Πόσοι απ΄οσους στα διάφορα φόρα και μπλογκς κράζουν για τους μεγάλους μισθους στην ΕΡΤ θα τρέξουν άραγε στα αεροδρόμια να χοροπηδάνε για τον κάθε σκατοφατσο λατινο που παίρνει τα πολλαπλάσια για να κλωτσάει ενα τοπι;
![]()
Πόσοι απ΄οσους στα διάφορα φόρα και μπλογκς κράζουν για τους μεγάλους μισθους στην ΕΡΤ θα τρέξουν άραγε στα αεροδρόμια να χοροπηδάνε για τον κάθε σκατοφατσο λατινο που παίρνει τα πολλαπλάσια για να κλωτσάει ενα τοπι;
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πιο ενδιαφερον και πιο ευκολο ειναι να ψαξεις το αντιθετο.Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Θα ειχε αρκετο ενδιαφερον ΚΤΜε ναψαξει καποιος να βρει ποσοι απο τους κυριους κυριες αυτους εχουν συγγενικη σχεση με βουλευτες η στελεχη κυβερνησεων...
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ρε φιλε, επειδη μια κατασταση ειναι για τα πανυγηρια και τον (Μ)πεο,Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
πρεπει να ειναι ολα ετσι?δεν καταλαβαινω αυτου του τυπου τα επιχειρηματα..
και ξαναλεμε, το τι γινετε σε καθε παε, ειναι θεμα της εταιριας, και ο κοσμος που παει εκει, αντε να καψει την βενζινα του,δεν εχει αλλα εξο
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Και Γάλλο...και Γάλλο:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
γενικά μιλάμεΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Και Γάλλο...και Γάλλο:rotflmao:![]()
![]()
(βασικά τον άρη είχα στο μυαλό μου :rotflmao: )
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μάλιστα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
ότι είναι παράνομο να δημοσιοποιούνται οι αμοιβές.
Το κατά πόσο είναι παράνομο δεν το γνωρίζω εφόσον μιλάμε για δημοσίους υπαλλήλους που πληρώνονται από όλους μας και όχι έμμεσα αλλά άμεσα.
Είναι ενδιαφέρον πάντως ότι δεν στεκόμαστε στο γεγονός του αν μας κλέβουν στη ψύχρα, αλλά στο αν έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε οτι μας κλέβουν.
Άσ'τα να πάν στο διάολο.Απάντησε όμως ωραία ο μικρός παραπάνω....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είναι ενδιαφέρον πάντως ότι δεν στεκόμαστε στο γεγονός του αν μας κλέβουν στη ψύχρα, αλλά στο αν έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε οτι μας κλέβουν.
Αυτό είναι κλεμμένο πιτσιρίκο.Αλλά πολύ βαθύ και τι να καταλάβουμε οι φτωχοί.Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
(αλλα ποιος ειμαι εγω που θαχω και γνωμη?).
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Δεν γνωρίζω αν είναι παράνομο ή όχι , εγώ απλά έγραψα τι απάντησε ο Γερουλάνος σε ερώτηση δημοσιογράφων..Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
ότι είναι παράνομο να δημοσιοποιούνται οι αμοιβές.
Μάλιστα.....
Το κατά πόσο είναι παράνομο δεν το γνωρίζω εφόσον μιλάμε για δημοσίους υπαλλήλους που πληρώνονται από όλους μας και όχι έμμεσα αλλά άμεσα.
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ.
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Eπειδή κάπου χάθηκε (ξανά) η μπάλα, να την επαναφέρω στο παιχνίδι ρωτώντας αν κανείς έχει αρνηθεί πληρωμή ΕΡΤ στο παρακαταθηκών και δανέιων. Και ερωτώ γιατί εγώ προτίθεμαι να μην ξαναπλερώσω τα λαμόγια από τον ερχόμενο λογ/μο της ΔΕΗ.
Το έχει κάνει κανείς ή όπως μου είπε έτερος συν-φορουμίτης σε άλλο site "φοβάμαι τις κυρώσεις!";
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Eπειδή κάπου χάθηκε (ξανά) η μπάλα, να την επαναφέρω στο παιχνίδι ρωτώντας αν κανείς έχει αρνηθεί πληρωμή ΕΡΤ στο παρακαταθηκών και δανέιων. Και ερωτώ γιατί εγώ προτίθεμαι να μην ξαναπλερώσω τα λαμόγια από τον ερχόμενο λογ/μο της ΔΕΗ.
Το έχει κάνει κανείς ή όπως μου είπε έτερος συν-φορουμίτης σε άλλο site "φοβάμαι τις κυρώσεις!";
Αλήθεια, κανένας δικηγόρος που να μας ενημερώσει αναλυτικά, σωστά και υπεύθυνα υπάρχει μέσα στο φόρουμ ???
Πέρα από τους αφορισμούς που δρούν περισσότερο σαν εκτόνωση και αύριο-μεθαύριο θα ξεχαστούν, αυτό που χρειάζεται η κοινωνία είνα μαζική-οργανωμένη και αποτελεσματική αντίσταση...Χρειαζόμαστε όμως καθοδήγηση...
Χτες το βράδυ ο Καρατζαφέρης διάβασε κομμάτι της λίστας στη Βουλή (το πιο πάνω κομμάτι βέβαια!), το οποίο έπαιξε και στο κανάλι της το βράδυ..Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
Δεν γνωρίζω αν είναι παράνομο ή όχι , εγώ απλά έγραψα τι απάντησε ο Γερουλάνος σε ερώτηση δημοσιογράφων..![]()
Αν ρίξεις μια ματιά στο net, κάποιοι που πήγαν στο ΤΠΔ έπρεπε να πληρώσουν τον δικαστικό επιμελητή για να επιδώσει την πληρωμένη οφειλή στη ΔΕΗ. Δλδ .....Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Αλήθεια, κανένας δικηγόρος που να μας ενημερώσει αναλυτικά, σωστά και υπεύθυνα υπάρχει μέσα στο φόρουμ ???
![]()
Οι δικαστικοί επιμελητές παίρνουν κουστούμι 80-100€ προκειμένου για κοινοποπιήσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αν ρίξεις μια ματιά στο net, κάποιοι που πήγαν στο ΤΠΔ έπρεπε να πληρώσουν τον δικαστικό επιμελητή για να επιδώσει την πληρωμένη οφειλή στη ΔΕΗ. Δλδ .....![]()
Γάματα δλδ. Πας να γλυτώσεις 60€ το χρόνο ΕΡΤ και θα πρέπει σε κάθε λογαριασμό που αρνείσαι να πληρώσεις ΕΡΤ να δίδεις 80€ στους επιελητές!
Ρε όμορφα που τα έχουν μαγερέψει!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Συμπληρωματικα στο σχολιο του hidefnick κι επειδη εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερον για την ολη συζητηση.Το 70% της ΕΡΤ προσκειται στο ΘΑΣΟΚ.Διασπασμενο σε τρια κομματια αλλα παντα ΘΑΣΟΚ.Ακολουθει η ΝΔ,μετα ο ΣΥΝ και τελευταια κατι λιγα παληκαρια του ΚΚΕ.
Οταν εκραζα το ΠΑΣΟΚ για την διακοπη των συμβασεων καποιοι οψιμοι κυβερνητικοι εδω μεσα μου τη λεγατε.Δειτε τωρα τους μισθους που πληρωνουμε κι αποφασιστε:
Ειναι προνομιουχοι οι συμβασιουχοι της ΕΡΤ με τα 800 ευρω?Ειναι γαλαζια παιδια?Η μηπως ειναι αυτοι που κινουν και λειτουργουν την ΕΡΤ στο 80%?(και λιγο λεω).
Ας ξεκαθαρισουν τις συμβασεις με αμοιβες ανω των 2000 ευρω,ας εφαρμοσουν τους νομους που οι ιδιοι ειχαν ψηφισει (αδεια ακησεως επαγγελματος κλπ) στην ελευθερη αγορα,ας σταματησουν να δινουν τσαμπα ειδησεις στον ΑΝΤ1 και στο MEGA κι υστερα να καταργησουν και τις συμβασεις ΕΡΓΟΥ που η ΕΕ εχει κρινει παρανομες.
Χρονια πολλα.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related