Θα πληρωνω εγω για ολους σας ! Τα κονομησα αυτο το καλοκαιρι!:a34: :a34: :a34: :a34: :a34: :a34:
Θα πληρωνω εγω για ολους σας ! Τα κονομησα αυτο το καλοκαιρι!:a34: :a34: :a34: :a34: :a34: :a34:
http://troktiko.blogspot.com/2009/08...post_5458.html
Έντονες ήταν οι αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν, στο άκουσμα της είδησης πέρι αύξησης της τιμής των διοδίων κατα την μετεγκατάσταση τους στον σταθμό Πυργετού! Δείτε τους παράδρομους που μπορείτε να ακολουθήσετε, ώστε να αποφύγετε το ”χαράτσι” των 4?.
Διαδρομή Λάρισα – Θεσσαλονίκη...
Κινούμενοι από Λάρισα πρός Θεσσαλονίκη, λίγα μέτρα πριν τα διόδια του Πυργετού, υπάρχει πινακίδα που σας πληροφορεί ότι δεξιά στρίβετε για Πυργετό.Ακολουθείτε την πινακίδα και αφού στρίψετε ακολουθείτε τις πινακίδες με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη.
Διαδρομή Θεσσαλονίκη – Λάρισα
Καθώς έρχεστε από Θεσσαλονίκη και αφού περάσετε τον Πλαταμώνα και την παράκαμψη των Νέων Πόρων, ο δρόμος από μονής κυκλοφορίας μετατρέπεται σε διπλής.50 μέτρα από το σημείο αυτό, υπάρχει πινακίδα που σας πληροφορεί ότι δεξιά στρίβετε για Αιγάνη.Συνεχίζετε κανονικά την πορεία σας και ακολουθήτε τις πινακίδες για Λάρισα.
Ακολουθώντας αυτή την διαδρομή, πέρα του ότι ξεπερνάτε το σταθμό των διοδίων, γλιτώνετε και την ταλαιπωρία του μποτιλιαρίσματος, λόγω συσσώρευσης των οχημάτων πρίν τα διόδια !!!
Θα παραθέταμε ευχαρίστως χάρτες της google, αλλά δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνονται οι παράδρομοι της Εθνικής οδού!
Accipere quam facere praestat injuriam
4 eyraaa???
oksw poustides!!!!!
δεν μπορουσαν αυτο που καναν στο χρηματηστηριο το πρωι να το κανουν και στα διοδια??
![]()
Σε ποια απ όλα…?Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
δεν μπορουσαν αυτο που καναν στο χρηματηστηριο το πρωι να το κανουν και στα διοδια??
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Σε ποια απ όλα…?
σ'αυτα που περναω εγω (εχει φαγωθει το δεξι μποτακι να κλωτσαω κωνους ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!
ΩΡΑΙΟ...... αν ζητησουν αποδειξεις στο Ευρωπα'ι'κο δικαστηριο ειναι οτι πρεπει....
με το που ανοιξει η μπαρα για το αμαξι μπροστα σας, δωστε γκαζι!![]()
![]()
![]()
*************** www.motodevils.gr ***************
ρε την παλεύουμε?? άλλος λέει δεν πληρώνω γιατί βαριέμαι να βγάλω τα γάντια, άλλος λέει δεν πληρώνω γιατί είνια παράνομα και άλλος λέει δεν πληρώνω γιατί ο δρόμος είνια καρμανιόλα...
Ναι, είναι ακριβά, ναί είναι χάλια ο δρόμος.
οπότε αφού εμείς είμαστε σε όλα νόμιμοι χωρίς πινακίδα και με 300 χ.α.ω. (κι εγώ μέσα) και βαριόμαστε να βγάλουμε τα γάντια αν η αθηνών λαμίας δεν γίνει autobahn, ας αντισταθούμε στο "σύστημα" με το να γίνουμε λαμόγια και με το να λέμε "είσαι δημόσιος υπάλληλος, δεν μπορείς να μου μιλάς εμένα"....
Αρχικά δημιουργήθηκε από SS 9/1/1900
ρε την παλεύουμε?? άλλος λέει δεν πληρώνω γιατί βαριέμαι να βγάλω τα γάντια, άλλος λέει δεν πληρώνω γιατί είνια παράνομα και άλλος λέει δεν πληρώνω γιατί ο δρόμος είνια καρμανιόλα...
Ναι, είναι ακριβά, ναί είναι χάλια ο δρόμος.
οπότε αφού εμείς είμαστε σε όλα νόμιμοι χωρίς πινακίδα και με 300 χ.α.ω. (κι εγώ μέσα) και βαριόμαστε να βγάλουμε τα γάντια αν η αθηνών λαμίας δεν γίνει autobahn, ας αντισταθούμε στο "σύστημα" με το να γίνουμε λαμόγια και με το να λέμε "είσαι δημόσιος υπάλληλος, δεν μπορείς να μου μιλάς εμένα"....
Μπομπολα?
ο ίδιος!!!![]()
![]()
όχι ρε συ, απλά κυρίως με τρέλανε το "βαριέμαι να βγάλω γάντια και να ψάχνω ψιλά" και τα είπα όλα.... ας έχουμε και κάποια όρια...
Στην Αθηνών Κορίνθου πληρώνω πάντα.
Στην Πατρών αν δεν πάω απο παρακαμπτήριο και είμαι με το αμάξι, συνήθως πληρώνω αλλά είναι και πολλές φορές που έφυγα έτσι. Γενικά όπως μου κάτσει. Προχθές πχ έκανα 1:45 Κόρινθο Πάτρα και άργησα και στην συνάντηση που είχα. Στην επιστροφή δεν πλήρωσα καθόλου απο τα νεύρα...
Και το Ιανουάριο θα έχει πάλι 10 λεπτά αύξηση... Μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο θα πληρώνει 3 ευρώ η μηχανή....
ρε παιδια καλα με ολο το αλλο δυκτιο κ τα διοδια Μαλγάρων....
Στη γεφυρα Ριου-Αντιριου αν δε πληρωσεις θα εχεις καμμια κυρωση??
Μπορουν να σε πεταξουν στο πελαγος?????????![]()