Σελίδα 11 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 414

Θέμα: Τι θα γινει με την ΕΡΤ; Πρεπει να τους παρουμε με τις πετρες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
    Χασαμε λιγο το μπουσουλα. Το θεμα δεν ειναι με ποσα τα βγαζει περα αξιοπρεπως μια οικογενεια, ουτε αν ειναι πολλα ή λιγα αυτα που παιρνουν οι δημοσιοκαφροι της ΕΡΤ, σε σχεση με τις υπηρεσιες που προσφερουν. Αν με ρωτησετε και πολυ λιγα παιρνουν!
    Αλλα αυτα τα ψιχουλα δε θελω να τα πληρωνω εγω! Οχι "κυριε" Σπυρο Παπαδουπουλε, δεν ειναι πολλα αυτα που παιρνεις για να να σπας και να ξεβιδωνεσαι με τα φιλαρακια σου, μια φορα τη βδομαδα και να ανταλλασετε φιλοφρονησεις, συμφωνα με τις οποιες ειστε ολοι οι καλυτερεστεροι.
    Ετσι ειπε ο εθνικος διασκεδαστης οταν του απηυθηναν τη σχετικη με τις αποδοχες του ερωτηση.
    -Τι; Πολλα ειναι;
    Τι λες ρε αρχικαφρε;;;

Ας αποσυνδεσουν το λογαριασμο της ΕΡΤ απο τη ΔΕΗ κι ας το στελνουν ξεχωριστα!
    -Μαμα, ηρθε ο λογαριασμος της ΕΡΤ!
    -Ποσο ειναι;
    -5?.
    -Τιιι; Ποσες φορες σας ειπα να βλεπετε μονο star και ΤV πειραια;

Γιατι να μην πληρωνουμε σε λογαριασμο το στρατο; Για τις υπηρεσιες που μας προσφερει! Για την εθνικη ασφαλεια, που ολοι την απολαμβανουμε! Γιατι οχι πυροσβεστικη; Επιασε φωτια το σπιτι σου; Πριν ερθει η πυροσβεστικη να ελεγχει.
    -Πληρωσε τους λογαριασμους του;
    -Μπα οχι! Ο τελευταιος δεν πληρωθηκε ακομη και του την κοψαμε!
    -Ασ' το να καει.. Να παρει και ενδιαφερον χρωμα!
    Ολα τα βρισκω πολυ πιο λογικα απο το να πληρωνουμε ΕΡΤ! Και να μην ειχαμε εναλλακτικες λυσεις..

Γιατι οχι ΕΚΑΒ; Αστυνομια; Αγροφυλακη; Που ολα αυτα τα πληρωνουμε μονο αν τα χρησιμοποιησουμε! Γιατι να γινεται εξαιρεση στην ΕΡΤ και να την πληρωνουμε προκαταβολικα σε ολους τους λογαριασμους της ΔΕΗ που πληρωνει ο καθενας, ασχετως αν κανει χρηση της προσφερομενης υπηρεσιας;

Η μεγαλυτερη εκπληξη ειναι που ορισμενοι το βρισκουν λογικο! Τι να πει κανεις.. Ειναι εμφυτο ταλεντο μαλλον! Αλλα περι ορεξεως, ουδεις λογος..
    Οσοι θελουν, να συνεχισουν να πληρωνουν! Ας το κανουν προαιρετικο, ωστε αυτοι (εσεις που το θεωρειτε λογικο δηλαδη) να συνεχισουν να καταβαλουν το θεαρεστο χαρατσι! Μαλιστα να σας το αυξησουν εξαιτιας της οικονομικης κρισης και εξαιτιας της αποχης απο την ΕΡΤ αυτων που δεν επιθυμουν πλεον την εν λογω υπηρεσια! Ειμαι σιγουρος πως δεν εχετε αντιρηση. Δεν ειναι απολυτως λογικο;
    Απόλυτα λογικό είναι.
    Όλα τα πληρώνουμε εμείς.
    Απλά αυτό είπαν να το πληρώνουν μόνο όσοι έχουν ρεύμα γιατί μέχρι πρίν απο λίγα χρόνια δεν είχαν όλοι, και θα ήταν παράλογο να την πληρώνουν και αυτοί

