Είναι υποχρεωμένοι να σου φορέσουν σωσίβιο πρώτα....Αρχικά δημιουργήθηκε από BornToBeWild
Στη γεφυρα Ριου-Αντιριου αν δε πληρωσεις θα εχεις καμμια κυρωση??
Μπορουν να σε πεταξουν στο πελαγος?????????![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι υποχρεωμένοι να σου φορέσουν σωσίβιο πρώτα....Αρχικά δημιουργήθηκε από BornToBeWild
Στη γεφυρα Ριου-Αντιριου αν δε πληρωσεις θα εχεις καμμια κυρωση??
Μπορουν να σε πεταξουν στο πελαγος?????????![]()
![]()
![]()
![]()
πετανε κ την μηχανη απο πισω σου ??Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Είναι υποχρεωμένοι να σου φορέσουν σωσίβιο πρώτα....![]()
![]()
![]()
της φορανε κ αυτης σωσιβιο ??
![]()
πλιζ κλαριφα'ι'
Το μονο που μπορουν να σου κανουν ειναι να σου κλασουν τ αρχιδακια σου!!!!!!!!!!!!!
Βεβαια δεν θα κανεις τετοιες μαγκιες με κανα παπακι?
Εγω προσωπικα με ενα παλιοbusa που εχω τους γραφω στ αρχιδια μου πανω απο 2 με 4
φορες την ημερα.
Και αττικη οδο και εθνικη και παντου.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κατά λάθος αυτή την Κυριακή, πέρασα τα διόδια Αφινδων από τα ΤΕΟPASS κι όταν
κατάλαβα το λάθος μου ήταν πλέον αργά για να κάνω πίσω, μιας που τα αυτοκίνητα
που ακολουθούσαν πίσω μου φαινόταν βιαστικά, αφού κορνάρανε και παίζανε τα
φώτα θαρρείς και γεννούσε η γυναίκα τους και την πήγαιναν όλοι στο νοσοκομείο.
Ασφαλώς υπάλληλος στα ΤΕΟPASS δεν υπήρχε κι αφού μπάρα δεν έχει ακόμα εγκατασταθεί
στα διόδια Αφινδων πέρασα, άρχισε να βαράει συναγερμός λες και είμαι κανένας κλέφτης,
ενώ η κάμερα πίσω μου με φωτογράφησε για να στείλει τη φωτό στο σπίτι, επιβάλλοντας
πρόστιμο. Σταμάτησα παραδίπλα, κατέβηκα και γύρισα πίσω με τα πόδια για να πληρώσω
κανονικά. Τους εξήγησα βέβαια ότι κατα λάθος πέρασα από το ΤΕΟPASS που δεν είχε
υπάλληλο για να πληρώσω κι εκείνοι μου αποκρίθηκαν: Η κάμερα σας έβγαλε φωτογραφία,
δεν πειράζει. Θα σας αποσταλεί κλήση στο σπίτι με πρόστιμο...
Βρε δεν πάτε καλά, τους αποκρίθηκα. Με τα λίγα ή τα πολλά πλήρωσα, η κοπέλα των
διοδίων μου έκοψε παρ'αυτά χαρτάκι και μου είπε πως θα ακυρωθεί η παραβίαση των
διοδίων. Ασφαλώς κι εγώ κράτησα το απόκομμα γιατί κάτι μου λέει πως η κλήση θα μου
έρθει στο σπίτι λες και είμαι κανένας παραβάτης.
Έλεος βρε παιδιά, ένα λάθος έκανα ο άμοιρος και μπήκα από τα TEOPASS, δεν είναι
ανάγκη να με ταλαιπωρείτε επειδή το αναθεματισμένο σας σύστημα είναι τόσο ηλίθιο...
Παραδέχομαι το λάθος μου, αλλά οι κλήσεις είναι για αυτούς που περνούν δίχως να
πληρώνουν κι εγώ σταμάτησα για να πληρώσω, αλλά δεν είχε υπάλληλο. Δυστυχώς
ήμουν με το αυτοκίνητο και δεν με έπαιρνε να τους γράψω στα παλιά μου τα παπούτσια.
Με τη μοτό μου εννοείται δεν πληρώνω, αφού έτσι πως έχω τοποθετήσει την πινακίδα μου,
δεν φαίνεται (σπαστή βάση)Μόλις το αυτοκίνητο που βρίσκεται μπροστά μου πληρώσει
και η μπάρα σηκώνεται, περνώ από τα δεξιά του μέχρι ο οδηγός του αυτοκινήτου να λάβει
το απόκομμα... :rotflmao:
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
oi μπαρες σπαστηκαν στη προηγουμενη κινητοποιηση.........και να σου ρθει σπιτι απο που θα εισπραχθει?![]()
Η εφορια δεν μπορει να βεβαιωση Οφειλη σε ιδιωτικη εταιρεια.....κοιτα την αποδειξη απο τα διοδια η εταιρεια ειναι Α.Ε
τΟ VIDEAki με τα παιδια με το αυτοκινητο που δεν πληρωνουνγιατι δεν ειναι σωστο και σηκωνουν μονοι τους την μπαρα δεν το ειδες?
