνομικοι δινουν και την ζωη τους και κυνδινευουν καθημερινα και οποτε τους χρειασθουμαι παντα ειναι διπλα μας για να βοηθεισουν τον αδυνατο και η ζωη μας να μην γεινει ζουγκλα και αντι εμεις να ειμαστε διπλα τους περνουμαι παραδειγμα μερικους μαλακες που δεν εχουν δει το επαγγελμα τους ως λειτουργειμα και τους κατηγορουμαι ολους!
    περνουμαι παραδειγματα που εμεις βλεπουμαι στο δρομο αντιλανβανομαστε ομως διαφορετικα ο καθενας μας τα μεταφερουμαι οπως εμεις νομιζουμαι και χωρις να εχουμαι και την αλλη αποψη[αστυνομικου] και βγαζουμε τα συμπερασματα μας κατηγοροντας τους για τα παντα!!!!αν δεν μας δωσουν κληση και ειναι για μας ειναι καλος αστυνομικος αν προκειται για αλλον ειναι μπατσος και αντιστροφα!!!ελεος!!!
    οι αστυνομικοι προερχονται απο φτωχες οικογενειες και αγροτικες ειναι παιδια που καταλαβαινουν τον οικογενοιαρχη και δουλευουν οταν εμεις διασκεδαζουμαι γλενταμαι ειμαστε με τις οικογενοια μας χριστουγενα πασχα βραδυ.....υπαρχουν και οι βλακες λεω και παλι που δεν επρεπε δεν κανουν γιαυτο το λειτουργειμα αλλα σε ολα τα επαγγελματα αυτο συμβαινει!
    α ρε ελληνα παρτακια που μονο την παρτη σου κοιτας κρηνεις ολους τους αλλους ποτε τον εαυτον σου και ποτε δεν εχεις διαμαρτηρηθει για τον θανατο αστυνομικου που καποτε ο ιδιος τον χρειαστηκες σε βοηθεια σου!!!!!!

αραγε ποτε θα υπαρξει και ενα ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ??????
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim

Re: τους γαζωσαν με καλασνικοφ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    τους γαζωσαν με καλασνικοφ την στιγμη ελεγχου για συναγερμο σε τραπεζα!!!!!
    οι αστυνομικοι δινουν και την ζωη τους και κυνδινευουν καθημερινα και οποτε τους χρειασθουμαι παντα ειναι διπλα μας για να βοηθεισουν τον αδυνατο και η ζωη μας ...
    α ρε ελληνα παρτακια που μονο την παρτη σου κοιτας κρηνεις ολους τους αλλους ποτε τον εαυτον σου και ποτε δεν εχεις διαμαρτηρηθει για τον θανατο αστυνομικου που καποτε ο ιδιος τον χρειαστηκες σε βοηθεια σου!!!!!!

αραγε ποτε θα υπαρξει και ενα ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ??????
    Ετοιμασου τωρα να τ΄ακουσεις...εισαι μπατσος,εισαι Ζητας,εισαι οργανο του Κρατους κλπκλπκλπ
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος

Re: Re: τους γαζωσαν με καλασνικοφ

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Ετοιμασου τωρα να τ΄ακουσεις...εισαι μπατσος,εισαι Ζητας,εισαι οργανο του Κρατους κλπκλπκλπ

ειμαι ελληνας πολιτης ελευθερος απο κομματικες διαστροφες και πολιτικα καταλειπα και νομιμος ωστε να μην φοβαμαι και βλεπω τον αστυνομικο σαν μπαμπουλα αλλα σαν αδερφο μου γιατι αυτος θα ερθει πρωτος να με προστατεψει οταν θα με κλεβουν θα με ληστευουν η οταν ο απεναντι μου μου φερθει αδικα. ο αστυνομικος θα επιβαλει τα νομιμα με κινδυνο της ζωης του!!!!
    ο αστυνομικος μου φιλαει το σπιτι οταν κοιμαμαι περιπολοντας με βροχη κρυο βραδυ ημερα αφηνοντας την δικια του οικογενεια και αισθανομαι το ελαχιστο ενα ευχαριστω να του πω γιαυτο και οχι να τον κατηγορησω γιατι καθησε για ενα καφε σε καφετερεια στην βαρδια του και περαγε ο αλλος μπροστα του με φυμε τζαμια!!!!!!
    το μπελα μου παλι συνχηστηκα με τους δημοκρατες που ο αστυνομικος γιαυτους ειναι μπατσος!!!!
    καλαματιανος

Φίλε gs500f, ...εισαι μπατσος,εισαι Ζητας,εισαι οργανο του Κρατους κλπκλπκλπ :rotflmao:

Καλά τα λες φίλε, δίκιο έχεις, έτσι είναι, αλλά υπάρχουν κάποιοι που χαλάνε την γενική εικόνα...
    Και δυστυχώς όσο πάνε και αυξάνονται...

Είναι ευρέως αποδεκτό, όσο κι αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς.
    Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν ευσυνήδειτοι αστυνομικοί...

Το θέμα είναι προς τα που γέρνει η πλάστιγγα...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    [i]ΙΣΩΣ ενας πιο σωστος τροπος:

οργανο: "βγηκε ενας μ@λακας απο stop, 2 αλλοι παραβιασαν κοκκινο, 3 με καμια 150 στην συγγρου, 10 κ@ργιολες με κινητα και ενας αλλος κατεστραμμενος κουβαλαγε 2 πορτες και 5 τραπεζια με το παπι του."
    διοικητης: "μπραβο παιδι μου.αξιος"
    [/B]
    Mακαρι να ηταν ετσι,αλλα συνηθως:a12:
    The only easy day was yesterday.

Re: Re: Re: τους γαζωσαν με καλασνικοφ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    ειμαι ελληνας πολιτης ελευθερος απο κομματικες διαστροφες και πολιτικα καταλειπα και νομιμος ωστε να μην φοβαμαι και βλεπω τον αστυνομικο σαν μπαμπουλα αλλα σαν αδερφο μου γιατι αυτος θα ερθει πρωτος να με προστατεψει οταν θα με κλεβουν θα με ληστευουν η οταν ο απεναντι μου μου φερθει αδικα. ο αστυνομικος θα επιβαλει τα νομιμα με κινδυνο της ζωης του!!!!
    ο αστυνομικος μου φιλαει το σπιτι οταν κοιμαμαι περιπολοντας με βροχη κρυο βραδυ ημερα αφηνοντας την δικια του οικογενεια και αισθανομαι το ελαχιστο ενα ευχαριστω να του πω γιαυτο και οχι να τον κατηγορησω γιατι καθησε για ενα καφε σε καφετερεια στην βαρδια του και περαγε ο αλλος μπροστα του με φυμε τζαμια!!!!!!
    το μπελα μου παλι συνχηστηκα με τους δημοκρατες που ο αστυνομικος γιαυτους ειναι μπατσος!!!!
    Δεν εχεις αδικο αδελφε ,αλλα δεν εχουμε ολοι τα ιδια βιωματα απο αστυνομικους (μπατσους) και δεν μπορεις να βαζεις ολους τους Ελληνες στο ιδιο καζανι ,γιατι αυτοματα κανεις το ιδιο λαθος που κανουν αυτοι που βαζουν ολους τους Αστυνομικους σε ιδια φαρα

Η γυναικα μου ακομα φοβαται οταν τους βλεπει ,....εχω υπερασπιστει μπατσο σε δικαστηριο και με εχει μπουζουριασει αλλος με την προφαση οτι περασα κοκκινο (μαζι του) και με πηγε στο τμημα ,επιασα συζητηση με τον προισταμενο του και τον ρωτησε... και εν τελει βγηκε ...,οτι τον ειχαν κλεψει το σπιτη και του πηραν την καμερα και ειχε τα νευρα του ....ποιος την πληρωνει παντα;

παντα υπαρχουν δυο πλευρες ,το θεμα ειναι ποιος την πληρωνει!

