sostos....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
αν και εξαλλου....αυτους κυνηγανε δεν το ξερεις???
:rotflmao: :rotflmao:![]()
οντως...και εγω...ο μεγαλυτερος μισθος που πηρα ποτε μου ηταν 900 ευρω και τωρα εδω και 5 μηνες πασχιζω να βρω δουλεια με 600 ευρω και δεν βρισκω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Μαλλον σε αλλη χωρα ζω, και εδω ολοι πληρωνονται καλα στον ιδιωτικο τομεα και ξυνουν το π@π@ρι τους οπως στο δΕμοσιο τομεΑ [/B]
Τα νουμερα για οικογενεια ειναι σωστα οπως τα λεει ο sniper , τα πραγματα ειναι τοσο πολυ δυσκολα που πριν τα 30 μου χρονια τα θεωρω πλεων ολα ματαια.
οσο για δημοσιογραφους και πολιτικους....δεν θα μιλησω γιατι απλα με κανει και οργιζομε που με κοροιδεουουν ετσι απροκαλυπτα.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Όταν (λίαν συντόμως) χρειαστούν παιδικό δλδ 350? εύκολα, και αργότερα άνθρωπο για να παίρνει το παιδί απ΄το σχολείο στις 12,30 (αλλιώς ιδιωτικό που βγαίνει μια η άλλη) τότε τα λέμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
χμ...λοιπον....οχι δεν πληρωνουν παιδικους..γιατι οπως ειπα το παιδι ειναι μηνών..οποτε σπιτι με την μαμα προς το παρων....και χωρις μεγαλα εσοδα....δεν δουλευει σε καμμια επιχειρηση αλλα σε μαγαζακι
δοση σπιτιου καινουριου, αγορασμενο ενα χρονο.
κολοσφηνιες αρκετες...
![]()
sniper +990
Είναι ο χαμηλοτερα αμοιβόμενος στη λίστα που έχουμε (όσο την εμπιστευόμαστε...)Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Ειναι ο ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ αμοιβωμενος στη λιστα...
Η τελευταια τρυπα του ζουρνα
Αυτος που παρνει 2200 καθαρα το μηνα στον ιδιωτικο του γινετε η κ@λ@τρυπιδα σαν σταρκεν Μαγνησιας, μη λεμε οτι θεμε.
Δεν πιανω τους δημοσιογραφισκους που παιρνουν 100+ το χρονο!!
Μαλλον σε αλλη χωρα ζω, και εδω ολοι πληρωνονται καλα στον ιδιωτικο τομεα και ξυνουν το π@π@ρι τους οπως στο δΕμοσιο τομεΑ
Η λίστα φυσικά δεν είναι πλήρης![]()
800 ατομα το ΒΒC
Kαι μερικές χιλιάδες contractors![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
σπιτι με την γιαγια, και μετα σχολειο μονος του....γιατι να το παιρνει καποιος?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Όταν (λίαν συντόμως) χρειαστούν παιδικό δλδ 350? εύκολα, και αργότερα άνθρωπο για να παίρνει το παιδί απ΄το σχολείο στις 12,30 (αλλιώς ιδιωτικό που βγαίνει μια η άλλη) τότε τα λέμε....![]()
sniper +990
![]()
ΡΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΛΩΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜ#&*#*&#*&# ΤΑ ΜΠΑΣΤΑ(*#*(*# ΤΟ ΜΟΥ#(*$*#*($(*# ΤΗΣ ΜΑΝΑ#&#&&*# ΤΟΥΣ Γ@Μ#*&#**###!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!!!!
ειλικρινα με το που τα διαβασα τα εχω παρει κρανιο.....παω να παρω αερα γιατι θα σκασω....
ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ
Χωστα μεγαλε μου με τους αληταραδες που ηρθανε να σκυψουνΑρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Πριν αρχισουμε το βρισιμο, τις καταρες και τις διαμαρτυριες, θελετε να κανουμε κατι; Να οργανωθουμε! Να δηλωσουμε επωνυμως ποιοι θελουν να συμμετασχουν ως εναγοντες σε μια δικη σε ευρωπαϊκο δικαστηριο, εναντιον του ανοητου νομου που καταλυει καθε εννοια ελευθερης αγορας και που μας υποχρεωνει να καταβαλλουμε ενα διολου ευκαταφρονητο ποσο, μεσω του λογαριασμου της ΔΕΗ και να χρηματοδοτουμε με προκλητικοτατες αμοιβες, ειδικα αυτην την περιοδο που διανυουμε, εξισου προκλητικοτατους και θρασσυτατους δημοσιοκαφρισκους και παρουσιαστες. Χιλια χρονια να μην σωσω να ξαναδω ΕΡΤ. Ας την κανουν συνδρομητικη αν θελουν. Οχι να την πληρωνω σε 4 λογαριασμους ΔΕΗ εκ των οποιων οι 2 ειναι κοινοχρηστοι!
Πανω απο τα αληθινα προβληματα του τοπου,οι ξεφτιλισμενοι προδοτες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από trelf
ΡΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΛΩΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜ#&*#*&#*&# ΤΑ ΜΠΑΣΤΑ(*#*(*# ΤΟ ΜΟΥ#(*$*#*($(*# ΤΗΣ ΜΑΝΑ#&#&&*# ΤΟΥΣ Γ@Μ#*&#**###!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!!!!
ειλικρινα με το που τα διαβασα τα εχω παρει κρανιο.....παω να παρω αερα γιατι θα σκασω....
ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ
οριστε....
εκλεισε το θεμα
![]()
Ευτυχως , εψαξα και το βρηκα.
Αυτο εδω ειναι μια καλη προσέγγιση της πραγματικοτητας
Βεβαια μην ξεχναμε και κατι εκτακτα εξοδα που μας γονατιζουν καθε μηνα
http://www.zougla.gr/news.php?id=23774
Γιατί τα πιτσιρίκια στην 1η και 2α σχολάνε 12.30-13.00. Τι θα κάνει μέχρι τις 4-5 που γυρίζουν σπίτι οι γονείς του (αν δεν υπάρχουν παππους-γιαγια) ?Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
σπιτι με την γιαγια, και μετα σχολειο μονος του....γιατι να το παιρνει καποιος?
![]()
νταξ σαν να το ξεφτιλησε λιγο το αρθρο :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ευτυχως , εψαξα και το βρηκα.
Αυτο εδω ειναι μια καλη προσέγγιση της πραγματικοτητας
Βεβαια μην ξεχναμε και κατι εκτακτα εξοδα που μας γονατιζουν καθε μηνα
http://www.zougla.gr/news.php?id=23774
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Γιατί τα πιτσιρίκια στην 1η και 2α σχολάνε 12.30-13.00. Τι θα κάνει μέχρι τις 4-5 που γυρίζουν σπίτι οι γονείς του (αν δεν υπάρχουν παππους-γιαγια) ?
γιατι πρεπει να πιασουμε την χειροτερη που δεν υπαρχουν παππους γιαγια? ειπαμε ενας νορμαλ μεσος ελληνας.....
αν το παμε ετσι....εχουμε πολλα ΑΝ να πουμε
Και λιγα λεει φιλε μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
νταξ σαν να το ξεφτιλησε λιγο το αρθρο :rotflmao:
Υποθετει οτι για ιατρικες υποθεσεις πας στο ΙΚΑ ετσι ?![]()
Ας βγουν να πουν και οι εχοντες οικογενεια αν καπου υπερβαλει το παραπανω αρθρο