Σελίδα 18 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 414

Θέμα: Τι θα γινει με την ΕΡΤ; Πρεπει να τους παρουμε με τις πετρες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ε να υπαρχει, δεν λεμε οχι, αλλα με λογικους-οχι προκλητικους μισθους.

αν δεν μπορουν να το κανουν αυτο, ας τα ξεπουλησουν ολα να τελιωνουμε
    Πως ορίζεται το "λογικο-μη προκλητικό" ρε συ;

Ποιος θα θέσει την οροφή; Και αν με την οροφή αυτή δε βρεθεί κανένας που να σου κάνει μια αξιοπρεπή εκπομπή, τί θα κάνεις;

Θα προβάλεις επαναλήψεις ωστε να φύγει και ο λίγος κόσμος που βλέπει ΕΡΤ και να στραφεί στο υπόλοιπο σκουπιδαριο;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δεν ξέρω τι είσαι αλλά εγώ έκανα πριν 2 εβδομάδες μια κοινοποίηση μέσω του Στέλιου Χ δικαστικού επιμελητή στα Χανιά (δνση και όνομα στη διάθεσή σου με πμ αν θες) και μου πήρε 80€. Η κοινοποίηση που έκανε ήταν 10χλμ από το κέντρο των Χανίων και έκανε επίδοση με παράδοση (βρήκε και έλαβε την υπογραφή αυτού που έπρεπε).
    Για να σε ακούσω τώρα; A, και που 'σαι, ΜΑΥΡΑ, έτσι; Άνευ απόδειξης!
    Εγώ ξεκίνησα να κάνω μία διευκρίνηση & βλέπω ότι άνοιξα ένα νέο μέτωπο.
    Τεσπα, εγώ θα σου πω ότι σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν κακοποιά στοιχεία.Αν ο Στέλιος Χ ήθελε μέσω εσού να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα θα σου πω το εξής, μην δώσεις τα στοιχεία σε μένα, αλλά αν θες πάρε το σύλλογό του στην Κρήτη και κάνε καταγγελία.Οι τιμές για μας κάτω ή πάνω απ' τις κανονικές είναι παράνομες & διώκονται απ' τον Σύλλογο τον οποίο ανήκει ο καθένας, εκτός εάν η τιμή που θα πάρει είναι συμφωνημένη, αφού θα συνοδεύεται από απόδειξη.
    Εγώ προσωπικά φίλε μου τηρώ τις τιμές που εγκρίνονται απ' το αρμόδιο Υπουργείο γιατί υπάρχουν & κακοτοπιές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Μαλάκας δεν πρέπει να νοιώθεις όταν πληρώνεις κάτι, αλλά όταν βλέπεις αυτά που παίζονται στα ιδιωτικά κανάλια.
    Χρειάζεται ένα δημόσιο βήμα για την λειτουργία της δημοκρατίας.
    Δεν μπορεί να ακούς ΜΟΝΟ το ιδιωτικό συμφέρον.
    Σε όλα τα κράτη του κόσμου το ίδιο γίνεται.
    +1050
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    δεν διαφωνω,

αλλα το προσημο των "κερδων" της ερτ τοσα χρονια ειναι θετικο ή αρνητικο?

αμα ειναι θετικο επειδη τα χωνει ο λαος καθε διμηνο κλαφτα
    Βρε ο Λαός δεν σώνεται αν απολύσουμε τον κάθε παρουσιαστή.
    Ο λαός χρειάζεται αύξηση για να ζήσει και πολλούς τέτοιους καλοπληρωμένους να τους έχουμε πελάτες να κονομάμε και εμείς.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Μαλάκας δεν πρέπει να νοιώθεις όταν πληρώνεις κάτι, αλλά όταν βλέπεις αυτά που παίζονται στα ιδιωτικά κανάλια.
    Χρειάζεται ένα δημόσιο βήμα για την λειτουργία της δημοκρατίας.
    Δεν μπορεί να ακούς ΜΟΝΟ το ιδιωτικό συμφέρον.
    Σε όλα τα κράτη του κόσμου το ίδιο γίνεται.
    μαλακας νιωθεις οταν η κατασταση ειναι

τα δικα μου δικα σας
    και τα
    δικα σας δικα σας..

οταν δηλαδη μοιραζομαστε τα εξοδα της εταιριας σας, αλλα οχι τα εσοδα της..

γιατι ΑΝ υποθεσουμε οτι η ΕΡΤ ειναι μια κερδοφορα επιχειρηση(που δεν το νομιζω),
    δεν νομιζω εγω και εσεις αμμεσα να εχουμε καποιο οφελος απο αυτο

Συμφωνω για το δημοσιο βημα, πρεπει να υπαρχει, το στηριζω, αλλα οχι με παραλογους ορους..

εχω ομως μια ενσταση,
    το δημοσιο βημα που λες, μαλλον σαν ιδιωτικο βημα λειτουργει..
    στον τροπο λειτουργιας της ερτ δεν εχω δει διαφοροποιηση απο τα ιδιωτικα καναλια..

δηλαδη αυτο το "Δημοσιο Βημα" που λες πως εκφραζετε?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Βρε ο Λαός δεν σώνεται αν απολύσουμε τον κάθε παρουσιαστή.
    Ο λαός χρειάζεται αύξηση για να ζήσει και πολλούς τέτοιους καλοπληρωμένους να τους έχουμε πελάτες να κονομάμε και εμείς.
    Αν αυτά τα λέγαμε σε έναν άστεγο που κοιμάται στα πεζοδρόμια πέριξ του κέντρου των Αθηνών, πιστεύεις ότι θα τον πείθαμε;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ποιος θα θέσει την οροφή; Και αν με την οροφή αυτή δε βρεθεί κανένας που να σου κάνει μια αξιοπρεπή εκπομπή, τί θα κάνεις;

Θα προβάλεις επαναλήψεις ωστε να φύγει και ο λίγος κόσμος που βλέπει ΕΡΤ και να στραφεί στο υπόλοιπο σκουπιδαριο;
    σιγουρα δεν οριζετε απο το τι κανουν τα ιδιωτικα καναλια, και το βετο που μπορει να θετει ο καθε "παρουσιαστη" για να μην φυγει

και δεν οριζετε και απο τις "οικογενειακες σχεσεις" μεταξυ διοικουντων και υπαλληλων που κανονιζουν τα συμβολαια..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Το προκλητικο ξερεις πως οριζεται; Οταν οι αναγγελιες για καταρευση της οικονομιας, οδηγουν τον υπουργο οικονομιας στο να ζητησει απο το λαο με τα 1000?/μηνα να σφιξει το ζωναρι και να κανει θυσιες για το μελλον της χωρας, τη στιγμη που αλλοι παιρνουν 300 χιλιαρικα το χρονο για να κανουν χουμορακι με το χαβαλε και το καφεδακι τους διαβαζοντας την εφημεριδουλα τους. Αυτο ειναι ο ορισμος της προκλησης!

Nα ρωτήσω κάτι άλλο βρε παιδιά. Τόσο δύσκολο είναι να μπορούμε αν θέλουμε να μην πληρώνουμε την κωλοΕΡΤ; Τόσο δύσκολο πια; Τόσο δύσκολο είναι να μπορέσω να αποδείξω ότι δεν τους βλέπω και δεν τους ακούω;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

[...] Τόσο δύσκολο είναι να μπορέσω να αποδείξω ότι δεν τους βλέπω και δεν τους ακούω;
    πολυ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

πολυ
    Έλα τώρα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
    Το προκλητικο ξερεις πως οριζεται; Οταν οι αναγγελιες για καταρευση της οικονομιας, οδηγουν τον υπουργο οικονομιας στο να ζητησει απο το λαο με τα 1000? να σφιξει το ζωναρι και να κανει θυσιες για το μελλον της χωρας, τη στιγμη που αλλοι παιρνουν 300 χιλιαρικα το χρονο για να κανουν χουμορακι με το χαβαλε και το καφεδακι τους διαβαζοντας την εφημεριδουλα τους. Αυτο ειναι ο ορισμος της προκλησης!

Να δω ποιός θα αντιλογήσει σε αυτό!

Να δω ποιός θα αντιλογήσει σε αυτό!
    Εγω, διότι όπως έγραψα, αυτος με τα 300 χιλιαρικα πληρώνει τα κέρατά του σε φόρο. Σε αντίθεση με άλλους...

Αλλα δεν είδα ποτέ να σκάει γκαζακι αντιεξουαστικο σε μεγαλοκαφετερια ή σε σκυλάδικο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Έλα τώρα!
    ρε φιλε ειναι σαν το ανεκδοτο..

ΔΙΑΛΟΓΟς

εσυ-γιατι πληρωνω, αφου δεν βλεπω τελεοραση
    κρατος-εκει ηταν, ας εβλεπες
    εσυ-οκ, τοτε αφαιρω την συνδρομη και τωρα ΕΣΕΙς μου χρωστατε μονο 200.000 ευρω γιατι μου μαμησατε την γυναικα
    κρατος- τι λετε κυριε εμεις ποτε δεν μαμησαμε την γυναικα σας
    εσυ- ε ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ, Ας την μαμουσατε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Εγω, διότι όπως έγραψα, αυτος με τα 300 χιλιαρικα πληρώνει τα κέρατά του σε φόρο. Σε αντίθεση με άλλους...

Αλλα δεν είδα ποτέ να σκάει γκαζακι αντιεξουαστικο σε μεγαλοκαφετερια ή σε σκυλάδικο
    ΟΚ. Στα 300χιλ κάνε αποφορολόγηση και γράψε πόσα καθαρά θα βάλει στο τσεπάκι.
    Μετά, με το ποσό αυτό πείσε με εμένα με τα 900€ και τα 2 παιδιά να κάνω περισσότερη οικονομία και να πληρώσω περισσότερο φόρο.
    Ε;

Σελίδα 18 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2010, 10:17
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2006, 08:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •