"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
mpouzi tsekares??? eides an einai ka8ara??? ygrasia mou myrizei pantws...
δεν ηθελε αλλαγη το γενητρια.....ηθελε αλλαγη το μαστορα......Αρχικά δημιουργήθηκε από Scandal
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το πρόβλημα με τα λαμπιόνια ήταν σε μια φίσα, το πρόβλημα με την εκκίνηση δεν λύθηκε, και μου ζητούσε 250?+70?=320? για μια γεννήτρια η οποία όπως φαίνεται ήταν λειτουργική... (αφού το μόνο πρόβλημα στο οποίο θα μπορούσε να είναι υπεύθυνη είναι ότι δεν θα φόρτιζε καλά την μπαταρία - κάτι το οποίο δεν συνέβαινε...)
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Λοιπόν Σκάνταλε κάνε μια δοκιμή και πες μα τα αποτελέσματα...
Ξεβιδώνεις το τρίγωνο πλαστικό καπάκι κάτω από τη σέλα στη δεξιά πλευρά της μηχανής.
Από κάτω θα δεις ένα πράσινο προστατευτικό κάλυμα με μια φύσα.
Βγάζεις τη φύσα,καθαρίζεις επαφές(με κατσαβίδι,με πετρέλαιο,με τη γλώσσα,με ότι θες).
Βάζεις γράσσο επαφών στη φύσα και την ξανακουμπώνεις.
Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτή η φύσα,αλλά κάποτε που είχα κάτι θέματα με τα ηλεκτρολογικά,
αυτή ήταν η λύση.
BRAOU!!!
Σωστά τα λες. Αυτή η φύσα δεν έκανε καλή επαφή και το μηχανάκι έσβηνε στα καλά καθούμενα. Τώρα είναι οκ αλλά ζορίζεται να πάρει μπρος. Χθες με τσοκ ανοιχτό πήρε. Σήμερα το πρωί τίποτα... λίγα μέτρα κατηφόρα και οκ...![]()
RE MASTORA.... 8A MAS KARAFLIASEIS APO THN AGWNIA...
DES MPOUZI PIPES KAI MPOUZOKALWDIA...
AN DE MPOREIS ELA MIA BOLTA SPITI MOU NA TA DOUME PAREA.:smilea:
Εχεις κανει ποτε σερβις....καθαρισμα καρμπυρατερ, νεα μπουζι....
μηπως εχει καταντησει χρεπι το κακομοιρο και εμεις κανουμε τηλεδιαγνωση!!!!!
Μεγάλο service έγινε πριν 6000 km με όλες τις εργασίες που αναφέρεις παραπάνω.
Χαχα! Ορίστε! Εϊμαι πάλι εδώ! Το λοιπόν έλειπα 2 βδομάδες Μυτιλήνη λόγω δουλειάς και το μηχανάκι έμεινε ακίνητο. Γυρνάω και λέω του πούστη... η μπαταρία καινούργια είναι, τα πολλά κρύα δεν έχουν πιάσει... ε και με λίγη καλή τύχη... θα πάρει μπρος...
ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΟΜΩΣ! Η μπαταρία από την αρχή φαινόταν οκ... Δεν πήρε ούτε με σπρώξιμο... ούτε με καλώδια...!
Βλέπω να σταγόνα βενζίνη από ένα σωληνάκι... εδώ είμαστε... μάλλον 2 βδομάδες αυτό τώρα χάνει λίγο βενζίνη και έχει κάνει λούτσα τα μπουζιά... Κάτι τέτοιο φαντάζομαι...
Μίλησα και με SVX σε μια φάση και κάτι μου είπε για διακόπτη ρεζέρβας... Έχει αυτό το ρημάδι τέτοιο πράγμα; Στο ίντερνετ δεν βρίσκω κάτι! Χαχα! Ε ρε γλέντια πάλι...
Τρόμπα είναι; Διακόπτης βενζίνης είναι (πώς ΜΕ το είπε ο άλλος ντε![]()
![]()
Πιάσε το μπουζόκλειδο ψηλέ!
Ρε φίλε δεν της κάνεις ένα ευχέλαιο λέω εγώ γιατί δεν σε πάει καθόλου![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Σιγά μωρέ... μου κάνει λίγα ναζάκια επειδή την παράτησα...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ρε φίλε δεν της κάνεις ένα ευχέλαιο λέω εγώ γιατί δεν σε πάει καθόλου![]()
ΥΓ: Άσε που μαζί με το SV κονομάω σιγά σιγά και πτυχίο μάστοραΛίγο φτιάξε το ένα από εδώ... Λίγο το άλλο από εκεί... Μια χαρά... Αν είχα και λίγο χρόνο παραπάνω...
http://www.me.gr/video/view/DHLWSEIS...potitloys*2785
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί...άντε και σε λίγο καιρό θα έρχεται ο πρόεδρος να του φτιάχνεις το duc...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Scandal
Σιγά μωρέ... μου κάνει λίγα ναζάκια επειδή την παράτησα...
ΥΓ: Άσε που μαζί με το SV κονομάω σιγά σιγά και πτυχίο μάστοραΛίγο φτιάξε το ένα από εδώ... Λίγο το άλλο από εκεί... Μια χαρά... Αν είχα και λίγο χρόνο παραπάνω...
http://www.me.gr/video/view/DHLWSEIS...potitloys*2785
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Έλα... με λίγο προσπάθεια πήρε το ρημάδι σήμερα...χαχα
![]()
![]()