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak

Re: Re: Re: Re: τους γαζωσαν με καλασνικοφ

Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy
    παντα υπαρχουν δυο πλευρες ,το θεμα ειναι ποιος την πληρωνει!
    Έλα ντε;
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος

σιγουρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Φίλε gs500f, ...εισαι μπατσος,εισαι Ζητας,εισαι οργανο του Κρατους κλπκλπκλπ :rotflmao:

Καλά τα λες φίλε, δίκιο έχεις, έτσι είναι, αλλά υπάρχουν κάποιοι που χαλάνε την γενική εικόνα...
    Και δυστυχώς όσο πάνε και αυξάνονται...

Είναι ευρέως αποδεκτό, όσο κι αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς.
    Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν ευσυνήδειτοι αστυνομικοί...

Το θέμα είναι προς τα που γέρνει η πλάστιγγα...

σιγουρα υπαρχουν και οι ραμπο και τα ζωα και και και,το θεμα ειναι οτι προερχονται απο μελη τις κοινωνιας μας και μαλον η κοινωνια μας εχει τα χαλια της αλλα δεν ποιστευω στην γενικευση!ολα τα επαγγελματα εχουν και τους αχρηστους με πειραζει που προβαλουμαι τους αχρηστους και οχι το τι εργο προσφερουν οι πολλοι που πιστευω ειναι η συντριπτηκη πλειοψηφια!
    πεστε πρωτα το καλο βρε παιδια και μετα χωστετα και στους τρισαθλιους αλλα μην εχουμαι πνευμα για μηδενισμο των παντων!!!!
    καλαματιανος

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    να σε ρωτησω ρε συ gs 500f, σε εχουν κλέψει ποτέ; Εχει ερθει ποτε η αστυνομια να σου υποδειξει να μην καλεσεις την σημανση για να μην κανεις το σπιτι χαλια χωρις λόγο; Να μην κανεις μηνυση κατα αγνωστου γιατι ειναι τσαμπα χρονος; Οτι δεν θα βρεις ποτε τιποτα απο τα κλοπιμαία; Μηπως σε εχουν σταματησει χωρις λογο πεζο με την γκομενα σου για να σε χλευασουν και να κανουν πλάκα μαζι με τον μαθητευομενο άσσο; Μηπως τις εχεις φαει ποτε χωρις λόγο; Να φας κληση αδικα; ΝΑ σε ρωτήσουν τι δουλεια εχεις στη περιοχη; Μηπως εχεις παει σε κανα τμημα Σαββατο βραδυ στο τσακιρ με τα σουβλακια και τα ουισκυ εξω; Πιανακι εχεις παιξει ποτε;

ή μπας και εχεις μπαρμπα στην Κορώνη;

Γιατι και γω εχω και μου εχουν τυχει ολα τα ανωτερω... και πιστεψε με δεν ειμαι κανας Πασαρης. Ουτε καν ζωηρος θα ελεγα... και για να σε προλάβω ημουν παντα με τα ατομα της πρωτης γραμμης, της αμεσης δρασης αν θες... αλλα δυστυχως το κλιμα τα τελευταια χρονια τους εχει παρει και αυτούς η μπαλα... και το κακο ειναι οτι μαθανε και την νεα γενιά στο ίδιο μοτίβο χωρίς να τους δειξουν την τσιπα που ειχαν παλια, εστω υπηρχε μια τσιπα... και το αποτελεσμα ειναι ανανδρα ρομποτάκια της εξουσιας και της αναισθησίας... δυστυχως.

ειλικρινα δεν περιμενω τιποτε απο αυτούς και όση ευαισθησια ειχα αυτή εχει αναστραφει εδω και καιρό. Πλεον ειναι στο χερι τους να αλλάξουν την εικόνα απέναντι στον πολίτη που πρεπει να υπηρετούν και οχι το αντίθετο...
    Ban 'em all

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι 30 καλύτερες ατάκες για την Ελλάδα σε κρίση
    από menos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2012, 15:22
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2006, 11:24
  3. οι μικροί για την εκδρομή
    από cityfly στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 13