Τα στοιχεία για να σου στείλει η Α.Ε. στο σπίτι σου που τα βρίσκει?Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
oi μπαρες σπαστηκαν στη προηγουμενη κινητοποιηση.........και να σου ρθει σπιτι απο που θα εισπραχθει?![]()
Η εφορια δεν μπορει να βεβαιωση Οφειλη σε ιδιωτικη εταιρεια.....κοιτα την αποδειξη απο τα διοδια η εταιρεια ειναι Α.Ε
τΟ VIDEAki με τα παιδια με το αυτοκινητο που δεν πληρωνουνγιατι δεν ειναι σωστο και σηκωνουν μονοι τους την μπαρα δεν το ειδες?
Από το κράτος.
Η εταιρεία για ποιόν εισπράττει τα διόδια?
Για τι κράτος.
Η εφορία ποιανού είναι?
Του κράτους.
τα χεις μπερδεψει !!!!!!! η εταιρεια δεν ειναι του κρατους!!!! Του Μπομπολα ειναι.....που σδινει χρηματα για τον προεκλογικο αγωνα βουλευτων Πασοκ και ΝΔ Σε αλλη χωρα ζεις? Δοθηκαν για 30 χρονια η σαραντα.....Τα στοιχεια τα βρισκεις ευκολα αν εχεις 1 γνωστο ειτε στην αστυνομια ειτε στο υπουργειο(ακομα και απο μεγαλες ασφαλιστικες εταιρειες...
Το κρατος δεν εισπρατει τιποτα!!! Μεγαλε μεταναστης ησουνα?
Μωρη απο ποτε εγινες νομοταγης πολιτης?Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Κατά λάθος αυτή την Κυριακή, πέρασα τα διόδια Αφινδων από τα ΤΕΟPASS
.....................
...................
Με τη μοτό μου εννοείται δεν πληρώνω, αφού έτσι πως έχω τοποθετήσει την πινακίδα μου,
δεν φαίνεται (σπαστή βάση)Μόλις το αυτοκίνητο που βρίσκεται μπροστά μου πληρώσει
και η μπάρα σηκώνεται, περνώ από τα δεξιά του μέχρι ο οδηγός του αυτοκινήτου να λάβει
Αφου την εχεις διπλωμενη την πινακιδα τι φωτογραφια εβγαλε?του κωλου σου?![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Μιας και τα βρίσκεις εύκολα τα στοιχεία για κοίτα το:Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
τα χεις μπερδεψει !!!!!!! η εταιρεια δεν ειναι του κρατους!!!! Του Μπομπολα ειναι.....που σδινει χρηματα για τον προεκλογικο αγωνα βουλευτων Πασοκ και ΝΔ Σε αλλη χωρα ζεις? Δοθηκαν για 30 χρονια η σαραντα.....Τα στοιχεια τα βρισκεις ευκολα αν εχεις 1 γνωστο ειτε στην αστυνομια ειτε στο υπουργειο(ακομα και απο μεγαλες ασφαλιστικες εταιρειες...
Το κρατος δεν εισπρατει τιποτα!!! Μεγαλε μεταναστης ησουνα?
"Κύριος του Έργου (Κ.τ.Ε. ή ΚτΕ): Είναι το Ελληνικό Δημόσιο στο όνομα και για
λογαριασμό του οποίου το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. συμβάλλεται δυνάμει της Σύμβασης
Παραχώρησης με την Εταιρία."
Και πες μου επίσης γιατί δεν μπορούν να βάλουν τα πρόστιμα στην εφορία εφόσον αυτά προβλέπονται από τον Νόμο του Ελληνικού κράτους.
Γιατί αν γίνει μια προσφυγή και πάει σε ευρωπαϊκό δικαστήριο θα μετανιώσουν την ώρα και στην στιγμή που σκέφτηκαν να τα βεβαιώσουν σε εφορία...
Ειδοποιήσεις και όποιος τσιμπήσει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Μιας και τα βρίσκεις εύκολα τα στοιχεία για κοίτα το:
"Κύριος του Έργου (Κ.τ.Ε. ή ΚτΕ): Είναι το Ελληνικό Δημόσιο στο όνομα και για
λογαριασμό του οποίου το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. συμβάλλεται δυνάμει της Σύμβασης
Παραχώρησης με την Εταιρία."
Και πες μου επίσης γιατί δεν μπορούν να βάλουν τα πρόστιμα στην εφορία εφόσον αυτά προβλέπονται από τον Νόμο του Ελληνικού κράτους.
ΓΙΑΤΙ για να επιβληθεί προστιμο πρέπει να έχει προηγηθεί ΠΑΡΑΒΑΣΗ.
Kαι παράβαση δεν υπάρχει.
Και για να σας προλάβω, επί εποχής ΤΕΟ, και πάλι δεν υπηρχε παράβαση, αλλά εφόσον το ΤΕΟ ήταν *δημόσιο ταμείο*, η άρνηση πληρωμής ακολουθούσε τη γνωστή οδό.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Ναι εάν πάς την vinci την hochtiff και τον Ακτωρα στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια θα μετανιώσουν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Γιατί αν γίνει μια προσφυγή και πάει σε ευρωπαϊκό δικαστήριο θα μετανιώσουν την ώρα και στην στιγμή που σκέφτηκαν να τα βεβαιώσουν σε εφορία...
Ειδοποιήσεις και όποιος τσιμπήσει...
Εάν παραβαίνεις ένα νόμο υπάρχει παράβαση.Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
ΓΙΑΤΙ για να επιβληθεί προστιμο πρέπει να έχει προηγηθεί ΠΑΡΑΒΑΣΗ.
Kαι παράβαση δεν υπάρχει.
Και για να σας προλάβω, επί εποχής ΤΕΟ, και πάλι δεν υπηρχε παράβαση, αλλά εφόσον το ΤΕΟ ήταν *δημόσιο ταμείο*, η άρνηση πληρωμής ακολουθούσε τη γνωστή οδό.
Και οι συμβάσεις αυτές είναι Νόμοι.
Της Αττικής Οδού είναι ο Ν. 2445/1996.
Αυτό είναι λίγο μαλακιούλα γιατί παιδεύεις τον κόσμο (υπάλληλο + επόμενους στην ουρά). Η μπάρα κλείνει αν περάσει κάποιος και μετά έχει διαδικασία.Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Μόλις το αυτοκίνητο που βρίσκεται μπροστά μου πληρώσει
Εγώ απλά περιμένω δίπλα στο αυτοκίνητο και περνάω μαζί τους, ώστε να μη δημιουργώ πρόβλημα σε κανέναν. Εκτός αν μου παίζουν τους τσαμπουκάδες οι υπάλληλοι, οπότε περνάω με κλειστή ή ανοιχτή μπάρα και τους δείχνω το μεσαίο μου απομακρυνόμενος.
Συνήθως κλείνω το μάτι/χαιρετάω τον/την υπάλληλο και καταλαβαίνουν. Μόνο δύο φορές μου έχουν προκαλέσει πρόβλημα. Και τις 2 στα διόδια Αφιδνών. Τη μία, φίλος βαρέθηκε τη φασαρία και πλήρωσε αυτός για μένα (κακώς, αλλά δεν ήταν στο χέρι μου).
Την άλλη, ο υπάλληλος της Ν.Ο., κύριος Πονηρίδης με είδε από μακρυά και άραξε δεξιά από τη μπάρα, στο μικρό άνοιγμα και άρχισε τα τηλέφωνα πριν καν τον φτάσω. Δεξιά τοίχος, αριστερά αυτοκίνητο, δεν υπήρχε ελπίδα διαφυγής. Οπότε γκαζώνω πάνω στα πόδια του. Αλλά είναι ΤΟΣΟ ηλίθιος και συνεχίζει να με εμποδίζει. Τον ενθαρρύνω να φωνάξει αστυνομία, να μου πάρει την πινακίδα και να με αφήσει, οτιδήποτε. Φυσικά πινακίδα δεν υπάρχει. 5 λεπτά αργότερα, αφού τον έχω πατήσει μέχρι το γόνατο και έχει ακούσει ότι δε μπορούσε καν να φανταστεί μέχρι τότε, η μπάρα ανοίγει, το αυτοκίνητο φεύγει και με έναν ελιγμό, μαζί του κι εγώ. Ζώα.
Δεν έχω πληρώσει ποτέ μου διόδια με το RR. Ούτε πρόκειται. Και δεν το κάνω επειδή θα σωθώ με 1.90.
Life begins at 45°.
Είχα το αυτοκίνητοΑρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Μωρη απο ποτε εγινες νομοταγης πολιτης?
Αφου την εχεις διπλωμενη την πινακιδα τι φωτογραφια εβγαλε?του κωλου σου?![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8