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Ειδικά σε δύσκολες εποχές σαν κι αυτή που ζούμε είναι προκλητικοί αυτοί οι μισθοί που πληρώνονται για υπεράριθμους δημόσιους υπάλληλους ουσιαστικά.
    Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι το αποτέλεσμα από άποψη πολιτισμού, κατά τη γνώμη μου, είναι ποιοτικότερο από σχεδόν όλα τα ιδιωτικά κανάλια τα οποία μόνο βλακόμετρο δεν μας έχουν βάλει. Οι άνθρωποι είναι κάφροι και δημιουργούν μαζάνθρωπους.
    Επειδή λοιπόν όσο λίγο βλέπω τηλεόραση είναι από κάποιο κρατικό κανάλι συνήθως, λυπάμαι κι εγώ μαζί σας για τα λεφτά που πληρώνουμε αλλά τουλάχιστον μου προσφέρουν κάποια εναλλακτική λύση.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Μήπως κάποιοι από εμάς ζηλεύουμε ; Λέω εγώ τώρα ....
    αυτα που γραφετε για ζηλιες, καλα κανουν και τα παιρνουν-εσεις δεν θα τα παιρνατε, αλλοι κλεβουν περισσοτερα.. προτιμω να μην τα χαρακτηρισω..

ειναι η δηθεν κουλ αντιμετωπιση του πραγματος, χωρις να καθεστε να δειτε ποσα εκατομμυρια πετανε..

εγω μπορει να ζηλευω και να ειμαι ο χειροτερος αποτυχημενος κομπλεξικος και οτι αλλο θελεις..

αυτο τι σημαινει?

οτι τους κραζω αποκλειστικα και μονο απο ζηλια?
    δεν υπαρχει κοινη λογικη?

δηλαδη εσυ (και ο καθε εσυ) δεν σου φαινετε παραλογο να παιρνουν 50.000 ευρω το μηνα για να παρουσιαζουν μια εκπομπη, και να γραφουν μερικα αρθρα οπως κανουν ολοι οι δημοσιογραφοι?

αν εσενα σου φαινετε λογικο, και επιπροσθετως σου αρεσει να σου κλεβουν τα λεφτα εγω παω πασο.

και μη μου πεις οτι δεν σου κλεβουν τα λεφτα

δεν ειναι σαν τα κεντρα που λενε διαφοροι: κοιτα ποσα παιρνουν αυτοι

η ερτ ειναι κλεψιμο, γιατι σου λεει θα πληρωσεις τοσα, θες δεν θες..
    δεν μας ρωτησε κανεις..

και μετα πανε και τα δινουν τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στον κοκκαλη για τα τηλεοπτικα του ολυμπιακου,
    και σε κατι δημοσιογραφισκους που ειναι φερεφωνα της κυβερνησης..

οκ, εγω ζηλευω, αλλα εσυ που δεν ζηλευεις, σκεψου λιγο ποσα παιρνουν και αν τα αξιζουν,

και αν τα κανεις μια σουμα, θα δουμε ποσα εκατομμυρια ΤΟΥ ΛΑΟΥ τρωγοντε..
    γιατι τα ιδιωτικα καναλια τρωνε λεφτα απο ιδιωτικες εταιριες, και δικαιωμα τους να δινουν οσα θελουν στον καθενα..

η ερτ οχι..

Υ.Γ. να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω τιποτα με τους δημοσιογραφους(που ως επι το πλειστον ειναι μαριονετες της κυβερνησης) αλλα με την διοικηση της ερτ που πεταει τα λεφτα)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
    Χασαμε λιγο το μπουσουλα. Το θεμα δεν ειναι με ποσα τα βγαζει περα αξιοπρεπως μια οικογενεια, ουτε αν ειναι πολλα ή λιγα αυτα που παιρνουν οι δημοσιοκαφροι της ΕΡΤ, σε σχεση με τις υπηρεσιες που προσφερουν. Αν με ρωτησετε και πολυ λιγα παιρνουν!
    Αλλα αυτα τα ψιχουλα δε θελω να τα πληρωνω εγω! Οχι "κυριε" Σπυρο Παπαδουπουλε, δεν ειναι πολλα αυτα που παιρνεις για να να σπας και να ξεβιδωνεσαι με τα φιλαρακια σου, μια φορα τη βδομαδα και να ανταλλασετε φιλοφρονησεις, συμφωνα με τις οποιες ειστε ολοι οι καλυτερεστεροι.
    Ετσι ειπε ο εθνικος διασκεδαστης οταν του απηυθηναν τη σχετικη με τις αποδοχες του ερωτηση.
    -Τι; Πολλα ειναι;
    Τι λες ρε αρχικαφρε;;;

Ας αποσυνδεσουν το λογαριασμο της ΕΡΤ απο τη ΔΕΗ κι ας το στελνουν ξεχωριστα!
    -Μαμα, ηρθε ο λογαριασμος της ΕΡΤ!
    -Ποσο ειναι;
    -5?.
    -Τιιι; Ποσες φορες σας ειπα να βλεπετε μονο star και ΤV πειραια;

Γιατι να μην πληρωνουμε σε λογαριασμο το στρατο; Για τις υπηρεσιες που μας προσφερει! Για την εθνικη ασφαλεια, που ολοι την απολαμβανουμε! Γιατι οχι πυροσβεστικη; Επιασε φωτια το σπιτι σου; Πριν ερθει η πυροσβεστικη να ελεγχει.
    -Πληρωσε τους λογαριασμους του;
    -Μπα οχι! Ο τελευταιος δεν πληρωθηκε ακομη και του την κοψαμε!
    -Ασ' το να καει.. Να παρει και ενδιαφερον χρωμα!
    Ολα τα βρισκω πολυ πιο λογικα απο το να πληρωνουμε ΕΡΤ! Και να μην ειχαμε εναλλακτικες λυσεις..

Γιατι οχι ΕΚΑΒ; Αστυνομια; Αγροφυλακη; Που ολα αυτα τα πληρωνουμε μονο αν τα χρησιμοποιησουμε! Γιατι να γινεται εξαιρεση στην ΕΡΤ και να την πληρωνουμε προκαταβολικα σε ολους τους λογαριασμους της ΔΕΗ που πληρωνει ο καθενας, ασχετως αν κανει χρηση της προσφερομενης υπηρεσιας;

Η μεγαλυτερη εκπληξη ειναι που ορισμενοι το βρισκουν λογικο! Τι να πει κανεις.. Ειναι εμφυτο ταλεντο μαλλον! Αλλα περι ορεξεως, ουδεις λογος..
    Οσοι θελουν, να συνεχισουν να πληρωνουν! Ας το κανουν προαιρετικο, ωστε αυτοι (εσεις που το θεωρειτε λογικο δηλαδη) να συνεχισουν να καταβαλουν το θεαρεστο χαρατσι! Μαλιστα να σας το αυξησουν εξαιτιας της οικονομικης κρισης και εξαιτιας της αποχης απο την ΕΡΤ αυτων που δεν επιθυμουν πλεον την εν λογω υπηρεσια! Ειμαι σιγουρος πως δεν εχετε αντιρηση. Δεν ειναι απολυτως λογικο;
    συντασομαι μαζι σου ,αλλα καποια στιγμη πρεπει να αφησουμε ΟΛΟΙ την "πολυθρονα" και να σταματησουμε να ειμαστε θεατες στον ιδιο μας τον βιασμο και να αντιδρασουμε .

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Μακάρι να έπαιρναν τα διπλάσια η και τα 10πλασια,δεν με απασχολεί καθόλου,οπως και ο καθένας μας θα γούσταρε να παίρνει τοσα λεφτα!!!

Το "δεν βγαζω εγω τοσα αρα κραζω τους αλλους" δεν με συγκινεί...
    Ο τυπος απο το τοπγκηαρ ο ψηλος βγαζει +10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ? ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ...αυτος ειναι ο μισθος του..
    Αν η ΕΡΤ ηταν της προκοπής,εκαναν δουλεια,ειχαν ενα σοβαρο ΣΥΓΧΡΟΝΟ προγραμμα,εβαζαν ΕΡΓΑκια προσφατα και οχι του 80,ντοκιμανερ ΛΗΓΜΕΝΑ,σκηνικα που ξεμεινα απο τους Γερμανους το -40 κλπ...τοτε και μονο τοτε να επαιρναν οσα ευρια γουσταραν...

Ομως ειναι κοροιδια τρια δημοσια καναλια να ειναι τα δεκανεικια των ιδιωτικων τηλεοπτικων σταθμων και ειναι διπλη κοροιδια να πληρωνουμε για κατι που αν ηταν π.χ σε δορυφορικο πακετο ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ!!!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Δεν ξερω απο που να ξεκινησω.Παμε λοιπον:
    Οι μισθοι των δημοσιογραφων εχουν να κανουν με το παζαρι.Δεν μιλαω για μονιμους υπαλληλους της ΕΡΤ αλλα για Λυριτζηδες κλπ.Παει να πει οτι οσο περισσοτερο "πουλας"τοσο καλυτερα ξεπουλιεσαι στην ερτ.Το αυτο ισχυει και στα ιδιωτικα.
    Η μονη διαφορα ειναι πως στην κρατικη τηλεοραση με την εισφορα της ΔΕΗ,δεν θαπρεπε να παιζουν διαφημισεις η θαπρεπε να καταργηθει η εισφορα.Οχι τιποτε αλλο αλλα για να παιζει με τους ιδιους ορους των ιδιωτικων.Τοτε και μονο τοτε ας δωσουν οτι αμοιβη θελουν στους δημοσιογραφους.

Ειδικοι συμβουλοι.Εδω ειναι μια κατηγορια ανθρωπων οι οποιοι στην πλειοψηφια τους ειναι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ της ΕΡΤ. Επειδη λοιπον εχουν ιδρυματοποιηθει κι επειδη "καλομαθε η γρια στα συκα" ειπαν να μην αφησουν την κουταλα οταν βγηκαν στην συνταξη.Καποιοι λοιπον τους εκαναν "συμβασεις"με την ιδιοτητα του ειδικου συμβουλου.Γιατι δεν υπαρχουν ικανοι σκηνοθετες στην ελευθερη αγορα που να μπορεσουν να σκηνοθετησουν το ντιμπειτ πχ η τα εγκαινια του μουσειου της Ακροπολης.:rotflmao: Αν με ρωταγε καποιος θα μπορουσα με σχετικη ευκολια να προτεινω τουλαχιστον τρεις(αλλα ποιος ειμαι εγω που θαχω και γνωμη?).

Για ηλεκτρονικους,ηλεκτρολογους κλπ μην το ψαχνετε.Οι περισσοτεροι απ αυτους που αναφερονται ειναι διευθυντες,προισταμενοι κλπ κι εχουν πολλα χρονια στην ΕΡΤ οποτε οι αμοιβες τους εχουν να κανουν με την μισθολογικη εξελιξη.

Απο τους παραπανω αλλα κι απο αλλους που δεν αναφερονται(οι πιο πολλοι μονιμοι στην ΕΡΤ παραπονιοντουσαν φετος για την εκτακτη εισφορα των 1000 ευρω ),ελαχιστοι ειναι αυτοι που παραγουν εργο.Αυτο ειναι το εξοργιστικοτερο ολων για μενα.Γιατι το κενο αυτο ερχεται να καλυψει η κατηγορια των συμβασιουχων.

Εδω εχουμε να κανουμε με συμβασεις εργου και με καθαρες αποδοχες 800-1100 ευρω μηνιαιως.Υπαρχουν και καποιες λιγες εξαιρεσεις που ξεπερνανε αυτο το ποσο αλλα απ οσες ξερω καμμια δεν ξεπερναει τα 1500 ευρω.Η διαφορα ειναι οτι εμεις δουλευουμε και το τελευταιο απο τα ευρω που παιρνουμε.Βλεπετε τοσα χρονια στην ελευθερη αγορα με 10ωρα,12ωρα η ακομα και τριημερα σερι σε διαφημιστικα τι να μας πουνε δυο διωρα ζωντανα την ημερα?
    Τελικα σκεφτομαι οτι ο Γιωργακης θελει να μας διωξει γιατι χαλαμε την πιατσα.:rotflmao: :rotflmao: Παιρνουμε πολυ λιγα και δουλευουμε :rotflmao: .

Ξεχασα επισης να σας πω οτι οι μονιμοι (παντα για τεχνικους μιλαω) δουλευουνε κι εξω.ΠΑΡΑΝΟΜΑ βεβαια.Κλεβουν τα μεροκαματα απο την ελευθερη αγορα,φοροδιαφευγουν,εισφοροδιαφευγουν κι ολα καλα.
    Αυτα και μη χειροτερα.

Υ.Γ Αγιε μου Βασιλη αν δεν με κανεις μονιμο φετος στην ΕΡΤ μην πατησεις το ποδι σου στη γειτονια.Εχω γεμισει με μονοβολα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε αλλοι υπεξαιρουν δισεκατομμυρια και σας πειραξαν τα χιλιαδες ευρω που παιρνουν στη ΕΡΤ; Στη τελικη αν γραφει το τουτο σας και ανεχεστε να συζητατε στις 7:00 το πρωϊ για τις συνταξεις, ο δρομος ειναι ανοικτος και τα σκυλια δεμενα...

Αυτα τα φραγκα παιζουν σε ορισμενες "πιατσες" τι να κανουμε τωρα, χωνευτε το οτι στον επαγγελματικο προσανατολισμο πηρατε λαθος αποφασεις... οι αταλαντοι στις πιστες εχετε ακουσει ποσα καθαριζουν νυχτοκαμματο; Οι αμπαλοι στις ποδοσαφαιρικες ομαδες; Τα πουτ@ν@κια και τα πουστρ@κια στα μεσημεριναδικα;

Καλα κανουν και τα παιρνουν, αφου καποιοι -νομιμα- τα δινουν...μαγκια τους οπως λεει και ο Kal...με τους αλλους που τσεπωνουν -παρανομα- τα εκατονταπλασια δεν εχετε προβλημα δηλαδη; εδω σας βγηκε η αγανακτηση;

υ.γ. Ας πουμε οτι πιανατε δουλεια στο δημοσιο και σας λεγανε "κ. Φιτσουλα για τη παρτη σας 50.000 ευρω μηνιαιως..." εσεις τι θα απαντουσατε; οτι "ειναι προκλητικο δια τον ελληνικο λαο να αμοιβομαι με μισθο αυτης της ταξεως, δωστε μου το βασικο";
    Δηλαδή εσύ θεωρείς απόλυτα φυσιολογικό να πληρώνουμε υποχρεωτικά όλοι μας από 2 έως 6 ευρώ το κάθε 2μηνο σε κάθε ρολόι της Δεη, ακόμα σε αυτό που είναι στην κοινόχρηστη σκάλα μόνο για το ασανσέρ ή σε αυτό που είναι στο καλυβόσπιτο στο χωριό που δεν διαθέτει τηλεόραση και κατοικείται 20 ημέρες τον χρόνο, για να εισπράτουν μερικες δεκάδες ημέτεροι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τον χρόνο ο καθένας, πετυχαίνοντας μονοψήφιες τηλεθεάσεις με πρόσχημα το "άλλοθι" της ποιότητας και της δήθεν "διαφορετικότητας"...ΟΚ ...πάσο...

Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Δηλαδή εσύ θεωρείς απόλυτα φυσιολογικό να πληρώνουμε υποχρεωτικά όλοι μας από 2 έως 6 ευρώ το κάθε 2μηνο σε κάθε ρολόι της Δεη, ακόμα σε αυτό που είναι στην κοινόχρηστη σκάλα μόνο για το ασανσέρ ή σε αυτό που είναι στο καλυβόσπιτο στο χωριό που δεν διαθέτει τηλεόραση και κατοικείται 20 ημέρες τον χρόνο, για να εισπράτουν μερικες δεκάδες ημέτεροι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τον χρόνο ο καθένας, πετυχαίνοντας μονοψήφιες τηλεθεάσεις με πρόσχημα το "άλλοθι" της ποιότητας και της δήθεν "διαφορετικότητας"...ΟΚ ...πάσο...
    Ναι δεν με νοιάζει να πληρώνω και θα το κάνω και στην περίπτωση συνδρομής.
    Αφήνω για εσάς τις εκπληκτικές τηλεθεάσεις της Μενεγάκη και του Χατζηνικολάου και την "ελεύθερη τηλεόραση" των εργολάβων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Ναι δεν με νοιάζει να πληρώνω και θα το κάνω και στην περίπτωση συνδρομής.
    Αφήνω για εσάς τις εκπληκτικές τηλεθεάσεις της Μενεγάκη και του Χατζηνικολάου και την "ελεύθερη τηλεόραση" των εργολάβων.
    ΑΛΛΟ πράγμα να έχεις την επιλογή να πληρώσεις κάτι ή όχι (σε αυτήν την περίπτωση πιθανόν να πλήρωνα και εγώ...), και ΑΛΛΟ να στα παίρνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και μάλιστα ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ αν υπάρχει χρήση ή όχι...

Άσχετο.... Την στιγμή που έχει βουίξει το διαδίκτυο είναι φυσιολογική η "μούγκα" που έχει πέσει για το θέμα στα κανάλια και στα "επίσημα" δημοσιογραφικά site γύρω από το θέμα, ή κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει ???

Σταγονα στον ωκεανο....

Μόλις έπαιξε στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ το θέμα.

Ο Γερουλάνος είπε ότι γνωρίζει ότι ακούγεται αυτό για την ΕΡΤ,έχουν γίνει ήδη περικοπές και θα το εξετάσουν κτλ κτλ αλλά κ ότι είναι παράνομο να δημοσιοποιούνται οι αμοιβές.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ναι μωρε, μερικα εκατομμυριακα ευρω καθε μηνα(δισεκατομμυρια δραχμες)

που τα παιρνει ο κοκκαλης για πληρωμη για τις υπηρεσιες του

και τους δημοσιογραφους τσιρακια που το παιζουν επαναστατες και δημοκρατες..

οταν πανε τα πιτσηρικια και τα σπανε, αμεσως αρχιζουν τα:

οι βολεμενοι επαναστατες, γενικα και αοριστα,

και εδω εχουμε να κανουμε με λαμογια που καθαριζουν 50.000-60.000 το μηνα πουλωντας τρελα και γουσταρετε κιολας..

μαγκες, σορυ αλλα μερικοι ειστε για περισσοτερο κραξιμο απο τους ιδιους που τα τρωνε..

ααα, μας πειραξε και το παρανομο της δημοσιοποιησης των μισθων..

οτι να ναι λεμε..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who

Ειδικοι συμβουλοι.Εδω ειναι μια κατηγορια ανθρωπων οι οποιοι στην πλειοψηφια τους ειναι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ της ΕΡΤ. Επειδη λοιπον εχουν ιδρυματοποιηθει κι επειδη "καλομαθε η γρια στα συκα" ειπαν να μην αφησουν την κουταλα οταν βγηκαν στην συνταξη.Καποιοι λοιπον τους εκαναν "συμβασεις"με την ιδιοτητα του ειδικου συμβουλου.
    Το ονομα "Δημοσθενης Στρουμπος" σου λεει κατι;
    Αν γνωριζεις αν ειναι και αυτος στην "κατηγορια" μην διστασεις να μου το πεις.....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος
    Θα ειχε αρκετο ενδιαφερον ΚΤΜε ναψαξει καποιος να βρει ποσοι απο τους κυριους κυριες αυτους εχουν συγγενικη σχεση με βουλευτες η στελεχη κυβερνησεων...

Σελίδα 11 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011121314151621 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2010, 10:17
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2006, 08:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •