Σελίδα 4 από 28 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 414

Θέμα: Τι θα γινει με την ΕΡΤ; Πρεπει να τους παρουμε με τις πετρες;

Mπορεί να φαίνονται (και να είναι) τεράστια τα νούμερα σε καποιες περιπτώσεις (αν και ο ετήσιος των 50κ ειναι μέσα στα "νορμαλ" πλαισια του μέσου όρου για στελεχικο payroll) αλλα μην ξεχνάμε οτι ολοι αυτοι φορολογούνται και αναλόγως (40%)

Την ίδια ώρα που οι ιδικοτήτες νυχτερινών κέντρων, μεγαλοκαφετεριών, διαφοροι μεγαλογιατροι κλπ, βγάζουν τα ίδια ή και πολλαπλάσια και φορολογούνται με το ελάχιστο.

Είναι εύκολος στόχος μια και οι καταστάσεις μισθοδοσίας καπου υπάρχουν οποτε καποιος τις "τσιμπάει" αλλά δε χάνει απο εκεί το κράτος (κατ' επέκταση κι εμείς) λεφτά
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Ναι είναι μιά λίστα με ένα μικρό ποσοστό των εργαζομένων.
    Και φαντάζομαι οτι πρόκειται για τους καλύτερα αμοιβόμενους.
    Και τα 2200 φίλε συγνώμη αλλά δεν είναι μισθάρα ίσα ισα περνάει οικογένεια με τόσα και με πολλές στερήσεις.
    Ναι τα 2200 που λεω ειναι του χειροτερα αμοιβωμενου στη λιστα, ενος Ηλεκτρολογου Δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης.

Τι μαστερ και μαλακιες, πιασαν το παπα απο τα @@ οι κ.κ. της ΕΡΤ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Την ίδια ώρα που οι ιδικοτήτες νυχτερινών κέντρων, μεγαλοκαφετεριών, διαφοροι μεγαλογιατροι κλπ, βγάζουν τα ίδια ή και πολλαπλάσια και φορολογούνται με το ελάχιστο.
    Ναι αλλά εκεί μπορώ να επιλέξω να μην πάω! Την κωλοέρτ μου την κοτσάρουνε θέλω δε θέλω!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Ναι τα 2200 που λεω ειναι του χειροτερα αμοιβωμενου στη λιστα, ενος Ηλεκτρολογου Δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης.
    Τι έχει να κάνει η εκπαίδευση;

Εαν ο αλλος δουλεύει 15 χρονια κι εχει και μια θεση "προϊσταμένου" πόσα να πάρει;

Στις μεγάλες εταιρίες του ιδιωτικου τομέα, τα 2200 μηνιαίως ειναι αρκετά νορμαλ μισθός
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Super Moderator
    Ειναι ο ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ αμοιβωμενος στη λιστα...

Η τελευταια τρυπα του ζουρνα

Αυτος που παρνει 2200 καθαρα το μηνα στον ιδιωτικο του γινετε η κ@λ@τρυπιδα σαν σταρκεν Μαγνησιας, μη λεμε οτι θεμε.

Δεν πιανω τους δημοσιογραφισκους που παιρνουν 100+ το χρονο!!

Μαλλον σε αλλη χωρα ζω, και εδω ολοι πληρωνονται καλα στον ιδιωτικο τομεα και ξυνουν το π@π@ρι τους οπως στο δΕμοσιο τομεΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Στις μεγάλες εταιρίες του ιδιωτικου τομέα, τα 2200 μηνιαίως ειναι αρκετά νορμαλ μισθός
    Ναι αλλά από εκεί μπορώ να επιλέξω να μην ψωνίσω! Την κωλοέρτ μου την κοτσάρουνε θέλω δε θέλω!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Τι μαστερ και μαλακιες, πιασαν το παπα απο τα @@ οι κ.κ. της ΕΡΤ
    Νομίζω οτι δεν έχεις πληρώσει ποτέ ηλεκτρολόγο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Super Moderator
    Kαι επειδη καποιοι βαριουνται παραθετω καποια ΤΥΧΑΙΑ γεγονοτα

Μιλαμε για δημοσιογραφαρες ετσι που φερνουν νουμερα -εσοδα-διαφημισεις οποτε λογικο να εξαργυροσουν αυτα.

@@ απο το Βελγιο

ΚΑΦΑΡΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 122.244,29 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

Αποτελεσματα google

εχει 84 χιτς τα οποια 2/3 αναφερονται στο θεμα που ανεκυψε με τις μισθοδοσιες της ΕΡΤ

DISCLAIMER

Το κ. Καραφακη δεν το γνωριζω απλα τσιμπησα ενα ονομα τυχαια απο τη λιστα απο τα τοσα ονοματα!!!

Kαι επειδη καποιοι βαριουνται παραθετω καποια ΤΥΧΑΙΑ γεγονοτα

Μιλαμε για δημοσιογραφαρες ετσι που φερνουν νουμερα -εσοδα-διαφημισεις οποτε λογικο να εξαργυροσουν αυτα.

@@ απο το Βελγιο

ΚΑΦΑΡΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 122.244,29 Δημοσιογράφοι Εσωτερ

Αποτελεσματα google

εχει 84 χιτς τα οποια 2/3 αναφερονται στο θεμα που ανεκυψε με τις μισθοδοσιες της ΕΡΤ

DISCLAIMER

Το κ. Καραφακη δεν το γνωριζω απλα τσιμπησα ενα ονομα τυχαια απο τη λιστα απο τα τοσα ονοματα!!!
    Το ότι υπάρχουν πολλοί που θέλουν να μας πείσουν οτι είναι στα όρια του ανήθικου να παίρνεις 2κ το μήνα για την δουλειά σου είναι σίγουρο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    πως???
    Θες να κάνουμε προσθέσεις?

Το ότι υπάρχουν πολλοί που θέλουν να μας πείσουν οτι είναι στα όρια του ανήθικου να παίρνεις 2κ το μήνα για την δουλειά σου είναι σίγουρο.
    Και δε θα βρεις κανένα να διαφωνεί μαζί σου!

Θες να κάνουμε προσθέσεις?
    ευχαριστως......

κανε με καποιον που παιρνει λιγο πανω απο χιλιαρικο και τα βγαζει περα

Αν δούμε τους μισθούς τους σε σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης που κάνουν από τους ανταγωνιστές τους, αν και μου είναι αδιάφορο να έχει νούμερα η Δημόσια τηλεόραση αρκεί να κάνει σωστά το έργο της, ίσως να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα για την σύψη.

Το BBC έχει 800 άτομα προσωπικό αν δεν κάνω λάθος. Η ΕΡΤ πόσα έχει?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

ευχαριστως......

αν συντηρεις ΜΟΝΟ την παρτη σου ....ΟΚ
    αν εχεις οικογένεια.......ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ !!!!

εγω (και ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ αλλοι) περιμενουμε με αγωνια...

ευχαριστως......

Με κάποιον που να χαλάει λίγο πάνω απο χιλιάρικο και τα βγάζει πέρα.
    Γιατί ξέρω και εγώ μερικούς που παίρνουν ένα χιλιάρικο αλλά χαλάνε τρία.

Σελίδα 4 από 28 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2010, 10:17
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2006, 08:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •