Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Αποζημίωση με σώστρα

Re: Αποζημίωση με σώστρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από fazertha
    Είχα ένα ατύχημα με μία κυρία που παραβίασε στοπ. Ο πραγματογνώμονας εκτίμησε τη κατασκευαστική αξία 4.200 ευρώ και αξία μοτοσυκλέτας (TDM 900 2004 με πρώτη άδεια 2005) 4.500 ευρώ. Στην Εθνική ασφαλιστική που είμαι μου είπαν ότι πάει για καταστροφή η μηχανή κάτι που το θέλω κι εγώ και ότι θα πληρωθώ τα 4.200 μείον τη σώστρα. Η σώστρα δεν ξέρουν ακόμα πόσο θα είναι. Θα είναι το 4500 μείον τα 4200, 300 δηλαδή ή θα είναι παραπάνω; Γνωρίζει κάνεις; Ευχαριστώ πολύ!
    Δεν σε συμφερει, αλλα πρεπει πρωτα να διευκρινισθει εαν χτυπησες και ζητας τραυματισμο ?
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Νέο μέλος
    Όχι, ευτυχώς δεν έπαθα το παραμικρό, πέρα από μικροτραυματισμούς. Δεν παίζει τραυματισμός στο όλο σκηνικό.

Όχι, ευτυχώς δεν έπαθα το παραμικρό, πέρα από μικροτραυματισμούς. Δεν παίζει τραυματισμός στο όλο σκηνικό.
    Δηλαδη οταν πεφτεις κανεις γκελ και σηκωνεσαι δεν πιανεται ε?
    Ξερεις ποσα λεφτα ειναι αυτο?
    Ρουχα, κινητο, κρανος ζητησες?
    Απομειωση αξιας μοτ/τας?
    και αλλα...

Αλλα για να ξεκινησουμε σωστα θα επρεπε να πεις στον διακανονιστη της ζημιας σου οταν θα (ζηταγε τιμολογια) ποιος το γαμαει το μηχανακι τι ζημια εχει, εγω ξερεις ποσο στοιχιζω?...

...αλλα δεν το λετε, ποτε, γιατι δεν το πιστευετε,το μονο μου μετραει ειναι να γινει καλα το μηχανακι κι'ολα τ'αλλα γινονται...

Ολα αναποδα, ολα λαθος και καπου στο βαθος νασου και η καλιμπρα που ο μαστορας την χρεωσε αλλα η ασφαλιστικη δεν την πληρωνει (και ισως εχει και δικιο).

Αρχικά δημιουργήθηκε από Leonebmw
    αν επισκευάζεται η μηχανή τότε παίρνεις το όλο ποσό που έβγαλε η ασφαλιστική, χωρίς σώστρα. αν η μηχανή βγήκε ολική καταστροφή με αξία 4500€ τότε παίρνεις απο την ασφαλιστική 4500€-σώστρα και απο το συνεργίο που θα αγοράσει την κατεστραμένη μηχανή (δεν την αγοράζει η ασφαλιστική) το υπόλοιπο ποσό για να συμπληρώσεις 4500€ αποζημίωση. Ρώτα στο συνεργείο που έχεις την μηχανή για λεπτομέρειες, το έχουν κάνει πολλές φορές, δεν θα βρείς οριστικές απαντήσεις εδώ μέσα.
    arketes fores h asfalistiki tin agorazi meso tis eteriatis opos h ATE asfalistiki ama thes psaxto ligo ;P
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

Νέο μέλος
    Αυτή τη στιγμή, χρήματα να πάρω άλλη μηχανή δεν έχω. Το να δηλώσω τραυματισμό σημαίνει ότι θα πάω δικαστικώς με την ασφαλιστική. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρω χρήματα μετά από δύο χρόνια κι ένα μέρος από αυτά θα πάνε στους δικηγόρους. Αφού ξέρετε πως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Να μείνω δύο χρόνια χωρίς μηχανή δεν παίζει γιατί θ'αρρωστήσω, οπότε κατέληξα να κάνω αυτό που κάνω τώρα. Να ζητήσω λεφτά με σώστρα δηλαδή.

Αυτή τη στιγμή, χρήματα να πάρω άλλη μηχανή δεν έχω. Το να δηλώσω τραυματισμό σημαίνει ότι θα πάω δικαστικώς με την ασφαλιστική. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρω χρήματα μετά από δύο χρόνια κι ένα μέρος από αυτά θα πάνε στους δικηγόρους. Αφού ξέρετε πως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Να μείνω δύο χρόνια χωρίς μηχανή δεν παίζει γιατί θ'αρρωστήσω, οπότε κατέληξα να κάνω αυτό που κάνω τώρα. Να ζητήσω λεφτά με σώστρα δηλαδή.
    Χμμ, ησουν σαφης, το TDM του 05 κανει οσο λεει η Εθνικη, δηλ. εαν δεν ειχες τρακαρει και το πουλαγες επιανε ποσο ?

Ασε μπηκα Χρυση Ευκαιρια, κατω απο 5200 (πολλα ηταν στα 6500) δεν βρηκα, αρα εαν το δικο σου ηταν σε καλη κατασταση σε ριχνουν με τη μια (οπως παντα) στα 4500 και εκει πανω σου μιλανε για σωστρα, την στιγμη που δικαιουσε ολα τα παραπανω που σου εγραψα και θα θα εδειχνες διαβασμενος με αποτελεσμα να σου μιλανε σε αλλη βαση (οχι δικαστηρια) και θα διορθωνατε τουλαχιστον την τιμη και θα την επαιρναν αυτοι να την κανουν οτι θελουν.
    Το οτι δεν εχεις λεφτα δεν σημαινει οτι πρεπει σαν προβατο να χανεις αλλα, μιλα με τον ασφαλιστη η' πηγαινε μονος σου να τους τα πεις.

Νέο μέλος
    Το ότι βγάλανε την αξίας της μηχανής 4500 θεωρώ ότι με συμφέρει, γιατί η επισκευαστική αξίας της μηχανής είναι 4200 οπότε θα πήγαινε για επισκευή και όχι για ολική με αποτέλεσμα να μην πληρώσω ευρώ και να έχω φτιαγμένη μία χτυπημένη μηχανή η οποία μπορεί να ήταν καλή όπως πριν μπορεί και όχι όμως. Αυτό δεν θα το ήθελα με τίποτα. Προτιμώ να χάσω 700 ευρώ αλλά να βγω στην αγορά και να πάρω ατρακάριστη μηχανή.

Το ότι βγάλανε την αξίας της μηχανής 4500 θεωρώ ότι με συμφέρει, γιατί η επισκευαστική αξίας της μηχανής είναι 4200 οπότε θα πήγαινε για επισκευή και όχι για ολική με αποτέλεσμα να μην πληρώσω ευρώ και να έχω φτιαγμένη μία χτυπημένη μηχανή η οποία μπορεί να ήταν καλή όπως πριν μπορεί και όχι όμως. Αυτό δεν θα το ήθελα με τίποτα. Προτιμώ να χάσω 700 ευρώ αλλά να βγω στην αγορά και να πάρω ατρακάριστη μηχανή.

Τα εχεις μπερδεψει, οι λογαριασμοι σου πρεπει να ξεκινανε απο τα 6500, δηλ. παλι βγαινει ολικη καταστροφη αρα ποσο δινουν + σωστρα με τα νεα δεδομενα η' ποσο για να την παρουν οι ιδιοι.

Για να στο πω κι αλλιως, το παιχνιδι παιζεται στο ποσο διαβασμενος εισαι, βαλε ΚΑΠΟΙΟΝ, μιλα με κοσμο που τα εχει περασει αυτα τα παζαρια, (τον ασφαλιστη γιατι δεν τον ανακατευεις?), βαλε εναν φιλο (φιλου) δικηγορο η' στειλε ενα μηνυμα στον Sardasagam να σε βοηθησει που ειχε διαφορα με ασφαλιστικη (δεν εχει σημασια που δεν ηταν ολικη καταστροφη).
    Επισης να ξερεις οτι ειναι υπερ σου που περιμενεις λεφτα απο σοβαρη ασφαλιστικη (Εθνικη) και οτι οταν μιλας με αυτον που εχει την υποθεση σου (διακανονιστης) να μην εισαι εριστικος, θα κερδισεις απο αυτο σιγουρα!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2005, 18:32
  2. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα